|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
chyba pomyliłaś wątki
Poziomka jest z wątku odwyku błyszczykowego Cytat:
Fajnie ogólnie jestem zadowolona, dziś wszystko sama robiłam troszkę nieogarnięcie, ale dałam radę [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;21378633]Shpilciu, glinki Rhassoul nie mam za wiele. Tyle co w saszetkach glinka Argiletz, tej z doz-u. Mam ją bezpośrednio z Syrii. Ona jest taka zielona, z roślinami morskimi. Błyszczyk wygląda na fajny... To malinowy róż z drobinkami? Z rzeczy, które mogłyby Cię jeszcze zainteresować mam miniaturę (10 ml) zapachu Aqua Lilly The Body Shop.[/QUOTE]Ten błyszczyk jest właśnie malinowy, ale na ustach daje delikatny kolor i błyszczy taką hmm jakby taflą tych drobinek które widać ![]() Cytat:
dziś znajomy mi napisał na fb "gwiazda wieczoru który wychodzi z hukiem" ![]() Cytat:
nie dam się zaprę się i nic nie wskoczy w me jajeczka Cytat:
brzmi interesująco
|
||||
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny już po wszystkim
Poprawiny też się udały - zabawa jak drugie wesele! Wszyscy się rewelacyjnie bawili, orkiestra ekstra grała, pogoda dopisała, liturgia była przepiekna - wszystko idealnie jak sobie wymarzyłam Teraz ogarniamy jedzenie i prezenty, będzie z tym troche roboty. W środe mam plener ![]() Odezwę się jak wszystko się unormuje i opowiem ze szczegółami, pokażę pierwsze zdjęcia ![]() |
|
|
|
#4143 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo Ty chyba masz na stópce prawda? Ja tez chcę na stópce ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No mój też stwierdził, że ojcem chciałby już być a ja mam jeszcze fiu bździu w głowie ![]() Eirenn dobrze, że nic poważnego nie wyszło Wracam do normalności..chyba muszę ciut przystopować bo jak TŻ wróci to zaleje go fala informacji o moich wyczynach Patrycjo zmądrzyj ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
Orlico trzymam kciuki aby nie bolało ![]() Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-08-16 o 15:18 |
||||
|
|
|
#4144 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
odpiszę wam 3 za 1 razem..Zgadzam się z nynką- to kwestia charakteu i wyboru..i tak jak piszę shpilcia "dojrzałości do pewnych decyzji"...Ja mam 24 lata i dziecko i męża..własny dom...wychodziłam za mąż jak miałam 22 lata (młoda dupa byłam ) a jesteśmy ze sobą z meżem od kąd skończyłam 21 lat...Czyli młodziutka byłam jak tak na poważnie związałam się z jakimś mężczyzną już na stałe..Teraz mam dziecko, dom ,dzipiesa na palcu (a raczej w pudełku bo "urosły" mi palce") ale nie czuję żeby "moje życie się skończyło". Wiele osób w różnym wieku powiedziałoby pewno "i co ona użyła...taka młoda a już ma dzieciaka....ile ona straciła" tak jak bym miała już umrzeć albo zostać ascetą...A ja dalej jestem sobą...dalej mam tego samego kochającego chłopa..dalej jest romantycznie, chodzimy na pizzę, spacery, piwo, rozmawiamy .... Co więcej -zyskałam ! najpierw się zyje i jest super, a potem rodzi się dziecko i wszystko się zmienia...ta osóbka jest ciągle z tobą i kochasz ją i to takie oczywiste że ona /on jest że nie możesz sobie wyobrazić jak do było jak tego dziecka nie było...
|
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja TŻ poznałam jak miałam niecałe 16 lat i nadal szaleje i bycie z kimś na stale mi w tym nie przeszkadza w ogóle, wręcz przeciwnie można pogodzić jedno z drugim. A na zakładanie rodziny przyjdzie czas po prostu dla mnie najpierw musi mnie stać żeby się usamodzielnić, skończyć studia, mieć dobrą pracę i wtedy dopiero mozna pomyśleć o rodzinie, inaczej to nie ma sensu, bo jak zapewne dziecku byt będąc na utrzymaniu rodziców? Ja raczej w takich kategoriach myślę
|
|
|
|
|
#4146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
),a na drugim jak wygląda z góry ![]() Cytat:
Edytowane przez witch_18 Czas edycji: 2010-08-16 o 16:04 |
||
|
|
|
#4147 | |||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję Wszystkim zużyć
![]() Cytat:
![]() no ale ścierasz mechanicznie Cytat:
![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;21404179] Kupiłam dziś dwa lakiery: biały z cienkim pędzelkiem (do frencza) i taki brudnoróżowy, mauve z Essence - o, taki. Poza tym kupiłam bilety na pociąg nad morze i pyszne latte z syropem cynamonowym w Coście.No i najważniejsza wiadomość, mam już wyniki badania tej zmiany, którą miałam usuwaną 3 tygodnie temu. To tylko znamię barwnikowe! bardzo ładny kolor lakieru ![]() i dobrze, że to nic poważnego, an pewno czujesz ulgę ![]() Cytat:
![]() co do mężów i dzieci, ja mam 22 lata i chciałabym dziecko, a męża to niekoniecznie ![]() Zużyłam Żel wyszczuplający z Oriflame(jeszcze cały drugi czeka+kilka innych podobnych) Z radości kupiłam sobie kolejny lakier---żarówiasty róż rozgrzeszcie
|
|
|
#4148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chce bardziej rockowy Cytat:
![]() Też mam taki różyk i jest boski, uwielbiam taki kolor, zresztą wszystkie różyki lubię
|
||
|
|
|
#4149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
shpilka wysle ci na PW mojego maila.
ksiezniczko czekam z niecierpliwością na zdjęcia.cieszę się ze wszystko się wam udało. ja juz chcialabym zeby bylo ,,po", koniec tego stresu i przygotowań... sweet jeśli masz rodzinę i czujesz się szczęsliwa to nie ma znaczenia ile się ma lat.ja chce jak shpilcia się usamodzielnic i dopiero wtedy coś zacząć.
|
#4151 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
no ja i tż dopiero zaczelismy zyc na własny rachunek i dla tego nie powiekszymy na razie rodziny.ja mialam studia dzienne, pracowalam w weekendy ale to za malo.mam nadzieje ze teraz zacznie sie nam układac, że znajdę pracę.
chyba zamykam kompa bo tak leje i wali piorunami ze mi jeszcze laptop pojdzie...
|
#4153 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;21404179]No i najważniejsza wiadomość, mam już wyniki badania tej zmiany, którą miałam usuwaną 3 tygodnie temu. To tylko znamię barwnikowe!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój żel do mycia pyszczka zacharczał i przestał psikać, dziś więc odwiedziłam aptekę i kupiłam sobie żelik Himalaya do cery mieszanej oraz... kubeczek na mocz do analizy .Potem zaszłam do drogerii, ale wyszłam jedynie z potrzebnymi bibułkami matującymi oraz do sklepu z bielizną ). Mam więc teraz już 3 pasujące na moje nowe zwiski |
||
|
|
|
#4154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra ujawnię się co ja bym chciała na stópce czaszka bardziej z klimatów zdjęć dalszych, do tego może jakieś jeszcze elementy w tych klimatach, mam nadzieję że coś fajnego mi zaprojektują takie "zakończenie" mych wojaży ![]() Załącznik 3335968Załącznik 3335969Załącznik 3335970Załącznik 3335971 Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-08-16 o 18:26 |
|
|
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uaa zazdroszczę tych staniczków
|
|
|
|
|
#4156 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;21404179]
No i najważniejsza wiadomość, mam już wyniki badania tej zmiany, którą miałam usuwaną 3 tygodnie temu. To tylko znamię barwnikowe! to super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja też już coraz częściej myślę że chciałbym już stabilizacji, żeby mieć TŻa codziennie obok siebie i w ogóle a jak spotkam się ze znajomymi co mają dzieci to i bobaska już mi się chce
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
Księżniczko super że wesele sie udalo
![]() Orlico jak tam tatuaż?
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
shpilcia dziekuje za maila.zabiore sie za te ksiazki juz niedługo.poszłam dzis do biblioteki i pożyczylam dwie ksiazki po niemiecku i jedna po angielsku do poczytania przed snem.korepetytorka powiedziala mi dzisiaj ze nadaję się zeby zrobić Advance ale chyba za duzo to kosztuje jak dla mnie.
eireen ciesze się ze nic złego w oku się nie dzieje.pewnie mialas stresa jak odbieralas wyniki. orlico zdjęcia tatuażuuuuu, proszę ładnie...
|
#4159 |
|
Konto usunięte
|
No więc już jestem
Wybaczcie, że dopiero teraz, ale Kochanie moje u mnie siedziało.Tatuowanie było spoko, nie bolało jakoś specjalnie, zajęło gościowi jakieś 35 min o.O A z samego tatuażu jestem bardzo zadowolona - mam maciupkie obiekcje, bo jestem perfekcjonistką, ale ogólnie jest ekstra. Najwyżej kiedyś przy okazji zajdę do niego i poproszę o kilka dodatkowych kreseczek ![]() Na zdjęciu jest świeżutki, więc nie zwracajcie uwagi na kropelki
|
|
|
|
#4160 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Bardzo proszę o baty, bo zaszalałam.
Poszłam do Rossmanna tylko po płyn do soczewek i wyszłam z:- żelem Palmolive Thermal SPA Massage 4,99 zł - żelem Palmolive Aroma Therapy Sensual 4,99 zł - masłem (!!!!) Bielendy "Miód do ciała" bo była przecena z 24 zł na 14 zł a zawsze chciałam go mieć A piętro wyżej jest SuperPharm więc i tam zawędrowałam i nabyłam: - 2 żele pod prysznic Kamill kokosowy i mandarynkowy, dwupak za 5,99 zł - szampon Garnier Neril (bo mi włosy lecą po sesji - płyn do płukania jamy ustnej Listerine ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Orlico wyszedł bardzo fajnie brawa za odwagę!
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
Księżniczko - super że sie wszystko udało. Czekamy na zdjęcia
Ja dzis zasząłm do Rossmana i skusiłam sie na 2 maski do włosów Asia rossmannowe, w Cenie na do widzenia były za 1,99 weic jak mozna nie kupic... I do tego zel pod prysznic Isana z aloesem za 2,49. Zuzycia moje dzisiejsze: WaX - maska zel do twarzy z koniczyną Pollena-Eva zel pod prysznic Avon Tropical.
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21412404]No więc już jestem
Wybaczcie, że dopiero teraz, ale Kochanie moje u mnie siedziało.Tatuowanie było spoko, nie bolało jakoś specjalnie, zajęło gościowi jakieś 35 min o.O A z samego tatuażu jestem bardzo zadowolona - mam maciupkie obiekcje, bo jestem perfekcjonistką, ale ogólnie jest ekstra. Najwyżej kiedyś przy okazji zajdę do niego i poproszę o kilka dodatkowych kreseczek ![]() Na zdjęciu jest świeżutki, więc nie zwracajcie uwagi na kropelki [/QUOTE]podziwiam Cię
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
nosku dobre te promocje,ale czy nie za duzo zeli pod prysznic??sama chyba pojde po masło do ciala z miodem.jest super, mialam kiedys.
koniku fajne zakupy orlico tez mi sie wydaje ze moglby byc troche bardziej dopracowany,ale jest fajny.brawa za odwagę. siedzę teraz i czekam az maska lawendowa do stop wyschnie.zastanawiam sie tylko jak dojde do łazienki zeby nie pobrudzic podłogi.moje stopy mają kolor jakiś taki trupi...dobrze ze tż nie widzi
|
#4164 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
bardziej mnie martwi kolejne masło ale skoro mówisz, że jest dobre, to czuję się rozgrzeszona.![]()
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
jest bardzo dobre
|
#4166 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21412404]Na zdjęciu jest świeżutki, więc nie zwracajcie uwagi na kropelki
[/QUOTE]Wygląda bardzo rockowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaki jest koszt? [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21412404]No więc już jestem Wybaczcie, że dopiero teraz, ale Kochanie moje u mnie siedziało.Tatuowanie było spoko, nie bolało jakoś specjalnie, zajęło gościowi jakieś 35 min o.O A z samego tatuażu jestem bardzo zadowolona - mam maciupkie obiekcje, bo jestem perfekcjonistką, ale ogólnie jest ekstra. Najwyżej kiedyś przy okazji zajdę do niego i poproszę o kilka dodatkowych kreseczek ![]() Na zdjęciu jest świeżutki, więc nie zwracajcie uwagi na kropelki [/QUOTE] ale szybko zrobił jesteś bardzo dzielna Cytat:
masło
|
||
|
|
|
#4168 |
|
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21412404]No więc już jestem
Wybaczcie, że dopiero teraz, ale Kochanie moje u mnie siedziało.Tatuowanie było spoko, nie bolało jakoś specjalnie, zajęło gościowi jakieś 35 min o.O A z samego tatuażu jestem bardzo zadowolona - mam maciupkie obiekcje, bo jestem perfekcjonistką, ale ogólnie jest ekstra. Najwyżej kiedyś przy okazji zajdę do niego i poproszę o kilka dodatkowych kreseczek ![]() Na zdjęciu jest świeżutki, więc nie zwracajcie uwagi na kropelki [/QUOTE]Ale super
|
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
Nosek: baty, proszę
![]() Obkupiłaś się w żele ![]() Mi dzis do koszyka wpadł jeden, w trakcie zakupów z rodziami: migdałowy Palmolive. Chciałam mój ukochany Shea, ale nie było W ogóle to ostatni rzadko go widuję Orlica: gratuluję odwagi ![]() Zet: lepiej by bylo, gdybyś sobie przygotowała miskę z wodą ![]() Księzniczko: czekamy na zdjęcia ![]() Pomalowałam sobie wczoraj paznokcie żółtym Eveline, zrobiłam czarny wzorek a już dziś mi poodpryskiwal lakier Zauważyłam, że top coat z Essence 10in1 lekko przyciemnia lakier i szczerze mówiac bardziej podoba mi się ten przyciemniony żółty niż oryginalny. Ten wczorajszy "amant" nie zadzwonił ... Pfff. Jego strata
|
#4170 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tam zwiski Cytat:
przyjemności trzeb dozować ale dzięki Tobie nie czuję się tak źle z kupnem lakieru ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Orliczku, tatoo iście pod nick podoba mi się, chociaż mógł bardziej wycieniować!---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
a wiesz...mnie się wydaje, że Shine z SH rozjaśnia
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

Poziomka jest z wątku odwyku błyszczykowego
ogólnie jestem zadowolona, dziś wszystko sama robiłam
troszkę nieogarnięcie, ale dałam radę
Będę robić odżywki do włosów.
dziś znajomy mi napisał na fb "gwiazda wieczoru który wychodzi z hukiem"

Szkoda, że pracuje w Austrii. Teraz jednak jest tutaj i ... chce się spotkać 
Poprawiny też się udały - zabawa jak drugie wesele! Wszyscy się rewelacyjnie bawili, orkiestra ekstra grała, pogoda dopisała, liturgia była przepiekna - wszystko idealnie jak sobie wymarzyłam
bo Ty chyba masz na stópce prawda? Ja tez chcę na stópce 
a ja mam jeszcze fiu bździu w głowie 
bardziej spełnia się w opiece nad dzieckiem, gotowaniu obiadów, pieczeniu ciast i tym podobne 

Poszłam do Rossmanna tylko po płyn do soczewek i wyszłam z:

W ogóle to ostatni rzadko go widuję