|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
a jednak sobie poradziłam.w japonki wsadziłam kawałek papierowego recznika i poczłapałam do łazienki. nic nie ubrudziłam
![]() shlipcia patrzylam na necie i widzialam ze 560zl,ale nie wiem czy to jest aktualna cena bo słyszałam kiedys o 800zł. hosenko nie przejmuj sie
|
#4172 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;21404179]No i najważniejsza wiadomość, mam już wyniki badania tej zmiany, którą miałam usuwaną 3 tygodnie temu. To tylko znamię barwnikowe!
To dobrze Cytat:
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21412404]No więc już jestem Wybaczcie, że dopiero teraz, ale Kochanie moje u mnie siedziało.Tatuowanie było spoko, nie bolało jakoś specjalnie, zajęło gościowi jakieś 35 min o.O A z samego tatuażu jestem bardzo zadowolona - mam maciupkie obiekcje, bo jestem perfekcjonistką, ale ogólnie jest ekstra. Najwyżej kiedyś przy okazji zajdę do niego i poproszę o kilka dodatkowych kreseczek ![]() Na zdjęciu jest świeżutki, więc nie zwracajcie uwagi na kropelki [/QUOTE]Ile za niego zapłaciłaś, i jakie ma wymiary (wyokość/szerokość)? Cytat:
![]() Też tak uważam ![]() Zużyłam saszetkę maseczki St. Ives odświeżająco-złuszczającą. |
|||
|
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Pff frajer
![]() Cytat:
![]() Idę się szorować, bo się na aerobiku spociłam
|
|
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
ale sobie zrobilam zdobienie na stopach...dżizas... nigdy wiecej po dwóch drinkach nie bede tego robic.nakleiłam w cholere cyrkonii, użyłam białego i takiego syreniego koloru i zrobilam jakies takie dziwne wzorki...
|
#4175 | |||
|
Zakorzenienie
|
DzieńDobry...
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21412404]No więc już jestem Wybaczcie, że dopiero teraz, ale Kochanie moje u mnie siedziało.Tatuowanie było spoko, nie bolało jakoś specjalnie, zajęło gościowi jakieś 35 min o.O A z samego tatuażu jestem bardzo zadowolona - mam maciupkie obiekcje, bo jestem perfekcjonistką, ale ogólnie jest ekstra. Najwyżej kiedyś przy okazji zajdę do niego i poproszę o kilka dodatkowych kreseczek ![]() Na zdjęciu jest świeżutki, więc nie zwracajcie uwagi na kropelki [/QUOTE]No...i miodzicho! Cytat:
Po co aż 4 żele? 1 nie wystarczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hosenka- znowu nowy wpisik na blogu widzę...jak ja lubię te wasze blogi Aż chce się od razu po jakiś lakier do drogerii polecieć ......................... ............ Moje wczorajsze(ostatnie już) zakupy i wszystko potrzebne: -korektor w płynie -Szminka rimmel (tę ja sobie kupiłam) -szminka Miss Sporty (a tę kupił mi mąż, obiecał mi kupić bo moje 2 już wyżłobione do wewnątrz )A mamusia moja zrobiła mi prezencioch i zapłaciła wylicytowaną paletkę do brwi Nyx'a Ładnie się opieram paletkom cieni i błyszczykom i bronzerom..błyszczyka nie kupiłam nowego już ponad miesiąc
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-08-17 o 07:54 |
|||
|
|
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
A pewnie
![]() Cytat:
.Ups, rzeczywiście kosztowny ten papierek Ale gratuluję wiedzy i umiejętności, musisz naprawdę świetnie znać język, skoro osiągnęłaś ten poziom
|
|
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
No i zonk- znowu mam uczulenie jakieś
Podejrzewam że jestem uczulona na jakiś składnik konserwujący w kosmetykach bo baaardzo często dostaję uczulenie i całe ciało mnie swędzi ...Już mam tego dosyć W zeszłym roku to do tego doszło że musiałam wszystko porozdawać bo po wszystkim dostawałam alergii i zostałam z mydłem bambino i oliwką..oraz kremem aa help Nie wiem czy znowu wszystko poodstawiać? Muszę się raz na zawsze nauczyć i nie kupować kosmetyków tylko zostać z tą 1 serią do atopowej ,ziają calm i tym mydełkiem bambino..a ja kupuję cudowności a potem muszę je oddać
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
Orlico - podziwiam Cię za odwagę, nieźle zaszalałaś. Ja jednak w życiu nie zdecydowałabym się na tatuaż, bo dla mnie to jest robienie sobie krzywdy. I za jakiś czas mozesz tego bardzo zalować...
|
#4179 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4180 | ||
|
Zakorzenienie
|
No i kolejne zużycia.
TŻ ustrzelił mi w Rossmannie jeden zestaw piasek do kąpieli Bielendy z balsamem i dwa zestawy piasku z płynem micelarnym. Każdy z dwupaków w cenie ok 6 zł. Żal było nie brać. Cytat:
Tym bardziej, że z tego co pamiętam, miałaś więcej niż te dwie kończące się. Cytat:
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
niedługo trzeba będzie otworzyć wątek pt.,,jak się oprzeć kupowaniu płytek do wzorków"
ja dzis załatwiłam sobie bukiet ślubny,poszłam też pierwszy raz od 2 lat na solarium na 7 min.gdyby nie to że mam brzydkie biale ślady po opalaniu na dekolcie i musze je wyrównać do sukni to bym nie chodziła na solare wcale.zawsze sie boje że się zatrzasnę i się tam usmażę. zaczęłam szukać wycieczki do turcji.jak mi ktoras z was kiedys doradzala szukalam na tej stronie gti ale troche mi nie pasuje że nie daja pobytów na 10 dni. zastanawiam się czy może nie lepiej pojechać na Teneryfe,Krete albo cos. wszyscy mi odradzaja podróż poślubną do Turcji bo mówią że to mało cywilizowany kraj.
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaki bukiet będziesz miała??
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
jaki eveline ?![]() A ja dziś byłam na otwarciu Biedronki bo robili remont ludu co niemiara co najmniej 4 razy zostałam brutalnie potrącona wózkiem i ani przepraszam ani nic ludzie zapatrzeni w te półki jakby coś rozdawali za darmo oprócz spożywki nabyłam peeling do stóp, bo pumeks mi się znudził po za tym zużyłam: - peeling enzymatyczny + maseczka oczyszczająca Dax Perfecta No Problem 2 x 5 ml - peeling był super, a maseczka do - peeling wanilia&daktyle Farmona 225 ml - próbka kremu Naturalna Stymulacja AA 2 ml - fajny, ale śmierdział kwasem askorbinowym teraz otwarłam próbkę AA naturalne rozświetlenie i śmierdzi podobnie
Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-08-17 o 14:24 |
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
no tak jak w filmie ![]() a bukiet taki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius. shpilcia jak przeczytalam twojego posta to sobie przypomnialam kabaret ani mru mru jak robili skecz o otwarciu hipermaketu .
![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2010-08-17 o 14:30 |
|
|
|
#4187 | |||
|
Zakorzenienie
|
m3, m57, m61, m64 i m65
![]() Cytat:
To moje pierwsze płytki Konada Cytat:
![]() Pewnie, że nie kosmetyk. Eveline lózowy Widzę, że się spodobał ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
Z tego co pamiętam, to buty masz w podobnym kolorze?
|
|
#4188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
hosenko, nynko buty mam bardziej w kolorze fioletu a ten bukiet jest troche bardziej bordowy,ale ustaliłam z panią z kwiaciarni ze dodamy kilka ,,doniczkowych " storczyków ktore są w kolorze butów i bedzie dobrze.dla świadkowej wezme chyba malutki bukiecik z goździków fioletowych i bedzie ok.auta nie przybieram bo samo w sobie jest wyjatkowe i nie potrzebuje go dekorować.
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą jak pomyślę że miałabym wybierać suknię ślubną to bym zdębiała
|
|
#4191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem zakochana w tym kraju i na pewno nie raz tam wrócę. Zobacz na stronie Triady. Jak ja jechałam mieli opcje 7 i 14 dniową ale może coś dodali.
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2010-08-17 o 15:02 |
|
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
nynko zobaczysz ze uda sie cos fajnego znaleźć.ja mialam o tyle prosto ze chcialam cos prostego wiec na wstepie wszystkie te bezy i księżniczkowe poodpadały.w zasadzie przymierzylam 5 sukienek i od razu wiedzialam którą chcę najbardziej.w czwartek jakde na przymiarke i sie okaże czy wyszło tak jak chcialam, wiec prosze trzymac kciuki.
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co się działo!! Dziewczyny przychodziły z całymi ekipami i brały sukienki jak leci. Jedna przymierzyła ponad 50!
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
hosenko widzialam ten program
ja chyba wole jednak uszyc u krawcowej niż się tratować.w starciu a jakąś wielką upasioną amerykanką zyjącą na hamburgerach i innych fast foodach nie mialabym szans dodam ze ogladałam program ,,panna młoda,księżniczka czy potwór?" i szczęka mi opadła.byla jedna amerykanka,wielka jak szafa,tyłek miala tak wystajacy ze telewizor 30 calowy by się zmiescil.zebrala swoje druhny i powiedziala ze maja sie wszystkie zwazyc.jak ktoras wazyla mniej niz ona to była opierdzielana.jeszcze ta panna mloda miala o sobie wysokie mniemanie i myslala ze jest najpiekniejsza na swicie,a wygladala jak te z programów jerrego springera.
|
#4195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
nynko najlepiej przymierzyc po 1 szt z kazdego typu sukni i wtedy juz mniej wiecej sie wie czego chcesz a czego nie.jak juz wiesz jaki typ to dopiero z danej kategorii bym wybrala cos. mialysmy na stylizacji typy figur i co powinno się do niej ubierać wiec jak masz jakies zdjecie to pokaz to moze ci cos doradze. suknia w litere A pasuje do kazdej figury, taka rybka czyli bardzo dopasaowana najlepiej wyglada na figurze klepsydry i trzeba miec wciecie w talii i płaski brzuch.ona też wysmukla. jak nie chcesz zeby cie sukienka poszerzala to unikaj jakiś poziomych marszczeń w okolicy bioder i brzucha.no jest wiele takich zasad.jak masz pytania to pisz na PW
chętnie pomoge.
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję zużyć kochane
ale zakupków też widzę trochę było ![]() Ja zużyłam: -żel pod prysznic YR bzowy -płukankę do ust Colgate(ble, nie cierpiałam jej!) Nic nie kupiłam ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- a w ogóle zmasakrowałam sobie buzię i mam doła przez to chyba nigdy się nie wyzbędę nerwicy(jak przestałam paznokcie męczyć, to teraz się skubię, zanim zauważę to wyglądam jak po ciężkiej ospie!)
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak mnie wkurza ta moja żuchwa a już tydzień się nie skubałam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

Poszłam do Rossmanna tylko po płyn do soczewek i wyszłam z:

Ale gratuluję wiedzy i umiejętności, musisz naprawdę świetnie znać język, skoro osiągnęłaś ten poziom 

Tym bardziej, że z tego co pamiętam, miałaś więcej niż te dwie kończące się.

teraz otwarłam próbkę AA naturalne rozświetlenie i śmierdzi podobnie
teraz będę kręcić kawowy bo mam paczkę na zbyciu
i mam doła przez to
tak mnie wkurza ta moja żuchwa
a już tydzień się nie skubałam