|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
Jowiszkowa urocza bluzka next? ja coś przegapiłam?
proszę linkuś ![]() My też wróciłyśmy zakupiłam maść majerankową na nosek, ale tak ją niucham, ona w ogóle pachnie? nie czuję Na plac zabaw przyszła nawalona baba ze szczeniakiem owczarka niemieckiego, takim już ciut większym szczeniakiem, ale się zrobił dym... dobrze że inne mamy były. Co za durna baba i te teksty "piesek się tylko bawi", już nie dla mnie, o nie... nie po tym co miałam okazję przeżyć 30.04. Igusiowa super się prezentuje Co do długich włosków to to jest bardzo różnie np. moja Ola ma loczki i też wygląda super jak jej włosy rozpuszczam i podpinam tylko spinkami żeby na oczy nie leciały
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
a znalazłam
http://brw.com.pl/pl/inspiracje/9/1189 dla Krystianka podobały mi się te z tym ciemnym niebieskim a Darek już niedługo będzie miał te w jednym kolorze ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- ja jestem zdania że ładnej dziewczynce w każdej fryzurce ładnie dziewczynce z długimi włosami można więcej fryzur robić i w każdej wygląda super ale nie każdemu dziecku można zapuścić od razu długie włosy bo jak ma rzadkie i cienkie to raczej nie będą się ładnie prezentowały |
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Judi
nawet nie wiedziałam, że są smakowe, to znacznie ułatwi sprawę ![]() i u nas było słońce, niestety znów pochmurno i zaraz zacznie pewnie od nowa padać ![]() moje zdanie o dzieciuchowych włosach znacie i dlatego moja nosi jakie nosi ![]() Igusiowa cudo ja u Zochy muszę cieniować górę, robi się bardziej podniesiona bombka, bo nie ma szans na gumki/spinki. inaczej leciałyby w oczy. |
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi, fajnie to zabrzmialo
Brzydkie dziewczynki maja gorzej,znamy to z zycia przeciez ![]() No wlasnie wiadomo, jak wlosy sie nadaja, to czemu nie. Ale maluszki czasto maja jeszcze cienkie wloski. Cestia, a Igusiowa tez ma chyba krotka fryzurke?? Tak pamietam ze zdjec, ale ja moge byc nie na czasie
|
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Tymek ten tran pije bardzo chętnie, sam przychodzi
hehe fuuuj
|
|
|
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mija, głęboki wdech... i jeszcze raz przeczytaj to co napisałam
|
|
|
|
|
#2289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On w ogóle nie przepada za słodkim... lizaka mu ostatnio kupiłam, zrobiły trzy lizy i mi oddał, a kupiłam mu takiego z sokiem witaminowym z apteki - pyszny był - mamusia zjadła ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzilo mi o Mati of korzzz- Z ciekawosci pytam
|
|
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
hello
tran to paskudztwo nie z tej ziemi w tamtym roku Miki wypił parę łyżeczek reszta sie zmarnowała, bo zapomniałam trzymać w chłodzie przydałyby sie jakieś tranowe cukierki to może wtedy by się przekonał moja mama łyka tran Lysi, bo ponoc naczystszy ale z Lysi to tylko cytrynowy smak dla dzieciaków moje zdanie jak Wersty, uwielbiam dziewczynki ( wypowiedź bardzo rzadka ) własnie w bobach skukienki, skarpetki i git dziewuszki chodzi mi o dziecięcą estetykę nie twierdzę, że dłuższe loczkowe są beee, ależ skąd, ale wolę krótkie może dlatego że sama miałam w dzieciństwie takowe ![]() a i chłopców włoski tez preferuję raczej krótkie, nie takie długaśne, że nie wiadomo , czy chłopiec czy dziewuszka ![]() ps. dziś z wystawki śmietnikowej przyniosłam do domu kołyskę dla lalki, w całkiem niezłym stanie Miki wniebowzięty, bujał już lalę
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mija wszystkie dziewczynki są ładne gorzej mają już te stare dziewuchy //bo to różnie potem bywa ![]() Ja znam dużo małych dziewczynek co mają fajne długie i dość gęste włoski a jak się jeszcze trochę kręcą |
|
|
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój chyba będzie pracował w drogówce... znaki drogowe to hit numer 1! ![]() znak mili państwo to "ghnu" i na spacerze jak zobaczy znak to jest ryk na pół osiedla "AAAGHNUUUUUUU"
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
Mikołaj zapowiada się na dobrego ojca i męża
pichci jeszcze? fajnie, że mu nie ograniczasz takich zabaw, bo niektórzy mają hopla na punkcie zabaw "zgodnych" z płcią
|
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajna ta kołyska i jaką Miki ma fajną lalę
ja też pozwalam bawić się wszystkim czym tylko chcą / oczywiście w granicach rozsądku/ lalę też mają ale taką malutką z 10-15 cm. |
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
si kucharzy, że aż sąsiedzi chyba słyszą, jak wygarnia jaja ( pisanki drewniane) na starą patelnię
![]() teraz wiecej czasu spedza sie juz w domu wiec nadal stolikowa kuchnia wróciła do łask nawet włoszczyznę ostatnio gwizdnął z lodówki i gotował sobie w najlepsze ![]() a lizakowe sprawy, to na wakacjach obsunął Miki ze dwa z wielkim smakiem, a obecnie parę liźnięć i prosi o innego więc całe szczęscie że sie nie wciągnąłnie bronię zabawek tzw. babskich, bo jeśli ktoś ma być "inny" to już zaprogramowane i nic z tym nie poradzimy a lalę ostatnio uwielbia, do spania musi być miś-zdechlaczek i lala
|
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
Ania jak to z wystawy śmietnikowej ?
Kołyskaw swoją drogą prezentuje się fantastycznie Ja też swojej córce nie ograniczam, a co... ma już "ijo ijo" z kogutem, jakieś ferrari (apropo dziś jechało moją ulicą zabójcze czerwone - na jego widok stałam się blacharą w dwie sekundy ), oraz koparę :d poluję jeszcze na spychacz i betoniarkę a jak znajdę dużą i ładniejszą od naszej koparę to też kupię
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
tak Kasiulko ktoś pod śmietnikiem zostawił
taka u nas niepisana zasada że wartościowsze rzeczy każdy zostawia obok kosza więc miałam fuksa że zeszłam z tabunem śmieci w odpowienim czasie dziwię się że ktoś tej kołyski na all nie wystawił
|
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a JA DZIŚ SPRZEDAŁAM - PRZYJECHAŁA BABECZKA krzesełko uczydełko FP. W związku z czym zwolniło mi się miejsce na stolik i krzesełka dla Olgierdzianej
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na szczescie teraz z tego wyrosl
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulko
może jakiś solidny drewniany komplet mebli Oli kupisz (czasem surowe, drewno to można pomalować na dowolny kolor) lub Ikeowski , ale nie ten plastikowy to łatwo potem opylić Miki ma chyba ten http://allegro.pl/drewniane-mebelki-...240406162.html ale jest lekko szajsowaty, bo drewno zbyt miękkie i obecnie tż już musi skleić krzesełka bo sie rozłażą
|
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Ale super kołyska, to się Wam udało
![]() ![]() Ja tam z ikeowskich mebelkó zadowolona bardzo ![]() ![]() zwłaszcze że sami siadamy na tym i się nic z krzesłem nei dzieje a jeszcze teraz są takie kolory........ ciemny fiolet boski![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- ale boski rower http://allegro.pl/rower-damka-holend...226878989.html muszę sobie taki kupić |
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
plastikowy ikeowy kupiliśmy do ogródka i sprawował się świetnie całe wakacje
|
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulka
Ikeowe to takie miałam na myśli http://allegro.pl/ikea-fan-komplet-k...239039642.html tańsze i solidne |
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
http://louboutinsale.com/productsvie...&type=products
patrzcie jaka przecena i jakie fajne butki az strach sie bac ile kosztuje ich wyrób, skoro mozna tyle upuscic
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
fajny rower Judi, tez przymierzam się w przyszłym sezonie na nowy. mój ma już 10 lat. a napaliłam się na taki kolorowy z białymi kołami
poszukam mam gdzieś swoje zdj. 2 tyg. po cesarce na rowerze. taka była tłustaaaa ale zaraz wstawię jak znajdę
|
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
tiaaaaaaaaa Wersta i tłusa
Wersta wiem o jakim mówisz bo też mam na niego chrapkę, tylko nie mam odwagi bo on jest bardzo nietypowy ale jest piękny!!!!!!!
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
już jest w albumie X
owszem byłam - możecie oblukać dokładnie 2 tyg. po cc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.

proszę linkuś

nawet nie wiedziałam, że są smakowe, to znacznie ułatwi sprawę 

100 razy wolałam taki zwykły 
Tak pamietam ze zdjec, ale ja moge byc nie na czasie
hehe fuuuj

poszukam mam gdzieś swoje zdj. 2 tyg. po cesarce na rowerze. taka była tłustaaaa
ale zaraz wstawię jak znajdę