|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Cytat:
, pomyśl sobie, że lepiej że informują niż jak u nas, totalna chamówa- bo nie przyszło 4 pary czyli 8 osób, nic wcześniej nie informując że nie będą. A wiadomo koszty z nimi związane ponieśliśmy, włącznie z rezerwacją pokojów na górze ....Koszmar, ale to wszystko znajomi ex męża , widocznie mieli go w wielkim poważaniu i nawet nie poinformowali Szkoda gadać, ludzie są bezmyślni. Nie masz sie czym martwić , że mało ludzi, a może właśnie będzie fajnie przez to. Wszyscy się zintegrują i tyle. Nie martw się na zapas |
|
|
|
|
#2462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To skoro tak wygląda sytuacja to faktycznie nie ma się co narzucać i prosić go o przybycie. Trudno się mówi. Może sam z czasem zrozumie swój błąd ![]() Dobrze że chrzestna jest super kobietą
|
|
|
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mnie tylko jedna para nie dotarła mimo potwierdzenia, ale miałam też niespodziankę w drugą stronę: kuzyn przyszedł z osobą towarzyszącą, czego nam nie powiedział wcześniej Więc ok.Tylko winietki się nie zgadzały. Butter jeśli ktoś chce i lubi się bawić, to będzie się bawić nawet w małym gronie, a 30 osób to nie mało ![]() Poemi, stawiasz na czerwień sama nie wiem, dobrze, że jeszcze tydzień na decyzję![]() Później wkleję te moje dobra, może ocenicie konkret... A tymczasem trafiłam dziś na to: http://www.youtube.com/watch?v=5a0ju...dNT&playnext=2 Ten głos mnie po prostu smera po duszy Boski!!!! Niezależnie od utworu!
|
|
|
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie, że nie. Nie mam zamiaru błagać nikogo! Nie chcą - trudno. |
|
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, jakby to nie było oczywiste, że nalezy poinformować jaką decyzję podjęli...Butter odpuść sobie, szkoda nerwów kobieto ! ![]() Jeszcze 3 tygodnie i będziesz już po !
|
|
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpuszczam. Wolę się cieszyć tym, co będzie niż wkurzać na ludzi, na których nam zależało, ale im ewidentnie nie zależy na nas! Faktycznie, za 3 tygodnie będę żoną. I mam nadzieję, że dzień ślubu będzie piękny
|
|
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie najdziwniejsze jest to, że na zaproszeniu jest prośba o potwierdzanie, termin, numery telefonu, ale ludzie to olewają jakoś, ja tego nie mogę zrozumieć.
|
|
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ButterBear;21557878]No... wiesz, ja rozumiem, że ktoś się może nie domyślić, żeby potwierdzić. Ale jakby zadał sobie trud przeczytania tego zaproszenia, to przecież tam jest napisane, żeby potwierdzić do konkretmnego terminu!! Ludzie nie mają żadnej tzw. kindersztuby!!
Odpuszczam. Wolę się cieszyć tym, co będzie niż wkurzać na ludzi, na których nam zależało, ale im ewidentnie nie zależy na nas! Faktycznie, za 3 tygodnie będę żoną. I mam nadzieję, że dzień ślubu będzie piękny [/QUOTE]Będzie piękny, zobaczysz Wyjeżdzacie gdzieś po ślubie ? Cytat:
Wie ktoś kiedy Hania wraca ?
|
|
|
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do potwierdzania, to mi się wydaje, że większość ludzi ma tak, że jak przyjmuje zaproszenie i mówi 'Dzięki, super', to już jest potwierdzenie. Nam tak powiedziało kilka osób jak się dopytywaliśmy czy będą - 'przecież od razu potwierdziliśmy' ![]() Ja nie wiem kiedy Hania wraca .... |
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Jestem ![]() Dziś totalnie zakręcona bo wróciliśmy do domu o 3 w nocy...więc powtór do rzeczywistości jeszcze nie nastąpił. Muszę Was przelecieć
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak było??
|
|
|
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wypad udany? Wróciliście o 3... bo korki, czy późno wyjechaliście? ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Byłam zszokowana drogą nad morze... Jechaliśmy prawie 10 godzin - 450 km... W każdym miasteczku niewyobrażalne korki i stanie 30 min. |
|
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Chodziliśmy spać miedzy 23/ 24 a czasem anwet zaraz po 22 Masakra..ale to chyba kwestia tego ze dzieciaki były więc wstawaliśmy bardzo wcześnie..później jedno, drugie, trzecie piwko na słoncu i wieczorem zmęczenie materiału. Pogoda była super...tylko jeden dzień lało ..ale znaleźliśmy sobie wtedy zajęcie Robiłam wszystkie durne rzeczy które nad morzem można robić..jadłam tony ryb, gofry, lody, grałam w cembergaja i inne durne gry w salonach gier itd.![]() Nie było korków bo wyjechaliśmy zaraz po śniadaniu - z Dźwirzyna do Warszawy 7,5 godziny..dotarliśmy późno do domu gdyż odbierałam męża z Okęcia o 23:20. W sobotę leciał ze Szczecina do Brukseli no i wczoraj wrócił do Warszawy. ...mam jeszcze sporo do napisania ale niestety muszę pozałatwiać natychmias sprawy w pracy. Wracam za pół godziny i piszę wiecej
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-08-23 o 13:08 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do podróży, to całkiem dobry czas, my jednak mieliśmy pecha. A klimat wyjazdu niemalże taki jak naszego ![]() Ale to też ma swój urok! |
|
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Butter dobrze bawić to się można nawet w 6 osób! Na naszym przyjęciu bawiło sie z 15 osób i było super! Nie przejmuj się
Cytat:
Po wyjeździe wyciągnęłam 4 wnioski- jak urlop to tylko na nartach, mam najcudowniejszego męża na świecie, kocham go coraz mocniej i cały czas do szaleństwa, uwielbiam swoje miasto, swoje mieszkanie i przyjaciół (strasznie mi ich brakowało) i najgorsze- mój mąż jest na prawdę gotowy na dziecko- pokazał to czynami
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie odpoczynek aktywny = zwiedzanie Uwielbiam. Ale tydzień na leżaczku i dwugodzinne spacery brzegiem morza...Fajnie, że wróciłaś z pozytywnymi przemyśleniami
|
|
|
|
|
#2479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ile u Was było osób na weselu? |
||
|
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haniu wyjazd podobny do mojego, z tym że mój był bardziej aktywny w piesze wycieczki brzegiem morza ![]() Jak pokazał czynami, że gotowy na dziecko ? ![]() edit Zawarłam nowy wątek w klubie, ale tematyka jest Tobie już znana
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-08-23 o 14:39 |
|
|
|
|
#2481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też kocham spacery i w ogóle polskie morze....jednak w sakali 1 do 10 wypoczynek nad morze oceniam na 5 a na nartach na 10. No po prostu kocham narty tak mocno jak meża !!Cytat:
To i tak wydawało sie dużo bo mieliśmy bardzo małą salkę do tańczenia
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() widzę temat wesel. Nam tez połowa gości nie potwierdziła i było trzeba do " nich dzwonić, a oni zdziwieni z tekstem "ale przecież to wiadomo, ze idziemy" ![]() ale jestem dziś wymęczona. od rana latałam z mężem po sklepach meblowych.
|
|
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ehh..co tam, na pewno będzie fajnie... A nie pisałam Wam, moja Sis się wzięła za organizację panieńskiego...na prawdę się zaangażowała - ale fajnie
|
|
|
|
|
#2484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja piesze spacerki też uskuteczniałam...bez tego nie wyobrażam sobie wypadu nad morze...z tym że mi jest zawsze mało tych spacerów...ja bym mogła cały dzień iść, natomiast mój małżon maks 30 min Codziennie chodziliśmy plażą od domku do portu ....na porcie przygoda ze spacerowaniem się kończyła bo tam już wszyscy pędzili na rybę i piwo .Po sutej biesiadzie powrót plażą do domku i leżenie ![]() Tym sposobem przytyłam chyba 100 kg!! Mąż już od dawna mówi że kwestia dziecka to teraz tylko moja decyzja bo on chce i jest gotowy..tylko że dla mnie, do tej pory, było to tylko gadanie. Na wyjeździe byliśmy z trojgiem dzieciaków...dośc dających w kość bo maluchy roczne i non stop gadająca 4 latka...myślałam że będzie chodził wściekły, że go budzą, że marudzą, że płaczą, a tu zaskoczenie, zajmował sie nimi , bawił z nimi i absolutnie nie marudził że go budzą o 6 rano! I generalnie patrzył na nie z takim rozczuleniem ..no w oczach widać że pragnie. Do tego mówi o dziecku bardzo poważnie i nie na sasadzie słodkiego pierdzenia- poczułam że będzie porządnym, odpowiedzialnym ojcem! Dobrze to wiedzieć ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
A do dobrej zabawy wystarczy dosłownie kilka osób. Na pewno będzie super!!
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-08-23 o 15:35 |
||
|
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że będzie pomagał, jak będzie umiał, będzie zaangażowany i zakochany w dzieciaku ![]() Co do knajpki, to to taka specyficzna knajpa, w której jest kilka mniejszych sal - taki trochę labirynt. Grube mury, w piwnicy, przygaszone światło, pełno schodów, jakby z cegły, tu jakieś przejście, tam okno wewnątrz Fajnie ![]() Na zdjęciach nie za wiele widać, ale zobacz sobie, jak masz ochotę
|
|
|
|
|
#2486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) po porodzie przerodzi sie w ucieczkę od obowiązków. Po tym co mówi i jak sie zachowuje moje obawy odeszły w siną dal!. I nie powiem zaczęło mnie korcić by przekroczyć ten następny etap- zmieniający całe nasze dotychczasowe życie....ale nadal planuję najpierw zaliczyć narty i study z pracy
|
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pomyśleć, że wyjazd nad morze z gromadką dzieci może tak zmienić nastawienie do życia ![]() Uważam, że bardzo dobrze, nie ma co zwlekać, lepiej wcześniej niż później, ale oczywiście każdy musi znaleźć swój czas odpowiedni na macierzyństwo |
|
|
|
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potrzebuję jeszcze trochę czasu tylko dla siebie i TŻ
|
|
|
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej niesamowity przełom że byłam niemalże pewne iż będzie na odwrót, to znaczy oby dwoje będziemu mieć szczerze dość Kubusia uderzającego od 6 rano, miarowo, butelką w kaloryfer i gadającego do tego w swoim dziecięcym języku..a tu co zero zlości tylko stwierdzenie- "jaki on SŁODKI"
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.

, pomyśl sobie, że lepiej że informują niż jak u nas, totalna chamówa- bo nie przyszło 4 pary czyli 8 osób, nic wcześniej nie informując że nie będą. A wiadomo koszty z nimi związane ponieśliśmy, włącznie z rezerwacją pokojów na górze ....

Więc ok.
sama nie wiem, dobrze, że jeszcze tydzień na decyzję