|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Dzien dobry
![]() o tej godzinie jeszcze tutaj nikt nie był ? ![]() to ja serwuje wam kawę, herbatę i kakao tak dla odmiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3813 |
Zakorzenienie
|
kakao poproszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
Zakorzenienie
|
prosze bardzo Kasiu
![]() ![]() masz bardzo ładny podpis...i ciesze się, że wreszcie szczęśliwa ![]() a gdzie te nasze śpiochy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3815 |
Zakorzenienie
|
szczesliwa ze znakiem zapytania.
spiochy spia. i nie dostana rurek ktore dzis upieke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3816 |
Zakorzenienie
|
no ale ze mną to się chyba podzielisz ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Zakorzenienie
|
No baaaaa. zawsze. zostawie kilka dla P a reszta dla nas
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3818 |
Zakorzenienie
|
mamooooo, a ja?
![]() a kakao pyszne ![]()
#3819 |
Zakorzenienie
|
ty spalas...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Zakorzenienie
|
i nic dla marysi nie zostalo?;(
#3821 |
Zakorzenienie
|
coraz bardziej zaczynam sie o was martwic.. gdzie wy jestescie?;(
#3822 |
Zakorzenienie
|
ja jestem ale umieram. Mam dosc tej patologicznej rodziny
|
![]() ![]() |
![]() |
#3823 |
Zakorzenienie
|
ja jestem żyje, ale skrzecze jak żaba i mam wrażenie, że kaszel mnie kiedyś udusi
![]() ![]() Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-09-18 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3824 |
Zakorzenienie
|
mamuś..
![]() ale my bardzo lubimy żabki ![]() ![]() ![]()
#3825 |
Zakorzenienie
|
śpiochy wstawać
![]() dzień dobry ![]() Marys wygrzewam się łykam leki i może będzie lepiej choć dzisiaj wcale tego nie czuje, od 9 się już ucze wczoraj nic to dziś od rana musze ![]() a Wy jakie plany na niedziele? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3826 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry babuszi moje
![]() w niedziele sie uczyc? szalenstwo ![]() tak mi sie przypomniało, co zawsze mowilam jak bylam młodsza: "dzieńdoberek na rondelek czy juz wstał mój kartofelek?" ![]() a moje plany na niedziele to Miki ![]() ![]() milego dnia sloneczka, moze wkoncu wrocicie.. ![]()
Edytowane przez MarysN Czas edycji: 2010-09-19 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3827 |
Zakorzenienie
|
ja sobie leze w lozeczku i bardzo podoba mi sie sloneczko za oknem. Niestety nie mam dzisiaj z kim wyjsc(chyba ze pojade na wies i bylego mojego zabiore na spacer
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3828 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry kobitki
![]() u mnie tez się pięknie robi a ja zawalona notatkami i książkami dramat ! chcę żeby już był 1 październik ![]() Kasia oczywiście, że będzie pięknie ![]() ![]() Maryś miłego dnia z Mikim ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3829 |
Zakorzenienie
|
Aś no ja mam nadzieje. Widze ż eCiebie kolano, mnie kręgosłup. właśnie kwadrans się prostowałam po tym jak siadlam zeby się umalować.
ps. na jutro musze wypelnic dzienniczek praktyk, napisac scenariusze 3 zabaw i jednych zajec... Masakra. Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2010-09-19 o 11:23 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3830 |
Zakorzenienie
|
nie dostałam pracy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3831 |
Zakorzenienie
|
Kaś masz jeszcze gorszej niż ja.. może jednak warto się wybrać do tego lekarza..przecież się zamęczysz...
Justyś bardzo mi przykro. Nie wiedzą co tracą ooo ! ale może uda się gdzie indziej ![]() PS. jest tu obecny ktoś, kto powie mi jak zrobić z tego pierwszego linka taki sam jak drugi, żeby się klikało i wchodziło do tego co trzeba ? hmmm ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Babcia Jaga Czas edycji: 2010-09-19 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3832 |
Zakorzenienie
|
kochane gdzie jesteście ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
Zakorzenienie
|
jagus wpisz sobie miedzy URL i /URL (oczywiscie obie komendy w nawiasie kwadratowym). powinno isc
ps. fajny avek. i o jakich 10 przykazaniach mowa? Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2010-09-19 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3834 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]() ![]() pamiętacie tego kolegę który mnie kocha?? ![]() ![]()
#3835 |
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczyny
![]() przyszłam najpierw się przywitać i zaraz Was nadrobie
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
![]() ![]() |
![]() |
#3836 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() wreszcie tu ktoś jest ![]() zaczynamy tydzień od kawy i herbatki ![]() Agata a co Ty studiujesz, który rok i co to za poprawki masz ? ![]() ![]() ![]() Kasieńko dziękuję za radę ale hm jakby to powiedzieć i tak nie bardzo wiem o co chodzi ![]() ![]() ![]() Gosia cześć ![]() Dziewczyny !!! jutro mam 3 poprawki... ja umrę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zamiast tak negatywnie myśleć daj sobie Agata szanse- a nóż zdałaś? ![]() Aś fajnie że znowu jesteś ![]() ![]() ![]() Kaś ja chce więcej szczegółów!!!! Ty jak zwykle jesteś taka tajemnicza!!!! mów szybko! bardzo podoba mi się Twój cyctat w podpisie ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3838 | ||
Zakorzenienie
|
oto cała historia
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() więc bylismy na tym piwie. on i ja siedzieliśmy po przekątnej przy stoliku. kuuuuurde pare razy go złapałam jak tak patrzył na mnie i się uśmiechał... dwie sytuacje zapamiętałam, bo szczerze mówiąc jedno piwo po 2 miesiącach abstynencji to za dużo ![]() 1- patrzy patrzy tak na moje piwo i mowi -Agatka co ty tak męczysz to piwo? (bo on już wtedy 2 pił) ja- a cóż cię tak moje piwo interesuje? on- tak jakoś wyszło ![]() 2 sytuacja- stoimy wszyscy pod barem z kanapkami i on opowiada że się na siłownie zapisał. ja tak patrzę na niego i mówię- a efektów nie widać. bo wiecie ja mam takie poczucie huoru że albo ktoś je rozumie albo obraża się jak powiem taki komentarz. i okazało się że on właśnie mnie lubi za to poczucie humoru- tak powiedział. potem ledwo co dotarłam na stancję a on juz napisał czy dotarłam do domu i koncepcja piwa chyba się udała, chociaż byliśmy w grupie ale to chyba nic straconego. odp mu że chyba nic. potem zapytał mnie jakie mam plany relaksujące na niedzielę. ja mu odp że wspominałam o nich na piwie ![]() ![]() Goś! powtarzanie przedmiotu- 300 zł. chodzisz normalnie drugi rok na niezdany przedmiot i wszystko odbywa się tak samo. masz praktycznie 3 szanse zdania- 1 termin, poprawka i warunek. warunek-100 zł. normalny egzamin, tyle że ostatniej szansy. nie zdasz - wylatujesz ![]() więc już się zastanawiam co począć....
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-09-20 o 09:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3839 |
Zakorzenienie
|
hmmmm w sumie to ja za bardzo się na tym nie znam,bo nigdy nie miałam takich problemów.
Pamiętam, ze z tym awansem to było u nas tak, że chodziło się normalnie przez semestr/ rok na dany przedmiot i indywidualnie umawiali się na egz. jak im nie poszedł to i tak dawał 2gą szansę, ale to chyba dobra wola wykładowcy. na Twoim miejscu wolałabym zapłacić więcej a mieć komfort kilku podejść ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
Zakorzenienie
|
też myślałąm nad powtarzaniem przedmiotu, w końcu 300 zł to nie majątek
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.