|
|
#4801 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bylam, jestem, chce byc AU PAIR - nasze przygody. czesc VI
Cytat:
Laines O ile się nie mylę to my w Irlandii mamy 25 października wolny, więc ja bym się mogła do ciebie przyłączyć i wyskoczyć gdzieś na dłuższy weekend. Generalnie obczajam Ryanaira i kombinuję gdzie by tu polecieć na ten weekend, bo chcę wykorzystać dodatkowy dzień wolnego i wybyć gdzieś poza Irlandię. |
|
|
|
|
#4802 |
|
Wtajemniczenie
|
w ogóle co mam zrobić :
czesc Lena otoz w zwiazku z tym, ze prawie kazda z dziewczyn zadaje pytanie , czy moglaby pracowac w dni wolne, zaczelam sie rozgladac i moge ci dac odpowiedz, ze w firme mojego meza, nazywa sie TNT , to firma kurierska, w ktorej moj maz czesto dodatkowo pracuje, przyjmuja do pracy , szczegolnie ze w Anglii okres swiateczny wlasnie sie zaczyna.chodzi o sortowanie przesylek. w zwiazku z tym, ze mąż zechce tam zostac do swiat przynajmniej, moglyby cie zabierac, a zatem odchodzi problem dojazdow. ja w swojej firmie mam zawsze szanse zmienic godziny pracy, a zatem jak chodzilabys w godzinach wieczornych do pracy, ja po prostu zmienie shift na poranny. nie odpisywalam innym dziewczynom jeszcze nic konkretnego, zeby nie zawracac im glowy, bo mowilas ze ostateczna odpowiedz podejmiesz po weekendzie, zatem ciagle czekam na Twoja decyzje. mysle,ze moge ci zdradzic skad wiem o Tobie, tak jak mowilam , smieszna historia. bylismy u znajomych kolo manchesteru, dokladnie w leigh i w jednym sklepie dwie polki rozmawialy na temat wyjazdow do anglii, o programie aupair itp. i padlo twoje imie i nazwisko. ja to zapisalam, bo pomyslalam , ze moze mi sie przyda, jak my bedziemy znowu szukac aupair. dlatego nie moglam w zasadzie powiedziec ci imienia osoby, ktora cie polecila, bo sama jej nie znam, ale postanowilam, ze jak znajde twoj profil na NK to jakis znak. do tego ty sama napisalas na profilu aupair na swiecie, ze "szukasz rodziny w uk wyjazd moze byc szybko" i tak to sie zrodzilo. dlatego teraz, jak juz wszystko jasne i nie masz watpliwosci, prosze o decyzje. pozdrawiam Cie serdecznie,
|
#4803 |
|
Konto usunięte
|
roux z wielbladem rozwalilas mnie
---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- lena ta jasne juz notesik w sklepie wyjela i zapisala teoje imie i nazwisko;/ ja nie wierze rielka wczoraj z TZ xfactor ogladalam i lalunia ze sztucznymi rzesami byla piala jak a potem ten gruby 45 letni koles co cienkim glosikiem PCD piosenke spiewal |
|
|
|
#4804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam sie bac? ![]() mowie serio! naprawde sie przejelam. pewnie dlatego ze ja poza polaczeniem tych snow z szanowna postacia pana N. nie widze darcy nie wiem czy to tak jak polska wersja xfactor. moze teraz po tych eliminacjach zamieszkaja oni w tych domkach. ale wydaje mis ie ze to raczej cos ala polski Idol. ze po prostu przychodza spiewaja i sie robia na gwiazdki i gwiazdeczki
|
|
|
#4805 |
|
Wtajemniczenie
|
kacha- nie wiem skąd.. ale istnieją,są realni.. i wszystko jest ok.
to nic,że ja mam mętlik straszny
|
#4806 |
|
Rozeznanie
|
Roux robi sie ciekawie
to beda dobre scenariusze na telenowele; moj Host part 1 i Twoja Hostka part 2, dobra sprzedaz gwarantowanaLena hmmm w sumie można szybko notesik wyciągnśc, obgadując kogoś w obcym kraju sama nie wiesz czy ten ktos nie stoi Ci za plecami albo jego matka, a w ogole wszyscy od razu wszystkich sprawdzają na nk.. wszysztko ładnie pieknie ale mnie ta historyjka nie łapie za serducho nie masz kogos kto by Ci ich sprawdził na miejscu????moj Host malo mi nie wlazl w d..bez mydla z rana, o co tu chodzi??
|
#4807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to na pewno ta Cloe. moja mina jak czytalam o niej na wp.pl taka::
|
|
|
#4808 |
|
Konto usunięte
|
andzia wpadaj na londek
|
|
|
|
#4809 |
|
Rozeznanie
|
Laski a w ogóle od 8.10 Host ma tacierzyński i będzie co piatek w domu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
Darcy ja też lubię Jedward
![]() Lenka kurde śmierdzi to troszkę ...
|
|
|
|
#4811 |
|
Wtajemniczenie
|
andzia- są są istnieją jak najbardziej.. nie chcę ich sprawdzać,bo za każdym razem bym sobie tak wkręcała.. już ich dość sprawdziłam..
|
#4812 |
|
Konto usunięte
|
robco cchesz ale ja bym nie pojehala i skonczyla z nia pisac i zablokowala
to z eistnieje nie znaczy ze nie sciaga ludzi do meliny. z drugiej strony na nk czy cos tez se mozna stworzyc konto z falszywymi danymi a pozatym juz to widze ze ktos wyciaga notes w sklepie i zapisuje twoje imie i nazwisko zeby cie jako aupair wziac xD mogli cos lepszego zmyslic dla mnie to glupia sciema na aupair world a nie -aupair swiecie lol kto to na polski jezyk w ogole przeklada no nie wiem. mi to smierdzi i nie pisalabym z nia |
|
|
|
#4813 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4814 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie wiedząc jeszcze kim są Jedward, zmywałam podłogi w Luksemburgu w rytm piosenki "Under pressure"
A z X Factor coś mi się obiło, że nasza Fabryka gwiazd była na tej licencji. Aha, a ta call girl to jakaś masakra. Jak dla mnie to ona nie umie śpiewać, więc nie wiem co tam robi. |
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie ja na to nawet nie zwróciłam uwagi ale te au pair na świecie to bardzo żałosne w sumie,masz Kacha rację :/ Lenka olej ich co?
|
|
|
|
#4816 |
|
Wtajemniczenie
|
pewnie tak zrobię.
mam ost.straszny humor.. w końcu jesień prawda? tak,tak.. najlepiej zwalić na porę roku.. jakiś nostalgiczny nastrój i w ogóle.. wszystko nie tak. skończę w Holandii.
|
#4817 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
faktycznie to jak jakiś żart i to małolata wygląda... Lenka - ryzykowne to jakieś, ale jak pisała Kachaa - zrobisz co zechcesz... (dodam tylko, że do scanowania paczek raczej nie biorą kobiet, i to jeszcze ot tak - to jest masakrycznie ciężka robota )
|
|
|
|
|
#4818 |
|
Konto usunięte
|
jana maila cos dostalam
PAKOWANIE PREZENTÓW - WIELKA BRYTANIA SUPER OFERTA, TYLKO DLA OSÓB Z BARDZO DOBRYM ANGIELSKIM ! Praca w firmie zajmującej się sprzedażą i wysyłką produktów do klienta, okolice Birmingham. Opis pracy:
ej no ale powiedzcie kto tlumaczy'ayupair na swiecie' lenka ja tez panikowac zaczynam tydzien pracy szukam 4 interwju i pracu nie ma ludzie szukaja po 3 mies i nie maja ale juz tydzien i ja panikuje |
|
|
|
#4819 |
|
Wtajemniczenie
|
orenda- co do tej pracy to ja pracowałam w TNT w Holandii
też przed świętami
|
#4820 |
|
Wtajemniczenie
|
Lena, dla mnie też to śmierdzi.. Ja bym nie ryzykowała. Akurat w sklepie ktoś rozmawiał o Tobie i wymieniał Twoje imię i nazwisko.. Jasne
Eh. Moja koleżanka aupairka z Dublina wraca do domu jutro ![]() I zostałam tu sama, nie mam z kim wychodzić ani nic ![]() Tzn. mam G. i jego znajomych, ale wiecie..
|
#4821 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
o matko - mam nadzieję, że nie przy scanowaniu??? jak firma ma ograniczniki do 30 kg. to jest jeszcze do przejścia ale jak jest normalny przewóz do 50 to sobie nie wyobrażam, a Ty jeszcze taka szczuplutka jesteś |
|
|
|
|
#4822 |
|
Raczkowanie
|
Ta rodzina od początku wydawała się podejrzana a ich historia w ogóle nie przekonuje mnie. Nie zgodzę się jednak z kwestią skanowania paczek, bo wiem, że kobiety to robią (pracowałam w firmie kurierskiej). Mimo wszystko ja jednak bym sobie odpuściła tą rodzinę, po prostu zbyt kolorowo to brzmi.
|
|
|
|
#4823 |
|
Konto usunięte
|
malenstwo ale masz TZ:P
|
|
|
|
#4824 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4825 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jeśli scanowanie polega na jednoczesnym ściąganiu paczek - a tak to zazwyczaj wygląda - to naprawdę zdrowie trzeba mieć tęgie tym bardziej, że przepisy pracy dotyczące wagi dźwiganego towaru są bardziej restrykcyjne w stosunku do kobiet niż do mężczyzn - to naprawdę rzadko kto zdecyduje się na zatrudnienie kobiety. Jesli scanowanie ma polegać wyłacznie na ...faktycznym scanowaniu i przesuwaniu paczuch po rolkach - macie pewnie rację, ale dziwne to trochę...
|
|
|
|
|
#4826 |
|
Wtajemniczenie
|
orenda- tak,tak .. nie ważne ile kg itd. trzeba było robić.. jak sobie przypomnę wcześniejsze prace które robiłam.. najgorzej na koło trafić.. ale długo by opowiadać.. a
co do tego 'szczuplutka' haha z której strony? ale dziękuję,miłe
|
#4827 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4828 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ło no to faktycznie pewnie samo scanowanie ,Lenka, ale i tak śmierdzącaaaa sprawa idę o zakład, że spokojnie znajdziesz fajną familię tylko nie stawiaj tego wymogu z polskim językiem..Kachaaaa - na pewno coś znajdziesz - im bliżej świąt tym roboty więcej będzie
|
|
|
|
|
#4829 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kacha, nie przesadzaj z tym TZ
![]() On mówi wszystkim o mnie że jestem jego dziewczyną, zachowujemy sie jak para Ale nie przypominam sobie żeby mnie pytał :PCytat:
![]() Windy ma się do mnie odezwać jak znajdzie czas, ja się jej narzucać nie mam zamiaru, bo i tak już kilka razy do niej pisałam. A z jakiej części ta aupair ;>
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Malenstwo ja ci kochana obiecuję że sie odezwę jak tylko się przeprowadzimy bo teraz urwanie głowy jest,pomagam z przeprowadzką która już we wtorek,ze wszystkimi formalnościami,z dzieciakami,szukam pracy no i pracuję codziennie więc mało tego czasu ale obiecuję że sie odezwę jak to się uspokoi trochę,wcale się nie narzucasz !
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

w sumie w takim się dobrze czuje kolorze

...

idę o zakład, że spokojnie znajdziesz fajną familię tylko nie stawiaj tego wymogu z polskim językiem..