Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. IV - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-28, 14:23   #2641
fallen_apple
Zakorzenienie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. IV

Cytat:
Napisane przez Gryzeldaa Pokaż wiadomość
hm... w takim razie nie wiem... zawsze mi sie wydawalo ze antoska jest malomiseczkowa. ale tak jak mowie - nie mam jej.
Ale mam tu wymiary antoski 30E ( tez z allegro, nie wiem jak z wiarygodnoscia)

wymiary:
obwód w spoczynku / naciągnięty 62 / 72 cm,
szerokość fiszbiny U / UU 13,5 / 29,5 cm,
głębokość miseczki 21 cm.

ktore by potwierdzaly moja teorie

Moze po prostu zapytasz o wymierzenie tych wymiarow?

Podziel sie pozniej wiedza, tzn. jak w koncu jest z ta antoska, tez poszukuje mniej wiecej tego rozmiaru
Ja poczytałam trochę o niej i różnie dziewczyny piszą. Dla jednych miseczka jest standardowa, a dla drugich mała. Z all to jest taka sprawa, że zawsze się boję, że ktoś źle zmierzy głębokość miseczki albo pyta mnie jak to w ogóle się mierzy. Napisałam do sklepu, gdzie mają rozmiar 30D z prośbą o podanie wymiarów. Jak mi odp. to dam znać.

Cytat:
Napisane przez paolyn Pokaż wiadomość
nie chcę zamwiac przez inetrnet, na 3 - 3 strzały nietrafione, z allegro rozmiary 65d,e, jeden scisly 70c/d.. w moim miescie i ba, wojewodztwie objezdzilam chyba wszytskie miejsca.. jux nie wiem jaki mogę miec rozmiar;/ mam piersi okrągłe, jędrne, w tych wszytskich 65 z esotiqa wygladaly na zwisy i wydawaly sie wieksze, mimo ze byly miekkie i nieusztywniane. w obwodzie się czułam dobrze, fatalnie w miseczce. obwod powinien przylegac do ciala między piersiami, tak było.. ech. juz dziewyczyny naparwde nie wiem.. noszę 70c i nie wiem, czy robię sobie krzywdę czy niekoniecznie:/
No niestety początki są trudne. Sama zaczynałam od all i niestety nie trafiłam. Niektóre sklepy internetowe oferują darmową wysyłkę i możliwość zwrotu więc może tak spróbuj? Zawsze to co innego pomierzyć na spokojnie w domu i móc odesłać gdyby coś nie pasowało. A masz w swoim mieście La Senzę?
Stary 2010-08-28, 15:01   #2642
paolyn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fallen_apple Pokaż wiadomość
No niestety początki są trudne. Sama zaczynałam od all i niestety nie trafiłam. Niektóre sklepy internetowe oferują darmową wysyłkę i możliwość zwrotu więc może tak spróbuj? Zawsze to co innego pomierzyć na spokojnie w domu i móc odesłać gdyby coś nie pasowało. A masz w swoim mieście La Senzę?
u mnie jest tylko taki problem, ze za kazdym razem, kiedy przymierzam rozmiar z kalkulatora lezy on tragicznie, a przymierzalam wiele. La senzy nie mam.

50 kg
75B -> 65E/F
paolyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 15:04   #2643
fraise
Raczkowanie

Dobrze, dobrze. To może i ja powinnam zamówić standardowy rozmiar? No nic, pożyjemy, zobaczymy.
Mam sentyment do tej Frei i nawet dziś przeglądałam katalog i chyba w jej miejsce kupię Monet w wersji "plunge balcony", jak tę wersję nazwali . a Ty z Jeannie wyrosłaś czy jeszcze użytkujesz? .

Co do Antośki, ja mam wersję turkusową w standardowym rozmiarze. Teraz mierzyłam najnowszą, pistacjową i moim zdaniem jest taka sama. Ja uważam, że trzyma rozmiarówkę ten model
fraise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 15:06   #2644
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam La senze, ale nie widzialam ani jednego stanika z obwodem 30 ani miseczki innej niz ABCD :| ukryte sa czy co...

Jestem coraz bardziej rozczarowana tym brafittingiem, bo dzis rano jak wrocilam z pracy i przebieralam sie, to zauwazylam ze miseczki mi odstaja, a zapiecie z tylu nie jest na tej samej wysokosci co obwod z przodu...180zl
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 15:10   #2645
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość

hm, nie tylko. jesli jest spora roznica miedzy pomiarem w wyproscie a w zwisie, nalezy uwzglednic pomiar zwisowy, bowiem kalkulator poda wtedy rozmiar za maly, nieuwzgledniajacy tych "ukrytych" centymetrow
zdaje sie, u Ciebie, Hajjo, tak wlasnie jest, prawda?
Nie wiedziałam, że 7 cm różnicy to dużo. Może to przez to, że mam takie stojące cycki, a jak się pochyliłam to już w ogóle No ale mam nadzieję, że 70E nie będzie za mały.
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 15:26   #2646
eveline2012
Raczkowanie

pomożecie w doborze rozmiaru?
pod biustem ciasno 69 cm, w biuście luźno 85 cm.
dotychczas nosiłam 75C/70D, w kalkulatorze wyszło 60F.
jeśli miałabym sobie kupić biustonosz, wolałabym go przymierzyć, więc orientujecie się gdzie dostanę taki w Gdańsku?
Stary 2010-08-28, 15:41   #2647
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez fraise Pokaż wiadomość
Dobrze, dobrze. To może i ja powinnam zamówić standardowy rozmiar? No nic, pożyjemy, zobaczymy.
Mam sentyment do tej Frei i nawet dziś przeglądałam katalog i chyba w jej miejsce kupię Monet w wersji "plunge balcony", jak tę wersję nazwali . a Ty z Jeannie wyrosłaś czy jeszcze użytkujesz? .
no, nie wyroslam zbytnio, ale w pewnym momencie jelam przechodzic na obwody 32, totez poslalam Jeannie w swiat. z zalem duzym, bo to byl moj jeden z pierwszych stanikow po rewolucji, nadto uroczy wizualnie - ale poszedl w rece mej krajanki, mysle, ze od biedy, moglabym sie umowic na widzenia

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Nie wiedziałam, że 7 cm różnicy to dużo. Może to przez to, że mam takie stojące cycki, a jak się pochyliłam to już w ogóle No ale mam nadzieję, że 70E nie będzie za mały.
hm, bardzo duzo to nie jest, ale sa dziewczyny, ktore maja roznice 2 cm

nie wiem czy w koncu Ci to napisalam wyzej, ale na dwoje babka wrozyla, bowiem ja w polskiej rozmiarowce celowalabym w 70F, a Ty masz ogolem ciut wiecej ode mnie cm w wymiarach - ale wiesz, nigdy nic nie wiadomo, stanikologia nie jest nauka scisla, najpewniej dowiesz sie, jak Ci co lezy, kiedy przymierzysz
Stary 2010-08-28, 16:55   #2648
Gryzeldaa
Raczkowanie

Cytat:
Ja poczytałam trochę o niej i różnie dziewczyny piszą. Dla jednych miseczka jest standardowa, a dla drugich mała. Z all to jest taka sprawa, że zawsze się boję, że ktoś źle zmierzy głębokość miseczki albo pyta mnie jak to w ogóle się mierzy. Napisałam do sklepu, gdzie mają rozmiar 30D z prośbą o podanie wymiarów. Jak mi odp. to dam znać.
ok, bede czekala na info w takim razie
Gryzeldaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-29, 00:43   #2649
fallen_apple
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie jest tylko taki problem, ze za kazdym razem, kiedy przymierzam rozmiar z kalkulatora lezy on tragicznie, a przymierzalam wiele. La senzy nie mam.
Kalkulator poda Ci tylko rozmiar wyjściowy. Warto pomierzyć różne sąsiadujące ze sobą rozmiary i kroje staników, bo wiele też zależy od kształtu naszego biustu.

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Ja mam La senze, ale nie widzialam ani jednego stanika z obwodem 30 ani miseczki innej niz ABCD :| ukryte sa czy co...

Jestem coraz bardziej rozczarowana tym brafittingiem, bo dzis rano jak wrocilam z pracy i przebieralam sie, to zauwazylam ze miseczki mi odstaja, a zapiecie z tylu nie jest na tej samej wysokosci co obwod z przodu...180zl
U mnie obwodów 30 w La Senzie też nie widziałam. Natomiast niektóre 32 były dosyć ścisłe. I przyznam się, że patrzyłam tylko na swoje okolice czyli początek tabelki.

Bardzo podjeżdża Ci ten obwód? Może za mocno skróciłaś ramiączka? Nie wbijają Ci się bardzo w ciało i nie zostawiają śladów?

Cytat:
Napisane przez eveline2012 Pokaż wiadomość
pomożecie w doborze rozmiaru?
pod biustem ciasno 69 cm, w biuście luźno 85 cm.
dotychczas nosiłam 75C/70D, w kalkulatorze wyszło 60F.
jeśli miałabym sobie kupić biustonosz, wolałabym go przymierzyć, więc orientujecie się gdzie dostanę taki w Gdańsku?
60F wyszło w polskiej rozmiarówce, a w brytyjskiej będzie 28E (60E) lub dla bardziej rozciągliwych 30D (65D). Poszukaj sklepu na stanikowej mapie.
Stary 2010-08-29, 09:51   #2650
eveline2012
Raczkowanie

Cytat:
60F wyszło w polskiej rozmiarówce, a w brytyjskiej będzie 28E (60E) lub dla bardziej rozciągliwych 30D (65D). Poszukaj sklepu na stanikowej mapie.
dziękuję bardzo
Stary 2010-08-29, 15:52   #2651
Supernovaja
Raczkowanie

dziewczyny pomóżcie!

szukam dla siebie dobrego biustonosza, pod biustem w chwili obecnej mam 77cm, biust 99cm a problem polega na tym, że...jestem w ciąży, biust i tak urósł już dwa rozmiary, nie chciałabym, żeby mi się rozjechał po, dlatego nie proszę tylko o ew. wymiary dla mnie, ale i markę, która ma w swoim asortymencie biustonosze dla ciężarówek ( żeby nie były koronkowe, najlepiej bawełniane, bez wzorków)

pozdrawiamy z maleństwem
Supernovaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-29, 19:39   #2652
fallen_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Supernovaja Pokaż wiadomość
dziewczyny pomóżcie!

szukam dla siebie dobrego biustonosza, pod biustem w chwili obecnej mam 77cm, biust 99cm a problem polega na tym, że...jestem w ciąży, biust i tak urósł już dwa rozmiary, nie chciałabym, żeby mi się rozjechał po, dlatego nie proszę tylko o ew. wymiary dla mnie, ale i markę, która ma w swoim asortymencie biustonosze dla ciężarówek ( żeby nie były koronkowe, najlepiej bawełniane, bez wzorków)

pozdrawiamy z maleństwem
Nie znam się zupełnie, które staniki dobrze się sprawdzają podczas ciąży, ale przeglądając sklepy wpadła mi już nie jeden raz w oko marka HOTmilk (pod linkiem znajdują się od razu sklepy, w których możesz poczytać o nich np. tutaj). Patrzyłam, że większość ma podpis "do karmienia", ale po przeczytaniu całego można się dowiedzieć, że podobno świetnie się sprawdza podczas ciąży. Jeszcze widziałam Panache i tu. Tylko pisałaś, że nie chcesz we wzorki, a one prawie wszystkie w kolorowe wzorki, ale bawełniane. A z kalkulatora to wyszedł Ci rozmiar na tą chwilę 32(70)FF, ale trzeba sprawdzić nabiustnie ten rozmiar.
Stary 2010-08-29, 21:16   #2653
Supernovaja
Raczkowanie

Cytat:
Nie znam się zupełnie, które staniki dobrze się sprawdzają podczas ciąży, ale przeglądając sklepy wpadła mi już nie jeden raz w oko marka HOTmilk (pod linkiem znajdują się od razu sklepy, w których możesz poczytać o nich np. tutaj). Patrzyłam, że większość ma podpis "do karmienia", ale po przeczytaniu całego można się dowiedzieć, że podobno świetnie się sprawdza podczas ciąży. Jeszcze widziałam Panache i tu. Tylko pisałaś, że nie chcesz we wzorki, a one prawie wszystkie w kolorowe wzorki, ale bawełniane. A z kalkulatora to wyszedł Ci rozmiar na tą chwilę 32(70)FF, ale trzeba sprawdzić nabiustnie ten rozmiar.
Fallen dziękuję za link do hotmilka, nie spotkałam się jeszcze z tą firmą, a w zasadzie chyba by mi odpowiadało

Kiedys Ewa Michalak miała takie biustonosze o jaki by mi chodziło, ale to było tak dawno...teraz już takich niestety u niej nie ma, a szkoda, bo chwaliłam je sobie.

Panache odpada, przed zajściem w ciąże nosiłam 32(70) DD, z tej firmy akurat mi tak dziwnie odstawał, nie wiem czy akurat takie modele, mierzyłam trzy i przy każdym było to samo, z Freya sobie wtedy wybrałam i spisują się, choć nie mogę powiedzieć, że do dziś
Niestety tak jak wspomniałam wcześniej, teraz szukam czegoś bez koronek, najpiej gładkiego (niestety dość tkliwy biust w ciąży i koronka to pomimo ładnego wyglądu jest dość...bolący temat), a Frey nie ma nic w swojej ofercie co by zwróciło moją uwagę.
Stary 2010-08-29, 21:46   #2654
fallen_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Fallen dziękuję za link do hotmilka, nie spotkałam się jeszcze z tą firmą, a w zasadzie chyba by mi odpowiadało

Kiedys Ewa Michalak miała takie biustonosze o jaki by mi chodziło, ale to było tak dawno...teraz już takich niestety u niej nie ma, a szkoda, bo chwaliłam je sobie.

Panache odpada, przed zajściem w ciąże nosiłam 32(70) DD, z tej firmy akurat mi tak dziwnie odstawał, nie wiem czy akurat takie modele, mierzyłam trzy i przy każdym było to samo, z Freya sobie wtedy wybrałam i spisują się, choć nie mogę powiedzieć, że do dziś
Niestety tak jak wspomniałam wcześniej, teraz szukam czegoś bez koronek, najpiej gładkiego (niestety dość tkliwy biust w ciąży i koronka to pomimo ładnego wyglądu jest dość...bolący temat), a Frey nie ma nic w swojej ofercie co by zwróciło moją uwagę.
Mam nadzieję, że coś sobie wybierzesz. W tym Hotmilku było kilka gładkich, albo takich, gdzie koronka naszyta jest już na bawełnę lub minimalnie przy miseczkach. Więc nie powinna drażnić. A tak sobie pomyślalam, że te staniki ciążowe Panache są bezfiszbinowe, zresztą jak i w Hotmilku, to może jakoś inaczej by się układały na biuście czyt. lepiej. Musiałabyś sprawdzić.
Stary 2010-08-29, 21:59   #2655
Madaaa
Zakorzenienie

Ma ktos moze starplesa Effuniaka w rozmiarze 65B ? Interesują mnie wymiary dokladne, szczególnie fiszbiny
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-29, 23:25   #2656
Supernovaja
Raczkowanie

Cytat:
Mam nadzieję, że coś sobie wybierzesz. W tym Hotmilku było kilka gładkich, albo takich, gdzie koronka naszyta jest już na bawełnę lub minimalnie przy miseczkach. Więc nie powinna drażnić. A tak sobie pomyślalam, że te staniki ciążowe Panache są bezfiszbinowe, zresztą jak i w Hotmilku, to może jakoś inaczej by się układały na biuście czyt. lepiej. Musiałabyś sprawdzić.

fallen w zasadzie masz rację, to było dwa lata temu a ja się tak uprzedziłam do panache że nie wzięłam pod uwagę, że teraz może się inaczej układać
Stary 2010-08-30, 00:48   #2657
fallen_apple
Zakorzenienie

Cytat:
fallen w zasadzie masz rację, to było dwa lata temu a ja się tak uprzedziłam do panache że nie wzięłam pod uwagę, że teraz może się inaczej układać
No właśnie. W końcu biust się zmienia i to nie tylko podczas ciąży.
Jak już się zdecydujesz na coś i zakupisz to napisz jak się nosi.
Stary 2010-08-30, 00:49   #2658
Vanillova
Przyczajenie

Upatrzyłam sobie Panache model Zara. Ten taki cielisty kolor, zależy mi, żeby kupic coś pod jasne bluzki. Czytałam, że on podobno małomiseczkowy jest? To brac 65FF, czy większy?
Zmierzyłam się jeszcze raz i chyba te wymiary sa bardziej wiarygodne (70cm ściśle, 75cm luźno, 94,5cm w biuście, 96cm w zwisie).
Stary 2010-08-30, 19:30   #2659
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

dziewczyny, ja nie wiem jak z tym moim biustem. pod biustem mam 78, a w 82. jaki rozmiar powinnam nosic? a 75?
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:31   #2660
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie obwodów 30 w La Senzie też nie widziałam. Natomiast niektóre 32 były dosyć ścisłe. I przyznam się, że patrzyłam tylko na swoje okolice czyli początek tabelki.

Bardzo podjeżdża Ci ten obwód? Może za mocno skróciłaś ramiączka? Nie wbijają Ci się bardzo w ciało i nie zostawiają śladów?
Calkiem mozliwe, ze 32 byloby dobre, jesli sa scisle, ale przypuszczam, ze miseczka D bylaby za mala... coz, przymierzyc nie zaszkodzi, wybiore sie kiedys i spytam czemu maja tak ograniczone rozmiary.

Przy ramiaczkach sama nie kombinowalam nic a nic, sa tak jak 'ustawila' (lub tez nie) pani w sklepie... Generalnie wszystko mi sie troche odciska, chociaz nic nie boli i nie czuje zadnego dyskomfortu.
Moge naciagnac swobodnie obwod kilka cm, a ponoc ma byc na tyle ciasne, by zmiescily sie tylko dwa palce...
Stary 2010-08-30, 23:52   #2661
sabbatha
Zakorzenienie

ha kupiłam dzisiaj Dalia Ivette 70F w kolorze czarnym, jak ja kocham bardotki. Odkryłam zagłębie stanikowe w mieście ;d

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:48   #2662
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sabbatha Pokaż wiadomość
ha kupiłam dzisiaj Dalia Ivette 70F w kolorze czarnym, jak ja kocham bardotki. Odkryłam zagłębie stanikowe w mieście ;d
Szczesciara
Stary 2010-08-31, 11:59   #2663
paolyn
Rozeznanie

cyz moglby się ktos jeszcze wypowiedziec na temat mojego dobierania biustonosza? skopiuję: moje wymiary: 74/87-(mierzę się często, czasami mam 75 pod, a czasami 85-87,5 w.. to chyba zalezy od cyklu i pory dnia, nie wiem, ale to jest wynik najczestszy)
hmm, mi w klakulatorze wychodzi wlasnie 65e(d).. i nie wiem o co chodzi, noszę 75 b/c(75b/c mam po jednym, ale w obwodzie wypadaja mniejsze) lub 70 c/d (70d - jeden, c byl za mały) - dobrane w triumphie z pomocą pani i nie są za duze, chociaz wiem obwod 65 bylby idealny.. przymierzalam w esotiqu 65 - c,d- leza dziwnie, opiniają mi piers strasznie, robią mi sie duze bułki, czasem wychodzą sutki.. przymierzalam e, rowniez lezal jakby na siłę. co jest? i w jeden 65 się nie dopięłam i to taki wyjątek, bo ogolnie leza dobrze.

dodatkowo, chciałabym zapytać - jkak dzialaja kremy ujędrniajace do biustu.. jaki polecacie w cenie rozsądnej i jak ich uzywac? Czy cos jesszcze?
czy moze jest ktos o podopbnych wymiarach, powie mi, jaki w koncy mam naprawdę rozmiar, bo to staje się męczące. Chcę zamowic jakis stanik na próbę 65d/e i nie wiem, ktory bedzie odpowiedniejszy.

50 kg
75B -> 65E/F
Stary 2010-08-31, 12:25   #2664
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
cyz moglby się ktos jeszcze wypowiedziec na temat mojego dobierania biustonosza? skopiuję: moje wymiary: 74/87-(mierzę się często, czasami mam 75 pod, a czasami 85-87,5 w.. to chyba zalezy od cyklu i pory dnia, nie wiem, ale to jest wynik najczestszy)
hmm, mi w klakulatorze wychodzi wlasnie 65e(d).. i nie wiem o co chodzi, noszę 75 b/c(75b/c mam po jednym, ale w obwodzie wypadaja mniejsze) lub 70 c/d (70d - jeden, c byl za mały) - dobrane w triumphie z pomocą pani i nie są za duze, chociaz wiem obwod 65 bylby idealny.. przymierzalam w esotiqu 65 - c,d- leza dziwnie, opiniają mi piers strasznie, robią mi sie duze bułki, czasem wychodzą sutki.. przymierzalam e, rowniez lezal jakby na siłę. co jest? i w jeden 65 się nie dopięłam i to taki wyjątek, bo ogolnie leza dobrze.
Spójrz - napisałaś, że nosisz 75B/C i 70 C/D, a jak mierzyłaś 65, to wzięłaś miskę C i D i dziwisz się, że zrobiły się buły, a sutki wyskoczyły Jak bierzesz mniejszy obwód, to musisz zwiększyć miskę i powinnaś wziąć do przymierzalni 65 E (z rozmiarówki brytyjskiej 30DD) Ja mam w biuście odrobinę więcej od Ciebie i mieszczę się ładnie w polskie 65F, pasującego brytyjczyka jeszcze nie kupowałam

Piszesz, że Pani w Triumphie dobrała Ci stanik z obwodem 75. To dla Ciebie za dużo, bo sama masz pod biustem 75, a stanik przecież się rozciąga i już nie będzie dobrze trzymał biustu

Celuj w ten rozmiar, co pokazuje Ci kalkulator. To on powinien być rozmiarem wyjściowym do Twoich przymiarek

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:53   #2665
fallen_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Przy ramiaczkach sama nie kombinowalam nic a nic, sa tak jak 'ustawila' (lub tez nie) pani w sklepie... Generalnie wszystko mi sie troche odciska, chociaz nic nie boli i nie czuje zadnego dyskomfortu.
Moge naciagnac swobodnie obwod kilka cm, a ponoc ma byc na tyle ciasne, by zmiescily sie tylko dwa palce...
Jeżeli ramiączka się nie wrzynają i nie czujesz dyskomfortu to dobrze. Pomyślałam, że może są za bardzo skrócone i ciężar opiera się na nich. Z tym obwodem i dwoma palcami nie brałabym tego tak dosłownie. Na moim przykładzie powiem Ci, że obwód też można naciągnąć na kilka cm, ale przez cały dzień jest stabilny. Spróbuj na jeden dzień przepiąć na drugą haftkę i zobacz co się będzie działo. Czy będzie podjeżdżał. Z tym obwodem to tak od początku jest?
Stary 2010-08-31, 15:02   #2666
Sweet :)
Zakorzenienie

Ja dziś dostałam paczkę z moim pierwszym "poprawnym" stanikiem i niestety w ogóle mi nie pasuje Obwód jest ok, miseczka natomiast za mała (tak mi się wydaje), więc wygląda koszmarnie..
Obecny rozmiar to 30D, więc jaki powinnam wybrać teraz? 30DD?
Sweet :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 18:32   #2667
Konto usunięte

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;21745295]dziewczyny, ja nie wiem jak z tym moim biustem. pod biustem mam 78, a w 82. jaki rozmiar powinnam nosic? a 75?[/QUOTE]
a co ze mna ? pomozcie prosze
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 18:44   #2668
paolyn
Rozeznanie

wg kalkulatora : 70a (32a)

50 kg
75B -> 65E/F
Stary 2010-08-31, 19:32   #2669
Konto usunięte

Cytat:
wg kalkulatora : 70a (32a)
no ja wiem,ale ja sie nie wcisne w 70 A.
Stary 2010-08-31, 20:23   #2670
aktogimka
Zakorzenienie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;21774058]no ja wiem,ale ja sie nie wcisne w 70 A.[/QUOTE]

Dlaczego się nie wciśniesz? Ja mam pod biustem 71, a chodzę w obwodach 65 Musisz sobie popróbować

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości