![]() |
#4861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
o fajnie że fallen napisała
![]() ![]() ![]() ooo fallen jedzie na woodstock też się zastanawiam nad tym intensywnie, ale chyba wywieje nas z Bs w góry, kurcze mam zaniedługo pierwszą pomoc na prawie jazdy, ja nie chce dmuchać jakiegoś manekina ;(
#4862 |
Konto usunięte
|
Widziałyście nowy odcinek Czru? Jak dla mnie super!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Też bym chciała kiedyś w życiu być na woodstock ![]() Axa mam ogromną prośbę. Mianowicie możesz podać nazwę tego leku dzięki któremu tak schudłaś? ![]() Cytat:
![]() Gdzie jest Call? Laski trzymajcie kciuki jadę do jakiegoś cud lekarza boję się jak nie wiem. Kolano boli..... boję się nastawiania na żywca ja tego nie wytrzymam ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do Iwy, to też jestem strasznie ciekawa szczegółów ![]() ![]() Na woodstocku byłam chyba 4 razy ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-07-20 o 17:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Zakorzenienie
|
ja też na woodstocku byłam kilka razy, ale według mnie to już nie jest to samo co kiedyś.
Axa ja też chce nazwę tego leku ![]()
#4866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4867 | ||
BAN stały
|
Fallen!! Zamiast pisać maila, którego przekazuje nam Axa, trzeba było od razu napisać to samo tutaj!!
![]() Super że Wam się jak najbardziej układa!! ![]() Cytat:
![]() w ogóle seks w biurze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Żeby tylko raz ![]() ![]() Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-07-20 o 19:04 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4868 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam....dzięki za wsparcie ale nie pomogło
![]() Bolało jak diabli nastawił mi kolano na żywca ![]() Krzyknęłam jak debil................... ale mam tylko nadzieję, że skończą się moje kontuzje kolana ![]() Opowiedzcie mi o woodstock ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Woodstock i bilety?? Kochaaana tam nie ma czegoś takiego! ![]() http://lh6.ggpht.com/_Vyypda8bJiE/Sl...tu%20ptaka.jpg Są dwie sceny, na których są koncerty. Takiej atmosfery nie ma nigdzie- czujesz się jakbyś wszystkich znała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Zakorzenienie
|
Muza tera taka sobie, ale kilka lat wstecz REWELKA
atmosfera jest niesamowita, ludzie smieją sie Ciebie, gadasz z obcyymi, oni do Ciebie - przynajmniej tak kiedyś było ja jeździłąm z kumpelą i znajomymi, ale na wood jeździłą osobno też moja mama ze swoimi znajomymi ![]() ![]() pole namiotowe darmo, żadnych biletów, tylko na żarcie trza mieć kase ![]() strasnzie dużo się dzieje... rewelacyjny klimaaaaaaaat taplanie się w błocie, latanie na golasa, często trafiasz na seks na ulicy, ja przynajmniej ze dwa razy niechcący zdeptałam taką parkę ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- PIĄTEK 30.07.10 Ewelina Flinta Łąki Łan Peyoti for President Orphan Hate Papa Roach Justyna Steczkowska Nigel Kennedy Lao Che SOBOTA 31.07.10 Sen Zu Enej Pampeluna Panic Cell Maleo Reggae Rockers Projekt Chopin - Leszek Możdżer i Tymon Tymański Girl In a Coma Life of Agony Lessdress NIEDZIELA, 1.08.10 Kochankowie Gwiezdnych Przestrzeni – laureat Złotego Bączka – Scena Folkowa Ziggie Piggie& Robert Brylewski Titus Tommy Gunn Armia Morgan´s Heritage Peetah & Gramps Tonic Jelonek – laureat Złotego Bączka – Duża Scena Finał ASP[COLOR="Silver"]
#4872 |
Zakorzenienie
|
O boże ja chcę jechać! gdzie to jest?!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Za godzinę jedziemy nad jezioro w 5 osób ![]() A na woodstocku nie byłam a chciałam kiedyś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() reeva pociesze Cię, mnie wtedy też nie było (kasa) ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4875 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4876 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() 2 ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20803451]Widziałyście nowy odcinek Czru? Jak dla mnie super![/QUOTE]Baaaa juz nawet wczoraj i to bez napisow a pozniej z ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Samobojstwo na raty. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
megga a powiedz mi co sądzisz o tzw suplementach?, ostatnio widziałam króciutki reportażyk, bardziej news na ten temat, że jacyś naukowcy zbadali i postawili teze, że to nic innego jak placebo...
![]() ja ostatnio kupiłam merc special, nie wiem, ktoś gadał, że jest naprawde dobre, właściwe łykam drugi dzień... ma to jakiś sens??? czekam na odp z utęsknieniem ![]()
#4878 |
Rozeznanie
|
Heeeej
![]() ![]() ![]() na woodstocku bede juz drugi raz - jade z BSem, to bedzie rocznica naszego poznania sie ![]() ![]() ![]() ![]() okropnie milo czytalo mi sie pozytywne wiadomosci na moj temat, kocham Was dziewczynki ![]() ![]() nigdy w zyciu mi nie bylo tak dobrze, nigdy nie mialam tylu wspanialych ograzmow, dlugich romantycznych nocy i zwierzen podkoldrowych. wspaniale jest to, ze z BSem potrafimy rozmawiac doslownie o WSZYSTKIM! bez zadnego oporu, bez zadnego zarzenowania czy tam tematow tabu. przyzwyczailam sie zasypiac w jego ramionach, i kazdy wieczor kiedy jest w pracy jest po prostu katorgą. gdy wraca, budzi mnie zeby powiedziec jak bardzo mnie kocha i mocno wyprzytulac, czasem nawet wypijemy w srodku nocy piwko, czy tam zaliczmy jakis cudowny seksik ![]() ![]() ahhhh ale naklepalam ![]()
![]() |
#4879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dokłądnie tak się mieszka z Bs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no jak to się fajnie czyta ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4880 |
Konto usunięte
|
Dawno nie byłam tak bardzo napalona na BSa jak dzisiaj, jak akurat była pełna chata ludzi... Usiedzieć nie mogłam, a on był w nie lepszym stanie... I jestem pewna, że gdyby się choć trochę poocierał jak w czasie seksu, zaliczyłabym pseudoorgazm
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |
BAN stały
|
nikt nie mówi, że nie
niezdrowe, niszczy wątrobę, żołądek i może serce ale raz na zawsze pozbyłam się 14 kg (bez żadnych powikłań) Cytat:
![]() oprócz tych na zahamowanie łaknienia (i to nie wszystkie) aczkolwiek na samym therm line II w 2 miesiące schudłam 5 kg nie robiąc zupełnie nic więcej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20814642]Dawno nie byłam tak bardzo napalona na BSa jak dzisiaj, jak akurat była pełna chata ludzi... Usiedzieć nie mogłam, a on był w nie lepszym stanie... I jestem pewna, że gdyby się choć trochę poocierał jak w czasie seksu, zaliczyłabym pseudoorgazm
![]() ![]() Mój BS ma teraz mega faze... łazi za mna i mnie molestuje.... wczoraj nawet zgodził się na czuły seks, byle by był... TERAZ CHCE CZULE ![]() mam kaprys, a co ![]()
#4883 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4884 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() choc sa wyjatki od reguly i niektore naprawde działaja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Raczkowanie
|
ja od jutra zaczynam ostra diete i kuracje antycellulitową
![]()
#4886 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak btw na moim oknie w kuchni wisi GIGANTYCZNY PAJĄK, który właśnie upolował zuka, na szczęscie na zewnetrznej stronie ufffffffffffff chciałam foto zrobić, ale w tej ciemności nawet z doświetleniem i makro nie wychodzi, nomalnie national geographik u Labi z in da haus ![]()
![]() |
#4888 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20815256]Ja się już poddałam
![]() Ej, paskudy, zmieniłam ciut wygląd bloga, co powiecie? ![]() dobrze jest ![]() ![]() dziś doczekałam sie nareszcie takiego sexu, że chyba słyszeli mnie wszyscy sąsiedzi ![]()
#4890 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20815309]Eeee tam - powiedziała właścicielka ptaszników.[/QUOTE]
SPISZ Z PAJAKAMI POD JEDNYM DACHEM ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie by to nie przeszło ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Dla meggary skład: Dostępne opakowanie: 60 drażetek Skład: 1 drażetka zawiera: witamina C 75,00 mg L-cystyna 30,00 mg witamina E (octan) 9,00 mg B-karoten 0,90 mg amid kwasu nikotynowego 10,00 mg pantotenian wapnia 3,00 mg witamina B2 1,60 mg witamina B6 (chlorowodorek) 1,20 mg witamina B1 (azotan) 1,20 mg witamina A (octan) 1500 j.m. witamina B12 (cyjanokompleks) 2,00 ug witamina D3 50,00 j.m. biotyna 0,01 mg suchy wyciąg z drożdży 100,00 mg żelazo (II) fumaran 20,00 mg
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.