![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
#1202 |
Zakorzenienie
|
taaaaa
![]() ![]()
#1203 | |
Zakorzenienie
|
"wiejski tuning"
![]() ![]() Bunia wypasiona ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
aha
![]() ![]() ide kąpać Wikulę bo dzis nie śpi od 8 ![]() a mnie napiernicza pięta ![]()
#1207 |
Zakorzenienie
|
hehehe dobre
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maluśna a nie przeszkadza Wam skóra w aucie?? Ja przeklinam skórę i więcej takiej tapicerki bym nie chciała ![]() ![]() A co do czasu na łizaż to Takuśna dobrze napisała ![]() ![]() Sosna co do przedszkola to dopóki jesteś w domu to może być kicha. Moja siostra nie może upchać 4-latki do przedszkola bo nie pracuje... Za to druga siostra nie miała problemu z 3-latkiem ale właśnei i ona i szwagier w pracy. Ja bardzo prawdopodobne dam Tymka od stycznia, ale to tylko jak znajomości poskutkują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | |
Zakorzenienie
|
Maluśna, gdzie ty się do pracy wybierasz jak Cię stać na takie luksusy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Baby wpadłam i sikam po nogach...............
![]() Maluśna co jak co Bunia wypasiona ![]() ![]() Maluśna co do kwestii Twojego odchodzenia... zbierałam szczenę z podłogi. Ty się nawet nie wygłupiaj tak mówić!!!!!!!!!!!!!Toż to skandal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do Jowiszkowej to ja stawiam na to, że jej tam za dobrze ;P i nie chciało się odpisać gadziznie ![]() ![]()
#1210 |
Zakorzenienie
|
No właśnie... bo już wcześniej miałam pisać...
Jowiszowa przyjedzie i nas zrypie, że ona się cieszyła wyjazdem, a nie o wizażu myślała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
a na ile Jowiszowa umknęła?? 3 czy 2 tygodnie?
#1212 |
Zakorzenienie
|
dwa, jakoś teraz ma wracać, koło 20-stego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
Si... 20go ma chyba do rodziców zjechać
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Kocham... http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U&feature=av2e ... muzykę, słowa, teledysk, grę aktorską Dominica... nienawidzę tylko Megan, za to że jest tak śliczna ![]() A pana E. już mówiłam, że kocham od liceum ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
hello
he he ja jak Takuśna nie sikam po nogach z podniety nad autkami dla mnie samochod to samochód ma być sprawny i w miarę czysty oczywiste że znam sie na markach no ale czasem w oczy rzuci mi sie jakiś jaguar , ale to wyższa klasa jazdy, więc siłą rzeczy pcha mi się na źrenice ![]() ![]() ![]() tak Cestusia widzę przepaść międzypokoleniową , ja z czasów mleka pod nosem to pamiętam jakieś Papa Dance ![]() ![]() ![]() a popijam drinka dla relaksu, bo dziś syn chciał mnie psychicznie wykończyć no normalnie jestem kłębkiem nerwów i to na urlopie jakby nie patrzył Jowiszowa sie moczy jak foczka w wodzie prawie 30 stopniowej ![]() ![]() ![]() no i najważniejsze, Maluśna no jak tak możesz musisz wysupłać czas na wizażowanie jak inne nasze zabiegane etatowo mamuśki, nawet Judi co pracuje w nocy o północy nad ranem jest w stanie coś świeżego skrobnąć ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-08-18 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
hej melduję się dziś
Mała ja popieram dziewczyny //nawet nie próbuj nas opuszczać // ja cię tu widzę nadal dziennie autko fajne //ale ja też nie z tych co się fascynują autami / ale chałupka super //może i twoja ale pokaż nam tą wieżyczkę z 4 piętrem na którą się dziennie czołgasz z Mają ![]() Zdrówka dla Piterka //on to chyba najwięcej nam tu choruje Jowiszowa faktycznie leci w kulki jak można nie odpisać na smsa może patrzy na ceny i dlatego nie odpisuje //Ja z Chorwacji też do nikogo nie dzwoniłam ani nie pisałam bo stwierdziłam że nie dam im zarobić takiej kasy// albo nie ma tego całego romingu //czy jak to się tam pisze// w telefonie //no ale wtedy to chyba by Małej sms też nie dotarł Miałam dziś znów gości popołudniu //właściwie nie ja a Karolek przyjechała do niego ciocia z rodzinką na spóźnione urodzinki /bo się wcześniej wczasowała i posiedzieliśmy do wieczora dajnie było |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, pobudka o 6
![]() ![]() ![]()
#1217 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() biegunki ciąg dalszy.. ale bez goraczki i bez wymiotów podaje mu wegiel, nie wiecie jak dlugo moge go podawac??
#1218 |
Zakorzenienie
|
Witam moje Panie
![]() ![]() Spałam godzinę, jestem rześka jak skowronek ![]() Oj Anisiu biedny ten nasz Piotruś... ucałuj go i niech szybko wraca do zdrówka... ciekawe z czego ta biegunka... Pozatym pogoda taka sobie, jakoś nie mam siły iść z młodym na spacer, na szczęście tz nadrabia ze spacerami jak ja śpię Tymek ma okres na mówienie- " powiedzia-ŁAM, zjad-ŁAM itd. Słyszy jak ja mówię i potem gada jak baba hehe ![]() ![]() idę się ubrać Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2010-08-19 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj macałam mu dziąsła, i dalej zęby pod nimi ![]() wykończę się przez to...
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
nie mam pojęcia ile mozna dawac węgiel
![]() łądnie sie tak ze mnie śmiać ![]() ![]() ![]() ![]() Judi , Wiki w ogóle nic nie odmienia, forma podstawowa. Cos w stylu : czyje to jest? odp : mama , nie mamy. Więc ciesz sie z zkazdych postępów bo to krok milowy u takich dzieciaków ![]() TZ zebrał wczoraj kosz grzybów i własnie zabieram sie do jajecznicy , częśc suszę, ale marynowanych jakos mi sie nie chce ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- aaa Cestia ![]() ![]() ![]() ![]()
#1221 |
Zakorzenienie
|
Nie no Piter znowu chory??? zdroweczka rowneiz zycze i szybkiego wyjscia piatek.. u nas wolno ida i dopiero 2 wyszly.
U mnie tez jakas jelitowka panuje, bo teraz to ja i Mario jakies zakatarzone ejstesmy.. nie no wiecie co taki poczatek 30-tki to ja dziekuje ![]() A na dworze piekne sloneczko.. Mala baty dla Ciebie, co to za opuszczanie nas!!!! Babeczki kochane dziekuje za zyczenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Marti, u mnei progresu zebowego nie widac, za to juz kilka razy dzieki nim mlode cierpialo
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
Wiki tez ma 2 piątki i to juz kilka miesiecy, nastepne chyba tez sie pchają bo jakes takie objawy dziwne ma
![]() zrobiłąm muffinki, ale jakies dziwne mi wyszły.Tzn dobre w smaku ale najpierw wyrosły , potem klapły, a w srodku jakies takie mokre, czyzby zakalec ![]()
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
hello
Aniś węgiel to naturalny lek , wiec mniemam że nie zaszkodzi, najwyżej kasztan będzie mocno czarny ale może profilaktycznie podaj smectę, żeby ewentualne wirusy rozproszyła w diabły ![]() Takuśna, zazdraszczam kosza grzybowego, ja wprost uwielbiam grzybobrania, ale u nas coś mocno grzybnie wysuszone, bo co las to inny obyczaj, nie ma tak że wszędzie wysyp ![]() to takie dla mnie relaksujące zajęcie ps. do marynaty dodaj goździki i sporo cukru ![]() a ta pięta to może ostrogi Ci rosną, to jakaś taka przypadłość stópkowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smecte zatem kupie po pracy i mu podam ![]() przydalby mi sie nifuroksazyd, ale na recepte... ![]()
![]() |
#1226 | |
Zakorzenienie
|
witam
u nas się właśnie rozpadało mam nadzieję że szybko przestanie bo zwariuję z dzieciakami w domu Cytat:
Anisia ja zawsze podaję na biegunki smekte i lacidofit bo tylko to pomaga a na tym węglu musi pisać jak długo można podawać //może pisać do 3 dni albo do 7 dni i jak nie będzie poprawy to udać się do lekarza // Takuśna może posmaruj piętę jakąś maścią przeciw bólową i przeciw zapalną /może pomoże / |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Zakorzenienie
|
ja w tym roku obowiązkowo jadę na grzyby
![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() ale kupie smecte jeszcze ![]() mama zrobi mu marchwianke na obiad, zobaczymy jaka kupa bedzie. i tak jest lepiej, bo nie robi co chwile, tylko w odstepie 5-6h, ale jak go zakreci w brzuszku to zaplacze, a potem dzwiek, jakby mu gacie rozrywalo i po same pachy efekty koncowe ![]()
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
Anisia jak robi w takich odstępach to chyba znak że lek skutkuje ale choroba nadal trzyma
ja gotuję ryż z marchewką ale doprawiam ją do smaku bo by mi jej nikt nie zjadł //dzieciaki / biedny musi go ten brzuszek boleć może mu ta smekta prędzej pomoże bo ona jeszcze się oblepia po ściankach |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widac ze toksyn duzo ![]() sie nie dziwie, ze ja zlapal, rece pcha do buzi, a wiadomo, ze cos podotyka wczesneij i gotowe! ![]()
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
Słyszałam opinię (lekarską), żeby nie podawać marchwianki, kiedyś podobno skutkowała, dziś jest syf w marchewce i w dużych ilościach może bardziej zaszkodzić niż pomóc
![]() Lepiej ugotować ryż i dodać trochę marchewki ![]() EDIT A Smectę polecam jak najbardziej, Mati w szpitalu piła tylko to, teraz przy każdym "wypadku" podaję i przechodzi szybciutko Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2010-08-19 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.