![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Zapachy, JT, Rouge Coco :))
NIEAKTUALNE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszam ![]()
Edytowane przez doryta Czas edycji: 2010-08-03 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy, JT, Rouge Coco :))
Cos u mnie?
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej,znajdziesz cos za pomadke chanel?? poza watkiem mialabym szminke Guerlain Kiss Kiss Strass - rouge Broderie - 321
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za:
Eau de Cartier edt 100 ml, ubytek nie więcej niż 3ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
CK In2U lub Nu Ysl (to EDP?) Cytat:
![]() jaka jest wartość cieni guerlain? czy interesowałaby Cie ew inna czerwień Chanel - Rouge allure 60 Vertige (tester, tylko przetestowany max 2 razy)? szukasz pielęgnacji aptecznej, jeśli chodzi o taki, który nie uczuli i nie zapcha, to moge zaproponować L'Occitane RIZ/RICE Ultra Matte Face Fluid 30ml, opakowanie z pompką, w kartoniku (ubytek myślę, że nie większy niż 3 ml, ja jednak potrzebuje mocniejszego nawilżenia ![]() z pielęgnacji do ciała to mam na zbyciu tylko balsam waniliowy Victoria's Secret... ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() rozważałabyś oddanie PENHALIGON'S- Love Potion no 9? pewnie musiałabym coś dołożyć, tylko nie bardzo wiem co ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
niestety,za te rzezcy szukam kolorówki. Nu to edt
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie za bardzo lubie testerowe opakowania wiec wolałabym CHANEL Rouge Coco, 24 Bel Respiro a możne chciałabyś za nia zapach który mam w watku?? Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2010-07-27 o 11:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jasne moge oddać Penhaligon's. A masz może coś poza wątkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
szkoda, bo nic innego mnie nie zainteresowało, pozdrawiam
![]() Cytat:
![]() pomyślę jeszcze co można by z tym zrobić, bo w sumie znalazłam mój idealny odcień czerwieni i jedyna pomadka, która nie wysusza mi ust, ale co z tego jak leży w szufladzie i nie moge sie zebrać, żeby sie pomalować ![]() ale jak coś to w gre wchodziłyby właśnie cienie tylko, chyba, że planujesz jakieś dokładki? ![]() hmm.. dużo rzeczy nie mam, z kosmetyków to to co proponowałam w jednym z postów wczoraj... napisz może co mogłoby Cie zainteresować oprócz tego co wymieniłaś w wątku... bede wiedzieć czego szukać ![]() jakby co to mam też sporo ciuszków, dużo nowych też, nową bieliznę, tylko powiedz jakie rozmiary nosisz jak coś ![]() może płyty z ćwiczeniami... no nie wiem, najlepiej napisz właśnie na co mogłabyś sie skusić ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ciuszków to mam aż nadto sama
![]() Właściwie to nic takiego konkretnego nie szukam. Na pewno jakies perfumy mogłyby mnie zainteresować. Albo ładne cienie w brązach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() z bielizny nowej to mam w rozm M gatki CK, D&G, La Perla z perfum poza wątkiem to znalazłam tylko Midnight Rain wkład uzupełniający 7,5ml razem z kropelką (ubytek minimalny, może z 0,5ml) a z cieni to nic nie mam, bo i sama nie używam raczej poza jednym czarnym ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety jak na razie dokładek nie planuje... to pomysl czy chcesz sie rozstać z ta pomadka ![]() za pomadke z cieni moglabym oddac smashboxa i YSL - natomiast guerlain potrzebowałby czegos na wyrównanie wartosci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za Burberry BRIT?
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
hmm... do buźki to moge oddać tylko ten kremik L'Occitane ryżowy, do ciała balsam Victoria's Secret, do włosków odżywkę Toni&Guy Model.Me Helena Radiant Styling Spray 150ml, z ubytkiem ok 10%, odżywkę Bilba oil non oil (150 z 200ml), poza pielęgnacją to ten testerek Chanel co proponowałam wyżej i chyba to wszystko ![]() a masz coś w podobnej pojemności poza wątkiem? ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ja trochę leniwa jestem i z ćwiczeń to preferuję spacery z synkami
![]() Gatki dopiero co mi mama kupiła 10 sztuk ![]() A może coś ewentualnie innego za Twoje perfumy u mnie znajdziesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
hop
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niestety nie...
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem. Niestety poza wątkiem mam tylko perfumy, których używam- mogę zrobić odlewki, ale pewnie to Cię nie interesuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
zkoda, bo wątku nic nie znalazłam
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]() coś w zamian?
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
czy tusz estee Lauder Sumtous, ze starego wątku, jest aktualny? to miniatura?
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
No pewnie
![]() Poza wątkiem mam: Angel Le Lys Penhaligon's Jubilee Bouquet I te zapachy co w wątku- mogę zrobić odlewki z tych co są otwarte. Oprócz Fendi i Libertine, bo te sa już prawie zaklepana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
więc tak... jakbyś była skłonna dorzucić do EL odżywkę to ja z chęcią bym sie zgodziła na takie coś ![]() jak nie to którąś z dwóch odleweczek: COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Princesse Muscat COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Coeur de Vahine choć nie ukrywam, że pierwsza wersja bardziej mi odpowiada ![]() chociaż gdybym mogła Ci coś dorzucić za odżywkę i jedną, choć małą odlewkę to byłoby super ![]() ehh... wiem, maruda ze mnie ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, ciężki orzech do zgryzienia
![]() Nie ukrywam, że pasowałaby mi większa wymiana. Może jednak udałoby Ci się coś jeszcze poszukać poza wątkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ode mnie : Eau de Cartier + Midnight Rain + odlewka Santiago Huckelberry (na atomizerku nie ma pojemności, ale na oko oceniam, że jest to właśnie ok 5 ml) + DKNY Women ok 10ml z 30, od Ciebie : EL Platinum Illuminator + odżywka Fekkai + odlewka 5 ml LP + odlewki 5ml COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Princesse Muscat COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Coeur de Vahine cieszę się, że doszłyśmy do porozumienia ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tusz ze starego wątku jest nieaktualny ale mam drugi nowy... Tak jest to mniejsza pojemność tuszu. jeśli byś chciała to mam jeszcze (również mniejszy) Estee Lauder projectionist.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.