![]() |
#4441 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
grozi wypollizowaniem
|
co do starych hipisów itd....czasami spotykam taką odjechaną babcie...ma chyba z 70 lat..siwy warkocz do pasa,kolorowe sztruksy dzwony, całkiem nowoczesne niebieskie martensy (ale nie glany) i taką plecioną kolorową torebke na długim pasku ze az jej sie miedzy kolanami plącze i zawsze ma cos we włosach-jakies wstążki,kwiatki,kolorowe "indianskie" opaski...
Fajnie se wygląda i jest taka energiczna, żwawa w ruchach...ale niestety ludzie ewidentnie traktuja ją jak wariatkę ![]() z drugiej strony moja pedagogica w podstawówce tez sie tak nosiła...(w sumie nie wiem ile lat wtedy miala...moze sie okazac ze tyle co ja teraz ![]() tak ze jakos sama nie wiem jak podejsc do tematu....jakos facetom łatwiej byc starym metalem, niz babce starą metalówą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4443 |
never say no to panda
|
tylko, że strasznie ciężko manifestuje się swoje JA pośród rzeszy totalnie bezpłciowych ludzi, którym się wydaje, że są przez ten cały kij od szczoty w dupie szalenie poważni i dostojni
a ja z takimi muszę cały rok spędzić ![]() i po raz pierwszy chyba pochwalę mojego chuopa, że stoi za mną murem ![]()
![]() |
#4444 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hi
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4445 | |||
Nindżopesz
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No ale. Kto jest dziecinny? My bo nosimy glany? To dzieci noszą glany? A może dziecinne są kobity wystrojone na różowo, błękitno, pastelowo, w ciuchach z cekinami, diamencikami i tak modnymi kwiatkami/kokardkami przy bluzkach? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
grozi wypollizowaniem
|
a 45 latki w skinny,balerinkach ,pilotkach i szmatach naszyji?
![]()
#4448 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A te różne "mroki" to właśnie mnie się kojarzą ze starością ![]() Cytat:
![]() Gustaw wypsikał na siebie 8 ml Agenta Provocateura. Pieknie pachnie ![]()
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2010-10-04 o 14:06 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
A co do ludzi i ich śmiania się - niech się śmieją, więcej radości na tym świecie będzie ![]() Cytat:
![]() O właśnie, to niezwykle ciekawe, że to co modne nagle przestaje być be, groteskowe czy dziecinne..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() masz jeszcze nas ![]() Cytat:
![]() hm... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-04 o 14:22 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4451 | ||
never say no to panda
|
Cytat:
a sami twierdzą, że "wydorośleli" to ja w takim razie nie chcę nigdy wydorośleć, skoro ma to wyglądać w ten sposób, że się przestaje myśleć i poddaje powszechnemu nurtowi ja wiem, że tak łatwiej, ale gdzie jest, do jasnej ciasnej, ich indywidualność Cytat:
i to mnie strasznie przeraża, że ja też taka się stanę w ich towarzystwie ![]() i tylko Wy (szalona banda wizażanek ![]() jejku, jakoś tak się ponuro i poważnie zrobiło przeze mnie :/
![]() ![]() |
![]() |
#4452 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: tata mnie wczoraj wnerwił, ajk mi wyjechał z tekstem "i dobrze, ze nie pojechałaś wczoraj do tej łodzi! jak tamta chce na dyskoteki jechac to niech jedzie, ty nie jesteś już jakimś podlotkiem, zeby skokoć!" Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok ![]() Odpaliłam tylko "Ale i tak za tydzień pojadę skakać ![]() ![]() Ale niech jeszcze raz mi z takim tekstem wyjadą, to przy najbliższej okazji jak będą mi na święta życzyć zanlezienia faceta, to im odpalę, że już za późno, skoro na imprezy i zycie towarzyskie już za stara jestem ![]() Cytat:
![]() Trzymaj sie nas, to nie spoważniejesz ![]() I dąż do tego, żeby żyć tak, jak chcesz - to trudne, kazdego dnia się o tym przekonuję, że byłoby łatwiej się poddać zupełnie i płynąć z prądem, ale coś we mnie krzyczy, że tak nie może być i nie dam się zatracić. I nie dam się wepchnąć w stereotyp "chłopok ze wsi, ślub, stadko dzieci i praca na roli i w chlewie i żyć tak jak reszta na wsi i się nie wychylac"... ![]() Chociaż jeszcze nie mam bladego pojęcia co zrobię i żadnego pomysłu na życie ![]() I niech się śmieją z moich koncertów, festuiwali czy mini-kapelusików: mi się podobają i to się liczy Jak pisał Ziemkiewicz w wybrańcach Bogów " Warto czasem poświęcić parę spraw, zeby zachować szacunek dla samego siebie. Tego ci już nikt nie zabierze" ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-04 o 15:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
I dlatego zostałam zignorowana?
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
never say no to panda
|
![]() ![]() ![]() miałam iść na pocztę, ale sobie ryczę (no ku...wa nie mogę ![]() za dużo smutków, jak na jedną pandę ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-10-04 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie daj się! Ja im bardziej chcą mnie weppchnąć w jakieś stereotypy, tym bardziej jestem na nie ![]() ![]() A wielcy ludzie i silne osobowości (taa, może też kiedyś taka będę, hyhy ![]() ![]() edit: pierdzielę jak gęś bez łba - wiem ![]() a zaraz wybywam z roboty i pójdę sobie kupić glany ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-04 o 15:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4456 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Mam dołączyć?To sobie razem popłaczemy ![]() Siedze i słucham tego na okrągło KLIK
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i nie daj się krytyce i pogardzie - nie warto ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Mnie na szczęście znajomi obgadują z pobłażliwym uśmiechem, pogardliwej krytyki pewnie bym nie zniesła. Ale czasami te spojrzenia w tramwajach... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łinterio posłuchaj sobie TEGO tak dla odmiany ![]() Ola a weź Ty olej tetryków a nie będziesz się w rozpaczy pogrążać ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-10-04 o 15:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4460 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4461 | |||
never say no to panda
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to mnie przeraża, że kiedyś będę tak samo bezpłciowa, bo społeczeństwo tego wymaga (a już na pewno szacowna pani doktór nie powinna wychodzić ponad szereg) dobra, schlałam się znowu, bredzę pewnie - ocenię jutro - na razie jest mi źle i ryczę sobie, dlaczego lata licealne (najlepsze imho) pamiętam jak przez mgłę (a właściwie wydają mi się snem)
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Wpisz tu zomzing
|
ze mnie się kiedyś facio w wawie w metrze tak śmiał, ze się prawie przewrócił. to się zaczęłam śmiać z nim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
Raczkowanie
|
to nie o krytykę chodzi - bardziej o perspektywę stania się taką, jak reszta
![]() to mnie przeraża, że kiedyś będę tak samo bezpłciowa, bo społeczeństwo tego wymaga (a już na pewno szacowna pani doktór nie powinna wychodzić ponad szereg) witaj pando! ja pierwsze glany kupiłam na medycynie, chodziłam tylko na czarno...do niedawna. Nawet założyłam się o dużą sumę, że nigdy nie założę obcasów. teraz noszę nawet całkiem wysokie obcasy, czasem bardzo kolorowe ciuchy- bo taką mam teraz ochotę. Nie czuję się "jak reszta" ![]() Nic na siłę! ...choć perspektywa, ze moze na emeryturze będę się nosła na pastelowo jest trochę przerażająca, ale co tam. nos do góry- pozdrawiam szacowna pani doktor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4464 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cbrku, ale przecież buty to tylko pierdoła, można popylać w lekarskim fartuchu a na koncert odstawić się po swojemu, hobby to też Twoja sprawa... Ale truję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
Raczkowanie
|
o właśnie- dobrze gada!
pando!! tak sobie pomyślałam, przejrzałam w głowie jak wyglądają znajome doktory i myślę, ze w ogóle nie masz się czym przejmować. W szpitalu wszyscy chodzą w białych lub zielonych workach i chodakopodobnych potworkach z przydziału. Do kompletu noszą wymięte licznymi dyżurami twarze. Taki komplecik będzie najbardziej przeszkadzał miłośniczce szpilek z falbanką ![]() a jak Cię obudzą o trzeciej nad ranem i nie będziesz się nawet czesać żeby wyjść do ludzi (bo i po co)- to mrroczną stylizację masz bez żadnego wysiłku... i żeby się wyróżniać kupisz czerwone szpilki- jak ja ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |||
BAN stały
|
Coś mi właśnie chlupie między udami
![]() Wdeeech-wyyydech, wdeeech-wyyydech... trzymaj się, Gryxiu ![]() Bez pleców? ![]() ![]() Oj, tu się zgadza - "wychodzi" to odpowiednie słowo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4467 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Panda mnie zainspirowała - idę po brandy ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4468 |
Zakorzenienie
|
![]() ktoś z Was wykrakał, że pan łazienkowy będzie pachniał moimi odlewkami ![]() ![]() a ja mam w nosie jak wyglądam, pomimo wieku paraduję w bojówkach, kangurach i przymierzam się do glanów ![]()
![]() |
#4469 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Matko, myślałam, że jest jakiś "olej tetryków" dobry na smutki ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Florens, bo ja tępa dziś jestem- jaki pan łazienkowy???
![]() |
#4470 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.