Na śluby w 2012 tu sobie czekamy i rozmów bez eeendu dosyć nie mamy :D - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-31, 08:47   #61
Falsify
Raczkowanie

Dot.: Na śluby w 2012 tu sobie czekamy i rozmów bez eeendu dosyć nie mamy :D

Witam wszystkie obecne tu wizażanki i z radością oznajmiam, że kopnął mnie zaszczyt dołączenia do waszego grona Z dniem 27 sierpnia stałam się szczęśliwą narzeczoną i powoli przymierzamy się do planowania ślubu na 2012 rok
Jeszcze nie mogę w to wszystko uwierzyć i perspektywa organizacji wesela napawa mnie lekkim przerażaniem, ale wierzę, że w kupie raźniej. Teraz udajemy się z TŻtem na tydzień narzeczeński do Turcji i mamy nadzieję wrócić już z wymarzoną datą zaślubin
Teraz lecę z mamą na zakupy i mam zamiar wpaść do Empiku poprzeglądać ślubną prasę - już całkiem legalnie, a nie tylko cichaczem pomiędzy regałami )))

25.08.2012 - jeszcze bardziej szczęśliwa żona
Falsify jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 09:09   #62
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

Melduję się
Stary 2010-08-31, 09:25   #63
olajak
BAN stały

GG do olajak

Cytat:
Napisane przez Falsify Pokaż wiadomość
Witam wszystkie obecne tu wizażanki i z radością oznajmiam, że kopnął mnie zaszczyt dołączenia do waszego grona Z dniem 27 sierpnia stałam się szczęśliwą narzeczoną i powoli przymierzamy się do planowania ślubu na 2012 rok
Jeszcze nie mogę w to wszystko uwierzyć i perspektywa organizacji wesela napawa mnie lekkim przerażaniem, ale wierzę, że w kupie raźniej. Teraz udajemy się z TŻtem na tydzień narzeczeński do Turcji i mamy nadzieję wrócić już z wymarzoną datą zaślubin
Teraz lecę z mamą na zakupy i mam zamiar wpaść do Empiku poprzeglądać ślubną prasę - już całkiem legalnie, a nie tylko cichaczem pomiędzy regałami )))
to gratulacje i witamy.. pochwalisz sie pierscionkiem??
olajak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 09:28   #64
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Witam Falsify opowiedz o Was coś, skąd jesteście i jak długo i dlaczego i pochwal się pierścionkiem.
Poza tym to mam do dodania tylko tyle, że totalnie nie chce mi się pakowac a już powinnam zaczynać... W sobotę przeniesiemy się z najpotrzebniejszymi rzeczami do mamy a meble i mniej potrzebne pierdoły dołączą do nas później, tak czy inaczej pakowanie czas zacząć a ja weny nie mam....
Poza tym jeśli chodzi o pracę to taki to kraj że bez znajomości o fajną pracę ciężko i trzeba się z tym pogodzić niestety bo jakby człowiek chciał walczyć to trzeba by z całym światem.....'
Palucha śliczny pierścionek, a poza tym to widzę że podobne mamy wymiary ja mam 158cm i 46kg(tyle było ok 2mies temu) ale ja cały czas staram się przytyć ale jak narazie z odwrotnym efektem
Stary 2010-08-31, 10:25   #65
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alvi Pokaż wiadomość
Tu jesteście!
Długo mnie nie było, ale wracam i to z terminem
Nasz ślub - 25 sierpień 2012
gratuluję terminu będziesz ślubować tydzień po mnie

Chatka - gratuluję napisania rozdziału

Madziuniusia - oo to bardzo tanio. Myślę, że Twojej teściowej spodoba sie ta informacja

evoonia - bardzo ładna sukienka Będziesz wyglądała w niej "apetycznie" Hmm... te szare sandałki coś w sobie mają

paulucha3333 - piękny pierścionek !
kurcze, świetny ten zespół! mają piękny, czysty wokal.

Jeśli chodzi o mamę - uważam, że mam najwspanialszą mamę na świecie. Jestem prawdziwą szczęściarą. Dopiero niedawno dotarło do mnie, że ona poświęciła dla mnie całe swoje życie. Zawsze poświęcała mi mnóstwo czasu pomimo, iż ma wymagającą pracę. Nigdy nie faworyzowała ani mnie ani brata. Kocha nas jednakowo. Jak widzę jakie ma podejście do dzieci to aż łzy stają mi w oczach bo widzę, że ona oddaje całą siebie....
Mogę z nią pogadać prawie o wszystkim. Wyżalić się. Podzielić swymi radościami.
Na przywitanie i pożegnanie zawsze się cmokamy
Wiem jedno, gdy będę miała swoje dzieci - chcę być dla nich taka jak moja mama była dla mnie.

Falsify - witaj wśród nas

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:29   #66
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewellajn Pokaż wiadomość
Chatka, gratuluję napisania pracy i życzę powodzenia na obronie

Ale muszę wam się trochę pożalić... W zeszłym tygodniu byłam w prokuraturze na rozmowie o staż, specjalnie pojechałam nad morze dzień poźniej bo zależało mi na tym stażu. Na rozmowie byli mną zachwyceni i po cichu liczyłam, że mnie przyjmą. Na zakończenie rozmowy powiedzieli, że zadzwonią do mnie, jak to dokładnie będzie z tym stażem. Podczas całego pobytu nad morzem wyczekiwałam telefonu od nich ale nie oddzwonili. Więc poszłam dziś do nich, żeby zapytać, co się stało że nie zadzwonili. Wchodzę do sekretariatu a tam ta sama dziewczyna, która była też na rozmowie plotkuje sobie w najlepsze z sekretarką. Dowiedziałam się, że to ja przyjęto na staż. Już na rozmowie było widać, że skadś się znają. No myślałam, że szlag mnie trafi widać w życiu liczą się znajomości, których ja nie mam
Powodzenia na obronie będziesz mi dopiero za rok niestety życzyć, bo przede mną jeszcze caaaały 5 rok na razie napisałam 2 rozdziały, ale i tak jestem z siebie dumna
No niestety, znajomości się przydają. Szczególne w budżetówkach to jest wręcz prawie niemożliwe, żeby kogoś przyjąć do pracy nie po znajomości - pracowałam 2 razy w wakacyjnie w ZTMie (oczywiście po znajomości), nazwiska się powtarzają aż miło. Zresztą wszędzie tak jest. Albo jesteś geniuszem i od razu widać po Tobie, że nim jesteś, albo musisz mieć znajomości...

paulucha, świetne głosy mają w tym zespole. A skąd oni są?

moniczka, anusia, super, że się przeprowadzacie, oby Wam się lepiej mieszkało w nowych domkach

Falsify, witaj i wszystko o Was opowiadaj jak te zaręczyny wyglądały, pokazuj pierścionek i ogólnie coś o Was, skąd jesteście itd. Jak już ustalicie datę, to pisz, a ja dopiszę Was do kalendarza
No i życzymy miłego i częstego udzielania się w wątku

Dziewczyny, wzruszyła mnie ta chęć do nalotu na mojego promotora...normalnie Kochane jesteście Jak będzie trzeba, to dam znać

Wczoraj byliśmy wieczorkiem na spacerze z Przyjaciółmi, wróciliśmy do domu i TŻ mi zrobił taką suuuper kąpiel pachnącą, że świeczkami itd, wypiłam sobie do snu meliskę.... I nie wiem kiedy zasnęłam Także na bezsenność polecam taki skład środków

A u Was też dziś tak buro i ponuro? Bo w sumie już grubo po 10:00, a u mnie wygląda na oknem, jakby wciąż była 5 rano...

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:39   #67
evoonia86
Zakorzenienie

jak ja wyglądam przez swoje okienko to normalnie aż mnie trzęsie z zimna niby wrzesień nie powinien byc jeszcze taki chłopdny, a jest zupełnia jak jesienią

własnie dostałam maila od kobitki u której kupilam te niebieskie buciki, ze niestety nie przysle mi ich, bo nie zauwazyła wczesniej, że są uszkodzone tak więc problem z wyborem bucików do sukienki na wesele się sam rozwiązał
Stary 2010-08-31, 10:41   #68
szkrabek20
Raczkowanie

GG do szkrabek20

czesc kochane...
Stary 2010-08-31, 10:47   #69
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
jak ja wyglądam przez swoje okienko to normalnie aż mnie trzęsie z zimna niby wrzesień nie powinien byc jeszcze taki chłopdny, a jest zupełnia jak jesienią

własnie dostałam maila od kobitki u której kupilam te niebieskie buciki, ze niestety nie przysle mi ich, bo nie zauwazyła wczesniej, że są uszkodzone tak więc problem z wyborem bucików do sukienki na wesele się sam rozwiązał
jeśli chodzi o pogodę to u mnie dokładnie jest tak samo. Siedzę w krótkim rękawku i cała drżę z zimna.

Dobrze, że miałaś drugą parę butów na oku

Zapomniałam Wam napisać jaki dziś miałam sen... Śniło mi się, że do mnie do domu przyjechała..... Hannah Montana Zakumplowałyśmy się i chodziłyśmy u mnie po podwórku i robiłyśmy zdjęcia, żebym mogła wstawić na nk, żeby wszystkie dzieciaki mi zazdrościły

szkrabek - witaj

It is where we are...
Stary 2010-08-31, 10:52   #70
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość

Zapomniałam Wam napisać jaki dziś miałam sen... Śniło mi się, że do mnie do domu przyjechała..... Hannah Montana Zakumplowałyśmy się i chodziłyśmy u mnie po podwórku i robiłyśmy zdjęcia, żebym mogła wstawić na nk, żeby wszystkie dzieciaki mi zazdrościły
Ooooooooooooo, LOL za dużo Disney Channel Kochana, oj za dużo
Ale ćśś, ja jestem fanką High School Musical, więc nie będę się udzielać

szkrabek, cześć Jak tam humorek dziś, lepiej trochę?

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2010-08-31 o 10:54
Stary 2010-08-31, 11:12   #71
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Ooooooooooooo, LOL za dużo Disney Channel Kochana, oj za dużo
Ale ćśś, ja jestem fanką High School Musical, więc nie będę się udzielać

szkrabek, cześć Jak tam humorek dziś, lepiej trochę?
Gdy człowiekowi się nudzi to robi różne dziwne rzeczy Masz rację, za dużo 'Disney Channel'
A co do HSM - też mi się podobał

It is where we are...
Stary 2010-08-31, 11:45   #72
moniczka_2010
Wtajemniczenie

No to tak moja mama jest ok ale ma trudny charakterek- jest dyktatorem z natury i nie da się tego zmienić.
Dziewczyny ja do końca życia nie zapomnę co mi się śniło dzisiaj i wcale nie była to komedia.... Śniło mi sie że moja córka spadła z mojej kanapy i spadając obcięła sobie nos. Nie płakała tylko patrzyła na mnie swoimi wielkimi niebieskimi oczami a nos po prostu wisiał a na jego miejscu była wielka krwawiąca dziura! Później pamiętam tylko urywek z karetki.... Bez kitu ja w życiu takiego czegoś nie widziałam, wczoraj TV nie oglądałam i nie wiem skąd taki sen... Ale było to dla mnie straszne i nadal jest jak o tym pomyślę
Stary 2010-08-31, 11:52   #73
paulucha3333
Raczkowanie

Wstalamdzis wolne wiec i tak wczesnie jak na mniegodzinke do tylu jak u Was!Ciesze sie ze Wam sie spodobalo moje cudenko mi tez sie podoba,ale sama wybieralamDziewczeta mam takiego stracha na maxa od tygodnia tak kiepsko sie czuje zawroty glowy plus pulsujacy bol mroczki przed oczyma jeszcze cos z pecherzem mam:/non stop siusiu mi sie chce normalnie wszystkie ksiazkowe objawy ciazy:/a ja nie moge byc w ciazychoc bardzo bardzo bym chciala jestem dwa lata od chemioterapi wlasnie z tego powodu...wiec jeszcze 3 latka musze czeakac o ile w ogole kiedykolwiek drugi raz zechce byc w ciazypoki co mysle nad adopcja jakiegos malenstwa

Chatka:gratuluje!!!klas ki:dwa rozdzialy wiec juz z gorkizuch dziewczynaZespol jest z Poznania dzwonilam do Nich wiec znow wszystko telefonicznie zalatwiane ale Pani Ewa Kobietka bardzo sympatyczna bez problemu mozna z Nia o wszystkim ustalic repertuar zabawy itd.

Falsify:Witaj milego wypoczynku!!!

moniczka_2010:no to razem bedziemy sukienki szukac na Nasze wymiarymasz juz jakies wizje???
paulucha3333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:54   #74
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:

j
Generalnie to potoczyłam się ze śmiechu pod stół....

Dzisiejsza pogoda.... brrrrr i jeszcze raz brrrrrr
Lato żegna się z nami w dość brutalny sposób...
Bo ochłodziło się znacznie i jest ciągle szaro i buro... błeeee

Falsify: Witamy! Po powrocie proszę opowiadać o sobie i chwalić się pierścionkiem. Udanego wypoczynku

Paulucha3333: Spokojnie kochana! Tylko bez pańki! Powiem Ci tak szczerze, że te objawy co opisałaś to w moim przypadku są objawami zbliżającego się przeziębienia... a częste latanie na siku to zawsze tak mam przed okresem Więc Relax... take it easy...

Edytowane przez anusia-girl
Czas edycji: 2010-08-31 o 11:59
anusia-girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:58   #75
Madziuniusia
Zakorzenienie

Niezłe sny macie dziewczyny... A ja na ogół po pracy wstaje około 9 rano a dzisiaj mi sie pospało do 11:20 i TŻ zaczał dzwonić bo sie martwił, że mnie kosmici porwali

Strasznie wam zazdroszcze waszych cudownych mam...

U mnie pogoda też do bani... Jeszcze przecież ten termin ślubu to wyznaczyłam na wrzesień dlatego, żeby w sierpniu za gorąco nie było... A ja się w sierpniu trzęsę z zimna! Boże koniec świata idzie...
Stary 2010-08-31, 12:06   #76
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Falsify Pokaż wiadomość
witaj
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
A u Was też dziś tak buro i ponuro? Bo w sumie już grubo po 10:00, a u mnie wygląda na oknem, jakby wciąż była 5 rano...
niestety.. i podobno ma padać do jutra
Cytat:

ja w ogóle nie wiem co to jest tak Hannah Montana widziałam ją na różnych artykułach dla dzieci, to chyba z jakiejś bajki, tak?
Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
No to tak moja mama jest ok ale ma trudny charakterek- jest dyktatorem z natury i nie da się tego zmienić.
Dziewczyny ja do końca życia nie zapomnę co mi się śniło dzisiaj i wcale nie była to komedia.... Śniło mi sie że moja córka spadła z mojej kanapy i spadając obcięła sobie nos. Nie płakała tylko patrzyła na mnie swoimi wielkimi niebieskimi oczami a nos po prostu wisiał a na jego miejscu była wielka krwawiąca dziura! Później pamiętam tylko urywek z karetki.... Bez kitu ja w życiu takiego czegoś nie widziałam, wczoraj TV nie oglądałam i nie wiem skąd taki sen... Ale było to dla mnie straszne i nadal jest jak o tym pomyślę

Cytat:
Napisane przez paulucha3333 Pokaż wiadomość
Wstalamdzis wolne wiec i tak wczesnie jak na mniegodzinke do tylu jak u Was!Ciesze sie ze Wam sie spodobalo moje cudenko mi tez sie podoba,ale sama wybieralamDziewczeta mam takiego stracha na maxa od tygodnia tak kiepsko sie czuje zawroty glowy plus pulsujacy bol mroczki przed oczyma jeszcze cos z pecherzem mam:/non stop siusiu mi sie chce normalnie wszystkie ksiazkowe objawy ciazy:/a ja nie moge byc w ciazychoc bardzo bardzo bym chciala jestem dwa lata od chemioterapi wlasnie z tego powodu...wiec jeszcze 3 latka musze czeakac o ile w ogole kiedykolwiek drugi raz zechce byc w ciazypoki co mysle nad adopcja jakiegos malenstwa
spokojnie, to wcale nie musi być ciąża może to zwykłe zmęczenie, przeziębienie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:14   #77
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Palucha ja marzę o księżniczce i wiem że mi ładnie
Stary 2010-08-31, 13:00   #78
PaniZolnierz
Przyczajenie

Witam serdecznie wszystkie PM 2012 dziewczyny, jak u mnie w Zmc leje!! tragedia!!
Znalazłam obrączki moich marzeń! I będą nas kosztować ok. 1300 zł

Tu było zauroczenie 11.01.2008
Tu było: "Kocham Cię" 22.03.2008
Tu były piękne słowa i pierścionek 05.07.2009
A tego dnia będzie "I ślubuję Ci" 18.08.2012
PaniZolnierz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 13:30   #79
evoonia86
Zakorzenienie

moniczka_2010 mi taki sen też by pewnie nie dawał spokoju, aczkolwiek nie przejmuje sie za bardzo nimi. jednakże zły sen o najblizszej osobie zwala z nóg

Witaj Falsify przyłaczam sie do słów koleżanek

PaniZolnierz obrączki bardzo ładne- skromne i z klasą

paulucha3333 ja jestem w miare na bierząco w tym temacie, bo jakieś 4 miesiące temu mialam podobne obawy. jesli chodzi o siku, to ten objaw nie pojawia się zbyt wczesnie(tak przynajmniej mówia moje 2 przyjaciółki świeżo po ciąży).występują raczej koło 4 miesiaca( przyjamniej one obie tak miały). a to samopoczucie to po prostu może być zmeczenie i wpływ pogody. podobnie jak u anusia-girl tak samo i u mnie takie objawy oznaczają przeziębienie takze spokojnie. jesli masz jednak obawy, to zrób sobie test albo idź na badanie krwi. ja kiedyś też byłam w strachu, bo czułam się senna i mialam opóźniony okres, ale zrobiłam jeden test i wyszedł negatywnie, a po 2 dniach pojawił sie okres. aczkolwiek rozumiem Twoje obawy
ja sama jestem po tzw. poronieniu samoistnym i każde opóźnienie wywołuje u mnie dreszcze i przykre wspomnienia

Edytowane przez evoonia86
Czas edycji: 2010-08-31 o 13:32
evoonia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:11   #80
paulucha3333
Raczkowanie

Tak Kobietki zapewne macie racje!!!Nie mozliwe by to byloale ja juz troche przewrazliwiona jestem tym tematem:/

PaniZolnierz :Obraczki bardzo ladne!!!

evoonia86:beta hcg jest ogolnie moim markerem rakowym:/dwa lata mialam bardzo wysokie i pozniej chemioterapia przez 5 miesiecy od dwoch lat badam wiec go regularnie chyba zawalu bym dostalo gddybym miala cos ponad 2 jednostki!!!

moniczka_2010:hmmm ksiezniczki to mnie zdziwilas myslalam ze klasyfikuja sie tylko dla wyzszych Kobietekmi u kogos sie podobaja ale Siebie jakos nie bardzo sie widze mam dwie faworytki i dwa lata by sie zdecydowac!A jesli chodzi o wage ja juz nie walcze by przytyc nie ma szans by przekroczyla magiczna liczbe 40 kg zebym nie wiem coowszem wazylam 48 kg w trakcie gdy pilam sterydy ale to raczej napuchnieta bylam niz grubsza
paulucha3333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:53   #81
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Wiatm Ja równiez juz mogę dołączyć do Waszgo grona mój ślub po mału jest planowany na 4,08,2012pozdrawiam przyszle Panny Młode
Kasiaczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:05   #82
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Palucha współczuję kłopotów ze zdrówkiem.... A jeśli chodzi o suknie to nie wiem czy się doczytałaś ale ja już jeden miałam i miałam właśnie księżniczkę. A i to kłopot był bo suknia dla takiej jak ja czy Ty to musi być z powietrza szyta najlepiej- tiule i lekkie materiały, bo ciężki materiał ciągnie w dół i od razu wrażenia "przybicia do ziemi". Fakt że wtedy nie było "syrenek" a też powinny łanie na nas wyglądać ale do mnie raczej nie przemawiają. No i ewentualnie takie lejące się, łagodne ale mnie to koszulę nocną babuni przypomina a nie suknię ślubną no ale są dziewczyny które pięknie w nich wyglądają także jedyny sposób to mierzyć.... do upadłego.
Kasiaczek witamy i czekamy na więcej wiadomości o Was
Stary 2010-08-31, 15:07   #83
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiaczek89 Pokaż wiadomość
Wiatm Ja równiez juz mogę dołączyć do Waszgo grona mój ślub po mału jest planowany na 4,08,2012pozdrawiam przyszle Panny Młode
hej napisz nam cos więcej o Was

Ewusia_marchew - jak to? nie wiesz kto to Hannah Montana? nie ładnie, nie ładnie Hannah Montana to (nie bajka) a serial o zwykłej dziewczynie, która jak ubierze perukę staje się sławną piosenkarką

It is where we are...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 15:33   #84
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiaczek89 Pokaż wiadomość
witaj i opowiadaj o Was
Stary 2010-08-31, 16:22   #85
Nattiv
Zakorzenienie

Kasiaczek89 Witamy jak możesz to pierścionek pokaż też

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 16:56   #86
kinia860
Zakorzenienie

Brrrr ,ale pogoda paskudna,w calej Polsce tak leje??.Z parasolka nawet sie nie da isc ,bo wiatr ja we wszystkie strony wygina.

Chatka da sie edytowac tytul watku??Chyba moderador moze tylko edytowac?Dobrze by bylo jakby tytuly byly ponumerowane do poprzedniego dopisac cz.1 a do tego cz.2 tak jak to jest w innych watkach.

Witam nowe Pm Falsify i Kasiaczek89.Opowiedzcie cos o sobie i pochwalcie sie pierscionkami

Madziuniusia pogody nie utrafisz,zawsze moze byc tak ,ze lipiec i sierpien bedzie zimny ,a wrzesien i pazdziernik cieply.Ja pamietam jak bylam na weselu 3 lata temu 30 wrzesnia ,czyli prawie pazdziernik i bylo wrecz upalnie,a w lipcu tego samego roku na weselu wrecz marzlam , bylo zimno ,wial wiatr i lalo.

PaniZolnierz bardzo ladne obraczki

Moniczka syrenki sa owszem dla szczulych dziewczyn ,ale i wysokich.Ja kiedys mialam okazje wystapic w sukni slubnej wlasnie byla nia syrenka i wiem ,ze to nie jest fason dla mnie na slub.Nie wiem czy wam juz o tym pisalam,ale bede w kwartalnikach "fryzury i makijaze slubne","moj slub" czy cos takiego i jeszcze jakis nie pameitam tytulu,bo zdjecia byly w kwietniu robione i juz mi umknelo .Znajomej pomoglam ,bo jej w ostatniej chwili dziewczyna zrezygnowala i potrzebowala pilnie modelki do pomalowania,tzn.modelka ze mnie zadna ,bo jestem niska ,ale to nie przeszkadzalo ,bo zdjecia byly od pasa w gore robione i musialam wtedy wcisnac sie w jej syrenkowa suknie slubna ,bo w ostatniej chwili nie dalo sie nigdzie zadnej sukni zalatwic.

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2010-08-31 o 17:06
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 17:04   #87
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Kinia u mnie też paskudnie strasznie... pada cały dzień i nawet na chwilkę nie przestaje...
Poza tym to ja też tak myślę jeśli chodzi o te syrenki ale gdzieś na wizażu znalazłam wątek da drobiutkich Pm i wszystkie pisały że w syrence pięknie.... No mnie tam się nie podoba i już.
Kurdę kawa mi się skończyła a dziś nie piłam i baaaardzo mnie już usypia ta pogoda...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 18:12   #88
kasia_kuku
Zakorzenienie

Heeej ho ) Witam się w nowym wątku

Miło mi, że część II nosi tytuł wymyślony przeze mnie

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 18:41   #89
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Chatka da sie edytowac tytul watku??Chyba moderador moze tylko edytowac?Dobrze by bylo jakby tytuly byly ponumerowane do poprzedniego dopisac cz.1 a do tego cz.2 tak jak to jest w innych watkach.
No ja właśnie nie mogę niestety edytować tytułu. Mogę post, ale tytułu już nie da rady.
Fajnie, że masz takie "modelowe" foty Jak wyjdą te ślubne numery, to daj znać, będziemy podziwiać

evoonia, paulucha, strasznie Wam współczuję tych przejść Mam nadzieję, że teraz już u Was tylko lepiej jest.

PaniZolnierz, piękne te obrączki! Aż pokazałam je TŻ i Jemu się też spodobały Takie nie za bardzo wydziwione, ale jednak nietypowe. Super czegoś podobnego i my szukamy

Czuję się normalnie, jakby szła już zima. A my dopiero za miesiąc jedziemy na wakacje....

Stary 2010-08-31, 18:46   #90
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczynki!

Wpadłam się tylko przywitać, gdyż od wczoraj pogrążam się w historii Białej Masajki i nie mogę się oderwać od czytania, nawet obiadku jeszcze dziś nie jadłam. Najpierw obejrzałam film, który w niedzielę emitowali na tvnie, potem stwierdziłam, że muszę się dowiedzieć co było dalej, więc zaczęłam czytać 3. część opowieści, a teraz doczytuję drugą (bo film to ekranizacja 1-szej z trzech książek). W każdym razie polecam z całego serca, niesamowita historia Szwajcarki, która wyszła za mąż za Kenijczyka i mieszkała przez 4 lata z nim w afrykańskim buszu. Jeśli któraś chce przenieść się w tą okropną, deszczową pogodę w bezkresne sawanny Kenii to naprawdę polecam, zarówno film jak i kontynuację opowieści w książkach. Bardzo mnie wciągnęła ta historia, tym bardziej, że to nie tylko fikcja literacka, tylko zdarzenia, które miały miejsce naprawdę pod koniec lat 90.

A tak poza tym, to witam serdecznie nowe PMki 2012! Piszcie, czytajcie i opowiadajcie o sobie!

Dziewczynom, które ustaliły datę gratuluję serdecznie! Teraz możecie ruszyć z przygotowaniami pełną parą!

My w tym tygodniu ruszamy z dalszym remontem domku, wczoraj byliśmy wstępnie porozglądać się za tynkami na elewację i zapytać o wycenę mebli do kuchni. Jutro mamy jeszcze spotkanie w innym studio mebli kuchennych, więc będziemy mogli porównać oferty. Tak więc u mnie też się dużo dzieje, chociaż niekoniecznie w kwestiach związanych stricte ze ślubem

Pozdrawiam Was cieplutko i wracam do czytania!

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości