![]() |
#2101 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z Sagi Zmierzch - część II
przeszło mi, ale ciagle o tym mysłe
![]() jtr zaczyna 4 część ![]() ![]() co prawda jest tylko 7 rozdziałów, ale mi starczy ![]() dobra wraca ta pozytywna kocham ![]() matko jutro szkoła czyż to nie cudownie, wypcham sobie torbę książkami i pognam do niej jak na skrzydłach xD juz mi sie w głowie po przewracało, wiecie to ta szkoła tak na mnie działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cała moja kochana artystyczna dusza ![]()
![]() |
![]() |
#2103 |
Wtajemniczenie
|
ale ja nie moge
![]() a jeszcze jak przeczytałam sobie opis na zachęte to już calkiem, wiem miej wiecej co bedzie i cholera ciekawośc mnie zżera co zrobi Rose!!!! jestem nienormalna!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2105 |
Wtajemniczenie
|
i komu Ty to mówisz
![]() ja jestem najlepszym przykładem całkowitego poje.bania ![]() ale jakoś sie tym nie przejmuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2106 | |
Zakorzenienie
|
To nie będzie łatwe. Poczułem nagle jak mój umysł desperacko pragnie
wymyślić przekonującą wymówkę, bym jednak mógł tu zostać. Przynajmniej przez kilka dni. Ale postąpię jak należy. Mogę zaufać Carlisle on zawsze wiedział jak postępować. Również wiedziałem, że jestem zbyt pewny siebie by podjąć tą decyzję samodzielnie. MS ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() Poniekąd w takim razie wszystkie musimy być inaczej bysmy się nie dogadały ![]()
![]() |
![]() |
#2107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chyba masz racje ![]() no ale ja tam nie narzekam ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- ja lece, bo jtr nie wstane i tak bede miała DUŻY problem z tym ![]() pa pa Masumi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() Śpij dobrze. - I już przed ósmą byłaś w domu? Bella przewróciła oczami. - Jeździ jak wariat. Umierałam ze strachu. Uśmiechnęła się lekko, a ja wybuchnąłem śmiechem, przerywając wykład pana Masona. Starałem się przekształcić go w kaszel, ale nikt się chyba nie nabrał. Pan Mason spojrzał na mnie zirytowanym wzrokiem, ale nawet nie starałem się wychwycić, co sobie pomyślał. MS
![]() |
#2109 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
"- Zrobiłem coś nie tak?- Nie, wręcz przeciwnie. Doprowadzasz mnie do szaleństwa.- Hm. - Zamyślił się. - Naprawdę? - dodał głosem pełnym samozadowolenia. Na jego twarzy pojawił się triumfalny uśmiech.- Mam może bić brawo? - spytałam z sarkazmem."
Zmierzch
![]() |
#2111 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() matko nic nie jest w stanie popsuć mi dzisiaj humoru ![]() nawet 1 września!! nawet cześka, która sie o wszystko czepia!! nawet okropna pogoda i zryty plan lekcji ![]() NIC!!!!! ![]() kocham was dziewczyny !!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co Cie doprowadziło do takiej euforii ?
![]() |
![]() |
#2113 |
Wtajemniczenie
|
szczerze to nie mam pojęcia
![]() myślałam że jak dzisiaj wstanę to nie będzie można do mnie słowa powiedzieć ![]() a tu taka niespodzianka, mam dobry humor ![]() i ciesze sie,ale nie wiem z czego ![]() ja już tak mam czasami ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- " - Nie, nie. Nie chcę , żebyś zmieniał plany. Mam masę rzeczy do załatwienia : lekcje, pranie... Muszę zrobić małe zakupy i iść do biblioteki. Będę wychodzić z domu... Naprawdę,jedź z kolegami i baw się dobrze. - Jesteś pewna ? - Jedź , jedź . poza tym w zamrażarce zaczyna już brakować ryb. Zapasy starczą na góra dwa , trzy lata. " ~Zmierzch~
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2115 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ciesze się, że Ci humorek dopisuje ![]() ja jestem trochę bardzo wkurzona bo plan mam do kitu :/ codziennie na 8:00 ![]() spałam jakieś 4 godziny i nie mam ani chwili spokoju w moim własnym pokoju ![]() "– Muszę wyznać, że pracuje się z tobą zupełnie inaczej niż z panem Jasperem. Atmosfera jest znacznie mniej... napięta. Uśmiechnął się nieśmiało. – Naprawdę? Ja przy Jasperze zawsze się rozluźniam. Ściągnął brwi. – Ach tak – mruknął grzecznie, chociaż nie wątpiłam, że miał za sobą diametralnie odmienne doświadczenia. Było mi z tym nieswojo. Co też takiego Jasper zrobił temu człowiekowi?" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() – Nie wiem, czy zauważyłaś, babciu, ale mój chłopak trochę iskrzy się w słońcu. Proszę, nie zwracaj na to uwagi. To nic takiego, on tak już ma... KwN ciekawe co by sobie moja babcia o takim chłopaku pomyslała ^ ^
![]() |
![]() |
#2117 |
Wtajemniczenie
|
matko jak mi brakowało was
![]() wgl to ja dzisiaj znowu mam dzień sentymentów ![]() a co do planu to ja też mam do dupy, we wtorki kończe o 19.00 potem godzine czekam na bombe, a w domu jestem przed 21 ;/ nikt mnie nie przebije ;/ no ale nie myśle narazie o tym ![]() Edytowane przez kochaam Czas edycji: 2010-09-01 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2118 | ||
Zakorzenienie
|
dokladnie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() bez cytaciku bo mam lenia xD
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2119 |
Wtajemniczenie
|
juz sobie poszedł dobry humorek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2121 |
Wtajemniczenie
|
Ludzie za szybko się zmieniają, a ja właśnie przegapiłam taki moment..
a to co było już nie wróci.... filozofii mi się zachciało ;( dłuższa historia, ale już jest w miarę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
Cieszę sie
![]() - Zależy ci na nim, prawda? Zamarłem. Bella nie patrzyła na nią. - Tak. - To znaczy, tak zupełnie na poważnie ci zależy? - Tak. Ten rumieniec! - Jak bardzo ci na nim zależy? Teraz klasa mogłaby stanąć w płomieniach, a ja bym nawet nie zauważył. Twarz Belli była ewidentnie czerwona - niemal czułem uderzające od niej gorąco. - Za bardzo - szepnęła. - Bardziej niż jemu. Ale nic na to nie mogę poradzić. MS
![]() |
#2123 |
Wtajemniczenie
|
![]() "Przez moment Edward przyglądał mi się uważnie. - Zrywam umowę - oświadczył nagle. - Co? - zawołałam. - Wycofujesz się? Tylko nie to! - Nie wycofuję się, Bello, dotrzymam danego słowa, ale zwalniam z tego ciebie. Zrobię, co zechcesz, ale niczego nie zażądam w zamian. - Dlaczego? - Bello, widzę, co się dzieje. Starasz się uszczęśliwić wszystkich dookoła. Ale mnie nie obchodzą uczucia innych ludzi. Zależy mi wyłącznie na tym, żebyś to ty była zadowolona. Tylko się nie przejmuj, że Alice ominie zabawa. Sam się nią zajmę. I obiecuję, że tym razem nie będzie próbować wzbudzić w tobie poczucia winy. -Ale... - Nie, zrobimy wszystko po twojemu. Moja taktyka okazała się beznadziejna. Niby to ty jesteś uparta, ale sama popatrz, co zdziałałem. Od miesięcy przekonuję cię jak głupi do tego, co tak naprawdę jest jedynie moją wizją, wmawiam ci jeszcze, że to dla twojego dobra, i w rezultacie najzwyczajniej w świecie cię ranie. Zraniłem cię już z tego powodu nie raz i to głęboko. Jak po tym wszystkim mogę sobie dalej ufać? Nie, ty sama wiesz najlepiej, jak zadbać o swoje szczęście. Ja od początku się myliłem. - Przesunął się pode mną, coraz bardziej podekscytowany. - Posłuchaj, zrobimy to jeszcze dziś, dziś wieczorem. Im szybciej, tym lepiej. Porozmawiam z Carlislem. Tak sobie myślałem, że może, jeśli zaaplikujemy ci dość morfiny, to nie będzie tak źle. Warto spróbować." ~Zaćmienie~
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
- Nic ci nie jest?
- Jeśli będę tak samo niezdarna po przemianie, to złożę reklamację. ![]()
![]() |
#2125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lubie ten cytat, chociaż go nie pamiętam ![]() "- Przepraszam. Wiem, że przechodzisz przez groźne chwile. Naprawdę się staram nie być niewrażliwym dupkiem, ale jako, że jest to tak jak by mój naturalny stan..." Emmet
~MS~ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
"– Ciekawa jestem, w której równoległej rzeczywistości z własnej nieprzymuszonej woli poszłabym na bal absolwentów. Gdybyś nie był tysiąc razy ode mnie silniejszy, taki numer nie uszedłby ci na sucho."
Zmierzch
![]() |
#2127 |
Wtajemniczenie
|
- Ach, to porshe 911... Muszę sobie chyba takie sprawić.
- Kupię ci na Gwiazdkę - obiecał jej brat. Odwróciła się, żeby odwzajemnić uśmiech. - Żółte - podpowiedziała. ~KwN~
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() "... - Jess zachodzi w głowę, czy jestesmy parą - oświadczył w końcu. - Jest też ciekawa, co do mnie czujesz. -Kurczę. I co mam jej powiedzieć? - udałam niewiniątko.Mijający nas nauczyciele pewnie się gapili, ale ledwie byłam świadoma ich obecności.-Hm... - Zamyśliwszy się, schwycił w dwa palce niesforny kosmyk moich włosów i wplótł go we właściwe miejsce. Serce zaczęło mi bić jak szalone. - Sądzę, ze na jej pierwsze pytanie, odopowiedź może brzmieć ''tak'',rzecz jasna jeśli nie masz nic przeciwko..." Zmierzch
![]() |
#2129 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ja bez cytatu, bo sie zacytatujemy tu ![]() urwała mi sie jedna lekcja, bo Cześki nie było (baba od maty i moja wych.) super ![]() żyć nie umierać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no to dobrze ^ ^ Możesz żyć dalej, nie obawiając się, że niespodziewanie się pojawię. Będzie tak, jakbyśmy się nigdy nie poznali. KwN
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.