|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Czesc dziewczyny! wieczorem was doczytam!
melduje tylko ze zrobilam wymianke pocztowa z pewna wizazanka,oddalam 3 cienie i kilka probek przez co kolorowka powoli dochodzi do 100... w zamian dostane paletke cieni Inglota wiec jak dojdzie to policze dokladnie jaki bilans mi wyjdzie. Ale przynajmniej juz nic u mnie nie lezy i nie kurzy sie
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, ostatnio jestem bardzo zabiegana, trochę problemów na uczelni, trochę ze zdrowiem i z Sylwestrowym, ale mam nadzieję, że nieługo wszystko podąży ku lepszemu
Z zakupów tylko lakier Bell całkowicie zbędny pewnie, ale bardzo mi się spodobał Kolejne zużycia: -Serum lemon z BU -Scrub Antycell pod prysznic Lirene (200ml) -Peeling normalizujący do twarzy Ori (75ml) -Herba Studio, Best, Żel punktowy do cery trądzikowej (30g) -próbki: krem kojący LRP (2ml), nawilżający LRP(2ml), rozświetlający Ori(1,5ml) -błyszczyk Rimmel, 10ml Jeszcze tylko 10 dni trzymam za Was i za siebie kciuki
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku, Hosenko -
Shpilciu - te 2 miesiące szybko zlecą, zobaczysz Widzę ostatnio wysyp zużyć, gratulacje dziewczyny ![]() Byłam dziś w drogerii po pastę do zębów i wyszłam tylko z nią . Z jednej strony bardzo bym chciała utrzymać 1 zakup w bilansie na wrzesień, a z drugiej dziś wysyłam Avon i molestują mnie nowe cienie . Najbardziej Lace Hues ), w drugiej kolejności Lace Luxe ![]() Dlaczego jestem taka niezdecydowana |
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mnie natchneło dzisiaj, czy to nie było cos w rodzaju "zemsty" za to, że ja miałam czelność zerwać z nim 2 miesiące temu. Ł. jest z rodzaju tych dumnych facetów, którzy uważają się za niewiadomo kogo, więc mogło to go ugodzić.
Mozna by więc powiedziec, że zrobił to z premedytacją, bo na pewno nie nagle wczoraj zdał sobie sprawę, że się zakochał ![]() Gani: tez myślałam o tych cieniach co Ty, ale jednak się nie skusiłam bo i tak najczęściej maluje się Pink sands, a zmieniam tylko kolory kresek.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-09-20 o 18:25 |
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Maliniarko gratuluje zuzyc a zwlaszcza blyszczyka!
Pamietajcie o naszym zuzyciowym blogu-robcie fotki!!! gani przypominam ze w twoim podpisie w linku kolorowka->cienie widnieje napis baaardzo duzo ![]() Hosenko trzymaj sie Slonko!!! Nie warto sobie zawracac glowy takimi palantami! Poszukaj sobie...kobiety ![]() hmm no dobrze..chociaz troche chcialam cie pocieszyc Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-09-20 o 19:32 |
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Powłóczyłam się dzisiaj po Rossmannie i kupiłam odżywkę w sprayu Isana
Ale czuję się rozgrzeszona - psikadło Gliss Kur skończyło mi się ponad miesiąc temu, a nie zawsze mam czas na mazistą odżywkę i potrzebuję coś na szybko w sprayu ![]() Miałam w koszyku peeling do stóp i kolejny balsam do ciała, ale odłożyłam je
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko głowa do góry szkoda nerwów na facetów
![]() Mi udaje się omijać drogerie szerokim łukiem,dzisiaj po nic dentystyczną wysłałam brata,żeby nie kusiło I staram się nie przeglądać katalogów ani z Ori ani Avonu.Jedyna rzecz na jaką się pokusiłam to balsam malinowy od ust z YR,bo gratis jest krem i tusz
|
|
|
|
#698 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przykro mi naprawdę. Eh nie wiem skąd takie zachowanie, może rzeczywiście jest tak jak piszesz - to ma być po prostu zemsta. Trzymaj się i nie załamuj, jesteś przecież fantastyczna a ten cały biznesman niech się schowa, będzie tego żałował. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja zużyłam wodę Roma Avonu.
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj zrobiłam małe porządki, akurat dotknęło to kolorówki i kosz ujżały:
-baza pod cienie art deco -2 korektory w sztyfcie -cienie - 6 pojedyńczych aż strach pomyśleć że jeszcze to u mnie leżało, wszystko aż odrzucało zapachem. Wszystko grubo przeterminowane. Ale teraz mam rzeczy których używam, nic nie leży, nie kurzy się Może nie zrobiło się mega luźno w kosmetyczce ale tak " potrzebnie".Trzymajcie kciuki dziś kochane żeby mi paskudztwa na ustach na zdjeciu nie wyszły
|
|
|
|
#700 |
|
Konto usunięte
|
Ja też zrobiłam porządek w pudle z kosmetykami. Do kosza poszła resztka kremu do rąk Oriflame i błyszczyk z terminem do lipca.
Hosenko, przykro mi. Niezłym palantem się okazał.
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Nosku Hosenko, może Ty wybierasz jakiś określony typ faceta i dlatego tak to wszystko wygląda? Jedno jest pewne nie warto sobioe niszczyć zdrowia prochami przez jakiegoś kretyna. Co do odwyku to mnie do wczoraj szło świetnie. Zobaczył gdzieś zestaw Sopot Spa (żel + masło), uznał że na pewno będę chciała i zakupił dla mnie. I jak tu się odwykować.
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
porzeczko czasem warto zrobic takie porzadki..brawo!!!
A ja dzisiaj pojechalam do stadniny koni ktora otworzyli calkiem blisko domu no i stracilam glowe! Konie zawsze mnie przyciagaly choc rodzice nigdy nie chceli zebym jezdzila bo bali sie ze cos sie moze stac. Wiec jezdzilam sporadycznie! a teraz mam ranczo pod domem praktycznie wiec nawet rowerem dam rade dojechac! Zabralam pociete jablko i konie sobie posmakowaly ![]() mozna tam jezdzic raz w tygodniu dla rozrywki i organizuja tez spacery w teren. Ale super chyba juz wiem na co oszczedzac pieniadze!!! aha i musze sie pochwalic bo zuzylam Krem Johnson 250 ml! fotki dam pod koniec miesiaca na bloga Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-09-21 o 12:19 |
|
|
|
#703 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A zużycia gratuluję. ![]() Piszę z pracy. O dziwo mam dziś luz (jestem na tym drugim stanowisku, u koleżanki).
|
|
#704 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a uzywala ktoras z Was moze maski z cytryna z YR? Przysylaja mi co jakis czas karte z promocjami zeby skusic no i jest na ta maske 50% obnizki, wiec zastanawiam sie czy warto. Mialam (nadal mam wlasciwie
) ich maske z winogron i jest calkiem calkiem - jak jestem zmeczona a trzeba gdzies wyjsc i wygladac bardziej swiezo niz jak po nieprzespanej nocy, to wywiazuje sie z zadania, ale na dluzsza mete nie ma chyba jakichs specjalnych efektow. Wiecie moze jakie jest porownanie pomiedzy tymi dwoma maskami? To maski z tej serii 3minutowej. W sumie tej z winogron tez nie uzywam jakos czesto wiec moze powinnam sobie darowac. Z drugiej strony 50% znizki daje calkiem przystepna cene (taka w jakiej ta maska powinna byc zawsze) no i moglabym ja zakupic i nie otwierac az nie skoncze winogron.
|
|
|
|
#705 |
|
Zadomowienie
|
Nie miałam wprawdzie tej cytrynowej maseczki, ale ona jest chyba oczyszczająca?? A winogronowa nawilża, więc mają inne działanie. Tą winogronową miałam i lubiłam.
|
#706 |
|
Zadomowienie
|
Carrola masz racje jest oczyszczajaca wiec moze sobie ja jednak daruje - oczyszczajacych mam 3 inne. Nawet nie spojrzalam na opis (!), wydawalo mi sie z jakiegos powodu, ze bedzie podobna do winogron. Chyba jestem idealna ofiara marketingu
|
|
|
|
#707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zużyłam tonik Best i dwie saszetki jedwabiu do włosów Dziewczynki czy orientujecie się ile kosztują garnki indukcyjne, jakieś najprostsze niemarkowe? ![]() Życzę Wam miłego dnia
|
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję że wróciłam
kupiłam tylko puder sypki my secret za 12 zł .Takiego nie mam No i w lumpku rurki ciemnogranatowe za 17 zł. więcej nie kupiłam nic.Zrobiłam zdjęcia, paskudnie wyszłam ale to nic. Zawsze tak wychodze a ważne że mam to za sobą. Złożyłam wniosek o paszport, zajeło mi to bagatela 1,5 godzinki. |
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Od dzis do konca pazdziernika nie kupuje kosmetykow
![]() Zarzadzilam sobie ostry odwyk, bo w tym miesiacu wydalam jakies 300-400 zl na kosmetyki ![]() Jak przyjdzie paczka z Allegro i z Lumiere, obfoce cala kolorowke i pielegnacje, bo sie sporo pozmienialo ![]() Ogolnie, to jestem zalamana swoim nalogiem...Nie potrafie kupowac tego co POTRZEBNE, kupuje to, co wpadnie mi w oko, jest w tej chwili na czasie.
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
TLU witaj, my się jeszcze nie "znamy".
Ostatnio wszystko mi się hurtowo kończy. Efekt weekendowy:
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Koshatko: no może, ale facetów innego typu (nieporadnych ciepłych kluch) nie toleruję, więc pozostaje miec tylko nadzieję, że jednak któryś z tych którzy reprezentują "mój" typ faceta okaże sie faktycznie sensowny.
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w moim odwyku chodzi głównie o nie kupowanie kolejnych więc się na niego nie gniewam kiedy coś mi kupi
|
|
#713 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przy takiej ilości zużyć prezent od TŻ nie zrobi dużej różnicy.
|
|
#714 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Pierwsze pięć dni odwyku zakończone sukcesem - nie kupiłam zupełnie nic i w ogóle mnie nie ciągnie.
Za to zużyłam maskę do włosów i żel pod prysznic. Lada dzień poleci też miód do ciała. ![]() Lada dzień będę musiała kupić żel do mycia twarzy, bo mi się kończy.. Eirenn a Tobie jak idzie?
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dwa zużycia wczorajszo-dzisiejsza: aloes z ZSK a po długiej wyprawie rowerowej (przejechałam 22,7 km
) zużyłam miętowy żel Luksji.
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś robiłam za niańkę u sąsiadki ale z półrocznym chorym dzieckiem to taka odpowiedzialność że szok ale byłam z siebie dumna
|
|
#717 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(A z TŻ mam nadzieję lepiej? Cytat:
|
|
#718 |
|
|
Tamten mój zły humor był spowodowany przez innego faceta, z TŻ na szczęście dobrze.
|
|
#719 |
|
Zadomowienie
|
Nosku: uff to dobrze.
|
#720 |
|
|
a jak u Ciebie z TŻ?
Ostatnio sporo o nas myślę i widzę, że jest coraz lepiej. Zaczęliśmy się chyba oboje starać no i jak dobrze pójdzie to za rok będziemy mieszkać razem.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

całkowicie zbędny pewnie, ale bardzo mi się spodobał 
. Z jednej strony bardzo bym chciała utrzymać 1 zakup w bilansie na wrzesień, a z drugiej dziś wysyłam Avon i molestują mnie nowe cienie
), w drugiej kolejności Lace Luxe 

może jeszcze nie tym "czwartkowym" ale najwyżej jego strata
Eh nie wiem skąd takie zachowanie, może rzeczywiście jest tak jak piszesz - to ma być po prostu zemsta. 

ale byłam z siebie dumna