![]() |
#4441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
No chyba tak.
I nie wiedzą co z kasą robić i na perfumy po 500 zł wydają ![]() Za rurę ![]() ![]() Bardzo trudne pytanie zadałeś ![]() Kiedyś miałam nieprzyjemność uczyć w szkole podstawowej, ale to niedługo, uff ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4442 | |||
Zakorzenienie
|
![]() mi tyż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4443 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() najbardziej mnie cieszy, że P. tak stanął po mojej stronie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale w sumie, moje są wychodzące i zapotrzebowanie na zieleninę zaspokajają na łąkach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4445 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do uprawnień pedagogicznych, obecnie się nie orientuję.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-02 o 19:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Zakorzenienie
|
Spooro - to co jeśli nie szkoła (definitywny END ) i nie przysięgły? - bo nie palę się do przysięgania - słyszałam identyczne historie jak Melk
jest coś pomiędzy dla anglistów, językowców bow ofertach pracy nie ma mam na myśli etaty, umowę o pracę , bo ze zleceń jest w huhu to wiem na przekór realiom coby nie smęcić dziś piwo - nawet na chory żołąd ( nie żołądź Gryksie ) Flo ![]() kto jeszcze dziś ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | ||
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() tę laskę w klipie niekoniecznie Cytat:
ale z tego co wiem nie dotyczy to wyłącznie szkół publicznych ale chyba musisz być nauczycielem a nie lektorem....
![]() |
#4448 |
Zakorzenienie
|
me too
![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- TRÓ oj tró - u nas to samo wdycham na zapas |
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | |
BAN stały
|
Ja dopijam likierki barcelońskie
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie to co ta wstrętna Rakija - Maja nie wyhaczyła mych słów ku przestrodze na wizażu przed Rakiją i cierpiała - ja uważam że to by dobre było nie wiem do destylacji do czyszczenia silników ale nie do picia przypomniaąłś mi (nie tak) dawne czasy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale do szkoły nie chcesz, tak? (Uczyłaś już w ogóle w szkole?) Może firmy, w których będą potrzebować osób do kontaktów z zagranicą, własna szkoła językowa ![]() ![]() Ano i ewentualnie jeszcze jakiś dodatkowy kierunek studiów, zawód (jak się komuś chce uczyć jeszcze ![]() Ja się waham, bo mnie w kościach łamie i chyba choróbsko bierze ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4452 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, zrobiłam sobie projekt wymarzonego domu. I chyba nigdy nie będzie mnie stać żeby taki wybudować. Chociaż cudów żadnych tam nie ma. Aż mnie czasem kusi żeby do wyuczonego zawodu wrócić...
#4453 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja kiedyś też rysowałam swoje wymarzone domy... taaa.... ![]() Fejsbuk wylosował mi na dziś mój ulubiony cytat z Cobaina: "Nikt nie umiera bez utraty dziewictwa... Życie *******i nas wszystkich" Chciałam go sobie kiedyś w podpis wrzucić, to mi wizaż nakrzyczał, że wulgaryzmów niet ![]() ![]()
![]() |
#4454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad 1. of kors ze uczyłam , już wszędzie gimnazjum przerobione - z braku laku wierzcie mi wszyscy kit nie jest dobry juz ten temat tu wałkowałam i chciałabym tego teraz uniknąć - sytuacja jest taka że szkolnictwo publiczne nie ejst dla mnie, podpisuję się pod Twoi zdaniem że jeśli w ogóle kogoś uczyć to tylko po 18nastce no zlecenia jako dodatkowa praca są niewspółmiernie wyższe do samych zleceń po prostu - ale ja po prostu chcę umowę o pracę - nie chce od zlecenia do zlecenia żyć - szukam autentycznie wszędzie i gdziekolwiek z ang czy bez, nie ma znaczenia, ale fakt jest jeden - potwierdziłaś tylko moje wcześniejsze spostrzeżenia ze bez dodatkowej specjalizaji, zawodu dupa zbita - bo nigdzie pani po ang nie jest potrzebna spytałam, bo czasem ktoś ma jakieś pomysły na które dotąd nie wpadłam, zna jakieś rozwiązania z którymi się nie spotkałam, wiesz często ktoś kogoś natchnie, czymś zarazi, ziarnko zasieje w główce dzięki za odp ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- ![]() ![]() ![]() Maja love you za dzisiejszy wysostrzony do granic możliwości humor - normalnie jesteś on fire ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-02 o 20:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4455 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj był jedzeniowy bar, a dziś zróbmy sobie pracowy bar, każdy się pochwali swym zawodem (nie miłosnym ofkors ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-02 o 20:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4456 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() kto następny się przyznaje?
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-11-02 o 20:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
strzelam, parterowy,ewent piętrowy, w stylu californijskim? z brył takich szescianów i prostopadłościanów zlepiony ? strzelam dalej nowoczesny minimalizm ? drewno szkło ( duuużo) i czesany metal ( czy jak go się tam zowie) ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Zakorzenienie
|
Gryksiu, co to za zmora w twoim avie?
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4459 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Aa i może zamiast nowych studiów, jakieś ciekawe kursy? Cytat:
No to super tytuł ! ![]() Czy w Polsce dla ludzi z Twoim wykształceniem pracy nie ma? ![]() I dołujący demot na dokładkę : ![]() http://demotywatory.pl/2215407/W-tym-kraju-nie-ma-pracy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-02 o 20:15 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4460 |
Zakorzenienie
|
to nie zmora
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() on fire, bo napalona na nowe pachnidło ![]() ![]() mgr turystyki ![]() no mówiłam, ze kuń ![]() Polska młodzież ze wsi na dyskotekach http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠/film,Czekajac-na...-PL,17744.html sad but true ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-02 o 20:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Zakorzenienie
|
Kunie są fajne, mięciutkie i słitaśnie.
A toto na zdjęciu to zmora rasowa jest ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | |
Zakorzenienie
|
Maja, Maja, zna się kobita na kuniach
![]() ![]() To Pani nam powie, gdzie tanio na wczasy pojechać ![]() Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Projekt jest prosty. Coś utrzymane mniej więcej w tym stylu http://www.twojprojekt.pl/projekty/7754-horus-ce
![]() |
#4465 |
grozi wypollizowaniem
|
ja mam mgr inż.
![]()
#4466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej luz, ja akurat nie mam żadnych obiekcji do pisania tu, nie uznaję aury tajemniczości - wszak nie pracuję w BORze mieszkam w małym mieście ale do Katowic mam ok 20 km moze mniej więc luz całkowity no problem ale, ale jest takie że wysyłam jak wariatka pierdyliard cv i nic, gdyż jednak Katowicki rynek jest nasycony mocno to po pierwsze, a po drugie na prawdę w firmach nie poszukują wyłącznie anglistki, ktoś z ang jasne ale musi się znać na - i tu już ekonomia, finanse te sprawy są poszukiwane, że o IT nie wspomne byłam na kursie teraz ale takim ogólnym, biuro i komputery, no zadne halo i tak myślę nad tym co by tu wybrać żeby samemu się podszkolić tak solidnie - obmyślam podatki, płace lub kadry. no ale kurcze żeby tak się szarpnąć na podyplomówkę - rok zleci szybko - lub porządny kurs to neistety trzeba by pracować w sensie zarabiać. ten co miałam refundowany z UP no niby ok ale fachowca ze mnie nie uczynił generalny problem tkwi w tym braku jakiegokolwiek innego doświadczenia niz w szkole, nikt nei chce zatrudniać byłej nauczycielki ( lat 29, niemężatej) i z jednej strony sie im nie dziwię ale z drugije kurcze marnuje się potencjał zdeterminowanej do pracy kobiety a moim zdaniem nei ma nic lepszego dla pracodwacy niz taka osoba - która chce na stąłe ( jak bóg da) związać siebie z przyszłą "karierą" zawodową no więc brak laku i kitu występuje u nas w okolicy akurat na taką podaż jaką stanowię - i obaiwam sie że będę zmuszona zrobić sama rewolucję na własny koszt bez źródła dochodu - tylko wolałabym jednak w tej kolejności jak większość ludzi - dostaję pracę - szczebel najniższy a tam zdobywam potrzebne kwalifikacje, dokształcam się kierunkowo, no ma to wtedy ręce i nogi. w policji robią magistrzy historii, mgr filozofii w firmach, niech mi nikt nie ciśnie kitu ( tu mam an myśli pracodawców potencjalnych; rekruterów) ze wykształcenie musi być przeszkodą |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4467 |
grozi wypollizowaniem
|
kto kce koszulke spaniowom(nieuzyta)- gratis
![]()
![]() |
#4468 |
Zakorzenienie
|
Praca jest, nawet sporo. Ale tak wyszło,że w trakcie robienia uprawnień zaproponowano mi obecną pracę, którą bardzo lubię. W efekcie uprawnień nie skończyłam robić i od ładnych paru lat zajmuję się czymś zupełnie innym. Chociaż jeśli mi się odmieni, to jak na razie popyt mocno przerasta podaż, więc raczej problemu by nie było z powrotem do wyuczonego zawodu.
#4469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak szczerze pamiętam jak był temat wklejania z cyklu "mój wymarzony dom" i tak mi się coś obiło że może też byłaś pod wrazeniem tego stylu, ale do końca pewności nie miałam jest za***isty co tu dużo gadać - mieszkać nie umierać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Zakorzenienie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.