|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IV
byłam na zakupkach z tż 3 godziny :O:O:O:O
przekroczylismy limit ustalony na ten miesiąc...ale kupilismy rzeczy na przyszłość więc jest oki ![]() a wiecie co jest najlepsze ??? KUPILYŚMY CHOINKĘ )) taką małą 100 cm ma i jest sliczna...ozdoby kupimy jeszcze i będzie superrr nawet nie wiecie jak sie cieszę, nasza pierwsza choinka <jupi>
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już tak święta czuć
|
|
|
|
|
#4443 |
|
kobieta za ladą
|
oo temat choinek ja sie właśnie zastanawiałąm czy w tym roku ją ubierać(w ub roku miałam tylko ozdoby świąteczne) gratuluje choineczki
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie chce u nas choinki, a tż chce.
tzn chciałabym ale tu nie ma miejsca, a w pokoju tzw "graciarni" itak nie przebywamy wiec uważam to za bezsens ![]() No ale zobaczymy jak to bedzie
|
|
|
|
#4446 |
|
kobieta za ladą
|
nuruś z oczywistego faktu ?? bo gdzie ją postawić hmm a po 2 tak ją ubrać by ci dziecko nie zdemolowało:cojes:
wogóle to wyszlam na zakupy poszłam dokupić wędlinę(7 zł dałam)i kupiłam kotlety na wage rybne słuchajcie 8 kotletów za 4,50 to nie jest chyba drogo nie?? przetestuje jakie w smaku bo jak kupowałam paluszki rybne np w tesco to mi nie smakowały
|
#4447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to fakt a kotlety bardzo mało kosztowały
|
|
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w domu rodzinnym jest zawsze wysoka choinka, a tutaj taka pip.ka mała
Zresztą w zeszłym roku nie czułam kompletnie świąt. Nawet jak tylko przychodziłam tutaj na noc, bo praktycznie całe święta spędziliśmy u mojej rodziny Nie wiem, czemu ale tutaj nie czuje się jak u siebie,a przede wszystkim nie czuje prywatności i odrębności. I chyba to mi najtrudniej zaakceptować
|
|
|
|
#4449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dodaja ja miałam z tżem jakieś parę miesięcy temu fazę na te orzeszki. jedliśmy je nałogowo
teraz nie kupuję i nie wiem czy są ale sprawdzę Cytat:
![]() w weekend się odpoczywa nie uczy ![]() Cytat:
to dziś możesz sobie Mam talent zobaczyć![]() co do choinki. my mieliśmy w tamtym roku taką malutką już obstrojoną. podpinasz do prądu i świeci Jako że mamy badyle w wazonie na ziemi to stwiedziłam że będą robić za choinkę. a diody za komodami ze światełka ![]() dziewczyny....upiekłam pizze zjadłam i humor mi się poprawił
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też dziś jadłam pizze ale koniec już z pizzą, musze się opanować bo to już druga w tym tygodniu
|
|
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomysłowo i bez wiekszych problemów ![]() Ciesze się niezmiernie!! |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() czy ktoś mnie jeszcze pamięta? nie było mnie trochę![]() byłam w Warszawie u rodziny a jak wróciłam to zaczęły się problemy finansowe przez Tż musiałam dużo pracować żeby zarobić parę groszy bo byliśmy spłukani już prawie się rozeszliśmy przez jego bezmyślność![]() dzisiaj zrobiłam pierogów-100 sztuk ![]() ruskie pierwszy raz i wyszły pyszne![]() posprzątałam mieszkanie na błysk, została mi łazienka i prasowanie później się za to zabioręteraz jestem u rodziców i popijam herbatkę, muszę się odstresować ![]() Tż dzisiaj idzie na nockę więc będzie trochę spokoju po ostatnich wojnach |
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, że już się z Tż dogadaliście i, że więcej razy czegos takiego nie zrobi
|
|
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też pamiętam
a co tż naskrobał ?
|
|
|
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
Jezus znowu mi wszystko działa na nerwy, mam ochotę na mega hamburgera! Czemu mój mózg zawsze myśli o niezdrowym żarciu jak zaczynają się problemy !
|
|
|
|
#4456 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
ja sobie często burgery robię. Najadam się jednym, który ma ok. 400kcal. Czyli normalny obiad.
|
|
|
|
|
#4457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę podesłać kawałek pizzy ![]() czekam na tż nie ma mnie kto przytulić
|
|
#4458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciesze się bardzo, bo babcia przyjeżdża do nas na święta. Bedziemy wspólnie świętować jej 80 urodziny. Będzie tam ciasno jak cholerka, ale ważne, że razem !
|
||
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieźle narozrabiał. Miały u mnie poważnego minusa, który w ogóle nie wiem czy by przeszedł. Witajcie tak w ogóle kobietki. Jak rano wstałam, tak usiadłam teraz. Padam trochę, a przedemną jeszcze projekt do pracy do zrobienia. No, ale mus to mus.Zajęcia fajne. Super bym nawet powiedziała. Dzisiaj cały dzień miałam jedne, jutro kolejne 8 godzin tego przedmiotu i koniec. Zaraz będzie egzamin i jeden z głowy. ![]() Z jednej strony męczące to trochę tak cały dzień jednego gościa słuchać, ale z drugiej nie będzie to rozwleczone i wszystko nie zostanie na czerwiec. Ogólnie pozytywne zaskoczenie na tych studiach, bo nie dość że mam wyposażenie "studenta", segregatory, teczki (ala skórzane, nie papierowe), materiały na każde zajęcia, 4 książki, to jeszcze nas żywią! ![]() Żyć nie umierać po prostu. Rączka mnie jednak trochę boli. Daaaaaaaaawno tyle nie pisałam, a dzisiaj bagatela zrobiłam 17 stron. ![]() Po zajęciach zakupy, później obiad - zrobiłam dzisiaj pizzę, więc dodatkowo ręce mi wysiadają od ugniatania ciasta, a teraz usiadłam i wstać nie mogę. Zaraz wezmę chłodny prysznic żeby mnie trochę postawił na nogi i biorę się za projekt. Zerknęłam też co tam pisałyście w ciągu dnia, ale wybaczcie nie mam czasu i sił odpisywać. Później może wpadnę, posiedzieć z Wami trochę
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
ijaa
mam taki sam system zajęć, 1 dzień 1 przedmiot i wpis do ideksu a na koniec semestru egzamin po 5 pytań z każdego przedmiotu (test wyboru)
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
anastazja to ten Twoj tż to niezly AS. I chyba Pana Boga po pietach powinien całować, ze ma Ciebie, bo inna by go w dupe kopnęła za taki numer
![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- dziewczyny a gdzie DobraDusza, effie i reszta załogi
|
|
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Effie ma teraz szkołę. Dobrej duszy już długo u nas nie było. Skończyłam pracować na dziś. Ide wziąść długą kąpiel, a potem tż idzie do budki po hamburgery ![]() Musze, po prostu muszę go zjeść! Dobrej nocy ![]() Ijaa fajnie, że zajęcia się podobają I jakie bonusy macie
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2010-11-20 o 19:25 |
|
|
|
|
#4465 | ||||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
A gdzie seksowne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja nie Są przecież jeszcze okoliczności ![]() Ja miałam długi dzień, trochę męczący ale nie będę opowiadać..
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Projekt prawie gotowy. Nawet szybko mi poszło. Mam kilka drobiazgów do skonsultowania w poniedziałek i można drukować opakowania. ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- W środę u mnie śnieg. Jak u wszystkich chyba. W tajemnicy i po cichu Wam powiem, że odrobinę się cieszę. Mam ochotę go zobaczy. ![]() Pewnie ten entuzjazm mi minie po pierwszym poranku na przystanku kiedy zmarznę na kość.
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
U nas w domu tez drazliwa atmosfera
coś sie dziś nie możemy porozumieć z tż no ale cóz. Tym sposobem całe popoludnie siedze w sypialni i czytam ksiazke, i na koniec sie zbeczałam jak dziecko
|
|
|
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4469 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wypluj te słowa ja od zeszłego roku mam taką awersję do tego białego cholerstwa że wcale mi do niego nie śpieszno ![]() Cytat:
jakby co to pretensje do Ijii ![]() obejrzałam właśnie na tvn7 film z jennifer aniston, jest taka śliczna i zgrabna ![]() Anastazja współczuje a jednocześnie podziwiam, ja bym nie mogła być z kimś tak nieodpowiedzialnym
|
||
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorową porą!
A u mnie tragedia nawet nie miałam czasu was czytać dzisiaj i wczoraj zaraz to nadrobię może się zrelaksuję. Dziś byliśmy u tż siostry na urodzinach ale jakoś też rozproszona jestem. Wczoraj przyjechała do mnie siositra ze swoim tż bo wracała z uczelni z poznania i po drodze wstąpili. Natomiast w nocy moja mama przeżyła chwile grozy i sama stwierdziła że chyba będzie musiała iść do psychologa bo nie wie czy sobie z tym poradzi mój brat wrócił do domu w nocy i załamany bo 1,5 miesiąca temu rzuciła go dziewczyn w sumie mieli odpocząć od siebie a on ja zobaczył z innym kolesiem w sumie swoim dobrym kolegą w barze i nie wytrzymał dwa tygodnie temu sobie rękę podciął a dzisiaj w nocy na mamy oczach bo się przebudziła prawie podciął sobie żyły mama ma traumę i widok tryskającej krwi przed oczami wielką kałuże i ściany obryzgane ... na szczęście w domu był wujek który z nami mieszka i jej pomógł z bratem bo gdyby nie on to mogło by dojść do tragedii w sumie chciałam jechać dziś z siostrą do domu ale co ja mu powiem jak już mu tyle nagadałam a on nadal zakochany ... a ta była jego jeszcze mu powie że ona nic nie poradzi na to że on się zakochuje jak mały dzieciak ... żal mi tego brata bo tak go zdołowała zgasiła w nim wszystkie ambicje i utwierdziła w jego przekonaniu że on jest nic nie wartą szm... przepraszam za określenie ale tak go nazwała Nie wiem jak mam z nim rozmawiać na pogotowiu z nim rozmawiali policja też musiała być bo potraktowano to jako próbę samobójczą miał tam troszkę we krwi promili ale nie aż tyle by nie był świadomy tego co robi, ale chyba sam się przestraszył tego jak mamę przeraził a mama przed oczami ma cały czas widok jego jak się tnie i mówi że "tyle jest warte moje życie mamo" i krew ... pełno krwi ... i że nie zdarzyła do niego podbiec i powstrzymać go ... idę po herbatkę bo jakoś strasznie się czuję pomimo tego że tam mnie nie było i nie widziałam tego to jestem przerażona że gdyby nie wujek który mieszka z nami i mógł pomóc mamie to by się inaczej to skończyło ... przepraszam ale musiałam się wygadać choć w taki sposób ...
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2010-11-20 o 21:45 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.

już tak święta czuć

tzn chciałabym ale tu nie ma miejsca, a w pokoju tzw "graciarni" itak nie przebywamy wiec uważam to za bezsens 

Zresztą w zeszłym roku nie czułam kompletnie świąt. Nawet jak tylko przychodziłam tutaj na noc, bo praktycznie całe święta spędziliśmy u mojej rodziny
jestem obecnie w Warszawie a zameldowanie w Radomiu więc nie da rady

Jako że mamy badyle w wazonie na ziemi to stwiedziłam że będą robić za choinkę. a diody za komodami ze światełka

nie było mnie trochę
Nieźle narozrabiał.
wypluj te słowa