![]() |
#2941 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Też dodałam coś od siebie na wiadomym wątku Justyny
![]() To ide zapalić,a co ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | ||||||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale zaraz, gdzie kiedy bo się zgubiłam? Jak po 10tym paźdz to pewnie chętnie ![]() Awww ^^ ![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- I ciąg dalszy. Ju, czymam kciuki! Może i ja zostanę ciocią z Baru ![]() Zapracowałam się prawie na śmierć. Wzięłam też robotę do domu, będę kopertować wezwania. I tak przez najbliższe dwa tygodnie ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
No i to słodkie jak oświecone hodowczynie nie odróżniają kastracji i sterylizacji ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
Cześć...
Weny nie mam, humoru też jakoś, nie w temacie i rok starsza... To się chociaż przywitam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() Ale pisałam szczerze-to ostatnie forum na którym bym zadała pytanie dotyczące własnego zwierzaka ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- I klikłam likierowego Aniołka na All ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
never say no to panda
|
Aż przeczytałam wątek Ju na wizoożu.
![]() ![]() ![]() Nie powinnam chyba tak pisać, ale banda skretyniałych pseudo-hodowczyń!! I jeszcze ten tekst o sprowadzaniu "prawdziwego rasowca" do poziomu zwykłego kundla... a co w tym kurde złego?! Rasowce niby lepsze?! Jak dla mnie, w momencie podpisania umowy kupna-sprzedaży, hodowca zbywa swoje prawa i wszelkie roszczenia do psiaka / kociaka i może się w dupsko ugryźć - nie jego zakichany interes, co się dalej ze zwierzakiem dzieje (a już tym bardziej bajki o tym, jak to hodowca przyjdzie i psiaka odbierze ![]() I Ju miała rację - nikogo nie interesowały dalsze losy psiaka, tylko czy kontaktowała się z hodowlą... no żesz kurde, o kant rzyci potłuc taką wizoożową "pomoc". A to, że za "karmienie szczeniaka strzykawką i masowanie mu brzuszka" (ah, oh!) taki hodowca zgarnia grubą kasiorę, to to się ładnie nazywa "zahowanie puli genów" ![]() Dajcie spokój, wychodzi na to, że lepiej olać było psiaka i pozwolić mu się zamęczyć, niż ratować, a ppotem obrywać, bo się nie powiadomiło hodowli - absurd.
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-09-27 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |||
|
Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego!!! Cytat:
![]() I ostrzeżenia od modki, która dziwnymzbiegiem okoliczności też jest hodowcą ![]() Cytat:
A z zachowywaniem puli genów też niekiedy hodowcy idą hmm... zbyt daleko, koleżanka (też wet) mi opowiadała o takiej cwaniaczce, która owszem - starała się o najlepszych reproduktorów, woziła zwierzaki za granicę nawet, ale żeby zainwestowana kasa się nie zmarnowała to dla pewności kryła kotki jeszcze swoimi kocurami - spokrewnionymi ![]() ![]() A niektóre rasy u samych korzeni mają krzyzowanie wsobne, devon rexy na przykład, i weź tu dbaj o odpowiednią różnorodność genów. Nie da się ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2948 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22333881]skarbku, ja przylazłam pięknie podziękować za doradzenie mi demetera, bo o taki zapach właśnie mi chodziło
![]() cieszę się ,żeś zadowolona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2949 | ||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
no, i prawie punkty zarobiłaś
![]() mnie zadziwiło to, że Modka upomniała tylko osoby piszące nieprzychylnie o hodowcach a nie osoby oskarżające Dziewczyny o niecne zamiary i straszące policją itp. Ale pewnie nie powinno mnie to tu zadziwiać ![]() taa, i teraz czekam na upomnienie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdrowiej nam szybko ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() z innej mańki sprzęt DJ z wesela ![]() i jeszcze Flo jako stara raszpla na tle sali weselnej ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-09-27 o 17:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | ||||||
Zakorzenienie
|
Boska jak diabli
![]() ![]() Mam odpał na punkcie Azjatów (nie tylko martwych ![]() ![]() Miałam na myśli mniej więcej coś takiego i takiego ![]() ![]() No, mnie też nie kręcą na tyle, żeby tentegoiowego odczyniać z nimi w łóżku albo na piłkach wszelakich ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mrrau! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-09-27 o 17:52 |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
Sałać - jak pachną te GF z twojego podpisu? Tylko baaardzo proszę o obiektywny opis
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kameno-to ja już Cię upominam
![]() Flo-czego marudzisz?Super wyglądasz,a spódnica w moim typie ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | ||||
|
Cytat:
Sprzęt zabójczy ![]() Cytat:
![]()
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2956 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() a drugi strój taki krótki czy taki przezroczysty? ![]() upomnienie przyjęłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- No właśnie nie powinno, ale zadziwia. Chociaż wiem po co są moderatorzy na takich forach, często po to, żeby banować osoby które inaczej myślą...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Link do KWC : Klik (Jakiś pan tam pisze, że ten zapach to preludium do kopulacji.... Hmmm... ![]() Tak! Weź! Dorzucę jeszcze parę próbek gratis! ![]() ![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-09-27 o 18:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | |
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2960 | |
Nindżopesz
|
Może wystąpię bez makijażu
![]() Dał się namówić bez narzekania. Tylko straciłam wątek co to ma być za impreza? Jakiś link można prosić...? Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i dziękuję za komplementa ![]() ![]() ![]() znalazłam jedno gdzie gaci niet, ale ono pozowane ![]() Cytat:
![]() ![]() tadammmm
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-09-27 o 18:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Miałam wrażenie, może mylne, skojarzenie z "mediator", że moderator ma za zadanie delikatnie lub mniej delikatnie napominać obie strony w razie jakiegoś konfliktu? (Yyy, a może to oczywiste? Do mnie czasem trzeba młotem i kowadłem ![]() ![]() Cytat:
Co prawda zaczynam się zastanawiać czy to dobry pomysł, od strony muzycznej może być źle.... (umc, umc, mrok, umc) ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- faaaajne - mało widać ale dużo sobie można dowyobrazić
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
|
Nie widzę
![]() edit: a jednak zdjęcie się objawiło, no! ![]() Kameno, reklamy bez opłaty to łamanie regulaminu, moje widzimisię i poglądy ni miały nic do rzeczy przy tych banach ![]() Na gothotece zapowiadają i umcyk umcyk i batcave, tylko pewnie nie umcyk będzie na początku i mniej ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-09-27 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2964 | |||||||
Zakorzenienie
|
nie - jak się czymś uderzyło w taką nadmuchaną, gumową piłkę, to rozlegało się takie plastikowe, przestrzenne "dup"
Ja bym nie mogła na tej piłce, jak pomyślę o tych dźwiękach... ![]() A ta świńska świetna - wrzuć ją na szafę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i ja! i ja! weźcie i mnie!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to ja już wolę utytłanych Wikingów ![]() Cytat:
![]() Madzik bierz - chłopy będą się na Ciebie rzucać na ulicy z zamiarem natychmiastowej kopulacji! ![]() edit: tak! tak!to ten sam, co w KWC o kopulacji pisał ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-27 o 18:32 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ale czego,majtek?
![]() Jak ja się źle czuję,niech mnie ktoś pocieszy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | |
|
Ja też.
Cytat:
![]() Nawet zdjęcia nie widziałam. A teraz widzę, ale majtek ni mo ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
BAN stały
|
Red, a na Jelonka w końcu idziesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | |
Zakorzenienie
|
Kurdę - nigdzie nie napisałam, że wolę odpindrzonych Japończaków od długowłosych metalowych ciach wszelkiej maści
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
Serio?
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nałykałam się tabletek i teraz wmawiam dziecku,że spać mu się chce
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Mnie się podoba,ale juz mam 50tkę z balsamem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.