|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2011 - ostatnie chwile luzu ;) część II.
oho trzeba zawitać do biedronki
#2672 |
Raczkowanie
|
Rosiek, mamy klub biedronkowych długopisów !
![]() Wszystkie na nie czekałysmy i tak sie jakos złożyło.
#2673 |
Zakorzenienie
|
A co to za długopisy?
![]()
#2674 |
Zakorzenienie
|
w tym roku kupiłam tylko kilka zeszytów a4, gumki do mazania, strugaczkę i korektor; faktycznie zapomniałam o długopisach, niby trochę ich mam, ale jestem pewna, że się powypisują.
w ofercie biedronki widziałam, że będą po 19,99 takie duże zeszyty z oxfordu, ale nie wiem, czy w taki inwestować znów. niby w tym roku taki miałam i robiłam w nim notatki do sprawdzianów, sprawdzał się... ale jeszcze sobie nie sprecyzowałam systemu nauki na ten rok. ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- no właśnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
Jestem wykończona, padnięta... pije piwo i idę coś oglądać
![]() Dobranoc ![]()
#2676 |
Raczkowanie
|
Zwykłe cienkopisy, ale mozna na nich zaoszczędzic bo 6 szt. kosztuje 3 z groszami
![]() a w papierniczym takie po 2 pln
#2677 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
A jaka uczelnia Cię interesuje??
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Ja własnie mam problem z zeszytami a najbardziej a4 bo kurcze nie chce na nie wydawać dużo kasy ale i tak nie mogę ich znaleźć, w sklepach się pokończyły, w tesco brzydkie i drogie. Dziwne. No i miałam nadzieję że w biedronce kupię jakieś cieńsze ale nic nie było ostatnio tylko same z Barbie ![]()
#2680 |
Zakorzenienie
|
Ale jakie te cienkopisy? Takie jak te ze Stabili, takie sześciokątne? Jeśli tak, to ja je uwielbiam i mam obecnie 6 kolorów, ale zawsze mogę powiększyć kolekcję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Raczkowanie
|
Własnie Bziu, cały czas myslałam o Tobie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
![]()
jem zdrowo ![]() STUDENTKA Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie ![]() Edytowane przez nadzessa Czas edycji: 2010-08-19 o 20:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze sie nawet spotkamy? ![]()
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Wiem, chodzi mi o to, żeby były w "stylu Stabilo"
![]() ![]() Tak się szykuję do szkoły, a nawet torebki nie mam, będę wszystko nosić w ręcę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż kierowałam się głównie ceną, bo okładki moich zeszytów z czasem i tak zmieniają wygląd, bo zostają czymś obklejone albo zarysowane ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Olka to Ty? Zmieniłaś av a ja myślałam że to ktoś nowy ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Rosiek ja właśnie potrzebuję 100 kartek w twardej oprawie, mam 60k kupowałam za 2,5 w Lidlu, w tesco własnie nie znalazłam żadnych a4, tzn tylko dwa własnie te grubsze w motylki śliczne były ale po 20zł a tyle za nie nie dam, bo potrzebuje dwa. No nic muszę poszukać w mieście, wybieram się do tej Biedronki to poszukam w innych sklepach. Skleroza nie boli, ja nie mam przecież nic do pisania!? Chyba że bedę tymi cienkopisami z Biedronki pisać ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Raczkowanie
|
O widzisz, a Wrocław jest chyba wyżej w rankingach. Kurcze ja sie chyba jednak uparłam na ten Uek, bo uwielbiam Krakow
![]() ![]() ![]()
jem zdrowo ![]() STUDENTKA Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie ![]() Edytowane przez nadzessa Czas edycji: 2010-08-19 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w poprzednich latach były w Biedronce też a4, 96kartek, w twardej oprawie za kilka zł, chyba nie więcej niż 5zł... ale nie orientuję się w tegorocznej biedronkowej ofercie ![]() ja za to szukam bezskutecznie kalendarza szkolnego... ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Rozeznanie
|
Oj już o zeszytach... A ja gonie za jakims porzadnym vademecum do majcy i wosu... No super czyli kończe 24 maja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
Bziu, tak to ja, naczelna masochistka od strzykawek
![]() ![]() ![]() Łeee, nie kupuję tych długopisów, mam już takie kolory :P I Parę ładniejszych też, ha! ![]() Rosiek, kalendarze szkolne są w empikach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja bardzo często mdleję jak pobierają mi krew, ktoś musi być przy mnie i ze mną rozmawiać żebym nie odleciała. teraz w kuchni zobaczyłam opakowanie igieł i aż zapiszczałam. jutro mam tomograf, nie wiem jak wytrzymam wbicie wenflonu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj byłam na badaniach, miałam robione morfologie i cukier i cos jeszcze ale nie mogłam sie doczytac co to ![]() 1 na 3 pobierania krwi mdleje, a w tych 2 razach jest blisko haha na szczęscie dzisiaj nie było tak, źle ![]()
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
Nie powiem, ile dałam za swój
![]() -kalendarza/terminarza -niektórych zeszytów -do 90% moich UBRAŃ! Czasami lubię otworzyć moją szafkę i patrzeć na nie ![]() Dziewczyny, ja chcę po prostu iść na med, mnie nie mogą takie rzeczy brzydzić ![]() ![]() Szkoda, że skończyły mi się już igły do tego urządzenia, co się mierzy cukier(nie pamiętam nazwy ![]() Edytowane przez Olkaaaa_s Czas edycji: 2010-08-19 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
![]() na szczęście lekarz jest po drugiej stronie i niczego nie robią na nim ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Glukometr? ;> :d Mam coś takiego ale się go boje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to UE Wrocław nie jest w jednym miejscu? Do Wr też mam daleko ale o to własnie mi chodzi ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- glukometr ma moja babcia więc i ja czasem sobie badam cukier (ofc osobną igłą), kłucia się nie boję, widok krwi nie robi na mnie wrażenia.
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
teraz przejrzałam gazetki na stronie Biedronki i nie widzę tych zeszytów...
ale tak, były. a4, 96k, twarda oprawa. coś mi świta, że po 4,99 ale nie dam sobie ręki za to uciąć. ale w ogóle w tym roku ta oferta biedronkowa wydaje mi się beznadziejna ;/ i z pewnością jest uboższa, bo nie ma kilku rzeczy, które kupowałam rok temu. ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- eee, glukometr to pikuś, mnie przerażaja tylko pielęgniarki dobierające mi się do żyły w zgięciu łokciowym... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.