![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Na śluby w 2012 tu sobie czekamy i rozmów bez eeendu dosyć nie mamy :D - cz. II
NO TO JEDZIEMY DALEJ
![]() CZĘŚĆ II wątku Panien Młodych 2012 ![]() Uprasza się w niniejszym wątku o nieprzerwane gadulstwo oraz niewyczerpaną ilość ślubnych pomysłów i inspiracji ![]() Link do poprzedniej części: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=371952 Nasz blog: http://pannymlode2012.blogspot.com/ ![]() POCZTĄ PM2012 zajmuje się kotek6 - warunkiem dostępu są 3 miesiące aktywnego (!) uczestnictwa na forum, a także zdobycie powszechnego zaufania wśród osób mających już dostęp do poczty. KALENDARZYK MAŁŻEŃSKI ![]() ~~*~~Panny Młode 2012~~*~~ ~*~Styczeń~*~ 7 14 21 28 ~*~Luty~*~ 4 11 18 25 ~*~Marzec~*~ 3 10 17 24 31 ~*~Kwiecień~*~ 7 9 gosza_m 14 21 agnes19853 LadyWhisper magduś2 28 monikazmc agatka_240489 Matilka ~*~Maj~*~ 2 Ewusia_marchew 5 madzia24300 karka1986 12 magdziaS 19 26 fraise justik2 princesssilence ~*~Czerwiec~*~ 2 Martiheart asia610 line_87 szkrabek20 Piekielny_Aniolek loca1233 makabreska marta359 9 magszo Owca_z_Bananowca baskaeta 16 Ace tee 23 kakulinka look_at_you te_quiero evoonia86 Magdzia0108 pinkoosia anuszka1401 ibyza kooocur 30 kamisiaa88 paulinka009 justiii87 happywoman PrzyszlaPaniG nisiaq gebura bodzianka11 Karolina_83 betterw Brydzia_ Czikibomba ~*~Lipiec~*~ 7 kotek6 paulucha3333 marcia45 nena1984 monika860902 14 catttt Letike (kicia) 21 klaudia77 tenebrosa carmelova sztuczka_magiczka kattyy Piankak bimbina 28 Chatka kiniulkaaa mejd89 Wiktusiaczek ~*~Sierpień~*~ 4 Kasiaczek89 Basiek19 kasia_kuku anusia-girl Megiddo asia_m87 Lily ofthe Valley _venus_ kropkaaa18 PrzyszlaZona magduuunia Talaaa87 11 Mollinka jinny olajak beatkaaa_ck eWuUsia aniusia0930 18 Kinia 860 Madziallena ![]() Aivilo evilek-19 tusia_m misia274 Dominika6 PaniZolnierz Grzesiowa beat@ nazeczona biedroneczek 25 Alvi ewellajn fablous jussi89 kateerina Tytyśka agnieszkakr1987 Marmoladka17 ewika19 anszua karolinka85 ~*~Wrzesień~*~ 1 aiyyo Madziuniusia DobraDusza88 melod_y 8 talkative2 Falsify 89Madzia89 15 mabi84 Nattiv mgalla kasia20091 di4n4 22 martha330 fafla anoxee upadly_aniol00 29 martucha20 makapi18 ~*~Październik~*~ 6 niki19 13 20 27 ~*~Listopad~*~ 3 10 17 24 moniczka_2010 ~*~Grudzień~*~ 1 8 15 21 Icaria 22 29 ~*~Bez daty~*~ Misiata Asia_1987 missmalezji vadi julia20 niunia50007 karmeloweciastko ecia91 Karolinka1306 Kohnelia20 nynka87 aleksandrettaa Kalpana Rider ahankara tynkusia just2005 zubi89 jagodziankaa Dailly alufa dziewczyna29 paula_es kasandrrra Emilia 25 malwus20 ketchupik czwartkowa Miłego gaworzenia! ![]() ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-02-07 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na śluby w 2012 tu sobie czekamy i rozmów bez eeendu dosyć nie mamy :D
Huraaaaa nowa część
![]() ![]() ![]() ![]() Brawa dla Chatki za założenie wątku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]()
#4 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]()
#5 |
Zakorzenienie
|
Chatka dobra robota
![]() anusia- mam nadzieje, że Twoi sasiedzi okażą sie tak wspaniali jak moi ![]() dziewczynki- obrona pracy to naprawdę tylko formalnośc jak ja samemu sie pisało. wiem,wiem stres robi swoje, ale ja trzymam kciuki ![]() Edytowane przez evoonia86 Czas edycji: 2010-08-30 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
obecna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
I ja się melduję! Brawo Chatka, przeszłaś chrzest bojowy!
![]() Można by jeszcze w temacie dodać, że to druga część, ale chyba nie da się już edytować tematu, więc i tak jest supcio ![]() Ciekawa jestem ile części naprodukujemy do 2012? ![]()
#8 |
Wtajemniczenie
|
To ja już muszę naprawdę wracać do pisania pracy.
Ewusia, napiszesz do moda? Bo ja nie mam już czasu szukać i pisać, prooszę ![]() ![]()
#9 |
Raczkowanie
|
Ja też się melduję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Basiek - oto moja sukienka
![]() Ps. Chyba odwiążę kokardę - bo można ją odczepić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ale Was już dużo!
![]() Gratuluję II części ![]()
#13 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Zdążyłam prawie na początek nowego wątku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
nio i jak narazie ta sala u mnie wygrywa http://www.domweselny.ecom.net.pl/
Tak jak jest napisane na dole to za cos takiego chca 130 zł, a jesli same 5 cieplych no i chyba zakaski to 90 zł ![]()
#15 |
Zakorzenienie
|
OOO nowy watek
![]() To ja sie melduje ![]() Tusia szalejesz z tymi minióweczkami ,ale bardzo dobrze mloda i zgrabna jestes to pokazuj ![]() Co do samodzielnosci TZ ,to moj TZ juz od 16 roku zycia sobie dorabial u swojego brata w firmie,potem przez cale studia dzienne tez w miare mozliwosci pracowal. no i teraz of course,a co do pieniedzy to raczej on pomaga mamie niz ona jemu,tzn,moj tz utrzymuje duzy dom i jeszcze robi w nim generalny remont,ktorego konca nie widac ,bo tesciowa ciagle cos nowego wymysla. Madziuniusia nie znalam tej sali,nie ma jej chyba na pierwszej stronie watku kieleckich PM tam gdzie jest spis wszystkich sal ,zespołów itd.? OOO a na zdjeciach tej sali wesele mojej kolezanka z klasy gim. Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2010-08-30 o 12:00 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
tusia_m sukienka śliczna
![]() Co do Tż i ich mam to mój jest bardzo samodzielny i nie jest nic a nic uzależniony od swojej mamusi ( mam nadzieje, że dzięki temu nie będzie się mi teściowa wtrącać do naszego małżeństwa w przyszłości ) ![]()
#17 |
Zadomowienie
|
I ja jestem
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Madziuniusia, to fajnie jak za menu z ciastami, tortem i owocami chcą tylko 130zł. Sala wygląda ładnie, a duży jest tam parkiet?
tusia_m, fajna kiecka, a z kokardą wydaje mi się, że też dobrze wygląda.
#19 |
Zakorzenienie
|
tusia_m- zostaw kokarde, bo ona dodaje jeszcze wiekszego uroku tej sukieneczce
![]() Madziuniusia sala bardzo ładna. strasznie podoba mi sie bialo-zielona kolorystyka. ale własnie nie widac za bardzo wielkości parkietu do tanca. Edytowane przez evoonia86 Czas edycji: 2010-08-30 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Nic wiecej nie wiem narazie. Musze najpierw zadzwonic jeszcze do tej kobiety bo tyle co wam napisalam to tyle mi w mailu napisala. Musze sie dowiedziec ile jest tego wszystkiego. Bo zeby nie bylo ze brakuje jedzenia czy cos. Podobno jest napreawde smacznie. Nio i jak mi sie bedzie podobalo to wtedy teściową za fraki i na oglądanie sali. Mysle, że jak bedzie 130 ze wszystkim to nie powinno być dużo dla niej...
#21 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Tusia fajna sukieneczka
![]() ![]()
#23 |
Raczkowanie
|
Proszę dopisać mnie do kalendarza
![]() ![]() A teraz idę nadrabiać zaległości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże tyle sie upisalam, a już myslalam ze mi sie wszystko skasowalo bo nacisnelam na to szybkie menu forum co jest po lewej stronie. Ale wzielam wstecz i sie uratowalo ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Aaa tu jesteście
![]() Melduję się w nowej części ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
No to i ja się melduję
![]() ![]() ![]()
#27 |
Rozeznanie
|
jestem!
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
I ja się melduję!!!
Tylko wróciłam z pracy i od razu na forum!!!! I a propos pracy, pierwszy dzień zaliczam do niezwykle udanych i zachęcających do dalszej współpracy, aczkolwiek nie umówiłam żadnego klienta, a wykonałam chyba ze 100 telefonów ale mimo wszystko zebrałam pochwałę od szefa ![]() Tusia_m: Super sukienka!!! W ogóle pisałyście wcześniej o zębach... może zachowam to bez komentarza... chociaż powiem tak... Człowiek nawet dbając o zęby, nie może się spodziewać dnia ani godziny kiedy mu go wyrwą. Ja musiałam usuną swojego nie przez moje regularne wizyty a przez "fachowca" który przez długi czas mówił że jest wszystko w porządku z ząbkami... w praktyce u innego okazało się że ząb jest do usunięcia... I naprawdę, od tej chwili mam traumę do wizyt dentystycznych i wszelakich spraw z zębami związanymi bo to co wtedy przeszłam na tamtym fotelu to brrrrr....... zresztą, żaliłam się wam wtedy całą sytuacją... Tak czy siak... Było minęło... stan uzębienie zmniejszył się o jeden... Teraz to trzeba świętować otwarcie naszego nowego wątku bo idziemy jak burza!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BUZIAKI ![]() ![]() ![]()
#29 |
Raczkowanie
|
Tusia, bardzo ładna sukienka, a buty... Cudo!
![]() Doczytałam o wyrywaniu zębów w poprzedniej części - ja wyrywałam dolną ósemkę. Chirurgicznie. Z dłutowaniem. I co? Masakra... Jechałam na ketonalu przez jakieś dwa tygodnie, aż się organizm do niego przyzwyczaił. A ból pozostał ![]() Cierpienie okropne, ból niemiłosierny. A muszę wyrwać jeszcze jedną, drugą dolną ![]() ![]() A podczas wyrywania takie dziwne uczucie odrywania od kości (znieczulenie oczywiście było). Na fotelu spędziłam ponad godzinę, aż mnie stomatolog pytała, czy mi słabo, czy się dobrze czuję. I musiała sobie w trakcie zmienić maskę ochronną, bo była cała we krwi, co też do przyjemnych widoków nie należało. A pod koniec to już mi łzy same leciały. Matko, na samo wspomnienie chce mi się płakać ![]() ![]() To się rozpisałam na taki nieprzyjemny temat ![]() Kurczę, coś głód mnie dopada. Mogłabym jeść i jeść... A w sobotę byłam na panieńskim. Się wytańczyłam ![]() Miłego dnia Dziewczynki! |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
Wróciłam ze sklepów i sukienki nie kupiłam bo taka jak ja chciałam były tylko dwa rozmiary 36 i 42 wiec poczekam jeszcze trochę może coś dowiozą.
witam was wszystkie w drugiej części i jednocześnie trochę się żegnam , będę was czasami odwiedzać ale już nie tak często wiec życzę wam żeby wszystkie wasze plany się zrealizowały i byście wszystkie tym już licznym gronem doczekały tego 2012 roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.