Scent Bar XVIII - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-04, 12:53   #4441
Spoora
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XVIII

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

Spoora, ała, "zapaszki" ja bym słowa nie używała bo się.. ehem.. może nieładnie kojarzyć
Dobra zmienię bo jak ktoś ma przy obiedzie to nie chce być odpowiedzialna

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość

Ja jestem niezdolny do egzystencji w dwie osoby pod jednym dachem narazie
A powiedział, że on tam też będzie mieszkał? Może Tobie chce kupić?
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 13:07   #4442
Polly_
grozi wypollizowaniem

co do starych hipisów itd....czasami spotykam taką odjechaną babcie...ma chyba z 70 lat..siwy warkocz do pasa,kolorowe sztruksy dzwony, całkiem nowoczesne niebieskie martensy (ale nie glany) i taką plecioną kolorową torebke na długim pasku ze az jej sie miedzy kolanami plącze i zawsze ma cos we włosach-jakies wstążki,kwiatki,kolorowe "indianskie" opaski...
Fajnie se wygląda i jest taka energiczna, żwawa w ruchach...ale niestety ludzie ewidentnie traktuja ją jak wariatkę

z drugiej strony moja pedagogica w podstawówce tez sie tak nosiła...(w sumie nie wiem ile lat wtedy miala...moze sie okazac ze tyle co ja teraz )

tak ze jakos sama nie wiem jak podejsc do tematu....jakos facetom łatwiej byc starym metalem, niz babce starą metalówą , sama sie złapałam na takim mysleniu jak na któryms przejsciu granicznym natknęlismy sie na zlot harleyowców weteranów.....no i faceci wydali mi sie całkiem interesujący i wogóle jakie to fajne ze tacy starzy a jeszcze sie w to bawią.....a obok stały babki-i sobie pomyślałam...co za zenuła ..no ale naprawde wygladały niefajnie
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 13:11   #4443
cbr
never say no to panda

GG do cbr

tylko, że strasznie ciężko manifestuje się swoje JA pośród rzeszy totalnie bezpłciowych ludzi, którym się wydaje, że są przez ten cały kij od szczoty w dupie szalenie poważni i dostojni

a ja z takimi muszę cały rok spędzić

i po raz pierwszy chyba pochwalę mojego chuopa, że stoi za mną murem
Stary 2010-10-04, 13:18   #4444
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Hi

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 13:20   #4445
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Poród w wodzie?

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
a moje glany zebrały określenie "dziecinne - bo glany to się nosiło w gimnazjum, góra w liceum, a teraz nie przystoi przyszłej dostojnej (i potwornie nudnej - dop. ja) pani doktor"
k...wa... no jak można
Znam to

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Powiedz im, że Twoja wiecznie młoda () koleżanka w wieku 25 lat i tytułem magistra dopiero się rozkręca i zamierza sobie pierwsze porządne glany kupić
I że monż jednej ze znajomych, poważny trzydziestoletni analityk finansowy w poważnej firmie, kupił se glany pod wpływem owej żony i popyla w nich do roboty (do garniaka)

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
A tak serio, dopadają mnie ostatnio skrupuły. Siedziałam parę tygodni temu z kumpelą pięc lat starszą ode mnie i zastanawiałyśmy się, kiedy zaczniemy byc groteskowe z tym naszym stylem.

No ale. Kto jest dziecinny? My bo nosimy glany? To dzieci noszą glany? A może dziecinne są kobity wystrojone na różowo, błękitno, pastelowo, w ciuchach z cekinami, diamencikami i tak modnymi kwiatkami/kokardkami przy bluzkach?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 13:26   #4446
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:

Nie przejmuj się

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 13:29   #4447
Polly_
grozi wypollizowaniem

a 45 latki w skinny,balerinkach ,pilotkach i szmatach naszyji?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-04, 14:05   #4448
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

wkur...iła mnie dziś moja grupa i większość ludzi z roku
jak to k...wa jest - żegnam przed wakacjami ludzi w miarę normalnych, 24-latków, a po wakacjach zastaję mentalne staruchy i zgredy - w dodatku jeszcze pieprz...ne matki teresy, które pacjentów będą leczyć za dobre słowo
Przez jedne wakacje tak się wszyscy odmienili? Może czegoś nie zauważyłaś?

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
A mój małż był dziś po zwolnienie do pracy i sie okazało, że ma początek zapalenia płuc Co ciekawe w sobotę inny lekarz twierdził, że zaczyna się cuś w gardle A ja zawsze myślałam, ze płuca są gdzie indziej, hmm widocznie się myliłam
Pozdrawiam męża- żeby Ci nie marudził w chorobie

Cytat:

A tak serio, dopadają mnie ostatnio skrupuły. Siedziałam parę tygodni temu z kumpelą pięc lat starszą ode mnie i zastanawiałyśmy się, kiedy zaczniemy byc groteskowe z tym naszym stylem. Po namyśle doszłam do wniosku, że dopóki mi "w duszy gra" - nie odpuszczę. Są przeciez starzy hippisi, starzy hard rockowcy. Starych metali nie ma tylko dlatego, że muzyka jest względnie młoda. Ale będą.
Czemu kobiety mają się bardziej przejmować tym, że się starzeją? Czemu mamy się zmieniać na siłę i wbrew sobie? Żeby się ludzie nie śmiali?
Jeśli ciągle bedziemy się dostosowywać, to nigdy nie nauczą się, że nie ma się z czego śmiać
Ale to nie jest jakiś chyba młodzieżowy styl- jeśli chodzi o glany i czerń, w uproszczeniu. Bardziej się starzeją różne takie infantylizmy i głupotki, które dobrze wyglądają tylko na ślicznych nastolatkach, jak potem powiedziała Red.
A te różne "mroki" to właśnie mnie się kojarzą ze starością

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
tak ze jakos sama nie wiem jak podejsc do tematu....jakos facetom łatwiej byc starym metalem, niz babce starą metalówą , sama sie złapałam na takim mysleniu jak na któryms przejsciu granicznym natknęlismy sie na zlot harleyowców weteranów.....no i faceci wydali mi sie całkiem interesujący i wogóle jakie to fajne ze tacy starzy a jeszcze sie w to bawią.....a obok stały babki-i sobie pomyślałam...co za zenuła ..no ale naprawde wygladały niefajnie
Stara baba- próchno, stary facet- interesujący

Gustaw wypsikał na siebie 8 ml Agenta Provocateura. Pieknie pachnie

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

Edytowane przez justynaneyman
Czas edycji: 2010-10-04 o 14:06
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 14:11   #4449
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
ja się nie znam, powtarzam, co mię w sklepie mówiono i com na oczęta widziała (w sensie - na wewnętrznej części cholewy miały nr po zachodaniemu napisany i dopiero potem przetłumaczony na nasze 39/41)
Też się nie znam, numerkom się nigdy chyba nie przyglądałam, no ale ja noszę 38 a TŻ 44 więc i problemu nigdy nie było.

Cytat:
A tak serio, dopadają mnie ostatnio skrupuły. Siedziałam parę tygodni temu z kumpelą pięc lat starszą ode mnie i zastanawiałyśmy się, kiedy zaczniemy byc groteskowe z tym naszym stylem. Po namyśle doszłam do wniosku, że dopóki mi "w duszy gra" - nie odpuszczę. Są przeciez starzy hippisi, starzy hard rockowcy. Starych metali nie ma tylko dlatego, że muzyka jest względnie młoda. Ale będą.
Czemu kobiety mają się bardziej przejmować tym, że się starzeją? Czemu mamy się zmieniać na siłę i wbrew sobie? Żeby się ludzie nie śmiali?
Jeśli ciągle bedziemy się dostosowywać, to nigdy nie nauczą się, że nie ma się z czego śmiać.
Zgadzam się z pogrubionym. Z tym, że zdaję sobie jednocześnie sprawę z tego że ewoluuję i nieco inny gust miałam 10, 5 lat temu, nieco inny mam obecnie, a jeszcze nieco inny będę miała za 5, 10 lat. Tak więc można być wciąż "true to oneself" a jednocześnie się zmieniać.

A co do ludzi i ich śmiania się - niech się śmieją, więcej radości na tym świecie będzie
Cytat:
Dobra zmienię bo jak ktoś ma przy obiedzie to nie chce być odpowiedzialna

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
No ale. Kto jest dziecinny? My bo nosimy glany? To dzieci noszą glany? A może dziecinne są kobity wystrojone na różowo, błękitno, pastelowo, w ciuchach z cekinami, diamencikami i tak modnymi kwiatkami/kokardkami przy bluzkach?
O właśnie, to niezwykle ciekawe, że to co modne nagle przestaje być be, groteskowe czy dziecinne..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 14:19   #4450
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu mamy się zmieniać na siłę i wbrew sobie? Żeby się ludzie nie śmiali?
Jeśli ciągle bedziemy się dostosowywać, to nigdy nie nauczą się, że nie ma się z czego śmiać.
racja
Cytat:
tylko, że strasznie ciężko manifestuje się swoje JA pośród rzeszy totalnie bezpłciowych ludzi, którym się wydaje, że są przez ten cały kij od szczoty w dupie szalenie poważni i dostojni

masz jeszcze nas
Cytat:

Cytat:
A te różne "mroki" to właśnie mnie się kojarzą ze starością
hm...
Cytat:
A co do ludzi i ich śmiania się - niech się śmieją, więcej radości na tym świecie będzie
oni z nas, my z nich... i wkoło jest wesoło
Cytat:
O właśnie, to niezwykle ciekawe, że to co modne nagle przestaje być be, groteskowe czy dziecinne..
dlatego jeszcze raz szacun dla Sabb (patrz mój podpis

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-10-04 o 14:22
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 14:34   #4451
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
Przez jedne wakacje tak się wszyscy odmienili? Może czegoś nie zauważyłaś?
już mówię - zmieniali się stopniowo, nie było porównania pomiędzy pierwszym rokiem (wszyscy wyluzowani, pełni szalonych pomysłów, pozytywnej energii i radości), a piątym (widać było już takie "nadgryzienie zębem czasu" i wkradającą się szarość), ale po wakacjach ja w ogóle tych ludzi nie poznaję - stali się ponurą, bezkształtną masą, bezkrytycznie przyjmującą powszechne papki i już nie promieniują takim "czymś", jak na samym początku
a sami twierdzą, że "wydorośleli"
to ja w takim razie nie chcę nigdy wydorośleć, skoro ma to wyglądać w ten sposób, że się przestaje myśleć i poddaje powszechnemu nurtowi
ja wiem, że tak łatwiej, ale gdzie jest, do jasnej ciasnej, ich indywidualność

Cytat:
ba, żeby się śmiali - to nie był śmiech, to była zimna krytyka, pełna pogardy
i to mnie strasznie przeraża, że ja też taka się stanę w ich towarzystwie

Cytat:
masz jeszcze nas
i tylko Wy (szalona banda wizażanek ) + garstka znajomych mnie jakoś ratuje, bo już zaczynam tracić wiarę w ludzi

jejku, jakoś tak się ponuro i poważnie zrobiło przeze mnie :/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-04, 14:42   #4452
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
to ja w takim razie nie chcę nigdy wydorośleć, skoro ma to wyglądać w ten sposób, że się przestaje myśleć i poddaje powszechnemu nurtowi
wellcome in real life

edit: tata mnie wczoraj wnerwił, ajk mi wyjechał z tekstem "i dobrze, ze nie pojechałaś wczoraj do tej łodzi! jak tamta chce na dyskoteki jechac to niech jedzie, ty nie jesteś już jakimś podlotkiem, zeby skokoć!"
Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok :
Odpaliłam tylko "Ale i tak za tydzień pojadę skakać " i już się nie odezwał

Ale niech jeszcze raz mi z takim tekstem wyjadą, to przy najbliższej okazji jak będą mi na święta życzyć zanlezienia faceta, to im odpalę, że już za późno, skoro na imprezy i zycie towarzyskie już za stara jestem
Cytat:
wiem, co masz na myśli
Trzymaj sie nas, to nie spoważniejesz
I dąż do tego, żeby żyć tak, jak chcesz - to trudne, kazdego dnia się o tym przekonuję, że byłoby łatwiej się poddać zupełnie i płynąć z prądem, ale coś we mnie krzyczy, że tak nie może być i nie dam się zatracić. I nie dam się wepchnąć w stereotyp "chłopok ze wsi, ślub, stadko dzieci i praca na roli i w chlewie i żyć tak jak reszta na wsi i się nie wychylac"...
Chociaż jeszcze nie mam bladego pojęcia co zrobię i żadnego pomysłu na życie Grunt, ze wiem, czego na pewno nie chcę
I niech się śmieją z moich koncertów, festuiwali czy mini-kapelusików: mi się podobają i to się liczy

Jak pisał Ziemkiewicz w wybrańcach Bogów " Warto czasem poświęcić parę spraw, zeby zachować szacunek dla samego siebie. Tego ci już nikt nie zabierze"

Cytat:
i tylko Wy (szalona banda wizażanek ) + garstka znajomych mnie jakoś ratuje, bo już zaczynam tracić wiarę w ludzi
ja dzięki szalonym wizażystkom wiarę w ludzi zaczynam odzyskiwać... powoli...

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-10-04 o 15:03
Stary 2010-10-04, 14:57   #4453
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

jejku, jakoś tak się ponuro i poważnie zrobiło przeze mnie :/
I dlatego zostałam zignorowana?

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2010-10-04, 15:03   #4454
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
I dlatego zostałam zignorowana?

miałam iść na pocztę, ale sobie ryczę (no ku...wa nie mogę ) i się schlewam jakimś brendy czy tam łiskaczem
za dużo smutków, jak na jedną pandę

Edytowane przez cbr
Czas edycji: 2010-10-04 o 15:05
cbr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 15:06   #4455
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

miałam iść na pocztę, ale sobie ryczę (no ku...wa nie mogę ) i się schlewam jakimś brendy czy tamm łiskaczem

nie daj się!
Ja im bardziej chcą mnie weppchnąć w jakieś stereotypy, tym bardziej jestem na nie i w trudnych chwilach powtarzam sobie, że tylko gówno płynie z prądem
A wielcy ludzie i silne osobowości (taa, może też kiedyś taka będę, hyhy ) żyją tak, jak chcą

edit: pierdzielę jak gęś bez łba - wiem
a zaraz wybywam z roboty i pójdę sobie kupić glany I moze jeszcze jakąś koszulkę albo bluzę z zespołem, bo nigdy takich nie miałam. I będę w tym chodzić do pracy, o! A co!

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-10-04 o 15:21
Stary 2010-10-04, 15:08   #4456
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

miałam iść na pocztę, ale sobie ryczę (no ku...wa nie mogę ) i się schlewam jakimś brendy czy tam łiskaczem

Mam dołączyć?To sobie razem popłaczemy
Siedze i słucham tego na okrągło KLIK

Stary 2010-10-04, 15:33   #4457
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
a sami twierdzą, że "wydorośleli"
w takim sensie to ja też nie chcę wydorośleć - nigdy
Cytat:
weź pod uwagę, żę niektórym nie zależy na indywidualności. może sądzą - może słusznie - że od indywidualności niedaleko do inności a inność czasem jest ciężka do zaakceptowania dla tzw. "ogółu"
Cytat:
ale dlaczego masz się taka stać? przecież nie chcesz - to tylko od Ciebie, od Twojej woli zależy.

i nie daj się krytyce i pogardzie - nie warto
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 15:35   #4458
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
No nie mów, że krytyka glanów tak Cię dobiła!
Mnie na szczęście znajomi obgadują z pobłażliwym uśmiechem, pogardliwej krytyki pewnie bym nie zniesła.
Ale czasami te spojrzenia w tramwajach...

Stary 2010-10-04, 15:36   #4459
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

Mam dołączyć?To sobie razem popłaczemy
Siedze i słucham tego na okrągło KLIK
TŻ mnie tym katuje na okrągło

Łinterio posłuchaj sobie TEGO tak dla odmiany

Ola a weź Ty olej tetryków a nie będziesz się w rozpaczy pogrążać

Edytowane przez skarbiatko
Czas edycji: 2010-10-04 o 15:37
skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-04, 15:37   #4460
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
No powiedzmy ze w ciemnoW tamtyk roku na zlocie u Sabbath go testowalem i nawet mi sie spodobal.Ale to bylo wieki temuA czemu sie pytasz?
bo jakbyś go nie chciał, to ja go chcem

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 15:44   #4461
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
a zaraz wybywam z roboty i pójdę sobie kupić glany I moze jeszcze jakąś koszulkę albo bluzę z zespołem, bo nigdy takich nie miałam. I będę w tym chodzić do pracy, o! A co!
ja nigdy nie chodziłam w koszulkach/bluzach z zespołami - ale kjurwa, żeby mi glany miały obeżreć pięty, to będę caly czas w nich łazić... żeby pokazać, że w dupie mam innych i jestem, jaka jestem - nie podoba się, to wypierda...
Cytat:
w takim sensie to ja też nie chcę wydorośleć - nigdy
weź pod uwagę, żę niektórym nie zależy na indywidualności. może sądzą - może słusznie - że od indywidualności niedaleko do inności a inność czasem jest ciężka do zaakceptowania dla tzw. "ogółu"
ale dlaczego masz się taka stać? przecież nie chcesz - to tylko od Ciebie, od Twojej woli zależy.

i nie daj się krytyce i pogardzie - nie warto
jakoś się trzymam, ale mi cholernie przykro, że ludzie tak nagle stali się całkowicie nijacy
Cytat:
No nie mów, że krytyka glanów tak Cię dobiła!
Mnie na szczęście znajomi obgadują z pobłażliwym uśmiechem, pogardliwej krytyki pewnie bym nie zniesła.
to nie o krytykę chodzi - bardziej o perspektywę stania się taką, jak reszta
to mnie przeraża, że kiedyś będę tak samo bezpłciowa, bo społeczeństwo tego wymaga
(a już na pewno szacowna pani doktór nie powinna wychodzić ponad szereg)

dobra, schlałam się znowu, bredzę pewnie - ocenię jutro - na razie jest mi źle i ryczę sobie, dlaczego lata licealne (najlepsze imho) pamiętam jak przez mgłę (a właściwie wydają mi się snem)
Stary 2010-10-04, 15:44   #4462
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
ze mnie się kiedyś facio w wawie w metrze tak śmiał, ze się prawie przewrócił. to się zaczęłam śmiać z nim

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 16:01   #4463
cl chlor
Raczkowanie

to nie o krytykę chodzi - bardziej o perspektywę stania się taką, jak reszta
to mnie przeraża, że kiedyś będę tak samo bezpłciowa, bo społeczeństwo tego wymaga
(a już na pewno szacowna pani doktór nie powinna wychodzić ponad szereg)

witaj pando!
ja pierwsze glany kupiłam na medycynie, chodziłam tylko na czarno...do niedawna. Nawet założyłam się o dużą sumę, że nigdy nie założę obcasów.
teraz noszę nawet całkiem wysokie obcasy, czasem bardzo kolorowe ciuchy- bo taką mam teraz ochotę. Nie czuję się "jak reszta".
Nic na siłę!
...choć perspektywa, ze moze na emeryturze będę się nosła na pastelowo jest trochę przerażająca, ale co tam.
nos do góry- pozdrawiam
szacowna pani doktor
cl chlor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 16:03   #4464
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
ze mnie się kiedyś facio w wawie w metrze tak śmiał, ze się prawie przewrócił. to się zaczęłam śmiać z nim

Cbrku, ale przecież buty to tylko pierdoła, można popylać w lekarskim fartuchu a na koncert odstawić się po swojemu, hobby to też Twoja sprawa... Ale truję

Stary 2010-10-04, 17:04   #4465
cl chlor
Raczkowanie

o właśnie- dobrze gada!
pando!! tak sobie pomyślałam, przejrzałam w głowie jak wyglądają znajome doktory i myślę, ze w ogóle nie masz się czym przejmować.
W szpitalu wszyscy chodzą w białych lub zielonych workach i chodakopodobnych potworkach z przydziału. Do kompletu noszą wymięte licznymi dyżurami twarze. Taki komplecik będzie najbardziej przeszkadzał miłośniczce szpilek z falbanką
a jak Cię obudzą o trzeciej nad ranem i nie będziesz się nawet czesać żeby wyjść do ludzi (bo i po co)- to mrroczną stylizację masz bez żadnego wysiłku...

i żeby się wyróżniać kupisz czerwone szpilki- jak ja
pozdrawiam
cl chlor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 17:05   #4466
gryx82
BAN stały

Cytat:
Człowieku to Ty rodzić zaczynasz!!
Coś mi właśnie chlupie między udami

Wdeeech-wyyydech, wdeeech-wyyydech... trzymaj się, Gryxiu

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Faktycznie na CP miałam ta bez pleców
Bez pleców? Ale z Ciebie fashionistka

Cytat:
Calkiem mozliweze to jego dieta wychodzi
Oj, tu się zgadza - "wychodzi" to odpowiednie słowo

Cytat:
Od piątku mam nowy telefon - był mi konieczny, ale nie mogę powiedzieć po co na razie...
A ja wiem, ja wiem! Będziesz inco gnito pisać zbereźne smsy

Cytat:
Jesteś zbyt fajna, żeby sobie tak płakać w samotności, tym bardziej z takiego powodu

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
A dlaczemu?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 17:40   #4467
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cześć.

Panda mnie zainspirowała - idę po brandy

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 17:53   #4468
Florens
Zakorzenienie

heloł

ktoś z Was wykrakał, że pan łazienkowy będzie pachniał moimi odlewkami , wylał mi prawie całe Perły

a ja mam w nosie jak wyglądam, pomimo wieku paraduję w bojówkach, kangurach i przymierzam się do glanów

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 18:06   #4469
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
już mówię - zmieniali się stopniowo, nie było porównania pomiędzy pierwszym rokiem (wszyscy wyluzowani, pełni szalonych pomysłów, pozytywnej energii i radości), a piątym (widać było już takie "nadgryzienie zębem czasu" i wkradającą się szarość), ale po wakacjach ja w ogóle tych ludzi nie poznaję - stali się ponurą, bezkształtną masą, bezkrytycznie przyjmującą powszechne papki i już nie promieniują takim "czymś", jak na samym początku
a sami twierdzą, że "wydorośleli"/
U mnie tak się stało z ludźmi z uczelni, a to było tym straszniejsze, że udawali, że "są zaje...szczo szaleni" tymczasem byli "zaje...szczo podobni" i z ludzi na pierwszym roku, gdzie każdy miał coś swojego do powiedzenia (narysowania) zrobiło się tak, że wszyscy malowali, jak ich profesorowie- poza paroma maleńkimi wyjątkami

Cytat:
I dąż do tego, żeby żyć tak, jak chcesz - to trudne, kazdego dnia się o tym przekonuję, że byłoby łatwiej się poddać zupełnie i płynąć z prądem, ale coś we mnie krzyczy, że tak nie może być i nie dam się zatracić. I nie dam się wepchnąć w stereotyp "chłopok ze wsi, ślub, stadko dzieci i praca na roli i w chlewie i żyć tak jak reszta na wsi i się nie wychylac"...
Chociaż jeszcze nie mam bladego pojęcia co zrobię i żadnego pomysłu na życie Grunt, ze wiem, czego na pewno nie chcę
I niech się śmieją z moich koncertów, festuiwali czy mini-kapelusików: mi się podobają i to się liczy
ja dzięki szalonym wizażystkom wiarę w ludzi zaczynam odzyskiwać... powoli...
Maja! Ja wiem, to nie Ciebie trzeba pocieszać- to Ty powinnaś to robić

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Ola a weź Ty olej tetryków a nie będziesz się w rozpaczy pogrążać
Matko, myślałam, że jest jakiś "olej tetryków" dobry na smutki

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
heloł

ktoś z Was wykrakał, że pan łazienkowy będzie pachniał moimi odlewkami , wylał mi prawie całe Perły
Florens, bo ja tępa dziś jestem- jaki pan łazienkowy???

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 18:06   #4470
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
heloł

a ja mam w nosie jak wyglądam, pomimo wieku paraduję w bojówkach, kangurach i przymierzam się do glanów
To nie ja wykrakałam Ja mam doła i nie mam glanów

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości