|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
Cytat:
![]() Mój tżet miał wolną chatę, bo rodzice byli wtedy jeszcze w Anglii, więc my czasem mówiliśmy, że jedziemy gdzieś na weekend, a spędzaliśmy ten czas u TŻeta, później jechaliśmy razem do krk i zostawał u mnie, albo ja u niego Później stwierdziliśmy, ze jesteśmy dorośli więc bez sensu oszukiwać i rodzice to jakoś przyjęli, tylko w weekend naszego ślubu ja spałam u siebie, a on u siebie ![]() To były czasy...
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
Gucia aa to mieliście fajnie. My niestety tak nie robiliśmy, jakoś nam głupio było. U mnie zawsze byli rodzice, u TZ tak samo. Dopiero jak rok przed ślubem pojechaliśmy do Holandii to zamieszkaliśmy razem
(po 7 latach bycia razem, taka nowość . Ale jak tylko wróciliśmy do Pl na 3 miesiące przed ślubem, to do dnia ślubu każdy z nas mieszkał już oddzielnie (masakra). jejku coś czuje, że czeka mnie dziś spędzenia pół dnia w kolejce w szpitalu
|
|
|
|
#2583 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Gadułki!
dzisiaj mam ostatni dzień urlopu i jutro już niestety do pracy, masakra! TYle naskrobałyście, że nie wiem od czego zacząć!! Widziałam na nk, że Martucha urodziła. Gratulacje Martusiu jeszcze raz! Patryczek jest booski! Tydzień temu byliśmy u rodzinki w Lubuskiem. Odpoczęliśmy kilka dni, byliśmy na nowo otwartym basenie w Zielonej Górze, jest świetny, polecam! Teraz w sobotę byliśmy na weselu mojej przyjaciółki, byłam świadkową. Super było. W ogóle w sobotę rano byliśmy przerażeni pogoda, bo była taka ulewa, burza, ciemno w domu, taka szarówa, ze szok. Ale pół godzinki przed wyjściem młodych wyszło słoneczko Na weselu był DJ, fajna sprawa, wytańczyliśmy się![]() W piątek idę na wieczór panieński i za 2 tygodnie znowu wesele! |
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Chcę piatku
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś co się stało?? piątek bo weekend, czy coś wtedy będzie??
|
|
|
|
#2586 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi weekend było ciężko wytrzymać, a co dopiero całe 3 miesiace Cytat:
Super, ze wybawiliście się na weselu! No mnie początkiem września czeka organizowanie panieńskiego mojej koleżanki i później weselicho, także super! Właśnie dobie przypomniałam, że kupiłam materiał i muszę iść do cioci, żeby coś mi z niego uszyła... Ja też już chcę!
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia bardzo ciężko
jejku ale mi się nie chce szykować. ale kit, muszę iść się wyszykować i pędzić do tego szpitala. |
|
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chce mi się pracować
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Martucha, cieszę się ze już jesteś z powrotem na forum., Czekałam na Twoją relację. Patryk jest śliczny drogi jest taki poród prywatny? pojechałam w niedzielę do Poznania obejrzeć kuchnie Ikei. Matko, jaki to wielki sklep musiałam pojechać tam jeszcze raz w poniedziałek. Podobają mi się te meble bardzo. Chyba kupimy Adel-a. Fajne proste fronty ale nadal myślę jeszcze na statem i lidingo Niesety po dokładnym przyjrzeniu sie blatom drewnianym chyba sobie je odpuszczę boję się , że szybko bym je zaniedbała to są blaty dla osób pedantycznych ![]() dzisiaj zaczynamy wymiane instalacji gazowej i wodnej |
|
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
anika widzialam te pseudo kolonie, porazka.
aromufka ano, sama uslyszalam o tym jak bylam w sklepie agd. i akurat bylam niedaleko laptopow, i jacys panstwo szukali laptopa, i im sprzedawca mowil rozne warianty i mowil o HP. Ze na gwarancji mozna do serwisu wyslac laptopa na wymiane wiatraczkow na silniejsze,bo sie HP przegrzewaja. Pan ze sklepu gdzie kupowalismy [kolo nas ] potwierdzil to zreszta ![]() Moj czasami sie nagrzewa do tego stopnia ze mam bardzo cieple klawisze, toushpada zreszta tez. cala plyta jest ciepla. I jak Ci wymieniaja te witraczaki to od razu czyszcza laptopa z paprochow. ![]() dziewczyny kurde ale mialam dzis przygode. Kupuje w biedronce actimele te biedronkowe, po 6czy 8 sztuk w opakowaniu L'casei coś tam. I polowe paczki juz zjadlam do sniadania. data waznosci ich do 31.08 wzielam lyk dzis i po prostu plesn czuje w ustach. patrze na nakretke, a na tym nalocie co sie odklada od tych mlecznych produktow taki nalocik zilono-niebieski plesni ja pitole teraz bede miala schize by jutro sie napic. ![]() No i od wczoraj mamy pod opieka dwie swinki morskie dlugowlose. ![]() Zrobie im sesje zdjeciowa to wam pokaze jakie cudaki. zwlaszcza jedna, ktora rzadzi w klatce, i daje sie glaskac i nosic na rekach ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- gold fish czemu nie mowilas ze jedziesz do ikea? bym Ci zamowienie wyslala, i byc paczka mi przyslala buuuuu
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-08-10 o 10:08 |
|
|
|
#2591 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po ślubie, to było wlasnie dla nas cudowne, że mogliśmy razem wrócic do domu ... |
|||
|
|
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Kliwia kurcze aby ci to nie zaszkodziło. |
|
|
|
|
#2593 |
|
Zadomowienie
|
Kliwia, data ważności jest w porzadku, wiec sie nie martw. Moze ten jeden mial uszkodzone wieczko, czasami się tak zdarza, że jest małą dziurka. Nie przejmuj się, przecież od razu poczulaś te pleśń , nic Ci nie będzie.
|
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
kolanka te biedronkowe actimele maja zakretki
|
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
|
|
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem z dworaca pociagiem i autobusem... ja weszłam wczoraj do domu to byłam wykończona Ale z niedzieli na poniedziałek spałam u babci pod Poznaniem i znalazłam u babci na strychu stary stół 120X80 solidny, rzeźbione nogi, do renowacji i teraz się zastanawiam czy to droga usługa? czy dalibyśmy radę sami zetrzeć lakier papierem i go trochę odświeżyć No i u babci stoi śliczna biblioteczka- teraz jest polakierowana na ciemny brąz, a w Ikei widziałam niemal idenrtyczną tylko białą i tak mi sie zamarzyła do sypialni, albo salonu może babcia sie zgodzi, bo coś tam wspominała ze z chęcią odda mi jakieś meble ![]() a to zdjęcie tych mebli kuchennych Adel Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2010-08-10 o 10:28 |
|
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Gold ja kocham takie stare meble
wiec na bank bym je odszykowała.
|
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
goldfish profesjonalna renowacja czasami bardzo tanio wychodzi, ale trzeba szukac pantoflowa droga. gdzies na wioskach np.
samemu tezmozna, ale to nie to samo
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
zadzwoniłam do męża zapytać się co robi i... powiedział, że mnie zawiezie do tego szpitala abym się autobusem nie tłukła
tak więc uciekam, bo mąż już jedzie
|
|
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że zboczenie zawodowe Cię dopada wszędzie szukasz rzeczy, które się przydadzą do pracy, nie przejmuj się to normalne![]() kliwia ble, współczuje przygody |
|
|
|
|
#2601 |
|
Zadomowienie
|
Gold piękna ta kuchnia
Kliwia ja kiedyś otworzyłam mój ulubiony wówczas deserek Bakuś i tam w środku były 2-3 larwy. W życiu nie doznałam większego obrzydzenia. Teraz to już nie kupuję niczego co chociażby stoi na półce przy Bakusiu.
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
klion o ja pitole
te larwy to pewnie z zelatyny swinskiej |
|
|
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
My wczoraj oglądaliśmy Wyspę Tajemnic - super film polecam No i obudziłam wczoraj o 1 męża na seks - ech było super ![]() A teraz mykam na śniadanko. Choć po opisach Klion i Kliwi nie wiem czy mam ochotę |
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam ochote nz upe pomidorowa z ryzem
Scio i prawidlowo tak powinno byc, jeszcze o 6 trzeba bylo go wykorzystac![]() a spac mi sie chce jak nie wiem. normlanie jakbym sie oparla glowa o fotel to bym odpadla. |
|
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee nie powalil mnie, dla mnie lipa ogladalam tez splice, istote, beznadzieja przez duże B z brzucholami a czaje sie na incepcje ![]() za to "the last song" na podstawie powiesci nicholasa sparksa cudo |
|
|
|
|
#2607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
Gold fish szkoda że bliżej nei mieszkasz to by Wam mój tato to zrobił
on to lubi takie rzeczy...w warsztacie ma 2 szafy które czekają na dokończenie, my w domu mamy komodę i lustro odnowione przez tatę, rodzice mają komodę też. Lubi to robić. A meble znajduje w takim stanie że inni by je na śmietnik wyrzucili albo spalili. Ja dzisiaj znowu odwiozłam tż na służbę i widzimy się dopiero w piątek albo w niedzielę. Rodziców nie ma bo na urlopie nadal a ja sama W ogóle właśnie zjadłam rogalika z biedronki takiego z nadzieniem toffi (bardziej jest to budyń czekoladowy niż toffi ) nadzienie smaczne nawet bardzo, ale ciasto takie trochę gumowe. I kupiłam sobie jogurt migdałowo-kokosowy patrzę na kalorie, coś koło 170 no ok, tym bardziej że to spore opakowanie, ale patrzę w domu a tam i owszem jest ich tyle ale w połowie opakowania. Podzieli to opakowanie na porcje dwie chyba poczekam na mamę i wtedy zjem, bo tż nie lubi kokosu.
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Madzialenka super , że wyjazd się udał. Zazdroszczę sielanki i seksiku. Neska to może ten kolega to jest nasz wspólny bo ten co od nas tak pożyczał to też hazardzista. Kliwia właśnie dlatego ja np. nigdy nie mieszam śmietany czy jogurtów przed otwarciem, czasem bywa tak , że się jakoś ten jogo zainfekuje chyba przed zamknięciem w mleczarni czy co? i niby opakowanie całe a tu taka niespodzianka. Pobolewa mnie trochę brzuch, czas od czasu mi się tak stawia ale to nie jest bolesne. Nie mogę nazwać tego skurczami, ja nie wiem może ja sobie coś wklepuje. To nie jest regularne tylko w cały świat. I raczej rzadko. Ale Tż mówi , że mi brzuch opadł. Ale w sumie takie skurcze przepowiadające to mogą być nawet 2 tyg przed porodem więc ja już nic nie wiem... Trochę mi się taki śluz wydobywa czasem... wygląda jak białko kurze tylko trochę taki żółty. Scio ale czaad to sobie poszalałaś ![]() Ja to się trochę obawiam bo niby chcielibyśmy w ten sposób wywoływać poród ale tak głupio jak bym się niedokładnie umyła i by "to" wylatywało ze mnie :P przy badaniu albo coś... bo moja sprawność jest teraz mocno ograniczona i żeby nie było wiochy... :P |
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
daysy nie byloby wiochy, bo jakby zaczely leciec wody to samo by polecialo.
a ten sluz to sluz czy galareta? jak bedzie z kwria to to czop korzystaj teraz, bo po porodzie znowu jakis czas posucha bedzie ![]() daysy ja tez zaczne nie mieszac, bo zawsze mieszam ech |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

musiałam pojechać tam jeszcze raz w poniedziałek. Podobają mi się te meble bardzo. Chyba kupimy Adel-a. Fajne proste fronty
boję się , że szybko bym je zaniedbała
] potwierdzil to zreszta