|
|
#361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Cytat:
![]() ja kupilam niszczarke dokumentow za 7f, Tz od razu wiedzial dlaczego ktos ja oddal. zacinala sie co kilka sekund ![]() ****************** kupilam zestaw do robienia kartek, na razie 15
|
|
#362 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Glupia zapomnialam spojrzec na kod/serie ![]() Powodzenia w robieniu kartek
|
|
#363 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki
Raczej bym sie nie zdecydowala na kupowanie sprzetu elektrycznego używanego,chociaz nie powiem cena kusi
|
#364 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
normalnie nie moge sie juz doczekac, zeby Adasia w to haute couture wystroic, hyhy!Lola, a ty to szydelkujesz, wyszywasz, na drutach robisz - omg, powiedz jeszcze, ze sama szyjesz! Cytat:
Bedzie najpiekniejszym niemowlakiem na osiedlu!Cytat:
Nie badz taka fatalistka, Maatra
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|||
|
|
|
#365 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz wierca mi za uchem, oszaleje - jak Gillian McKeith (ktos oglada?) sciany stoja, tylko nosne wkolko nosza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://www.thebookpeople.co.uk/webap...edium=basefeed sama sie wyniose niedlugo jak nie skoncza ![]() wydaje sie jakby wczoraj jak daty obstawialysmy ![]() Cytat:
poza tym oszalec mozna z tym myciem kazdej czesci (i suszeniem) ------------------------------------------------------------------- Cytat:
![]() ja musze jakas ciocie uzdolniona znalezc na przyszlosc ![]() Cytat:
![]() niby to tylko melakser, i do tego fajny pewnie jest gdzies notka (disclaimer) ze jest sprzedawany 'sold as seen' ale za 7.5 duzo ryzyka finansowego nie ponosisz..
|
||||||
|
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
ja mam moj blenderek z charity. cale 3F za niego dalam i okazalo sie ze ma rewelacyjne niemieckie ostrze i blenduje co sie da Cytat:
pochwale sie jak wykoncze, juz jestem przy dekoldzie, jeszcze tylko ramionka i wykonczenie sciagaczy i pokaze (V zazyczyla sobie kamizelowatego sweterka) nie lubie jak mi nowa przysyla maila zamiast normalnie jak czlowiek zapytac, przeciez ja siedze 50cm dalej na lewo, w zasiegu glosu czy nawet szeptu. Ile czasu musi zmarnowac na tego maila. No niby potem ma wytlumaczenie ze jednak cos robi caly dzien. Zrobilysmy podsumowanie tygodniowych eventow i wyszlo tak: Wiola -80% Niemka - 17% Nowa - 3% Ale to ona jest zawsze "busy busy" Mowilam wam ze mam dzis 4 rocznice pracy w tym miejscu? wyslalam maila do wszystkich aby przypomniec im ze jestem jedna z zaledwie 5 osob ktore moga pochwalic sie takim stazem tutaj (taki przemial mamy) i dobrze by bylo jakis bonus czy cos za wytrwalosc
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie zamówiłam materiał, będę nowy pokrowiec na ukochany fotel szyła coby na Święta pięknie w domku było
|
|
#368 | |||
|
Zadomowienie
|
No wlasnie, czy ktos wtedy obstawial 30go? (oprocz mnie, rzecz jasna, mowilam ze sie Adas w piatek urodzi? mowilam - tak mi najlepiej pasowalo
)Jak sie trzyma robota kuchennego w pudle w niedostepnym miejscu, to nic dziwnego, ze sie nie ma zapalu do uzywania go ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja uwielbiam wyszywac na tamborku i obrebiac obrusy na szydelku, ale np pulowerka ( ) nigdy w zyciu bym nie zrobila... Pewnie robisz duzo rzeczy dzieciakom?
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|||
|
|
|
#369 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam słomiany zapał, zabrałam się za druty 3 tygodnie temu, zrobiłam kilkanaście linijek szalika i teraz sobie leżą..... Cytat:
|
|
|
#370 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
w szafce pochowane koraliki i woreczki z gotowymi wlasnorecznie zrobionymi ozdobami na choinke na sofie kordonek, kocyki, czapka i szalki cala lola ![]()
|
|||
|
|
|
#371 |
|
Wtajemniczenie
|
Lola i Ty nazywalas mnie super kobieta?
Vedzia smsa Ci poslalam i zes mi nie odp. nieladnie
|
#372 |
|
Zadomowienie
|
bb smaka mi narobiłaś tym ravelry!
chciałam się zarejestrować i już z 10 minut czekam na linka na mejla a ja z tych mało cierpliwych...
|
|
#373 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale jak chcesz juz to moge Ci dac moj login? Cytat:
Cytat:
![]() http://www.dailymail.co.uk/news/arti...s-plummet.html (widzisz Bakti jakiego masz wiernego czytelnika Pisza o tym sniegu a na razie nic
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-11-24 o 17:41 |
|||
|
|
|
#374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hmm... To faktycznie nieladnie ![]() Nic nie poradze, ze jestem rozrywana smsowo i nie nadazam z elektroniczna mikro-korespondencja
|
|
|
|
#375 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() idę pobuszować
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
bez jajców z tym śniegiem..... na pewno przyjdzie, aż dość go będziemy miały
![]() Wczoraj jechałąm autobusem, piękna pogoda, słońce nawet na chwilę zaświeciło a tu babka z sankami wchodzi do autobusu ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Dzięki Ci dobra kobieto ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------
|
|
#377 |
|
Zadomowienie
|
Wybaczcie ale nawet nie spróbuję nadrobić was bo i tak nie dam rady
![]() Ja kupowałam w charity shop'ach sporo elektrycznych rzeczy ale my mamy bliziutko taki sklep i wszystkie rzeczy sprawdza elektryk pod względem bezpieczeństwa, funkcjonowania itp... maatra za chęci do robienia kartek Może do nas trafi chociaż jedna? ![]() ![]() U nas w domu jakiś sezon na choroby, dzieci chore, TŻ kicha tylko ja zostałam ale pewnie i tak mnie dopadnie znając życie ![]() Suuuper, że spadnie śnieg ![]() Ale odnośnie tych świąt...jakoś ich nie czuję, tej atmosfery...Może dlatego, że dopiero koniec listopada a sklepy są zawalone świątecznymi rzeczami, wszędzie lecą piosenki typu "Merry Christmas" itp...Do 24 grudnia to ja już będę miała dość tych świąt Uciekam, muszę w domu posprzątać bo odkąd TŻ był w domu przez 4 dni wszystko zamieniło się w pobojowisko ![]() PS: Czy mogę podesłać komuś, kto aplikował na uniwerek, mój personal statement? W piątek dam go nauczycielowi ale on mi go sprawdzi raczej pod względem błędów a nie treści, dlatego chciałabym aby ktoś mi ew. doradził co powinnam dopisać a co pominąć
Edytowane przez kuseczka Czas edycji: 2010-11-24 o 19:55 |
|
|
|
#378 |
|
Zadomowienie
|
Kuseczka ja Ci moge sprawdzic jesli chcesz. Tylko napisz na jaki kierunek skladasz.
Sssssimno
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry mówi zima dzisiaj do mnie zza okna
![]() Pół metra śniegu ![]() (no dobra 20 cm ale jak dalej tak będzie padać to i pół metra będzie )
|
|
#380 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
*************** Tz jechal na trening i wstal przed 6,oczywiscie Simon tez i gotowy do szkoly ![]() Musze skonczyc malowac sufit,zrobic zakupy i przespac sie wczoraj poszlam spac taaaaaak pozno
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlubiace dziewczyny: gdzie kupujecie wloczke? idac wczoraj do szkoly minelam tego zdemolowanego vana policyjnego (studenci). Ja rozumiem frustracje i intencje ale przez takich kilku debili cala sprawa ucierpi jak ogladlam w wiadomosciach jak Pol naparzali palkami studentow to mi sie filmiki z czasow solidarnosci przypomnialy
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam 10 minut od domu sklep z włóczkami, materiałami, guzikami, rzeczami do robienia kartek, biżuterii, do zdobienia tortów itp. dosłownie mój "sweets shop" ![]() no i oczywiście ukochany ebay lecę robić kawę, bo zimnoooooooooooooooo
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
olka snieg super!!!
![]() przeslij jakies foty ja jak szlam dzis rano do pracy to brrrrrrrrr chyba takiego zimna jeszcze w tym roku nie bylo !!! traz tez marzne ..... ale zaraz rozgrzeje sie orzechowa kawka ![]() poza tym nie jestem dzis w nastroju ..... nawet czekolada nie pomaga czekam na koniec dnia !!!!
|
#384 |
|
Zadomowienie
|
a umnie snieg tez jest, ale 1 cm na dachach i samochodach
![]() nic szczeolnego, tylko zimno bardzo brrrrrr... luzny dzien mam w pracy wiec korzystam i odpoczywam
|
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja luznego dnia nie mam ..... niestety ..... ale coz, taki czas ....wszyscy wykrecaja sie choroba
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Kofika dzięki za info o tej kostce Lush
zastanawiam się nad tymi fostkami do farbowania ![]() Zajrzałam na raverly, jakie cuda... ![]() dzisiaj jednak nie mam nastroju na doskonalenie swoich umiejętności jeśli chodzi o szydełkowanie ![]() Nosi mnie straszliwie, jakby PMS się zbliżał. Hromony wrrrr olka super z tym śniegiem U nas spadło kilka płatków o poranku... i tyle a moje dziecko już chce lepić bałwana![]() na razie zimno i słonecznie.
|
|
#387 |
|
Wtajemniczenie
|
Kofika oby do wieczora humor sie poprawil
Nie bijcie mi tych braw, bo te kartki,to takie gotowe wzory Luna ja mialam ta kostke http://www.lush.co.uk/products/hairc...odiva_218.html i niestety mimo cudnego zapachu nie nadawala sie dla moich wlosow ![]() Henna byla tragiczna. nabalaganilam bardzo plus kolor kiepski wzeszedł,wlasciwie bez zmian Tz blagal,zebym juz wiecej tego swinstwa nie kupowala Lorii ma doswiadczenie w farbowaniu wlosow henna, moze jej sie poradz. Pospalam,wiec biore sie za malowanie
|
#388 |
|
Konto usunięte
|
Kofi; ja tez bez humoru ostatnio sie snuje po tym swiecie
Ciagle niewyspana jestem i zmeczona ![]() za to mam juz prezent na SS ![]() Wszystkiego naj watkowym Kasiom |
|
|
|
#389 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie w miescie jest sklep The Fabric Shop, czesto maja promocje Poza tym korzystam ze sklepu Wooly Jumper na eBayu. Korzystaj, korzystaj Cytat:
Nie dalo sie rozczesac po umyciu a i TZ wiele razy pytal co to za ziele mam we wlosach bo ciezko to bylo wyplukac porzadnie Ja dzis caly dzien na zaawansowanym kursie Excela. Bardzo ciekawie, normalnie magie pokazuja Mam nadzieje, ze cos mi zostanie, bo przyda sie zarowno i do pracy i na studia
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Fotki może będą, ale potem, jak TZ wróci z pracy i powie mi gdzie kabelki są do podłączenia fona pod kompa.
Śnieg śniegiem, ale jest jeden minus. Nogi mi sromotnie przemokły i zmarzły Widziałam ludzi w kaloszach, świetne rozwiązanie poza tym, że ja żyję na górce i schodzę do miasta z górki przez 90% drogi więc dzisiaj prawie biegłam ślizgając się w swoich kozaczkach na płaskiej podeszwie Ale nie zaliczyłam gleby ![]() Lori czy te Twoje Bronxy są ciepłe i nieprzemakalne??
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

Tz od razu wiedzial dlaczego ktos ja oddal. zacinala sie co kilka sekund 

Glupia zapomnialam spojrzec na kod/serie 

normalnie nie moge sie juz doczekac, zeby Adasia w to haute couture wystroic, hyhy!

a moje dziecko już chce lepić bałwana