|
|
#2941 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Też dodałam coś od siebie na wiadomym wątku Justyny
![]() To ide zapalić,a co
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2942 | ||||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mnie się tylko z porodem takie cuś kojarzy...Cytat:
Już planuję pozaduszkowy wieczorny nalot na Powązki, uuuuu Cytat:
Cytat:
![]() Ale zaraz, gdzie kiedy bo się zgubiłam? Jak po 10tym paźdz to pewnie chętnie Może i chłopa namówię...Awww ^^ ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- I ciąg dalszy. Ju, czymam kciuki! Może i ja zostanę ciocią z Baru ![]() Zapracowałam się prawie na śmierć. Wzięłam też robotę do domu, będę kopertować wezwania. I tak przez najbliższe dwa tygodnie
|
||||||
|
|
|
#2943 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
No i to słodkie jak oświecone hodowczynie nie odróżniają kastracji i sterylizacji
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
Weny nie mam, humoru też jakoś, nie w temacie i rok starsza... To się chociaż przywitam |
|
|
|
#2945 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
nawet dostałam ostrzeżenie od Moderatorki Ale pisałam szczerze-to ostatnie forum na którym bym zadała pytanie dotyczące własnego zwierzaka ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- I klikłam likierowego Aniołka na All
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2946 |
|
never say no to panda
|
Aż przeczytałam wątek Ju na wizoożu.
Nie powinnam chyba tak pisać, ale banda skretyniałych pseudo-hodowczyń!! I jeszcze ten tekst o sprowadzaniu "prawdziwego rasowca" do poziomu zwykłego kundla... a co w tym kurde złego?! Rasowce niby lepsze?! Jak dla mnie, w momencie podpisania umowy kupna-sprzedaży, hodowca zbywa swoje prawa i wszelkie roszczenia do psiaka / kociaka i może się w dupsko ugryźć - nie jego zakichany interes, co się dalej ze zwierzakiem dzieje (a już tym bardziej bajki o tym, jak to hodowca przyjdzie i psiaka odbierze coś się dziewczynom w mózgach potentegowało) - to jest wyłącznie dobra wola nabywcy.I Ju miała rację - nikogo nie interesowały dalsze losy psiaka, tylko czy kontaktowała się z hodowlą... no żesz kurde, o kant rzyci potłuc taką wizoożową "pomoc". A to, że za "karmienie szczeniaka strzykawką i masowanie mu brzuszka" (ah, oh!) taki hodowca zgarnia grubą kasiorę, to to się ładnie nazywa "zahowanie puli genów" ![]() Dajcie spokój, wychodzi na to, że lepiej olać było psiaka i pozwolić mu się zamęczyć, niż ratować, a ppotem obrywać, bo się nie powiadomiło hodowli - absurd.
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-09-27 o 17:52 |
|
|
|
#2947 | |||
|
|
Cytat:
Wszystkiego najlepszego!!! Cytat:
![]() I ostrzeżenia od modki, która dziwnymzbiegiem okoliczności też jest hodowcą Cytat:
A z zachowywaniem puli genów też niekiedy hodowcy idą hmm... zbyt daleko, koleżanka (też wet) mi opowiadała o takiej cwaniaczce, która owszem - starała się o najlepszych reproduktorów, woziła zwierzaki za granicę nawet, ale żeby zainwestowana kasa się nie zmarnowała to dla pewności kryła kotki jeszcze swoimi kocurami - spokrewnionymi Skąd wiadomo? Bo pewne kolory sierści by nie "wyszły" przy krzyżówce takiej jak jest w papierach. Za to przy takim wsobnym krzyżowaniu owszem Ale w papierkach wszystko gra. Słit.A niektóre rasy u samych korzeni mają krzyzowanie wsobne, devon rexy na przykład, i weź tu dbaj o odpowiednią różnorodność genów. Nie da się
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#2948 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22333881]skarbku, ja przylazłam pięknie podziękować za doradzenie mi demetera, bo o taki zapach właśnie mi chodziło
cieszę się ,żeś zadowolona Cytat:
Cytat:
|
|
#2949 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no, i prawie punkty zarobiłaś
![]() mnie zadziwiło to, że Modka upomniała tylko osoby piszące nieprzychylnie o hodowcach a nie osoby oskarżające Dziewczyny o niecne zamiary i straszące policją itp. Ale pewnie nie powinno mnie to tu zadziwiać ![]() taa, i teraz czekam na upomnienie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zdrowiej nam szybko Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#2950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z innej mańki sprzęt DJ z wesela ![]() i jeszcze Flo jako stara raszpla na tle sali weselnej , drugiego stroju tego ala przebieraniec, wam nie pokażę, bo na wszystkich fotkach widac mi majtki
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-09-27 o 18:46 |
||
|
|
|
#2951 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Boska jak diabli
![]() ![]() Mam odpał na punkcie Azjatów (nie tylko martwych ), ale to odrobinę za bardzo dosłowne Miałam na myśli mniej więcej coś takiego i takiego Tzn. widać, że to facet, ale taki wypolerowany, polukrowany i odpicowany w kosmos ![]() No, mnie też nie kręcą na tyle, żeby tentegoiowego odczyniać z nimi w łóżku albo na piłkach wszelakich Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mrrau! ![]() Cytat:
(ostrzegam, kontrowersyjny link )Cytat:
Cytat:
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-09-27 o 18:52 |
||||||
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Sałać - jak pachną te GF z twojego podpisu? Tylko baaardzo proszę o obiektywny opis
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2953 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kameno-to ja już Cię upominam
Flo-czego marudzisz?Super wyglądasz,a spódnica w moim typie ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2955 | ||||
|
|
Cytat:
Sprzęt zabójczy ![]() Cytat:
||||
|
|
|
#2956 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a drugi strój taki krótki czy taki przezroczysty? ![]() upomnienie przyjęłam ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- No właśnie nie powinno, ale zadziwia. Chociaż wiem po co są moderatorzy na takich forach, często po to, żeby banować osoby które inaczej myślą...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miał być dla mamci, bo ona lubi takie "kobiece, ale z małym pazurkiem", lekkie, świeże zapachy, ale jej nie podszedł za bardzo, bo magnolia w nutach zawarta zbiesiła się i mocno dawało klejem szkolnym w sztyfcie No takie to niby zwiewne, jakieś owocki i kwiatuchy (jabłuszko i liczi czuć ) Jak ktoś lubi magnolię, która potrafi niekiedy zrobić kuku, to będzie wręcz zachwycony ![]() Link do KWC : Klik (Jakiś pan tam pisze, że ten zapach to preludium do kopulacji.... Hmmm... )Tak! Weź! Dorzucę jeszcze parę próbek gratis!
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-09-27 o 19:13 |
|
|
|
|
#2958 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#2959 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2960 | |
|
Nindżopesz
|
Może wystąpię bez makijażu
![]() Dał się namówić bez narzekania. Tylko straciłam wątek co to ma być za impreza? Jakiś link można prosić...? Cytat:
|
|
|
|
|
#2961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dziękuję za komplementa trzeba było nasze miny zobaczyc znalazłam jedno gdzie gaci niet, ale ono pozowane , mało weselneCytat:
![]() tadammmm
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-09-27 o 19:24 |
||
|
|
|
#2962 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Miałam wrażenie, może mylne, skojarzenie z "mediator", że moderator ma za zadanie delikatnie lub mniej delikatnie napominać obie strony w razie jakiegoś konfliktu? (Yyy, a może to oczywiste? Do mnie czasem trzeba młotem i kowadłem )Cytat:
Co prawda zaczynam się zastanawiać czy to dobry pomysł, od strony muzycznej może być źle.... (umc, umc, mrok, umc) ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- faaaajne - mało widać ale dużo sobie można dowyobrazić
|
||
|
|
|
#2963 |
|
|
Nie widzę
![]() edit: a jednak zdjęcie się objawiło, no! ![]() Kameno, reklamy bez opłaty to łamanie regulaminu, moje widzimisię i poglądy ni miały nic do rzeczy przy tych banach Generalnie moderator powinien pilnować porządku i przestrzegania regulaminu.Na gothotece zapowiadają i umcyk umcyk i batcave, tylko pewnie nie umcyk będzie na początku i mniej
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-09-27 o 19:30 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2964 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
nie - jak się czymś uderzyło w taką nadmuchaną, gumową piłkę, to rozlegało się takie plastikowe, przestrzenne "dup"
Ja bym nie mogła na tej piłce, jak pomyślę o tych dźwiękach... A ta świńska świetna - wrzuć ją na szafę Cytat:
tylko skąd takiego wytrzasnąć... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() i ja! i ja! weźcie i mnie!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() to ja już wolę utytłanych Wikingów ![]() Cytat:
Madzik bierz - chłopy będą się na Ciebie rzucać na ulicy z zamiarem natychmiastowej kopulacji! edit: tak! tak!to ten sam, co w KWC o kopulacji pisał
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-27 o 19:32 |
|||||||
|
|
|
#2965 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ale czego,majtek?
![]() Jak ja się źle czuję,niech mnie ktoś pocieszy najchętniej bym poszła spać,ale mały na razie nie ma takiego zamiaru i muszę się męczyć
|
|
|
#2966 | |
|
|
Ja też.
Cytat:
![]() Nawet zdjęcia nie widziałam. A teraz widzę, ale majtek ni mo
|
|
|
|
#2967 |
|
BAN stały
|
Red, a na Jelonka w końcu idziesz?
|
|
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurdę - nigdzie nie napisałam, że wolę odpindrzonych Japończaków od długowłosych metalowych ciach wszelkiej maści
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Serio?
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2970 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nałykałam się tabletek i teraz wmawiam dziecku,że spać mu się chce
ale bez powodzenia ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Mnie się podoba,ale juz mam 50tkę z balsamem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.

Mnie się tylko z porodem takie cuś kojarzy...
Już planuję pozaduszkowy wieczorny nalot na Powązki, uuuuu 
Skąd wiadomo? Bo pewne kolory sierści by nie "wyszły" przy krzyżówce takiej jak jest w papierach. Za to przy takim wsobnym krzyżowaniu owszem

, drugiego stroju tego ala przebieraniec, wam nie pokażę, bo na wszystkich fotkach widac mi majtki
), ale to odrobinę za bardzo dosłowne
Tzn. widać, że to facet, ale taki wypolerowany, polukrowany i odpicowany w kosmos
(ostrzegam, kontrowersyjny link 
tylko skąd takiego wytrzasnąć... 

najchętniej bym poszła spać,ale mały na razie nie ma takiego zamiaru i muszę się męczyć