|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie, zapraszam b. serdecznie!!!!!
mnie w sumie też chce się spać, bo jednak wczoraj dosyć długo i do 2 w nocy funkcjonowałam, a nie spałam zbyt dobrze, ale muszę zabierać się do nauki
![]() nie starzejesz się to kwestia właśnie samozaparcia, nie zawsze mam ochotę, itd. ale móeię sobie, że to i to mam zrobić i robię, skoro tak postanowiłam... tak jak wczoraj stacjonarny przez godzinę, już po 5min mi się nie chciało, no ale powiedziałam sobie to trzeba teraz zrobić asia, kładź się na pleckach na twardym i płaskim ![]() ale extra! ![]() kuuurde, świetne, jak historia z książki czy romansu filmowego ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- 170cm i 52kg? i chcesz dojść do 50kg? no chyba Cię po***pieściło słoneczko
|
#4952 | |
|
Żona Idealna :)
|
Cytat:
tak tak historia fajna i miła, ale jakby TŻ sie o tym dowiedział to biedny ten chłopak ![]() ja właśnie mam bardzo twarde łóżko i myślę, że aż za twarde dziś bedę spać na drugim.. bardziej miękkim
|
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my to od dawna wiemy że jesteś pięknawłaśnie skończyłam ćwiczyć: 12min program shape 150 nożyc pionowych 150 nożyc poziomych 8 min ABS 8 min Buns padam po tym wszystkim Ledwo dałam radę, wczoraj tak mi się fajnie ćwiczyło a dziś po 3 min miałam dość. Ale nie dałam się |
|
|
|
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
to pewnie dlatego, że wczoraj ćwiczyłaś i organizm jest trochę zmęczony
ale dałaś radę i to najważniejsze
|
#4955 | |
|
|
Cytat:
ehe.. piekna.. za ćwiczonka ![]() ja dziś nie dam rady
|
|
|
#4956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- co się stało z folderem w którym było która co ćwiczy? bo chyba ślepa jestem ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Asiek może to głupie pytanie ale jak robisz te skrętoskłony? i co to są brzuszki odwrotne? |
|
|
|
|
#4957 | |
|
|
Cytat:
bo tak mnie wsio boli zwłaszcza plecy, że ledwo się ruszam a do pracy jeszcze muszę się dowlec i przetrwac tam 8 godzin :/
|
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
to ja odpowiem, bynajmniej tak, jak to wg większości powinno wyglądać:
skrętoskłony: najpierw w pozycji stojącej skręcasz ciało, jakbyś chciała zobaczyć co jest w tyle i robisz skłon w dół ![]() brzuszki odwrotne: leżysz na ziemi i pod kątem prostym unosisz i przyciągasz nogi do klatki piersiowej, ale nie robisz tego tak: hop-siup, że na lajcie, tylko musisz dokładnie przyciągać, używać energii do tego, bo wtedy mają one sens
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
A najlepiej jeszcze aby te nogi w momencie kiedy są wyprostowane, były cały czas lekko nad ziemią.
|
|
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
no dokładnie, wtedy to mięśnie brzucha są cały czas napięte
|
#4961 | |
|
|
Cytat:
skrętoskłony ja robię tak, ze stoję tak jak przy skłonach i jak sie nachylam to prawą reka dotykam lewej nogi a potem lewa reka prawej nogi i tak na zmianę.. a brzuszki odwrotne Kładziemy się na plecach na macie albo kocu. Podnosimy nogi jak do świecy, podpieramy biodra rękoma - łokcie oparte o matę. Następnie próbujemy zgiąć nogi i przyciągnąć do siebie. Kiedy uda nam się ten rodzaj ćwiczenia, możemy spróbować zginać nogi i przyciągać je na skos, raz w lewo raz w prawo. Za każdym razem wracamy do pozycji wyjściowej, czyli wyprostowanych nóg. mam nadzieje ze dobrze opisałam :P hehe.. niektorzy robia brzuszki odwrotne tak, ze kładą sie na brzuchu i odginają do tyłu.. nie wiem czy to działa czy nie.. w szokle nauczyciele od w-f nazywali to też brzuszkami odwrotnymi.. ale czy to prada to ni wim.. ja robię te które opisałam wcześniej
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje wam wszystkim bardzo za odp
nie chce mi się zapisać mój folder co do ćwiczeń na naszym koncie |
|
|
|
#4963 |
|
|
ja zmykam.. czas sie szykowac do pracy :/
podajcie mi link do nowej części, bo zapewne dziś powstanie ![]() papasie ![]() miłego dzionka
|
|
#4964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjemnego i lekkiego dnia w pracy
|
|
#4966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tez wyślijcie linka jak coś, bo mam sporo rzecz do zrobienia -zakupy, obiad, sprzątanie, pranie, prasowanie... no i przede wszystkim śniadanie
|
|
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
ale to chyba link zostanie podany tutaj, no nie?
przede mną filiżanka czerwonej herbaty z grejpfrutem i kubek zielonej herbaty z białą ![]() i angielski
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
ja prawie dwie godziny męczyłam się nad zaledwie dwoma zadaniami... normalnie chyba polegnę w nadchodzącym tygodniu, bo to jest istna masakra pod względem kartkówko-sprawdziano-zadanio-pytaniowym
jak patrzę w kalendarz, to mam ochotę zasnąć i obudzić się w przyszłą niedzielę
|
|
#4970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4971 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no!! i wracac mi tu na dobrą drogę!!! ![]() Cytat:
matko dziecko Kochane kładź się wcześniej spac Cytat:
, jak z telenoweli wenezuelskiej ![]() ja to już od dawna wiem, żeś laska jest Cytat:
nołłłł koooment Cytat:
![]() Dobry!!! Ja dopiero po śniadaniu: chlebek Dukana z twarożkiem+2 ogórki kiszone Byłam z rańca na zakupach i niedawno wróciłam. Teraz chyba trzeba się wziąc z odgruzowywanie mieszkania w końcu sobota, nie? ![]() a potem pełen relaks.... ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
poradzisz sobie ze wszystkim Kochana ja w Ciebie wierzę zdolniacho
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||||
|
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki wytężamy nasze główki i układamy wspólnie jakiś za***iaszczy tytuł wątku
coś rymowanego najlepiej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() niestety, ale wszystko jest istotne i nie bardzo mogę sobie odpuścić jakiegoś przedmiotu ale próbuję to ogarnąć, może mi się uda ![]() właśnie skończyłam zadanie z polskiego ![]() zostało jeszcze: nauka z historii na odpowiedź dokończenie notatki z historii na spr nauka z historii na sprawdzian zrobienie planu prezentacji na chemię zadanie z francuskiego i nauka na odpowiedź nauka z angielskiego na sprawdzian nauka z matematyki na kartkówkę zadanie z matematyki (maaase zadań )napisanie recenzji filmu na angielski zrobienie prezentacji z biologii nauczenie się na historię (kolejny dzień pyt) z francuskiego zadanie i nauka na odp (kolejny dzień) nauka na po na odp zadanie z geografii i nauka na kartkówkę napisanie dwóch prac pisemnych z angielskiego, forma długa i krótka nauka na sprawdzian z matmy + zadania i to wszystko, co zadadzą itd. w tym tygodniu ![]() heroine, wybacz, ale ja muszę wytężać swój nieszczęsny umysł nad lekcjami ale jeśli mogę prosić, to niech w tytule znajdzie się określenie nas mianem: Piękności Ociekających Za***istością ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- fajnie, co nie? i naprawdę niczego nie mogę pominąć...
|
#4974 |
|
Wtajemniczenie
|
heeej
ja ładnie zjadłam terz 3 kanapeczki ze śledziem malaga sniadanie mi nie weszło.. ledwo 1 mała kromeczka z activią, bleee... teraz mama smaży nalesniki ale chyba ich nie tknę..Kochane ex sie do mnie odezwał.... na gg napisał: "cześć co u Ciebie?" Kurfa jak mnie korci zeby odpisac
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
yess,
nie waż się tego robić wiesz, że to nic dobrego nie przyniesie jem: 100g twarogu + 20g jog nat + łyżeczka otrąb gran ze śliwką + 10rodzynek + kilka kropel olejku cytrynowego = ok. 150kcal miałam nie jeść nic aż do pierogów (wersja kaloryczniejsza), ale jadłam 4,5-5h temu, pierogi będą gdzieś za godzinę, może dwie, a taka przerw wpływa gorzej niż zjedzenie czegoś, no wiec jem ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Tego już nie miałam jeść, ale mama przywiozła do domu dopiero co upieczony chlebek przez jej koleżankę to ukroiłam kromkę i zjadłam samą, ciężka też nie powinna być, ok. 30g zjadłabym cały
|
#4976 | |
|
Konto usunięte
|
cześć
![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- a tak Was tylko podczytywałam, nie mam pomysłu na tytuł ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4977 |
|
Przyczajenie
|
Hej!cieszę się, że znalazłam to forum, mam 19 lat 172cm wzrostu i 52kg. wagi chciałabym zgubić tak ok.4kg, szybko i skutecznie, pomożecie???
|
|
|
|
#4978 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4979 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale u mnie piękne słońce!! a teraz kawusia z cynamonem
|
|||
|
|
|
#4980 |
|
Wtajemniczenie
|
ejj a może coś w stylu: "coraz bardziej ociekające seksem szczypiorki, czyli wspólne odchudzanie cz.2"???
ide sie zdrzemnąć, bo padam normalnie. ps:kupiłam dzis spodenki: czaicie, ze wciesnęlam sie w 3 rozmiary mniejsze?? ale kupiłam 3o, zamiast 29, bo te 29 były za niskie i mi dupke było widac i kupiłma tez staniczek taaaki ładny niebieski i śliczny szaliczek w kwiatki bo są modne teraz i mi do płaszcza pasują ![]() paaa
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.

to kwestia właśnie samozaparcia, nie zawsze mam ochotę, itd. ale móeię sobie, że to i to mam zrobić i robię, skoro tak postanowiłam... tak jak wczoraj stacjonarny przez godzinę, już po 5min mi się nie chciało, no ale powiedziałam sobie to trzeba teraz zrobić

my to od dawna wiemy że jesteś piękna
Ledwo dałam radę, wczoraj tak mi się fajnie ćwiczyło a dziś po 3 min miałam dość. Ale nie dałam się
a do pracy jeszcze muszę się dowlec i przetrwac tam 8 godzin :/

i kubek zielonej herbaty z białą
jak patrzę w kalendarz, to mam ochotę zasnąć i obudzić się w przyszłą niedzielę
A później spotkanie ze znajomymi, pizza, kilka drinków, piwo... 

i kupiłma tez staniczek taaaki ładny niebieski i śliczny szaliczek w kwiatki bo są modne teraz i mi do płaszcza pasują