![]() |
#2071 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z Sagi Zmierzch - część II
reszta chyba się zmówiła z tymi 80-cioma km. ciekawe tylko, z której strony te 80 km do Wawy? xd
![]() |
#2072 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2073 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2074 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
High of a love Drunk from the hate. Edytowane przez moniskova Czas edycji: 2010-08-31 o 11:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2075 |
Raczkowanie
|
a ja ok. 150 km na północ od Wawy.
![]()
![]() |
#2076 |
Zakorzenienie
|
Ja miedzy Łodzią a Warszawą - w połowie drogi
![]()
![]() |
#2077 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2078 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja nigdy nie byłam jego fanką. a coś sie stało? ![]() Cytat:
to super że festyn udany ;d. a drugie ciacho wolne? ![]() Cytat:
![]() noooo, ciekawe ile już zapisałyśmy ![]() przepraszam wiedźmy za moją nieobecność ale szkoła się zbliża i trzeba siętroche przygotować.
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2079 |
Wtajemniczenie
|
a ja od Wa-wy na zachód... dziki zachód
![]() Edit: btw byłam na przedszkolnych zakupach xD kurcze... nie było żadnych fajnych zeszytów. Edytowane przez Amambada Czas edycji: 2010-08-31 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2080 | |
Zakorzenienie
|
to troche daleko ;D
Cytat:
![]() hehe... no ja wlasnie gdzies tez w tych okolicach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2081 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic sie nie stało. Dzięki ![]() Poprostu naprawdę nie lubię poniedziałków i dodatku deszczowych. Tęskni mi się za Tobą wpadasz raz na jakiś czas....... ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2082 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zachęcać je będziemy ![]() drugie "ciacho" wolne ![]() ale już nie tak ciachowate jak to pierwsze ![]() ja sie przygotowuje od wczoraj psychicznie na szkołe ![]() chociaż nie ![]() wcale o niej nie myśle i dzięki temu nie myśleniu (które swoją drogą czasami jest bardzo przydatne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2083 |
Zakorzenienie
|
"Ledwo co, cudem uniknęła śmierci, jednak jej jedynym zmartwieniem było to, że jest jej zimno… Cichy chichot wymsknął mi się z ust zanim przypomniałem sobie, że sytuacja wcale nie była zabawna. "
MS
![]() |
#2084 |
Wtajemniczenie
|
"Czy martwe, zamrożone serce można złamać? Czułem, że moje się właśnie
rozpadało. - Edward – powiedziała Bella. Zamarłem, patrząc się na jej zamknięte oczy. Czyżby się obudziła, przyłapała mnie tutaj? Wyglądało na to, że nadal spała, ale jej głos był taki wyraźny, czysty… Westchnęła cicho i znowu poruszyła się niespokojnie, obracając się na drugą stronę – z pewnością spała, a także coś jej się śniło.. - Edward – wymamrotała miękko. Śniła o mnie. Czy martwe, zamrożone serce może znowu bić? Czułem, że moje zaraz zacznie. - Zostań – westchnęła. – Nie odchodź… Proszę, nie odchodź. Śniła o mnie i to nie był koszmar. Chciała, abym z nią został, tam, w tym śnie." ~MS~
przepraszam jeśli było ![]() ale nie mogłam sie powstrzymać no i nareszcie wstawiam cytat od bardzo długiego czasu zauważyłyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2085 |
Zakorzenienie
|
Mi sie juz pokonczyly cytaty bo ja mam zapisane tylko te milosne
![]() Dziewczyny, a do ktorych klas chodzicie?
![]() |
#2086 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a Ty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2087 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() "Nagle wszystko zrozumiałem. Tak właściwie ta wizja mnie nie dotyczyła, jednak miała wiele wspólnego ze mną ponieważ van Crowleya miał uderzyć w dziewczynę, która stała się całym moim światem." MS
![]() |
![]() |
#2088 |
Zakorzenienie
|
Hehe, ja pod koniec wrzesnia zaczne 3 rok studiow licencjackich
![]() Tak wiem ![]() ![]() ![]()
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2010-08-31 o 18:50 Powód: e |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2089 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo to jest najpiękniejsze ![]() wicie co, czasami myśle sobie że chciałabym już pracować ![]() Cytat:
![]() znam juz ta bude, rok temu to dopiero był stres ![]() ale teraz to wiem co mnie czeka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2090 | |
Zakorzenienie
|
Ja też mam stres - nie wiem jak to będzie z Waszą frekwencją jak się zacznie szkoła i się troszkę boję.......
co sobie tak tu biedna będe sama robiła............ Ale wiem że to nie to samo co 1 wrzesnia - też go nie lubiłam.... W kazdym razie duchem jestem z Wami ![]() "Była taka miękka i ciepła, idealnie pasowała do mojego kamiennego ciała..." MS ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
Liceum i studia to moje najlepsze lata jeżeli chodzi o imprezy, wyjazdy szalone wakacje zupełnie inne życie. Wyjazd do Berlina na love parade czy mayday to nie był żaden kłopot. Teraz rodzina i praca oczywiście to co innego dużo swobody i niezalezności ale tez odpowiedzialność - mniej imprez mniej głupot ![]() Sama nie wiem co lepsze i co gorsze... na wszystko jest odpowiedni czas Jezu teraz to poleciałam............... ..... ![]() Taki nastruj dziś chyba
![]() |
![]() |
#2091 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak mi zaraz nie zaczniecie czytać AV to udusze!!!!! ![]() ![]() jestem zrozpaczona!!! i będę dzisiaj wyła w nocy nie wspominając tego co sie teraz ze mną dzieje!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2092 |
Wtajemniczenie
|
wiesz Masumi ja też będę tęskniła, bo teraz za duzo czasu nie bedzie
![]() ale postaram sie wchodzić jak często sie da ![]() a ja bym chciała przeżyć juz troche lat powiedzmy do 30 a potem wrócić do tych najfajniejszych ![]() Edit: ta ksiażka jest tak piękna, że siedze i rycze jak bóbr ![]() przepraszam musiałam sie komuś wygadać... Edytowane przez kochaam Czas edycji: 2010-08-31 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2093 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem do Was bardzo przyzwyczajona ![]() Tak by było najlepiej móc przenosic sie w czasi hmmm Wampiry to maja dobrze zawsze moga zacząć wszystko od nowa !!! ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
Kurde tak emocjonalnie podchodzisz czy to taka ksiazka? Aż się boję, juz sagę przezyłam bardzo bardzo ..... Własnie wyczytałam że jest już przedsprzedaż na trzeci tom ![]()
... You never know how strong you are Until being strong is the only choice you have... Edytowane przez Masumi11 Czas edycji: 2010-08-31 o 19:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2094 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja to bym chciała byc takim wampirkiem ![]() szczerze to trudno mnie wzruszyć jeśli chodzi o książki..... naprawde, nawet przy rozstaniu Belli i Eda nie płakałam, no moze z raz ![]() ale ta ksiażka jest świetna... to mało powiedziane!!! miłość jak jest zakazana to jednak zakazana i nic tego nie zmieni... ![]() nawet Sexy Dymitr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może trzeci tom cie zaskoczy ......
![]() |
![]() |
#2096 |
Wtajemniczenie
|
właśnie skończyłam trzeci tom.....
i jest jeszcze gorzej niż przedtem.... ![]() matko tego sie nawet opisać nie da!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2097 |
Raczkowanie
|
` Był na wyciągnięcie ręki, a mimo to niedostępny niczym wytwór mojej wyobraźni..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2098 |
Raczkowanie
|
właśnie zaczęłam czytać AV. teraz nie będę mogła za długo na kompie, to powoli bd czytać. Postaram się jak najszybciej. ;]
![]() |
#2099 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo nie wytrzymam!!!! matko co te ksiażki z ludzmi robia!!! jestem w kompletnej rozsypce i wracam do ostatniego zdania 3 tomu ciągle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chce tu cos pozytywnego moją kocham ! ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
![]() `Moja pogoń za nią była niewybaczalna. Jaki rodzaj związku mógłbym jej oferować, kiedy nawet zwykły dotyk mógł się dla niej skończyć śmiercią?` MS
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.