|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Cieszę oczy Waszymi kolekcjami
Gratulacje dla: - magdulenki - Agnyski - Figarro - Lucho
|
|
|
|
#2612 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Magdulenko -
szacun ![]() Łączy nas Ninka zielona, żółta kupa, Kasztan O mamoooo masz Savannah Sensous z Oriflame ostatnio na to choruję, może chcesz się pozbyć?![]() Gratuluję
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
magdulenko, gratuluję nabytków
. Sporo ślicznych flaszeczek i zapachów )
|
|
|
|
#2615 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
(dziecie mi znosi i uklada)a zbiorek dziekuje za mile slowa Cytat:
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22470168]i portfel się cieszy ![]() p.s. pięknie w tym wątku Tu zawsze jest pieknie, a jesli i mnie udalo sie do tego przyczynic, tym bardziej sie ciesze ![]() Cytat:
Dziekuje Princesko Wiesz, chetnie sie SS podziele, jesli interesuje Cie odlewka (bo falchonika nie oddam )Cytat:
![]() (po ubytkach widac, jak oszczedzam - to juz chyba paranoja )I dziekuje za gratulacje |
|||||
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
magdulenko piękne zdjęcia
![]()
|
|
|
|
#2617 |
|
Rozeznanie
|
magsch, Madzikon85, ROZ-ter-KA bardzo Wam dziękuję za miłe słowa
Figarro, Lucho gratuluję pięknych kolekcji i zazdroszczę Wam, że jesteście z nich zadowoleni ![]() agnyska81 dziękuję U mnie z tyłu obok Gaiaca skrywa się w cieniu Tom Ford Tobacco Vanille ![]() magdulenko dziękuję i Tobie również gratuluję Wspaniała, przeurocza kolekcja
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do samych flakonów, to nie mogę powstrzymać ślinotoku bo są to flakoniki niepowtarzalne, które można zobaczyć nie w każdej kolekcji. Idę dalej podziwiać te wszystkie piękności |
|
|
|
|
#2619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Madziu, dziekuje
Cytat:
Cytat:
Twitterku, dziekuje ![]() (a podkreslone - to tragedia - mojego potrfela )
|
||
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
magdulenko, łączy nas z tego spisu tylko Petal i Cerd z YR
ale wielu pozycji zazdraszczam
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
#2621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nic nas nie laczy ale mialam kiedys Maczka od kenzo:0fajnie sie oglada twoja kolekcje jestem pod wielkim wrazeniem
|
||
|
|
|
#2622 | ||
|
Guerlain Lover
|
Nie ma mnie dwa dni na wizażu i takie zaległości
![]() Cytat:
Gratulacje ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;22428317]moja bardzo skromna kolekcja: Oczywiście nie licząc próbek :P[/QUOTE] Skromna, ale treściwa ![]() Cytat:
![]() Pięknie
|
||
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak pachnie Eau d`Amazonie ?
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-10-08 o 18:07 |
|
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszła kolej i na mnie
![]() generalnie jestem perfumowo zaspokojona. Każdego z posiadanbych zapachów używam z przyjemnością. Do pełni szczęscia brakuje mi Satellite:Padparadscha i Corrida oraz Eau Mega V& R -Wszystkie w "trzynastkowych" planach zakupowych ![]() Zapachy mam ułożone wg. kryterum estetycznego w dwóch grupach, według barwy flakoniów : Sypialenka z gestymi storami - chcociaz taka na 8m kw - daje ten luksus ,że można od czasu do czasu , zamiennie, trzymać flakoniki na wierzchu ![]() Moje perfumy to głównie grupa orientalna i kwiatowa ale także słodkie owoce , których nie brakuje w wiekszości moich zapachów. Część z nich ma nutę pudrową. Prawie wszystkie są słodkie. Wszystkie w składzie mają po kilka z moich ulubionych składników - w róznych konfiguracjach. A więc przede wszystkim : róża, jaśmin, ylang-ylang, narcyz, zonkil, heliotrop, śliwka, porzeczka (liście), jabłko , bób tonka,bergamotka migdały, wanilia, karmel , orzech pizmo, bursztyn, paczula, drzewo sandałowe, kardamon, cynamon......................... ......................... ......................... ......................... .................. I grupa: Chłodno-barwne 1. Midnight Poison Dior edp + krem do ciała - orientalno-drzewne 2. Angel la Rose edp Thierry Mugler , w zastępczym atomku - orientaln-kwiatowe 3. Stella Stella McCartney edp - kwiatowe 4. Lolita Midnight ( Fleur de Minuit 2007 ) Lolita Lempicka - orientalno-waniliowe 5. Angel Liqueur de Parfum Thierry Mugler - orientalno-waniliowe 6. Silver Rain La Prairie edp - orientalno-kwiatowe 7. Shiny Creation La perla edp - kwiatowo-owocowe 8. Le Paradise de Nina edt Nina Ricci - kwiatowe 9. Ode a l'amour Yves Rocher edt - kwiatowo-ambrowe II. grupa: Ciepło-barwne ![]() 1. Coco Coco Chanel edp ( z korkiem z mamzeli ) - orientalno-przyprawowe 2. Gucci pour homme - orientalno-przyprawowe 3. L`OR de Torrente - orientalno-kwiatowe 4. Mauboussin edp ( sprzed reformukacji) Mauboussin - owocowo-szyprowe 5. Boudoir (koniakowy) edp Vivienne Westwood - kwiatowo-szyprowe 6. Nocturnes ekstrakt Caron - kwiatowe 7. Magic Celine edt - kwiatowo-szyprowe 7. Organza edp klasyczna ( brak na zdjęciu) - orientalno-kwiatowe 9. White Diamonds Elizabeth Taylor ( brak na zdjęciu) - kwiatowo-szyprowe 10. Dolce&Gabbana tzw.Red Cap - żel do kapieli
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-10-08 o 22:53 Powód: dwa razy ta sama fotka |
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
Roz-ter-ko - pięknie u Ciebie
łączy nas Ninka i Lolitka, ale ja mam w odlewkach. Flakon Lolity Midnight cudny pysznie no
|
#2626 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej podoba mi się Poison, Coco oraz Vivienn Cytat:
Cytat:
![]() Magdo, wiele ciekawostek u Ciebie widzę Agnysko, ach... masz BC Piękne kolekcje ![]() Ja niedługo znowu moją uaktualnie, bo obecnie jest w trakcie mocnych przemian i koniec końców doszłam do tego, co lubię najbardziej, zostało kilka flaszek do oddania... reszta to moje miłości i nie oddam nigdy, no i niestety sporo w planach zakupowych Ale z czasem, z czasem...
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jakie ladne zdjecia laczy nas jedynie Stella ale strasznie zazdroszcze ci Czarnej Coco |
|
|
|
|
#2628 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam sie troche, bo musze podziekowac
Cytat:
Cytat:
ROZ-ter-KO, fajnie pachnie ![]() Na poczatku kokosowo - zastanawialam sie skad kokos, jak go w skladzie nie ma - ale to chyba polaczenie mango z grejfrutem ![]() Potem jest kwiatowo (choc nie mam pojecia jak passion flower pachnie), ale ta kokosowa nuta zostaje, baza ukazuje swoje piekno bardzo powoli: miekkie, mleczne drewno sandalowca, slodka wanilia i echo kwiatow z serca. Nie jest to odkrycie roku, ale jako wspomnienie lata czy wyobrazenie dziewiczej Amazonii bardzo udane (chcesz probasa? )Cytat:
A tego pokolorowanego stanu zazdroszcze najbardziej I gratuluje ![]() Cytat:
Ciekawam Twojej aktualizacji... zwlaszcza przy czytaniu Twoich planow zakupowych ![]() Bedzie pieknie |
||||
|
|
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Bardzo ciekawy i oryginalny zbiór .
|
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko, Magdulenko, Rozterko
|
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Magdulenko piękna kolekcja
![]() Roz-ter-ko również łączy nas likierowy aniołek
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybierz, co chciałbyś niuchnąc ode mnie i pisz PW z adresem.
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam 2 pytania: jak się spisują zapachy Tesori ![]() Bo widzę, że masz a mnie też kuszą ![]() No i pytanie o Outspoken Fegie... też mam i jakoś za słodki dla mnie Ciekawa jestem, jak Tobie pasuje I jeszcze widzę, że masz Absinthe, za którym strasznie mi się tęskni Piękna kolekcja i widzę, że mamy dość podobne gusta Demeterowej Ambry i Rosewood'a zazdroszczę bardzo
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.W koncu sie zebralam i" obfocilam" moja cala kolekcje
![]() Wszystkie zapachy kocham-szczegolnie z 1 i 2 zdjecia ![]() Niektore tylko lubie a te co mam w watku wymiankowym juz mi sie znudzily ![]() W kolekcji brakuje mi tylko Today Avonowskiego(za kilka dni do mnie przyleci). Milego ogladania |
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko przyznam szczerze, że nigdy w życiu bym nie pomyślała, że aż tyle wspólnego mamy ze sobą
Zapachowo oczywiście Uwielbiam/bardzo lubię z jakieś 85% Twoich zapachów. Wymieniać ich nie będę, żeby postu nie wydłużać, ale wiedz, że miło ogląda się takie kolekcje jak Twoja magsch faktycznie, zdjęcie pierwsze i 2 są "najładniejsze" zapachowo i najbardziej moje Wywaliłabym tylko Anioła i zielone jabłko, bo tych to nigdy nie polubię i byłoby cacy Mogłabym się do Ciebie "wprowadzić"
Edytowane przez studentkaAM Czas edycji: 2010-10-09 o 13:55 |
|
|
|
#2636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Wyżej to co mam/miałam flaszkową bądź odlewkowo .Cytat:
, większość flaszeczek przewinęła mi się przez ręce . Z 1 i 2 zdjęcia nie miałam tylko Palazzo, piątej alejki i Yvresse . Bardzo ładnie .
Edytowane przez Asiuuuuula Czas edycji: 2010-10-09 o 14:11 |
||
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także kolekcja bardzo mi bliska Pięknie!!!
|
|
#2640 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zas zielone jablko byla fascynacja ale juz mi wieje nudaCytat:
dziekujeCytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

szacun
ostatnio na to choruję, może chcesz się pozbyć?
)

Gratulacje 

Ciekawa jestem, jak Tobie pasuje 
Zapachowo oczywiście
byla fascynacja ale juz mi wieje nuda