![]() |
#2011 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
no ja specjalnie weszłam te grube łydy na avku pooglądać a ja nie umiejąc tak bardzo postanowiłam się naumiec że jak już coś umiałąm to stwierdziłam że ja nie chcę przecież i się wypisałam może mi minie wedle mojej ulubionej zasady - jak chce to zrobie jak nie to nie - w sensie nie ciągnie mnie " kurde ambry mi się chce od zeszłego roku - jesienią rzecz jasna - do jakiej to ambry podobne ? to tak a propo tej Cabochardowej ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
świetnie dotlenia przed snem - zrobiłabym godzinny marsz i moze nawet bieg gdyby nie zakitrane obowiązki które i tak z leksza zapuściłam ![]() a chciałam a propo parki rodzinnej zapytać - a mowy ciała nie odczytują ? - nie wierzę że nie widać po Tobie jak odnajdujesz ich "siedzenie" i chyba jest pełnia - no pięknie jest Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-21 o 23:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2012 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to jak już wlazłam to pomarudzę - jak to z tą ambrą i bursztynem jest - co jestw tym Cabochardzie - bo last time i checked to po polsku pisali że bursztyn po ang że nie bursztyn - tylko ambra ? ki diabeł ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-22 o 00:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2014 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Poszukiwaczom histerycznego wokalu uprzejmie donoszę że w nowym Therionie jest taki
![]() W ogóle dopadło mnie choróbsko po paru tygodniach czajenia się, a do lekarza dopiero na czwartek popołudniu się zapisałam, kurcze, rzeczywiście dzikie tłumy chore.. No nic, jutro jeszcze jakoś w pracy dam radę, a może do czwartku samo przejdzie..? (taa, jasne) dobranoc, idę ponownie spać ![]() czuję się... skojarzona ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za nowy domek ![]() ja też ![]() Cytat:
![]() i niech się dobrze noszą! ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Zakorzenienie
|
przypełzłam powiedziec cześc gryxowi, rejcz i kamenie
![]() Chique zachwyca mnie i siostrę, zaczęłam polowanie na Antylopę ![]() ![]() i dobranoc wszystkim ![]()
![]() |
#2016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dobranoc również wszystkim oczka się zamykają - to od nauki - od nauki sie zawsze zamykają buuuuuuuuuu baj baj |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2017 |
Zakorzenienie
|
Gryszardzie
![]() A ja wpadlem powiedziec ze juz z Zabki wrocilem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2018 | ||
BAN stały
|
Hajnryś
![]() Cytat:
![]() Cześć! ![]() Cytat:
![]() ![]() --- Dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2019 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
okej
![]() Maja słyszy? ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2020 |
Zakorzenienie
|
Kombinowałyśmy , że może 29 września ? albo pirwsza sobota paździrnika?
Ide dzisiaj wreszcie do ortopedy , mam nadzieje ,że nie dowiem się ,że tak mi juz zostanie z tym barkiem ![]()
#2021 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (nieco ciężej grywali też z Katlą, na 2 pierwszych płytach. a potem był drugi wokalista Wilska i bardzo folkowe brzdękania Trollhammaren itp. osobiście z tych starych i mniej przaśnych uwielbiam np. ten kawałek - Fodosagan ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ukZZMafro9E ) Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja najbardziej jestem naładowana NA imprezie ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=Sabbath;22219395]Może się jeszcze sprawa wyjasni? Zwykle się wyjasniają. Okazuje się, że kartka się gdzieś wysunęła, a potem wsunęłam gdzieś indziej i znajduje się wtedy, kiedy już kogoś skrzywdzono niesłusznym oskarżeniem... ![]() oby nie! bo to ja jestem odpowiedzialna za to ![]() ![]() P.S. mam nadzieję, że link z fejsa nie ośmiesza mojej firmy i byłego działu, bo inaczej dostaniesz kopa, ajk Cię spotkam ![]() ![]() mów za siebie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-22 o 08:02 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2022 |
Wpisz tu zomzing
|
pisał coś ktoś o ambrach?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2023 | ||
Nindżopesz
|
![]() Pff! No wiesz, ona z nim a on z tamtą i ten trzeci powiedział... Cytat:
A mi kazali się uczyć obsługi... Cytat:
![]() Ależ, ależ, to ja jestem zaszczycona przyjęciem zaproszenia! ![]() Dziś nie gadam, dziś ciężko pracuję. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2024 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Piesek jest cały czas u nas i powiem szczerze, że ja bym go nie oddawała...ale W. uważa, że nie możemy mieć 3 psow (kłopot z podróżami) ale może, jak urobię kogoś, żeby go brał na nasze wyjazdy do siebie, to... No świetny jest, w ogóle nie spięty, luzak, naszych psów się nie boi, ale je respektuje, i kiedy się położy na ziemię (na łóżko nie wchodzi) to musi dotykać któregoś z nas przynajmniej centymetrem kwadratowym. I nie jest takim cholernym małym pieskiem, które ja nazywam "robactwo" (trzęsącym się i szczekającym, nerwowe ruchy), tylko w małym ciałku duży pies- z charakteru. Bezgłośny. Trzymajcie kciuki! Za niego...i mnie ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2025 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobre ![]() ![]() kurcze ciężki przypadek ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Normalnie słońce nadal świeci ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2027 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2028 |
grozi wypollizowaniem
|
ta nad Tobą?
![]()
#2030 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- a ja se sciagłam z sieciuni następną zboczoną książke ![]()
#2031 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
chyba że Ogon_ to Aneta W. :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Zakorzenienie
|
Maja
![]() ![]() ![]() No to z okazji urodzin stawiam kolejke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Staro sie czuje ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2033 |
grozi wypollizowaniem
|
co mam pokazać..ksiązke?:brzydal : nieeeeee.....a Ty to A.L.? ![]()
#2035 |
Nindżopesz
|
A ja znowu mam pracowy w...w. Koleżanka od płakania ma jakąś zagmatwaną sprawę, pytała mnie o nią kilka razy to powiedziałam jak robić wg mnie. Potem dopytywała się o szczegóły w kontekście załatwiania sprawy dokładnie inaczej niż doradziłam. Trochę się wkurzyłam i poradziłam pytać kier bo ja już nie wiem. Poszła do kier, dostała opieprz, że nie wie a w międzyczasie okazało się, że pytała też innej koleżanki, która zalecała drugą metodę (która zresztą jest poprawna). I foch na mnie. No kurna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2036 | ||
Zakorzenienie
|
na razie tak, ale podobno docelowo ma być rozbudowana
![]() ![]() si ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iiiii tam stara ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
![]() nie pozostaje nic innego jak olać ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2037 |
grozi wypollizowaniem
|
#2038 |
Zakorzenienie
|
![]() najwyżej założymy dziś nowy Bar ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2039 |
grozi wypollizowaniem
|
jak mozna coś "odlubić" na fb?
#2040 | |||
Zakorzenienie
|
tez tak myślę codziennie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() e tam, stara... młodsza rura od mojej! ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.