|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IV
Jest mi cholernie smuto ...
Nie chcę już dłużej mieszkać, żyć bez TŻ-ta ... Pocieszam się faktem, że przyjeżdża do mnie w piątek |
|
|
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Póki co jednak CHCĘ ZOBACZYĆ ŚNIEG!
|
|
|
#4473 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4474 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem. cały dzień znów u rodziny P. do tego teraz się spięliśmy w jednym drażliwym temacie (gdzie ciągle prosiłam o powstrzymanie się od TAKICH komentarzy w TAKIEJ sytuacji) i obraził się na mnie śmiertelnie poważnie i chyba mu sie ubzdurało, że powinnam go przeprosić.
i tu i teraz Ci mówię - nie ma ****a mowy. nie za takie zachowanie. masz problem i idź się leczyć. mimo fatalnego weekendu u mnie życzę Wam wszystkim miłej niedzieli. po ustaniu walk na poligonie się odezwę. albo on mnie albo ja jego. a potem będzie rozwód. |
|
|
|
#4475 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() o jezuu współczuje, a psycholog jest potrzebny Twojej Mamie, ale przede wszystkim TWOJEMU BRATU!!!!! a ta dziewczyna to kompletnie nieodpowiedzialna i okrutna ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
aż tak poważnie? co się stało? jak chcesz to dawaj na PW
|
||
|
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka, to niezle sie u was dzieje. Przykro mi z powodu takiej tragedii
Napewno bedzie potrzebna pomoc specjalisty , ale wiecie, kazdy kij ma dwa konce, skoro się rozstali to był ku temu powód![]() Ja tez chce śnieg, ale taki puszysty i zeby nie topniał i nie robił pluchy tylko magicznie znikał ![]() kash jaki fajny avatarek martita gwarantuje Ci, ze jeszcze bedziesz chciała tego Tz na ksiezyc nie raz wysłać jak ja dziś
|
|
|
|
#4477 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wolę śnieg niż deszczja zrobiłam sobie mini SPA i teraz oglądam film na tvnie, Tż pojechał do pracy więc jest trochę spokoju
|
|||
|
|
|
#4478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobra, to teraz chcę pomacać (śnieg). ![]() Fajny Av. ![]() Cytat:
![]() Ja już wypucowana. Teraz załączam sobie chirurgów i oddaję błogiemu lenistwu.
|
|
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najbardziej lubie pogode jak jest tak do -5stopni i leży śniegKashmirka fany nowy avatarek ja sobie zrobiłam przerwe w nauce ale zaraz czas wracać do filozofii |
|
|
|
|
#4480 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ciesze się, ze Wam sie mój avek podoba ![]() |
|
|
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
kash ,kash ! w filmie na TVN wystepuje twój OLO!
|
|
|
|
#4483 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zapewne tak będzie ![]() Doświadczyłam paru takich chwil podczas wspólnego mieszkania
|
|
|
|
|
#4484 |
|
Zadomowienie
|
Wkońcu nadrobiłam te 20 stron
![]() dodaja dudi Julia z TŻ już śpi a ja znowu umieram na brzuch. Coś jednak jest nie tak A zapomniałam wam powiedzieć, ze w piątek byłam u fryzjera Wkońcu ściełam te włosy bo już takie długie miałam, że szok Teraz o wiele lepiej się czuje![]() Koleżanka pisała, że w piątek prawdopodobnie mają już być bony świąteczne Po 600zł mają dać Tylko teraz mam dylemat jak ja mam się dostać do Olsztyna, który jest 120km ode mnie nie mając z kim zostawić Julusi?? Mam nadzieję, że coś wymyślę do tego czasu Teraz wezmę jakąs tabletkę i lecę spać. Dobranoc
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() I do zobaczenia ![]() Ja znów na uczelnię. Wstać mi się nie chciało strasznie w dodatku ciężką mam głowę. Ni i wizja że jutro znów do pracy i wczesna pobudka nie napawają optymistycznie. ![]() Ech! Cierp ciało coś chciało.
|
|
#4486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze zdrowiem nie ma żartó
|
|
|
|
|
#4487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale trudno muszę się jutro zapisać bo jak będzie za póżno to czy kobieta czy mężczyzna mi nie pomożeJulia wstała o 7 choć zawsze chociaż do 9 pośpi ale fakt dzisiaj jest tatuś więc trzeba się nim nacieszyć Zjadła już śniadanko a teraz banana wcina. Mąż tu mówi o jakimś spacerku a ja myślę co tu dzisiaj na obiad zrobić. Zamrażalka pełna aż wszystko wylatuje a ja jak zwykle narzekam![]() W tamtym roku też 600zł dostałam tylko ja bym wolała kasę a oni dają bony do zrealizowania w drogim jak na te miasto sklepie Szkoda, że do biedronki nie dają. Bym chyba z 10 wózkami wyszła Na wielkanoc dostajemy zazwyczaj 350-400 więc chociaż zapasy porobie
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() U mnie mglisty poranek mleko za oknem, lepiej nie wychodzić z domu![]() U nas dziś rodzinny obiadek swoją drogą pierwszy raz cała moja rodzina bedzie u nas na posiłku ciesze sie tylko oby wyszło wszystko dobre
|
|
|
|
#4489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie jak na złość świeci słoneczko wiem, że powinnam się cieszyć ale ja mam dziś siedzieć i się uczyć dlatego wolałabym deszczyk...---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
tak jest ! Paulunia do lekarza ale już !
|
|
|
|
#4491 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry
![]() Się wyspałam, piję kawkę, dzień zaplanowany. Myślę nad nowym systemem wydatkowym... A jutro nowy Dexter
|
|
#4492 |
|
Konto usunięte
|
haha
jak to facet kurde, szkoda, ze już byłam w łóżku bo bym sobie zobaczyła a swoją drogą niezła z niego cholera, z domu się wyprowadziłam to się już nic nie pochwali, że karierę w hollywood robi ![]() u mnie też mgła i zamulony świat zapomniałam Wam mówić, że byłam wczoraj w tym lumpku, ale ponieważ dostawy są w poniedziałki to towar mocno przebrany, udało mi sie jednak kupić zwykłą czarną bluzkę z długim rękawem i dekoltem w serek (potrzebowałam takiej pod sukienkę) i kaszmirową ( ) krótką bluzeczkę z krótkim rękawem, rozmiar 44 więc troche duża, ale nic to bo sprytnie wyprałam ją w pralce i sie skurczyła wiec mam teraz takie krótkie bolerko za wszystko zapłaciłam 5zł aaa dziewczyny ponawiam wczorajszy apel Haniuli: IDŹCIE ZAGŁOSOWAĆ! Muszę się wykąpać i zjeść śniadanko ale jakoś mi się sprzed kompa ruszyć nie chce EDIT!!! Haniula widzę, ze film o którym mowilas to HOLIDAY!!!! to jeden z moich ulubionych, bylismy na nim w kinie z rodzina w któreś bożenarodzenie i faktycznie pamietam, ze tam w tym uroczym domku Kate Winslet był taki psiak jakbym wiedziala, ze wczoraj leciał to bym sie spac nie kładła Jude Law Cameron Diaz, Jack Black i Kate Winslet wszystkich uwielbiam
Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2010-11-21 o 10:44 |
|
|
|
#4493 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do głosowania to niestety nie jestem z tego miasta i nie mogę
|
|
#4494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4495 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
A ja nie idę. Za długo siedzę w "od kuchni" żeby mieć jeszcze złudzenia
![]() A wiecie co? u mnie słooonko ![]() Wczoraj też Holiday oglądałam A teraz "Kobietę na krańcu świata". Genialny ten odcinek
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
ja w trakcie reklam na holiday zasnełam
tez lubie tą obsade najbardziej Cameron Diaz ![]() Ide Wam naskrobać na PW A nurek Olo to psiak kaszmirki
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4498 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() O dziewczynach stylizujących się na laleczki I takich słodziutkich zabawach i w ogóle o tym czego nie znoszę ale w tym programie jest bossskie ![]() Tylko żal mi tego chihuahua Mój na szczęście nie chodzi w torebce
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Oliwka, trzymaj się ![]() Paulunia, trzymam kciuki za lekarza, a faceta się nie obawiaj, są mega delikatni Kash, cudny av i cudne foto wkleiłaś. Rozmarzyłam się ![]() Golden I ja ogladałam wczoraj holiday, świetny film ![]() Teraz biore się za pracę, o tej porze powinnam mieć 25%zrobione, ale wolimy się wylegiwać do 10.30
|
|
|
|
#4500 |
|
Zadomowienie
|
Cześć!
Chciałam dać znać, że żyję. Od powrotu z wakacji jestem na jakiejś rozpędzonej karuzeli - tyle się dzieje. Multum pracy w pracy, codziennie jazdy do rodzinnego miasta, pełno spraw do załatwiania, dużo czekania i w ogóle. Zaglądam do was, ale nic nie piszę, bo nie mam kiedy! Też wczoraj oglądałam Holiday, ale akurat TV włączyłam jak był już pod koniec, a na następnym kanale jakoś w połowie, więc pooglądałam chwilę, a jak TŻ przyszedł do łóżka, to mu powiedziałam, że może przełączyć i poszłam spać. A teraz oglądam sobie Martynę na drugim kanale, bo na zwykłym TVN-ie zdążyłam na końcówkę. Marzą mi się jej obie książki o podróżach dookoła, ale póki co nie zanosi się na to ;( |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.

wypluj te słowa
ja od zeszłego roku mam taką awersję do tego białego cholerstwa że wcale mi do niego nie śpieszno 

gwarantuje Ci, ze jeszcze bedziesz chciała tego Tz na ksiezyc nie raz wysłać 

najbardziej lubie pogode jak jest tak do -5stopni i leży śnieg

wiem, że powinnam się cieszyć ale ja mam dziś siedzieć i się uczyć dlatego wolałabym deszczyk...
zapomniałam Wam mówić, że byłam wczoraj w tym lumpku, ale ponieważ dostawy są w poniedziałki to towar mocno przebrany, udało mi sie jednak kupić zwykłą czarną bluzkę z długim rękawem i dekoltem w serek (potrzebowałam takiej pod sukienkę) i kaszmirową (
Cameron Diaz, Jack Black i Kate Winslet wszystkich uwielbiam