Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać - cz. VI - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-22, 20:11   #331
tranqil babe
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać - cz. VI

Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz Pokaż wiadomość
Za nim zapytam to muszę dodać, że najpierw przejrzałam internet, ale wiadomości są tak sprzeczne, że aż człowiek się za głowę łapie.
Przyłapałam mojego brata na masturbacji i chodzi o to, że zabrudził mi cały fotel, wściekłam się i kazałam mu to posprzątać. Chodzi mi o to, że potem on powiedział, że często to robi u mnie, bo przecież mamy tylko jeden komputer i że mogłabym pukać jak wchodzę (pomijam fakt, że to mój pokój i z racji, że jestem starsza komputer jest u mnie). Tym sposobem odkryłam, co to za dziwne mokre plamy lub białe ślady, które spotykałam i na fotelu i krześle. Za każdym razem je czyściłam, bo byłam pewna, że on coś wylał. Często też jak jestem sama chodzę w domu nago (po prostu lubię) i moje pytanie. Ile plemniki żyją na takich krzesłach i innych rzeczach? Bo raz czytam, że kilka minut, a raz, że jak mają ciepło w pokoju od 20 stopni wzwyż to nawet 72 godziny, co daje przecież aż 3 dni! Czy one giną pod wpływem przetarcia wilgotną szmatką, albo szmatką z mydłem? Bo się wystraszyłam, że ostatnio przetarłam tylko zwykłą szmatką, a potem jak gdyby nic siedziałam tam goła.
Umieszczam to pytanie tutaj, bo jak sama nazwa wskazuje: wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać.

.... uffff
spokojnie, plemniki moga tyle zyc ale w organizmie kobiety! Na pewno nic Ci sie nie moze stac. Teoretycznie jest jakies minimalne ryzyko ze jak usiadzesz zaraz po akcji brata, ale wiadomo jak to jest z teoria. Dla zasady trzeba tak napisac. W praktyce to taki mit, jak mozliwosc zajscia w ciaze od kapieli w basenie ,w ktorym plywaja plemniki

Kurcze i pomyslec ze co niektorzy sie burza na wychowanie seksualne w szkołach ,dziewczyny...Jak widac potrzeba jest

Swoja droga bracszek troche bez kultury, skoro Ci w pokoju plamy zostawia, niech to robi na ręczniku jak juz musi

Edytowane przez tranqil babe
Czas edycji: 2010-08-22 o 20:13
tranqil babe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 20:14   #332
iinnkkaa
Zakorzenienie

Jakie strony możecie polecic z jakimiś czatami czy komunikatorami zagranicznymi??
chciałabym podszkolić swoj angielski i chce porozmaiwać z jakimiś ludźmi z zagranicy ale nie wiem gdzie tego szukac
iinnkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 20:16   #333
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Karaluszysko Pokaż wiadomość

Mam pytanie dotyczące produkcji filmów.
Jak mamy gazetę z programem telewizyjnym, to przy każdym filmie obok tytułu i daty pisze np. USA, Francja. To znaczy, że film nagrywano we Francji i w USA, tak? Dobrze myślę?

Chciałam się upewnić, bo ostatnio mi przyszło do głowy, że może to znaczy, że przy filmie pracowali ludzie z USA i Francji
Chyba to zalezy od miejsca kręcenia filmu

ale już mnie dziewczyny ubiegły
Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
Ja mam pytanie - czy tylko ja się czuję dziwnie z sytuacją, kiedy na basenie matka bierze swojego na oko 7-8letniego syna do damskiej szatni, zamiast wysłać go do męskiej?
daj spokój, strasznie mnie to denerwuje.
chłopak jest już na tyle duży, że sam się ubierze. Zresztą dziewczyny moga przebrać się poza szatnią, a tu nagle takie dziecko :/

Teraz jeżdżę na baseny do Czech, tam nie ma takich sytuacji
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 20:18   #334
SekretnyWachlarz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tranqil babe Pokaż wiadomość
.... uffff
spokojnie, plemniki moga tyle zyc ale w organizmie kobiety! Na pewno nic Ci sie nie moze stac. Teoretycznie jest jakies minimalne ryzyko ze jak usiadzesz zaraz po akcji brata, ale wiadomo jak to jest z teoria. Dla zasady trzeba tak napisac. W praktyce to taki mit, jak mozliwosc zajscia w ciaze od kapieli w basenie ,w ktorym plywaja plemniki

Kurcze i pomyslec ze co niektorzy sie burza na wychowanie seksualne w szkołach ,dziewczyny...Jak widac potrzeba jest

Swoja droga bracszek troche bez kultury, skoro Ci w pokoju plamy zostawia, niech to robi na ręczniku jak juz musi
No opierdziel dostał. Powiedziałam mu, że jak tak chce to niech swoje krzesło przynosi.
Tak jak mówiłam w paranoję nie wpadłam, ale no wiadomo jakiś lęk czasem się rodzi. ^^

Treningi
2016: 117/100
2017: 71/100

SekretnyWachlarz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 20:19   #335
justmine2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
A, Johnny Bravo Ta bajka z zasady ma być bezsensowna, więc nic dziwnego, że taki żart się w niej znalazł A ma być to śmieszne ze względu na to, że jest głupie, na tym opiera się ta bajka
Łeee, a ja myślałam, że ta zagadka ma jakieś ciekawsze rozwiązanie...
justmine2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 20:26   #336
Hortencja
Zadomowienie

Do Wizażanek mieszkających na najwyższych piętrach wieżowców. Czy mieszkanie "na wysokości" (8, 9, 10 piętro) powoduje jakiś dyskomfort ? Nie wiem, jakieś różnice ciśnienia, zatkane uszy i tego typu historie ?

2 more months...
Hortencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 20:30   #337
ankasz
Zakorzenienie

uprzejmie donoszę..

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2539

nie fajna sytuacja

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-22, 20:35   #338
201703061232
Konto usunięte

mam gupie pytanie

Jak 1 człowiek leciał w kosmos albo taką Łajkę wysłał to skąd wiedział że tam nie ma tlenu i trezba ją/ jego w to zaopatrzyć?
201703061232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 20:41   #339
ankasz
Zakorzenienie

Chodzi mi po głowie melodia, dość charakerystyczna. Nie pamiętam słów. Chciałabym ją jakoś "zagrać' na komputerze, żeby wrzucic na jakies forum i poprosic o tytuł. Tylko gdzie mogę znaleźć taki program czy cuś? Nie chcę nagrywać swojego miałczenia

Stary 2010-08-22, 20:45   #340
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zbecka Pokaż wiadomość
mam gupie pytanie

Jak 1 człowiek leciał w kosmos albo taką Łajkę wysłał to skąd wiedział że tam nie ma tlenu i trezba ją/ jego w to zaopatrzyć?
Bo mądrzy naukowcy mieli wczesniej takie teorie ?
...
Palce mnie bolą! 200 oczek i 4 rzedy...

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
Czas edycji: 2010-08-22 o 20:55
SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 20:46   #341
kotek180
Rozeznanie

W mojej pierwszej Nokii taka opcja była: kompozytor A w komputerze to tylko edytor nutowy Finale i Sibelius znam... A takiego jak w nokii to chyba nie spotkałam..

kotek180 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-22, 20:46   #342
Wenress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankasz Pokaż wiadomość
Chodzi mi po głowie melodia, dość charakerystyczna. Nie pamiętam słów. Chciałabym ją jakoś "zagrać' na komputerze, żeby wrzucic na jakies forum i poprosic o tytuł. Tylko gdzie mogę znaleźć taki program czy cuś? Nie chcę nagrywać swojego miałczenia
Kup vocaloida to Ci wyśpiewa http://pl.wikipedia.org/wiki/Vocaloid
genialna zabawka, jeśli ktoś ma słuch i jakiśtam talent :P

a tak serio to pewnie są do pobrania takie rzeczy jak kompozytor w starej Nokii, ale też byś sie musiała z nutkami namęczyć.

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 21:37   #343
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
(siedze sama w domu, mama ma 1 i 2 zmiane codziennie, wiec sie podlizuje zeby grafik zmienila i chodzila na 1 zmiane, bo wieczorem to mam schizy ze z lustra wyskoczy na mnie Krwawa Mery)
Mam to samo, tylko teraz jestem sama w domu do końca sierpnia

Cytat:
Napisane przez Alciaaa Pokaż wiadomość
Dziękuję za ruski rok W jakich sklepach są normalne, ale ładne spódnice, które bym mogła ubrać na rozpoczęcie roku? Bo aktualnie posiadam tylko białą bluzkę, która ma taki dekolt że hoho i jeszcze trochę (mama wybierała..)
Tak poza "galeriowymi" sieciówkami to możesz zobaczyć w Tesco, w którym sprzedają ubrania F&F

Cytat:
ooo to ja mam takie pytanie; ile może kosztować masaż relaksujący? Ile zwykle trwa? Można sobie wybrac - masażyska lub masażysta czy jest to narzucone?
Na citydealu i innych tego typu serwisach są częso oferty z masażami, więc możesz polować

Cytat:
O, a jak nazwać brata babci?
Mówię do niego wujku, ale to trochę głupie, bo do jego synów też mówię "wujku"
Teoretycznie to jest dziadek cioteczny chyba Ale mówi się "wujku"

Nauczyłam się nowego słowa - świekr

Cytat:
Eee, ja słyszałam, że wdowy/wdowcy przekładają, a nie rozwodnicy
Też tak słyszałam

Cytat:
Ja mam pytanie - czy tylko ja się czuję dziwnie z sytuacją, kiedy na basenie matka bierze swojego na oko 7-8letniego syna do damskiej szatni, zamiast wysłać go do męskiej?
Nie tylko Ty

Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz Pokaż wiadomość
No opierdziel dostał. Powiedziałam mu, że jak tak chce to niech swoje krzesło przynosi.
Tak jak mówiłam w paranoję nie wpadłam, ale no wiadomo jakiś lęk czasem się rodzi. ^^
Ja bym się nie czuła komfortowo użytkując później ten fotel

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 21:45   #344
siarczan_sodu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hortencja Pokaż wiadomość
Do Wizażanek mieszkających na najwyższych piętrach wieżowców. Czy mieszkanie "na wysokości" (8, 9, 10 piętro) powoduje jakiś dyskomfort ? Nie wiem, jakieś różnice ciśnienia, zatkane uszy i tego typu historie ?
Moja babcia mieszka na samej górze wieżowca i podczas powodzi, kiedy zmniejszali ilość wody, to ona jej w ogóle nie miała, tzn. im wyżej tym niższe było ciśnienie. I latem ma tragedię, bo mieszka pod samym dachem...już bardziej się opłaca siedzieć na korytarzu, bo w mieszkaniu ma z 50 stopni ;/
Stary 2010-08-22, 21:47   #345
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Ja rok temu musialam w domu sama dwa tygodnie wytrzymać. TZ jak co rok na delegacji (mieszkamy z moja mama), ojciec na mazurach, matka w szpitalu...
To dopiero były schizy ;P Swiatlo bylo zapalone wszedzie A jak sasiad otwieral o 3 w nocy drzwi do swojego mieszkania dostawalam zawalu...
Najgorsze ze tak jest tylko wtedy gdy jestem sama. Jak ktokolwiek z domowników jest to moge obejrzec najgorszy horror o kosmitach zombie i zasnac przy zgaszonym swietle Zdecydowanie jestem jak pies, musze miec stado by byc spokojna

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-22, 21:54   #346
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Szacun, ja jak ostatnio miałam zostać na jedną noc całkiem sama w domu to TŻta musiałam przytargać, żeby spał ze mną, bo bym chyba siedziała całą noc w szafie Ale ja to nic, koleżanka z gimnazjum nas targała do swojego domu za każdym razem, jak zostawała sama, niezależnie od tego czy w dzień czy w nocy Nawet się bała w kiblu zamknąć

Cytat:
Nauczyłam się nowego słowa - świekr
Ja chodziłam strasznie podjarana jak poznałam słowo "świekra"
Stary 2010-08-22, 22:05   #347
201604190949
Konto usunięte

A ja mieszkam w domu i mam za oknem krzaczury z ciemnym podwórkiem (albo na odwrót...). I co ja mam powiedzieć?
Dodatkowo pies, który widzi i słyszy więcej niż ja i szczury, które tak harcują, że mogą o zawał przyprawić.
Dlatego teraz, jak starzy na urlopie to TŻ ze mną mieszka. Ale w zeszłym roku musiałam zostać kilka dni sama (wtedy już i jeszcze bez psa ).
Oglądałyście film "Azyl"?
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 22:30   #348
kotek180
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
A ja mieszkam w domu i mam za oknem krzaczury z ciemnym podwórkiem (albo na odwrót...). I co ja mam powiedzieć?
Dodatkowo pies, który widzi i słyszy więcej niż ja i szczury, które tak harcują, że mogą o zawał przyprawić.
Dlatego teraz, jak starzy na urlopie to TŻ ze mną mieszka. Ale w zeszłym roku musiałam zostać kilka dni sama (wtedy już i jeszcze bez psa ).
Oglądałyście film "Azyl"?
Też zawsze miałam fobię przed zostawaniem w pustym mieszkaniu...Aż do czasu, gdy zmuszona byłam zostać w pustym DOMU, w szczerym polu, w obcym kraju, na dwa tygodnie...Bałam się pierwsze kilka nocy...Potem przeszło

Stary 2010-08-22, 22:34   #349
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kotek180 Pokaż wiadomość
Też zawsze miałam fobię przed zostawaniem w pustym mieszkaniu...Aż do czasu, gdy zmuszona byłam zostać w pustym DOMU, w szczerym polu, w obcym kraju, na dwa tygodnie...Bałam się pierwsze kilka nocy...Potem przeszło
To dzielna jesteś. Ja mam niezłe schizy i nie rozstaję się z takim pięknym nożem...
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 22:39   #350
kotek180
Rozeznanie

Sama siebie nie poznawałam. W domu cały czas coś stukało i trzeszczało. Raz to mi coś tak walnęło, że myślałam, że pół dachu poszło...A wieś...Ciemno...I dom w dodatku nie do końca na klucz zamknięty - skomplikowana sytuacja, ale taka wola właściciela. Żałowałam każdego kretyńskiego horroru, który przyszło mi kiedyś obejrzeć..

Stary 2010-08-22, 22:48   #351
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Ja rok temu musialam w domu sama dwa tygodnie wytrzymać. TZ jak co rok na delegacji (mieszkamy z moja mama), ojciec na mazurach, matka w szpitalu...
To dopiero były schizy ;P Swiatlo bylo zapalone wszedzie A jak sasiad otwieral o 3 w nocy drzwi do swojego mieszkania dostawalam zawalu...
Najgorsze ze tak jest tylko wtedy gdy jestem sama. Jak ktokolwiek z domowników jest to moge obejrzec najgorszy horror o kosmitach zombie i zasnac przy zgaszonym swietle Zdecydowanie jestem jak pies, musze miec stado by byc spokojna
No, światło to standard W nocy leci radio i w ogóle

Cytat:
Szacun, ja jak ostatnio miałam zostać na jedną noc całkiem sama w domu to TŻta musiałam przytargać, żeby spał ze mną, bo bym chyba siedziała całą noc w szafie Ale ja to nic, koleżanka z gimnazjum nas targała do swojego domu za każdym razem, jak zostawała sama, niezależnie od tego czy w dzień czy w nocy Nawet się bała w kiblu zamknąć
Cytat:
Ja chodziłam strasznie podjarana jak poznałam słowo "świekra"
Kurczę, a ja nie mam jak przytargać TŻta

Cytat:
Wow!

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 07:32   #352
Karaluszysko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
To dzielna jesteś. Ja mam niezłe schizy i nie rozstaję się z takim pięknym nożem...
Ja bym nawet nie umiała skorzystać z takiego noża.
Zawsze jak jestem sama w domu to mam schizy, że ktoś idzie po schodach do mojego pokoju. Albo jak wychodzę ze swojego pokoju to boję się, że na balkonie ktoś będzie stał i będzie przyciskał twarz do okna.
Mi dla ochrony przydałaby się tarcza i miotacz ognia
Raz gdy była u mnie koleżanka, to zdawało nam się, że ktoś chodzi po schodach. Wzięłyśmy wtedy pogrzebacz (ciężki jak cholera) z kominka i obeszłyśmy cały dom. Na szczęście było czysto
Karaluszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 07:48   #353
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
W mojej pierwszej Nokii taka opcja była: kompozytor A w komputerze to tylko edytor nutowy Finale i Sibelius znam... A takiego jak w nokii to chyba nie spotkałam..
cos slyszałam o tym Finale - można go legalnie ściągnąć z inernetu? tzn darmowy jest?

Stary 2010-08-23, 08:13   #354
thelilah
Zadomowienie

czy któraś z Was się orientuje czy można wyłączyć tą fukcję na facebook'u ze ludzie widzą kiedy jestem online?
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 08:42   #355
Alciaaa
Rozeznanie

Ja się bałam wyciągnąć rękę z korytarza, żeby zaświecić światło na klatce, bo mi się wydawało, że za rogiem jest ten chłopczyk z klątwy chyba I takim pędem to robiłam, że dziwne że trafiałam Poczytajcie sobie straszny wątek, tam kilka rzeczy pisałam

Alciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 09:01   #356
Paseczkowa
Zakorzenienie

Nie było mnie 2 dni, a tu tyyyle nowych postów

Widzę, że nie tylko ja się wszystkiego boję Zawsze w lato jest cały dzień otwarte wyjście na taras i mam wrażenie, że ktoś wejdzie, schowa się w garażu, a w nocy z niego wyjdzie i nas zabije.
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 09:06   #357
ankasz
Zakorzenienie

Niedawno zauważyłam, że znajoma znacznie schudła. Zapytałam, jak to zrobiła, a ona powiedziała, że jedynie po godzinie 18 nie je nic - żadnych diet, żadnych ćwiczeń.
Jest to możliwe? żeby bez diety, ćwiczeń, a jedynie stosować "niejedzenie po 18" schudnąć ok 8 kg w pół roku?

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Ja bym nawet nie umiała skorzystać z takiego noża.
Zawsze jak jestem sama w domu to mam schizy, że ktoś idzie po schodach do mojego pokoju. Albo jak wychodzę ze swojego pokoju to boję się, że na balkonie ktoś będzie stał i będzie przyciskał twarz do okna.
Mi dla ochrony przydałaby się tarcza i miotacz ognia
Raz gdy była u mnie koleżanka, to zdawało nam się, że ktoś chodzi po schodach. Wzięłyśmy wtedy pogrzebacz (ciężki jak cholera) z kominka i obeszłyśmy cały dom. Na szczęście było czysto
musze bluzkę zmienić, bo sie oplułam kawą

tekst jak z filmu kryminalnego - wyobraziłam sobie Ciebie z tym pogrzebaczem, koleżankę ochraniającą tyły

Stary 2010-08-23, 09:17   #358
Karaluszysko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Alciaaa Pokaż wiadomość
Ja się bałam wyciągnąć rękę z korytarza, żeby zaświecić światło na klatce, bo mi się wydawało, że za rogiem jest ten chłopczyk z klątwy chyba I takim pędem to robiłam, że dziwne że trafiałam Poczytajcie sobie straszny wątek, tam kilka rzeczy pisałam
Jeżu, czytam to teraz i co chwilę się odwracam, czy nie czai się za mną nikt z siekierą Akurat jestem sama w domu.

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
musze bluzkę zmienić, bo sie oplułam kawą

tekst jak z filmu kryminalnego - wyobraziłam sobie Ciebie z tym pogrzebaczem, koleżankę ochraniającą tyły
Dokładnie tak było

Co do Twojego pytania dot. koleżanki, to opowiem na własnym przykładzie.
W ciągu 2 miesięcy schudłam 5 kg BEZ ŻADNYCH ĆWICZEŃ (leń). A w jaki sposób schudłam? Zero słodyczy, nie łączyłam węglowodanów z mięsem i nie jadłam mniej więcej od 18. I jeszcze wszystkie posiłki spisywałam sobie w zeszycie. Ile i o której godzinie. Bardzo mi to pomogło, dzięki temu jadłam o 1/3 mniej.
Więc niech nikt mi nie wciska kitu, że bez ćwiczeń nie da się schudnąć (bo czytałam i takie opinie). Efekt jojo mi nie grozi, ponieważ te nawyki weszły mi w życie.

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Aha, Ankasz, rady te zaczerpnęłam z książki Michała Tombaka "Jak żyć długo i zdrowo". Polecam, bardzo wielu ciekawych rzeczy można się dowiedzieć.
Skserowałam sobie takie tabeleczki (dotyczące łączenia jedzenia), bardzo mi się przydały.
Jak chcesz, mogę Ci je zeskanować.

Edytowane przez Karaluszysko
Czas edycji: 2010-08-23 o 09:15
Karaluszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 09:28   #359
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżu, czytam to teraz i co chwilę się odwracam, czy nie czai się za mną nikt z siekierą Akurat jestem sama w domu.

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Dokładnie tak było

Co do Twojego pytania dot. koleżanki, to opowiem na własnym przykładzie.
W ciągu 2 miesięcy schudłam 5 kg BEZ ŻADNYCH ĆWICZEŃ (leń). A w jaki sposób schudłam? Zero słodyczy, nie łączyłam węglowodanów z mięsem i nie jadłam mniej więcej od 18. I jeszcze wszystkie posiłki spisywałam sobie w zeszycie. Ile i o której godzinie. Bardzo mi to pomogło, dzięki temu jadłam o 1/3 mniej.
Więc niech nikt mi nie wciska kitu, że bez ćwiczeń nie da się schudnąć (bo czytałam i takie opinie). Efekt jojo mi nie grozi, ponieważ te nawyki weszły mi w życie.

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Aha, Ankasz, rady te zaczerpnęłam z książki Michała Tombaka "Jak żyć długo i zdrowo". Polecam, bardzo wielu ciekawych rzeczy można się dowiedzieć.
Skserowałam sobie takie tabeleczki (dotyczące łączenia jedzenia), bardzo mi się przydały.
Jak chcesz, mogę Ci je zeskanować.
poproszzzzz

Stary 2010-08-23, 09:43   #360
siarczan_sodu
Zadomowienie

Cytat:
Niedawno zauważyłam, że znajoma znacznie schudła. Zapytałam, jak to zrobiła, a ona powiedziała, że jedynie po godzinie 18 nie je nic - żadnych diet, żadnych ćwiczeń.
Jest to możliwe? żeby bez diety, ćwiczeń, a jedynie stosować "niejedzenie po 18" schudnąć ok 8 kg w pół roku?
Możliwe, możliwe, mój tata w taki sposób bardzo szybko zrzucił brzuszek, tylko oprócz niejedzenia po 18 on jeszcze przestał słodzić herbatę

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości