|  2010-07-25, 23:02 | #1 | 
| Zadomowienie | Zapachy, JT, Rouge Coco :))

NIEAKTUALNE  Eau de Cartier edt 100 ml, ubytek nie więcej niż 3ml- leci do Anastazja#   Nina Ricci Less Belles Cherry Fantasy edt, 50ml, zostało ok 2/3  Burberry BRIT, edt 15/30ml - leci do majka242007  LANCOME Juicy Tubes, Strawberry Funk, 15ml - kilka razy użyty (ubytek ok 2ml)  CHANEL Rouge Coco, 24 Bel Respiro (użyta 3-4 razy) Zapraszam   
				__________________ Edytowane przez doryta Czas edycji: 2010-08-03 o 16:18 | 
|     |   | 
|  2010-07-25, 23:39 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Zapachy, JT, Rouge Coco :))

Cos u mnie?  Nina Ricci Less Belles Cherry Fantasy edt, 50ml, zostało ok 2/3  LANCOME Juicy Tubes, Strawberry Funk, 15ml - kilka razy użyty (ubytek ok 2ml) 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2010-07-26, 09:44 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

hej,znajdziesz cos za pomadke chanel?? poza watkiem mialabym  szminke Guerlain Kiss Kiss Strass - rouge Broderie - 321

| 
|     |   | 
|  2010-07-26, 21:33 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

Znajdziesz cos u mnie za: Eau de Cartier edt 100 ml, ubytek nie więcej niż 3ml | 
|     |   | 
|  2010-07-26, 23:23 | #5 | |||
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 CK In2U lub Nu Ysl (to EDP?) Cytat: 
  jaka jest wartość cieni guerlain? czy interesowałaby Cie ew inna czerwień Chanel - Rouge allure 60 Vertige (tester, tylko przetestowany max 2 razy)? szukasz pielęgnacji aptecznej, jeśli chodzi o taki, który nie uczuli i nie zapcha, to moge zaproponować L'Occitane RIZ/RICE Ultra Matte Face Fluid 30ml, opakowanie z pompką, w kartoniku (ubytek myślę, że nie większy niż 3 ml, ja jednak potrzebuje mocniejszego nawilżenia  ) z pielęgnacji do ciała to mam na zbyciu tylko balsam waniliowy Victoria's Secret... ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat: 
  tylko Eau de Cartier Ci sie u mnie podoba? bo nie mogę sie zdecydować  rozważałabyś oddanie PENHALIGON'S- Love Potion no 9? pewnie musiałabym coś dołożyć, tylko nie bardzo wiem co   
				__________________ | |||
|     |   | 
|  2010-07-27, 00:54 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

niestety,za te rzezcy szukam kolorówki. Nu to edt

__________________ | 
|     |   | 
|  2010-07-27, 12:25 | #7 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 nie za bardzo lubie testerowe opakowania wiec wolałabym CHANEL Rouge Coco, 24 Bel Respiro a możne chciałabyś za nia zapach który mam w watku?? Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2010-07-27 o 12:31 | |
|     |   | 
|  2010-07-27, 13:19 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

Jasne moge oddać Penhaligon's. A masz może coś poza wątkiem?

| 
|     |   | 
|  2010-07-27, 14:35 | #9 | |
| Zadomowienie | 

szkoda, bo nic innego mnie nie zainteresowało, pozdrawiam  Cytat: 
   pomyślę jeszcze co można by z tym zrobić, bo w sumie znalazłam mój idealny odcień czerwieni i jedyna pomadka, która nie wysusza mi ust, ale co z tego jak leży w szufladzie i nie moge sie zebrać, żeby sie pomalować  ale jak coś to w gre wchodziłyby właśnie cienie tylko, chyba, że planujesz jakieś dokładki?  hmm.. dużo rzeczy nie mam, z kosmetyków to to co proponowałam w jednym z postów wczoraj... napisz może co mogłoby Cie zainteresować oprócz tego co wymieniłaś w wątku... bede wiedzieć czego szukać  jakby co to mam też sporo ciuszków, dużo nowych też, nową bieliznę, tylko powiedz jakie rozmiary nosisz jak coś  może płyty z ćwiczeniami... no nie wiem, najlepiej napisz właśnie na co mogłabyś sie skusić   
				__________________ | |
|     |   | 
|  2010-07-27, 14:51 | #10 | 
| Zakorzenienie | 

Ciuszków to mam aż nadto sama  Zresztą teraz po ciąży to mam rozmiar M/L, ale chciałabym wrócić do S/M- mam nadzieję, że mi się uda.  Więc póki co raczej mnie ubrania nie interesują. Właściwie to nic takiego konkretnego nie szukam. Na pewno jakies perfumy mogłyby mnie zainteresować. Albo ładne cienie w brązach   | 
|     |   | 
|  2010-07-27, 15:14 | #11 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  ok 20szt z Shape'a mam  większość nawet nie odtwarzana  z bielizny nowej to mam w rozm M gatki CK, D&G, La Perla z perfum poza wątkiem to znalazłam tylko Midnight Rain wkład uzupełniający 7,5ml razem z kropelką (ubytek minimalny, może z 0,5ml) a z cieni to nic nie mam, bo i sama nie używam raczej poza jednym czarnym   
				__________________ | |
|     |   | 
|  2010-07-27, 15:23 | #12 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Niestety jak na razie dokładek nie planuje... to pomysl czy chcesz sie rozstać z ta pomadka   za pomadke z cieni moglabym oddac smashboxa i YSL - natomiast guerlain potrzebowałby czegos na wyrównanie wartosci   | |
|     |   | 
|  2010-07-27, 23:40 | #13 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  a czego mam szukać na wyrównanie wartości do cieni Guerlain?   
				__________________ | |
|     |   | 
|  2010-07-28, 15:43 | #15 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2010-07-28, 15:45 | #16 | 
| Zakorzenienie | 

cos za Burberry BRIT?    
				__________________ wymiana 2016 | 
|     |   | 
|  2010-07-28, 17:29 | #17 | 
| Zadomowienie | 

hmm... do buźki to moge oddać tylko ten kremik L'Occitane ryżowy, do ciała balsam Victoria's Secret, do włosków odżywkę Toni&Guy Model.Me Helena Radiant Styling Spray 150ml, z ubytkiem ok 10%, odżywkę Bilba oil non oil (150 z 200ml), poza pielęgnacją to ten testerek Chanel co proponowałam wyżej i chyba to wszystko  a masz coś w podobnej pojemności poza wątkiem?   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2010-07-28, 23:32 | #18 | 
| Zakorzenienie | 

Ja trochę leniwa jestem i z ćwiczeń to preferuję spacery z synkami  Także kasety mnie nie interesują. Gatki dopiero co mi mama kupiła 10 sztuk  A może coś ewentualnie innego za Twoje perfumy u mnie znajdziesz? | 
|     |   | 
|  2010-07-28, 23:46 | #19 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  a może chciałabyś sie z jeszcze jakąś flaszeczką rozstać poza wątkiem?  nieśmiało pytam   
				__________________ | |
|     |   | 
|  2010-07-29, 21:50 | #20 | 
| Zadomowienie | 

hop   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2010-07-30, 10:27 | #21 | 
| Zakorzenienie | 

niestety nie...    
				__________________ wymiana 2016 | 
|     |   | 
|  2010-07-30, 13:27 | #22 | 
| Zakorzenienie | 

Rozumiem. Niestety poza wątkiem mam tylko perfumy, których używam- mogę zrobić odlewki, ale pewnie to Cię nie interesuje.

| 
|     |   | 
|  2010-07-30, 13:49 | #23 | |
| Zadomowienie | 

zkoda, bo wątku nic nie znalazłam   Pozdrawiam  Cytat: 

__________________ | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-07-30, 13:56 | #24 | 
| Zakorzenienie | 

Burberry BRIT, edt 15/30ml coś w zamian? 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2010-07-30, 14:22 | #25 | 
| Zadomowienie | 

czy tusz estee Lauder Sumtous, ze starego wątku, jest aktualny? to miniatura?   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2010-07-30, 15:06 | #26 | 
| Zakorzenienie | 

No pewnie  Poza wątkiem mam: Angel Le Lys Penhaligon's Jubilee Bouquet I te zapachy co w wątku- mogę zrobić odlewki z tych co są otwarte. Oprócz Fendi i Libertine, bo te sa już prawie zaklepana   | 
|     |   | 
|  2010-07-31, 20:42 | #27 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 więc tak... jakbyś była skłonna dorzucić do EL odżywkę to ja z chęcią bym sie zgodziła na takie coś  jak nie to którąś z dwóch odleweczek: COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Princesse Muscat COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Coeur de Vahine choć nie ukrywam, że pierwsza wersja bardziej mi odpowiada  chociaż gdybym mogła Ci coś dorzucić za odżywkę i jedną, choć małą odlewkę to byłoby super  ehh... wiem, maruda ze mnie   
				__________________ | |
|     |   | 
|  2010-07-31, 21:12 | #28 | 
| Zakorzenienie | 

Kurcze, ciężki orzech do zgryzienia  Nie ukrywam, że pasowałaby mi większa wymiana. Może jednak udałoby Ci się coś jeszcze poszukać poza wątkiem? | 
|     |   | 
|  2010-08-01, 23:32 | #29 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 ode mnie : Eau de Cartier + Midnight Rain + odlewka Santiago Huckelberry (na atomizerku nie ma pojemności, ale na oko oceniam, że jest to właśnie ok 5 ml) + DKNY Women ok 10ml z 30, od Ciebie : EL Platinum Illuminator + odżywka Fekkai + odlewka 5 ml LP + odlewki 5ml COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Princesse Muscat COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Coeur de Vahine cieszę się, że doszłyśmy do porozumienia   
				__________________ | |
|     |   | 
|  2010-08-02, 11:45 | #30 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 tusz ze starego wątku jest nieaktualny ale mam drugi nowy... Tak jest to mniejsza pojemność tuszu. jeśli byś chciała to mam jeszcze (również mniejszy) Estee Lauder projectionist. 
				__________________ | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.