![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Matura 2011 - ostatnie chwile luzu ;) część II.![]() ![]() ![]() Bez zbędnych wstępów... Zassssuwamy! ^^ Nasze Maturzystki i ich plany: xxYashaxx: polski (P iR), angielski (P i R?), WOS (R), Matma (P), Historia (P lub R) - > UJ- dziennikarstwo Szotta: polski (P i R), angielski (P), Matma (P), Biologia (R)->Ratownictwo medyczne- Rzeszów/Poznań/Wrocław Edeldredzia: polski (P), angielski (P), Matma (P), Chemia (R)-> UMCS Lublin - chemia, zaoczne + Radom pielęgniarstwo/Pedagogika wczesnoszkolna Rosiek: polski (P), Matematyka (P), hiszpański (P), Biologia (R), Chemia (R), Fizyka (P lub R) -> UJ/UŚ/Politechnika Krakowska, Śląska, Cz-wska - medycyna/farmacja/informatyka Bziu: polski (P), angielski (P), matematyka (P lub R), geografia (R) -> Finanse i rachunkowość (lub ekonomia) UE we Wrocławiu/AE w Katowicach. (awaryjnie zarządzanie- UE) Katalonkaaa: polski (P), angielski (P i R?), Matematyka (P), Chemia (R), Biologia (R) -> CMUJ/UP/UŚ- medycyna lub farmacja, awaryjnie kosmetologia Adus_: polski (P), matematyka (P i R), angielski (P i R), geografia (R) -> finanse i rachunkowość, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu/Uniwersytet Szczeciński _Balba_: Geografia (P lub R), Matematyka (P), polski (P i R), angielski (P i R) ->Uniwersytet Przyrodniczy - Gospodarka Przestrzenna / U. Wrocławski: Dziennikarstwo i Komunikacja Społ, /U Ekonomiczny we Wrocławiu - Biznes Międzynarodowy GirlOfDeath: polski (P), niemiecki (P), matematyka (P), geografia (P) -> finanse i rachunkowość na UMK w Toruniu/ UE w Poznaniu Asienia1603: polski (P) Matematyka (P i R), angielski (P i R), Chemia (R) -> budownictwo - Politechnika Białostocka/SGGW. Olean: polski (P), angielski (P i R), Matematyka (P i R), Fizyka (R) -> Politechnika Warszawska/ WAT; - Inżynieria Śodowiska/Logistyka Natalka2:polski (P), geografia (R), angielski (P i R?), matma (P i R?) Monakaja: matma (P i R), Polski (P), Angielskie (P i R), Niemiecki (P), Geografia (P) ->SGH, UW - międzykierunkowe ekonom-menadż 3Natalia3: polski (P), Matma (P), angielski (P), Gegra (P lub R) -> Finanse i rachunkowość- WSB Wrocław Happiness: Wos (R), Historia (R), angielski (P i R), polski (P), Matma (P) -> politologia uw/uj Ladymoonn: polski (P), angielski (P), matematyka (P i R?), geografia (R) -> uniwersytet przyrodniczy Natalia74: polski (P i R), angielski (P i R), historia (P lub R), matematyka (P) -> psychologia/pedagogika specjalna/ dziennikarswto UWr Ania2132: angielski (P), polski (P), matma (P i R), geografia (P) -> ekonomia, finanse Olkaaaa_s: polski (P), angielski (P), matma (P i R?), Biologia (R), chemia (R) -> lekarski UMP lub CMUJ Miss Dramatique: polski (P i R), matma (P), angielski (P i R?), WOS (R) -> dziennikarstwo, zarządzanie lub stosunki międzynarodowe Sugarcane: polski (P i R), angielski (P i R), matma (P), Hiszpański? (P) -> iberystyka/MISH - UW/UJ NutkaStylu: polski (P), Niemiecki (P i R), matma (P i R), fizyka (R) Marti92: polski (P), matematyka (P), historia (R), wos (R), angielski (P i R) -> prawo na UJ, UW, bądź UG Matysia153: polski (P), matematyka (P), angielski (P i R), biologia (P) mmalinowa: polski (P), angielski (P), matma (P), chemia (R) -> biotechnologia leków i kosmetyków - Politechnika Warszawska/ farmacja- Lublin/ Uniwersytet w Manchesterze- Chemia + biznes i menadżerstwo Taranka: polski (P), matematyka (P), angielski (R), francuski (R) -> UW - lingwistyka stosowania franc-ang, romanistyka, iberystyka sekcja portugalska, iberystyka Marta 92: historia (R), wos (R), angielski (P i R), matematyka (P) polski (P i R?)-> prawo - UJ (ew dodatkowo politologia) Varda: Biologia (R), chemia (R) -> stomatologi/medycyna, ew: farmacja/analityka medyczna/ dietetyka/ratownictwo Sale_girl: polski (R), ang (R), mat (P), hist (R), wos (R)-> kulturoznawstwo na UJ albo UŚ. Jagoda09: polski (P), Hiszpański (P), Angielski (R), Geografia (R), Matematyka (P i R) -> SGH - finanse i rachunkowość/gospodarka przestrzenna Kloe: polski (P), Matma (P), angielski (P i R), Historia sztuki (R) -> ASP Łódź- projektowanie mody Teesha: polski (P), angielski (P), matma (P), biologia (R), chemia (R) -> weterynaria we Wrocławiu DarkOne: polski (R), matematyka (P), angielski (P), historia sztuki (R) -> wzornictwo na Politechnice Łódzkiej Tosia Samosia: polski (P), matematyka (P), angielski (R), wos (P), historia (R) -> psychologia Smarfetka:polski (P), angielski (P), matma (PiR), WOS (R) -> Logistyka na SGGW Panna Niezdecydowana: polski (P), matematyka (P), angielski (R), biologia (R), chemia (R) musiacek: Polski (P i R) J.angielski (P i R) Matematyka ( P i R?) J.niemiecki (P) nadzessa: mat R, ang R, geo R, polski P -> finanse i rachunkowośc UE w Krakowie insgeheim: polski P, matematyka P, niemiecki P, chemia R, biologia R -> fizjoterapia/położnictwo AM wroc. Hargalaten: polski P, matematyka P, francuski R, biologia R, chemia R -> farmacja UMB/WUM oluniaaa172: Polski P, matematyka P, niemiecki P, WOS P -> bezpieczeństwo wewnętrzne USz Klaudusia92 polski P, matematyka P, angielski P, historia R, WOS R, geografia P/R -> prawo Wro/Krk Damy radę? Tak, damy radę! Zdamy na 100% ![]() Część I - klik! Iii jeszcze: Przydatne linki dla maturzystów: http://www.biolog.pl/ -> przedmioty ścisłe http://www.arkuszematuralne.pl/ -> arkusze maturalne http://www.perspektywy.pl/ -> kierunki, uczelnie, wymagania http://nauka.pl/index.php/id=index -> różne materiały, artykuły nt. matury http://www.profesor.pl/ -> materiały, korepetycje http://www.matura.pl/ -> ściągi, arkusze http://www.pro-angielski.pl/matura_z_angielskiego.php -> angielski http://www.ang.pl/ -> angielski http://www.tropiciel.maturzysty.pl/ -> wyszukiwarka kierunków na podst. zdawanych przedmiotów http://www.zadania.info/ -> różne zadania Edytowane przez rosiek Czas edycji: 2010-08-30 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2011 - ostatnie chwile luzu ;) część II.
Witam
![]() I od razu dobranoc ![]() Dziwny jest ten człowiek. Wczoraj dwa piwa i było ok, dzisiaj nic nie piłam i już zaczynają się pierwsze objawy bredzenia. No cóż ![]() Jutro ciężki dzień, a biorąc pod uwagę fakt że wczorajszej nocy w ogóle nie spałam, mam niejaki deficyt. Dlatego chyba czas opuścić ten zapracowany wątek ![]() Uciekam, dobranoc Wam.
Zwariowana, zabiegana, zakręcona. Edytowane przez Szotta Czas edycji: 2010-08-02 o 23:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No, to II część jest, obejrzę jeszcze kawałek skinsów i idę spać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ale teraz to mnie dopisz kochana, bo będę się czuła niechciana...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
o proszę, już jesteśmy w 2 części
![]() czemu nie śpicie jeszcze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, lepiej idę spać. Jutro to przeklęte prześwietlenie, ale i tak niczego się nie dowiem. Dopiero w sobotę ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Szczerze mówiąc, to mi się nie chce
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
zbieram się, ale oglądam skins
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Spoko spoko.
Napisz, że podst. polak, matma, angol, wos a rozsz. hista i angol i chce na psycholgię, najwyżej coś zmienię później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Omg, nie było mnie jakieś 5 godzin, przychodze i co? Już nowy wątek! Idę was nadrabiać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A masz jakieś miasto na oku?
#13 |
Zakorzenienie
|
już
![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- 0pfff, jasne... ![]() coś było nie tak? |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Mam - Wawa, Gdańsk lub Toruń.
Dziękuję rosiek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A coś Ty myślała?
![]() Fajna Ci wyszła godzina założenia wątku Dobra, wygońcie mnie jakoś, bo nie pójdę spać. Pod wpływem czyjejś sugestii zrobiłam się strasznie głodna ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- No właśnie...zapomniałam zapytać jak traumatyczne chwile pobytu na basenie?
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakoś przeżyłam. popływałam trochę na plecach, poszłam sobie na bicze wodne i cała wypsikałam się skinseptem ![]() zaczynam to tolerować (; |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Nie piszcie za dużo w nocy!! A ja lecę spać, dobranoc!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo szczęście... ![]() O...to może i mnie taki wypad nie zabije? ![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- Nasze pisanie można by porównać do zakupów- jak uż się zacznie to idzie lawinowo...
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ale zawsze jednak występuje to ryzyko że zabije...
Z drugiej strony bez ryzyka nie ma zabawy ![]()
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
U nas są specjalne atrakcje- bo niedawno był gronkowiec
![]()
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
#25 |
Zakorzenienie
|
masakra... nie, to ja bym chyba nie ryzykowała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ale twierdzą że już go nie ma. Cholera wie
![]()
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ale zdarzyło się to drugi albo trzeci raz.
Dobranoc ![]()
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edit: Nadrobiłam ![]() ![]() ![]() No, mogę spokojnie iść spać, a raczej czytać ![]() Edytowane przez Kloe Czas edycji: 2010-08-03 o 00:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Widzę, że śpicie smacznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.