![]() |
#361 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Cytat:
![]() ja kupilam niszczarke dokumentow za 7f, ![]() ![]() ![]() ****************** kupilam zestaw do robienia kartek, na razie 15 ![]()
![]() |
#362 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Powodzenia w robieniu kartek ![]()
![]() |
#363 |
Wtajemniczenie
|
dzieki
![]() Raczej bym sie nie zdecydowala na kupowanie sprzetu elektrycznego używanego,chociaz nie powiem cena kusi ![]()
#364 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lola, a ty to szydelkujesz, wyszywasz, na drutach robisz - omg, powiedz jeszcze, ze sama szyjesz! Cytat:
![]() Cytat:
Nie badz taka fatalistka, Maatra ![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#365 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() teraz wierca mi za uchem, oszaleje - jak Gillian McKeith (ktos oglada?) sciany stoja, tylko nosne wkolko nosza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://www.thebookpeople.co.uk/webap...edium=basefeed sama sie wyniose niedlugo jak nie skoncza ![]() wydaje sie jakby wczoraj jak daty obstawialysmy ![]() Cytat:
poza tym oszalec mozna z tym myciem kazdej czesci (i suszeniem) ![]() ------------------------------------------------------------------- Cytat:
![]() ja musze jakas ciocie uzdolniona znalezc na przyszlosc ![]() Cytat:
![]() niby to tylko melakser, i do tego fajny ![]() pewnie jest gdzies notka (disclaimer) ze jest sprzedawany 'sold as seen' ale za 7.5 duzo ryzyka finansowego nie ponosisz.. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#366 | |
Zakorzenienie
|
ja mam moj blenderek z charity. cale 3F za niego dalam i okazalo sie ze ma rewelacyjne niemieckie ostrze i blenduje co sie da Cytat:
pochwale sie jak wykoncze, juz jestem przy dekoldzie, jeszcze tylko ramionka i wykonczenie sciagaczy i pokaze (V zazyczyla sobie kamizelowatego sweterka) nie lubie jak mi nowa przysyla maila zamiast normalnie jak czlowiek zapytac, przeciez ja siedze 50cm dalej na lewo, w zasiegu glosu czy nawet szeptu. Ile czasu musi zmarnowac na tego maila. No niby potem ma wytlumaczenie ze jednak cos robi caly dzien. Zrobilysmy podsumowanie tygodniowych eventow i wyszlo tak: Wiola -80% Niemka - 17% Nowa - 3% Ale to ona jest zawsze "busy busy" Mowilam wam ze mam dzis 4 rocznice pracy w tym miejscu? wyslalam maila do wszystkich aby przypomniec im ze jestem jedna z zaledwie 5 osob ktore moga pochwalic sie takim stazem tutaj (taki przemial mamy) i dobrze by bylo jakis bonus czy cos za wytrwalosc
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie zamówiłam materiał, będę nowy pokrowiec na ukochany fotel szyła ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#368 | |||
Zadomowienie
|
No wlasnie, czy ktos wtedy obstawial 30go? (oprocz mnie, rzecz jasna, mowilam ze sie Adas w piatek urodzi? mowilam - tak mi najlepiej pasowalo
![]() Jak sie trzyma robota kuchennego w pudle w niedostepnym miejscu, to nic dziwnego, ze sie nie ma zapalu do uzywania go ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#369 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja mam słomiany zapał, zabrałam się za druty 3 tygodnie temu, zrobiłam kilkanaście linijek szalika i teraz sobie leżą..... Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
w szafce pochowane koraliki i woreczki z gotowymi wlasnorecznie zrobionymi ozdobami na choinke na sofie kordonek, kocyki, czapka i szalki cala lola ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Wtajemniczenie
|
Lola i Ty nazywalas mnie super kobieta?
![]() ![]() Vedzia smsa Ci poslalam i zes mi nie odp. nieladnie ![]()
#372 |
Zadomowienie
|
bb smaka mi narobiłaś tym ravelry!
chciałam się zarejestrować i już z 10 minut czekam na linka na mejla ![]() a ja z tych mało cierpliwych...
![]() |
#373 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale jak chcesz juz to moge Ci dac moj login? Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://www.dailymail.co.uk/news/arti...s-plummet.html (widzisz Bakti jakiego masz wiernego czytelnika ![]() Pisza o tym sniegu a na razie nic ![]()
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-11-24 o 16:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hmm... To faktycznie nieladnie ![]() Nic nie poradze, ze jestem rozrywana smsowo i nie nadazam z elektroniczna mikro-korespondencja ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() idę pobuszować ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
bez jajców z tym śniegiem..... na pewno przyjdzie, aż dość go będziemy miały
![]() Wczoraj jechałąm autobusem, piękna pogoda, słońce nawet na chwilę zaświeciło a tu babka z sankami wchodzi do autobusu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Dzięki Ci dobra kobieto ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- ![]()
#377 |
Zadomowienie
|
Wybaczcie ale nawet nie spróbuję nadrobić was bo i tak nie dam rady
![]() Ja kupowałam w charity shop'ach sporo elektrycznych rzeczy ale my mamy bliziutko taki sklep i wszystkie rzeczy sprawdza elektryk pod względem bezpieczeństwa, funkcjonowania itp... ![]() maatra ![]() ![]() ![]() ![]() U nas w domu jakiś sezon na choroby, dzieci chore, TŻ kicha tylko ja zostałam ale pewnie i tak mnie dopadnie znając życie ![]() Suuuper, że spadnie śnieg ![]() ![]() Ale odnośnie tych świąt...jakoś ich nie czuję, tej atmosfery...Może dlatego, że dopiero koniec listopada a sklepy są zawalone świątecznymi rzeczami, wszędzie lecą piosenki typu "Merry Christmas" itp...Do 24 grudnia to ja już będę miała dość tych świąt ![]() ![]() Uciekam, muszę w domu posprzątać bo odkąd TŻ był w domu przez 4 dni wszystko zamieniło się w pobojowisko ![]() PS: Czy mogę podesłać komuś, kto aplikował na uniwerek, mój personal statement? W piątek dam go nauczycielowi ale on mi go sprawdzi raczej pod względem błędów a nie treści, dlatego chciałabym aby ktoś mi ew. doradził co powinnam dopisać a co pominąć ![]()
![]() Edytowane przez kuseczka Czas edycji: 2010-11-24 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Zadomowienie
|
Kuseczka ja Ci moge sprawdzic jesli chcesz. Tylko napisz na jaki kierunek skladasz.
Sssssimno
#379 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry mówi zima dzisiaj do mnie zza okna
![]() Pół metra śniegu ![]() (no dobra 20 cm ale jak dalej tak będzie padać to i pół metra będzie ![]()
#380 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
*************** Tz jechal na trening i wstal przed 6,oczywiscie Simon tez i gotowy do szkoly ![]() Musze skonczyc malowac sufit,zrobic zakupy i przespac sie ![]() ![]()
![]() |
#381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlubiace dziewczyny: gdzie kupujecie wloczke? idac wczoraj do szkoly minelam tego zdemolowanego vana policyjnego (studenci). Ja rozumiem frustracje i intencje ale przez takich kilku debili cala sprawa ucierpi jak ogladlam w wiadomosciach jak Pol naparzali palkami studentow to mi sie filmiki z czasow solidarnosci przypomnialy
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam 10 minut od domu sklep z włóczkami, materiałami, guzikami, rzeczami do robienia kartek, biżuterii, do zdobienia tortów itp. dosłownie mój "sweets shop" ![]() no i oczywiście ukochany ebay ![]() lecę robić kawę, bo zimnoooooooooooooooo ![]()
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
olka snieg super!!!
![]() przeslij jakies foty ja jak szlam dzis rano do pracy to brrrrrrrrr chyba takiego zimna jeszcze w tym roku nie bylo !!! traz tez marzne ..... ale zaraz rozgrzeje sie orzechowa kawka ![]() poza tym nie jestem dzis w nastroju ..... nawet czekolada nie pomaga czekam na koniec dnia !!!!
![]() |
#384 |
Zadomowienie
|
a umnie snieg tez jest, ale 1 cm na dachach i samochodach
![]() nic szczeolnego, tylko zimno bardzo brrrrrr... luzny dzien mam w pracy ![]() wiec korzystam i odpoczywam ![]()
![]() |
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja luznego dnia nie mam ..... niestety ..... ale coz, taki czas ....wszyscy wykrecaja sie choroba ![]()
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Kofika dzięki za info o tej kostce Lush
![]() zastanawiam się nad tymi fostkami do farbowania ![]() Zajrzałam na raverly, jakie cuda... ![]() dzisiaj jednak nie mam nastroju na doskonalenie swoich umiejętności jeśli chodzi o szydełkowanie ![]() Nosi mnie straszliwie, jakby PMS się zbliżał. Hromony wrrrr olka super z tym śniegiem ![]() U nas spadło kilka płatków o poranku... i tyle ![]() ![]() na razie zimno i słonecznie. ![]()
#387 |
Wtajemniczenie
|
Kofika oby do wieczora humor sie poprawil
![]() Nie bijcie mi tych braw, bo te kartki,to takie gotowe wzory ![]() Luna ja mialam ta kostke http://www.lush.co.uk/products/hairc...odiva_218.html i niestety mimo cudnego zapachu nie nadawala sie dla moich wlosow ![]() ![]() Henna byla tragiczna. nabalaganilam bardzo plus kolor kiepski wzeszedł,wlasciwie bez zmian ![]() ![]() Lorii ma doswiadczenie w farbowaniu wlosow henna, moze jej sie poradz. Pospalam,wiec biore sie za malowanie ![]()
#388 |
Konto usunięte
|
Kofi; ja tez bez humoru ostatnio sie snuje po tym swiecie
![]() ![]() za to mam juz prezent na SS ![]() Wszystkiego naj watkowym Kasiom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie w miescie jest sklep The Fabric Shop, czesto maja promocje ![]() Poza tym korzystam ze sklepu Wooly Jumper na eBayu. Korzystaj, korzystaj ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dzis caly dzien na zaawansowanym kursie Excela. Bardzo ciekawie, normalnie magie pokazuja ![]()
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
Fotki może będą, ale potem, jak TZ wróci z pracy i powie mi gdzie kabelki są do podłączenia fona pod kompa.
Śnieg śniegiem, ale jest jeden minus. Nogi mi sromotnie przemokły i zmarzły ![]() ![]() ![]() Lori czy te Twoje Bronxy są ciepłe i nieprzemakalne??
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.