|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Svinecka, niby jestem nowa i się mnie zlewa
![]() ![]() No dobra. Nie wiem czy kogoś zainteresuje, bo macie ograniczone zaufanie - w sumie rozumiem, ale mam do wymiany: 1. Kenneth Cole New York 2 ml (lana próbka) 2. Ralph Lauren Notorious edp 1, 5 ml (oryginalna próbka w sprayu) 3. Bvlgari Pour Femme edp 5 ml (lana próbka) 4. Bvlgari BLV II (jakiś 1 ml został z 1, 5 ml, oryginalna próbka w sprayu) 5. Gucci by Gucci edp 2 ml spray (oryginalna próbka) 6. Beckham Intimately Women edt 5 ml 7. Amethyst Fatale Oriflame 4 ml (lana próbka) Chciałabym w zamian Max Mara Silk Touch lub Kashmina Touch bądź jestem otwarta na propozycje, byle nie mega cukierkowe, kościelne lub pogrzebowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2372 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
zaraz poczytam na KWC ![]() wata cukrowa, maliny.... ![]() ile masz tego? ![]()
![]() ![]() Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania ![]() Edytowane przez Svinecka Czas edycji: 2010-10-25 o 20:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tu same miłe osoby są ![]()
![]() |
#2374 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co ja bym mogła jeszcze poslać w świat, hmmmm.... cd. 1. Kenneth Cole New York 2 ml (lana próbka) 2. Ralph Lauren Notorious edp 1, 5 ml (oryginalna próbka w sprayu) 3. Bvlgari Pour Femme edp 5 ml (lana próbka) 4. Bvlgari BLV II (jakiś 1 ml został z 1, 5 ml, oryginalna próbka w sprayu) 5. Gucci by Gucci edp 2 ml spray (oryginalna próbka) 6. Beckham Intimately Women edt 5 ml (lana próbka) 7. Amethyst Fatale Oriflame 4 ml (lana próbka) -------- 8. Beckham Signature Story edt jakieś 10 ml (lane) 9. Kate Moss Vintage 2 ml (lane) 10. ArdenBeauty 1 ml (lane) 11. Samsara Guerlain edt 1, 2 ml (oryginalna nowa próbka bez atomizera) 12. Chopard, Happy Spirit edp, oryginalna próbka z atomizerem, zostało ok. 1 ml z 1, 2 13. Beckham Signature edt oryginalna próbka spray, zostało ok. 0, 7 ml z 1, 5 ml 14. Gucci Envy Me - oryginalna próbka, zostało ok. 1, 6 ml z 1, 7 (bez atomizera) - ooo to może by ci się spodobało svinecka, słodkawe 15.Armani Code (women) 1, 5 ml, edp spray (oryginalna probka) 9. Edytowane przez LillyS Czas edycji: 2010-10-26 o 06:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() wolalabym wieksza, jakas odlewke
![]() |
#2376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BR - Jade na Pink Sugar (ilosc dowolna, bo mam flache) mozesz tez zajrzec do mojego watku wymiankowego, moze jeszcze cos Cie zainteresuje? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
Wtajemniczenie
|
#2378 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() ojjj sporo masz tego, pare rzeczy by mi sie przydalo ![]()
![]() |
#2379 |
Raczkowanie
|
Jestem nowa na Waszym forum czy mógłby mnie ktoś poinstruować na czym polega wymiana i jak sie odbywa? Chodzi mi ogólnie o Wasz regulamin.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Raczkowanie
|
chętnie się podzielę Temperamento Gabrieli Sabatini (20ml/ zostalo 17-16 ml), niedawno kupione. Poszujkuję Hugo Boss Intense, Femme, Gucci II albo inne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2382 |
Raczkowanie
|
Mam do oddania:
próbki: (wszystkie 1,5ml) Histoires de Parfums: 1725 Casanova 1740 de Sade 1876 Mata Hari Moulin Rouge (spray) Menard: 1,2ml Kasaneka Poszukuję próbek: Histoires de Parfums: 1826 Eugenie 1828 Julius Verne 1876 Colette 1969 Parfum d'Empire: Aziyade Rance: Josephine Etat Libre d'Orange Edytowane przez vera125 Czas edycji: 2010-10-27 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystko za Moulin Rouge! Lista moich propozycji: 1. Odlewki: Kashmina Touch, ok. 8,5/10 ml; M3 November, CB IHP, ok. 6/10 ml; Fuel, Donna Karan, ok. 7/10 ml Skin, Trussardi, ok. 10/20 ml; 2. Próbki Roma, L. Biagiotti; Frankincense&Myrrh, Czech&Speake; Incense Rose, A. Tauer (na 1 test); Cristalle EdP, Chanel; A la Nuit, S. Lutens; Ellen Tracy EdT; Oh la la, Azarro; Talisman Eau Transparente, Balenciaga; Romeo Gigli; Helmut Lang EdP; Angel (na 1 raz); Femme, Rochas; Le Parfum, Sonia Rykiel; Fleur de Fleurs, Nina Ricci; Balmain de Balmain; Tigress, Faberge; Ombre Rose, J. Ch. Brosseau; Eau de Rochas; De Jardin; Eau de Givenchy; Kelly Caleche EdT (na 1 test); 24 Faubourg, Hermes; Bath&Beauty, Jil Sander. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny które chca sie ze mna wymieniac w tym wątku prosze o cierpliwosc, bo chwilowo nie mam internetu
![]() ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2386 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
to co chcesz tego jade za pinka?
![]()
#2387 |
Konto usunięte
|
A czy Joanna (Pchlaczek) wyśniła już chęć oddania mi mandaryny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2388 |
Rozeznanie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22895556]A czy Joanna (Pchlaczek) wyśniła już chęć oddania mi mandaryny
![]() Taaa, właśnie miałam pisać PW ![]()
#2389 |
Zakorzenienie
|
Tak, jesli uwazasz, ze taka wymiana "jednoodlewkowa" bedzie Ci sie oplacac
![]() Poprosze o PW ze szczegolami ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2390 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, poszukuję odrobiny Mont Blanc Presence
![]() Powąchałam kolegę i normalnie zielnik... piękne, niczym nie doprawiane, suche zioła ![]() Może na mnie też by tak pachniał... |
![]() ![]() |
![]() |
#2391 |
Zakorzenienie
|
Wymienię:
Naturelle, Yves Rocher - pojemność początkowa 75 ml, brak około 1/3 we flakonie
![]() |
#2392 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() sprawdz jeszcze raz czy powyższe sie zgadzają - wykresliłam chyba dobre? ![]() ![]() ![]() Cytat:
Miss Dior Cherie Le Parfum (5 ml) Aqua Allegoria Mentafolia Guerlain - 2 ml Aqua Allegoria Gentiana Guerlain - 2 ml Eau des Merveilles Hermes - 2 ml Elixir des Merveilles Hermes - 2 ml Hypnose Elixir Lancome - 1 ml Moze byc? ![]() ------------------------- Pchlaczek, jasne, ze cos znajde: Interesuje mnie: Acqua di Parma – Blu Mediterraneo, Fico di Amalfi EDT Bond No 9 – Andy Warhol Success is a job in New York Etro – Dianthus L’Artisan Parfumeur – Havana Vanille L’Artisan Parfumeur – Timbuktu L. T. Piver – Cuir de Russie Valentino – Absolu EDP Viktor&Rolf – Flowerbomb EDP Annick Goutal – Eau d’Hadrien EDT Annick Goutal – Myrrhe Ardente (ok. 1,5 ml) Bois 1920 – Real Patchouly Cartier – Delices de Cartier Comme des Garcons – Hinoki (ok. 1 ml) Il Profvmo – Chocolat Amere EDP Il Profvmo – Patchouli Noir Osmo Absolu EDP (olejek) Keiko Mecheri – Gourmandises Serge Lutens – Arabie Cacharel – Amor Amor Tentation (3,9 ml) Donna Karan – Labdanum (4,8 ml) Etat Libre d’Orange & Tilda Swinton – Like This (3,8 ml) Hermes – Caleche (3,9 ml) Histoires de Parfums 1740 – Marquis de Sade (2,4 ml) Juliette Has a Gun – Calamity Jane (4,5 ml) – z czego 1 ml rezerwacja L’Artisan Parfumeur – Safran Troublant (ok. 1 ml) Molinard – Nirmala (4 ml) Norma Kamali – Ceremony (3-3,5 ml) Parfum d’Empire – Ambre Russe (4,9 ml) Serge Lutens – Feminite du Bois (2,2-2,3 ml) Ile czego masz? w razie czego moge zrobic odlewke Note Vanillee , bo strasznie chcialabym poznac te zapachy ![]() ![]() A diora ile chcesz 10 ml? w zasadzie moge go odlać i dla ciebie i dla vea7, bo jeszcze troche mi go zostalo ![]() Jesli napiszesz ile czego masz to wybiore cos dokladniej ![]() Nikogo nie pominełam? :P
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2010-10-27 o 19:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny będzie ktoś chętny na próbeczki? Niestety tylko tyle mam na stanie do wydania
![]() - Angel fiołkowy 0,8 ml (r) - Mandragore 0,4 ml (r) - Villoresi Alamut 2 ml minus 2 psiki (f) - Diesel Fuel for Life Unlimited ok. 0,6 ml (r)
Edytowane przez studentkaAM Czas edycji: 2010-10-27 o 21:49 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2394 |
Zakorzenienie
|
Oddam miniaturkę Mirage edp by Oriflame (4ml).
|
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Zakorzenienie
|
Pin3eska dla mnie gra
![]() Chyba, że dorzucę Ci całą odlewkę Ete (bo dopatrzyłam, że chciałaś najwięcej z tych "odrzuconych") a dostanę więcej Messe. Jeśli Ci to nie pasuje, zostaje jak napisałaś ![]() I proszę o info na priv, gdzie maluchy mają polecieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Zakorzenienie
|
Kochana ja już oddałam wszystko, została mi tylko flaszka Naturelle.
![]() |
#2397 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to niech zostanie jak jest, ok? ![]() ![]() Cytat:
Ok, nie ,a sprawy ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2398 |
Rozeznanie
|
pin3sko, ja swoją listę postaram się uzupełnić o infornację, ile czego jest, ale część dopiero wieczorem (dziś lub jutro), bo nie pamiętam i muszę sprawdzić
![]() ![]() Jeśli chodzi o Jadore, to w zupełności wystarczy mi 5 ml, a pozostałych, tzn. Hypnose Elixir, Mira-Bai i Ambry Etro, wezmę tyle, ile będziesz chciała oddać (max. po 5 ml) ![]() A Note Vanillee jakiej wielkości odlewkę mogłabyś zrobić? Rozważam flaszkę od jednej Wizażanki, ale muszę się najpierw pozbyć kilku swoich i nie wiem, czy mi się to uda, więc nad odlewką od Ciebie też się zastanowię ![]()
#2399 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Mam na zbyciu:
nieaktualne nowe ODLEWKI: Andy Tauer Lonestar Memories - 5ml Boudicca Wode (scent) - ok. 5ml Comme Des Garcons CDG2 Woman - 5ml bez dwóch psików Czech&Speak Dark Rose - ok.1,5ml w samplerku Donna Karan Chaos (nowe) - ok. 2,3ml w samplerku Frederic Malle Musc Ravageur - ok.2,8ml L'Artisan Perfumeur Mechant Loup - ok.2,8-3ml Laboratorio Olfattivo Alkemi - ok. 4ml Le Labo Patchouli 24 - 5ml Nicki de Saint Phalle - ok. 5ml Olivier Durbano JADE - ok 1,7-1,8ml w samplerku Penhaligon's Opus 1870 - ok.9ml Santa Maria Novella Marescialla (słynna marszałkowska ![]() Santa Maria Novella Opoponax - 1,9ml w samplerku PRÓBKI: Amouage Opus I firmowa - ok. 1,5ml Amouage Opus III firmowa - ok. 0,5ml Chloe EDT firmowa - 1,2ml Diptyque Eau Duelle firmowa - ok. 0,8ml L'Artisan Dzing firmowa - 1ml L'Artisan Timbuktu - ok. 0,5ml w samplerku M.Micallef Automne - ok. 0,5ml w samplerku Parfumerie Generale Un Crime Exotique lana - ok.0,5ml w samplerku MOGĘ ODLAĆ: Calypso Marine - dużo ![]() Demeter Salt Air, New Zeland, Rain, Leather, Holly Smoke, Thunderstorm - wszystkie do 5ml Farmacia SS Annunziata ISOS - do 5ml Il Profumo Mandarine Absolu - do 5ml Les Parfums de Rosine - Diabolo Rose - do 10ml L'Occitane Notre Flore Jasmin - do 10ml Sephora Green Connection - dużo ![]() Serge Luten Miel de Bois - do 2ml The Different Company Des Sens & Bois - do 5ml Pierre Cardin Iris Sauvage - do 15ml Zara Home (zapach do domu) - White Jasmin - do 30ml Szukam w różnych ilościach: Amouage XXV Amouage Lyric Men Amouage Lyric Women Amouage Memoir Men Antonio Visconti Bois de Gayac Ava Luxe Incense Noir Byredo Rose Noir CB IHP AmBrossious CB IHP At The Beach 1966 CB IHP Black March CB IHP Mr. Hullot's Holiday CB IHP Revelation CB IHP Winter 1972 Christian Lacroix Tumulte Homme Diptyque Tam Dao Escentric Molecules Molecule 02 Hermessence Ambre Narguile Il Profumo Aria Di Mare Kilian Straight to heaven L'artisan Fou d'Absinthe L'artisan Premier Figuer L'artisan Piment Brulant Micallef Aoud Man Nasomatto Black Afgano Nasomatto Hindu Grass NEZ A NEZ - ATELIER D'ARTISTE Perfumerie Generale Cedre Sandaraque Parfumerie Ganerale - Coze Serge Lutens Daim Blond Serge Lutens Fille en aguilles Tokyo Milk Lapsang Su Chong The Different Company De Bachmakov i różne inne, których nie znam, a sporo tego cały czas ![]()
Czy ty nigdy nie miewasz takich dni, kiedy nie chcesz spotykać nikogo miłego? Żebyś nie musiał się zachowywać jak cywilizowany człowiek? (R. Russo "Prawy człowiek") elska flickr Moment Uchwycony Edytowane przez Dominkab Czas edycji: 2010-11-08 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z odlewek mogę zaoferować Kashminę (ok. 8,5 ml), CB IHP M#3 November (ok. 6-6,5/10 ml), Fuel Donna Karan (ok. 7/10 ml). Z flaszek to Byzance, Boudoir, Woman Soni Rykiel, Maję Myrurgii, Estee Estee Lauder, White Diamonds E. Taylor... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.