![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Buciki ślubne
Dla dziewczyn szukających butków w kolorze fuksji w Ravelu są przepiękne
![]() ![]() ![]() Drugie z nowej kolekcji, niestety maja rozmiary tylko do 41 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Raczkowanie
|
uwielbiam takie butki
![]() ![]()
#2703 |
Zakorzenienie
|
Na amazonie nie znalazłam koloru jaki bym chciała. Moje wymarzone to satynowe apple green z okrągłymi noskami
![]() http://i2.pinger.pl/pgr222/ab757438001629504b9d0d2c Boję się zamawiać buty, bo mam dużą stopę szeroką w palcach. Jak nie ma zdjęcia spodu buta i długości wkładki w cm to nawet nie chcę ryzykować. Te na miarę kosztowałyby 200zł, jak dla mnie bardzo dużo za buty (normalnie kosztują 159zł) ale miałyby środek ze skóry. Cykam się z tym kolorem... Mogłabym sama im dostarczyć tkaninę, ale to musi być atłas szewski a nie wiem gdzie taki moge dostać Edytowane przez takaya Czas edycji: 2010-11-17 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
chciałabym do nich bukiet z zielonej Hortensji bo są takie śliczne, może by się udało bo kwitną na przełomie maja/czerwca. na początku są zielone a później bieleją.
Ewentualnie Cymbidium a już w ostateczności chryzantemy Edytowane przez takaya Czas edycji: 2010-11-17 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Raczkowanie
|
bardzo popularny kolorek weselny
![]() ![]()
#2706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
Kawuś jaaaaa chcę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
jeśli robi duże rozmiary to i ja chcę!!! bo wiem,że jest firma która robi na zamówienie, ale tylko małe do rozmiaru 36
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2710 |
Raczkowanie
|
http://www.princessbridalgowns.com/j...ing_gown.html#
a jakie polecacie buciki dla mojej sukienki?? WYSOKI OBCAS MUSI BYC
#2711 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, ja mam pytanie
![]() Moze orientuje sie ktos czy buty z Growikar mozna zamawiac indywidualnie? tzn jedna para na adres domowy?
![]() |
#2712 | |
Zakorzenienie
|
dziewczyny kolezanka ma problemy z poszukaniem tej laski z allegro ale dzis postaram sie wam ja wklejić
![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
wiem ze dziewczyny z watku Panny Młode Kielce zamawiały indywidualnie buty z growikaru zapytaj ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Rozeznanie
|
Witajcie Kochane. Ja poszukuję takich butów. Czy może wiecie, gdzie mogę je kupić w Lublinie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Zadomowienie
|
dziewczyny pisalam kiedys ze bede miec buty taneczne - sprawdzily sie na 100%
tydzien przed slubem dopiero je odebralam bo nie ma mnie w polsce i jak przymierzylam to bylam zalamana bo doslownie wzynaly sie wszedzie i mialam wrazenie ze sa za male o numer!!! bylam troche zalamana ale pani ze sklepu wyslala je od razu do producenta i odebralam w srode przed slubem i byly po prostu idealne!! jak papcie i nie mialam zadnych butow na przebranie i dobrze bo cala noc przetanczylam a na drugi dzien zadnych otarc, odciskow itp wiec polecam!
#2716 |
Raczkowanie
|
Karadka: ja tez bede zamawiac buty taneczne, mozesz wstawic prosze fotke swoich? dziekuje bardzo
![]()
#2717 |
Zadomowienie
|
Ahh to temat dla mnie
![]() ![]() Są troszkę przybrudzone po dwóch dniach sesji no i weselu ![]() Ale były te idealne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() czy mogłybyście pomóc mi wybrać odpowiedni kolor butów do tej sukienki ? sukienka jest w kolorze o nazwie light gold (czyli taki ciepły dość mocny ecru). Chciałabym aby buty były innego koloru ![]() ![]()
#2719 |
Rozeznanie
|
A to pochwalę się moimi, szukałam ich bardzo długo, miały być białe, ze skórki, bez czubów, bez pasków na kostkę i z minimum ozdób. Do tego jeszcze wygodne i nie za drogie...
Ku mojemu zaskoczeniu 8-centymetrowe szpile odczułam dopiero nad ranem.
![]() |
#2720 |
Przyczajenie
|
Co myślicie panie o takich butkach ?
http://www.dorotawormuth.pl/img/gallery_dodatki/d03.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dorotheaa gdzie kupiłaś takie piękne butki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny..Ja również uważam, że szpice to jakaś inna epoka..Ani w tym elegancji ani wygody. Ja poszukuję butów wygodnych, z okrągłym noskiem lub bez palców, jasno-kremowych/ivory/pastelowy róż/beż na obcasie max 7-8 cm (najlepiej z platformą). Widziałam takie w komisie, ale niestety nieaktualne
![]() Macie propozycje, gdzie takich butów można szukać?? Lubię też kokardki/kamienie (nie plastikowe świecidełka!) itp. Myślę, że mogły by pasować do mojej kiecki..Gdybyście widziały takie to podzielcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Raczkowanie
|
ładne , ale szkoda że nie mają białej podeszwy.
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- za wyyyyyyyysoki obcas jak dla mnie ![]()
#2725 |
Wtajemniczenie
|
Nie przemawia do mnie pomysł z białą podeszwą. Ile czasu pozostanie biała? Może przez pierwsze 30 metrów drogi, o ile będzie ładna pogoda
![]()
#2726 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może macie jakieś inne propozycje do mojej sukienki.. Edytowane przez soundaddicted Czas edycji: 2014-06-11 o 11:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi one BARDZO się podobają, ale numeracja tylko do 40 ![]() Przepiękne sa też ślubne Menbura, ale ich cena zaczyna się od 200zł i tez mają tylko do 40. Ja zakochałam się w tych ostatnich, na żywo są jeszcze piękniejsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2728 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do wielkosci, mierzylas je moze? Czesto buty bez palcow sa wieksze niz standardowe w tym rozmiarze. Ja normalnei mam rozmiar 40, ale w szpilkach czesto 39 a w butach bez palcow nawet 38.. Edytowane przez soundaddicted Czas edycji: 2010-12-06 o 20:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
soundaddicted ja mam 42, czasem zmieszczę się w wysokie 41 pod warunkiem, że nie są wąskie w palcach ;/ Oddając kozaki w Deichmannie na reklamacje wzięłam w zamian biale butki na platformie, myślałam,że się rozejdą ale niestety. Nie wiem jak ja je przymierzałam,że wtedy wydawały mi się tylko lekko ciasne
![]() W butach z odkrytymi palcami to ja w sumie jakoś chodzić nie umiem, choćby nie wiem jak małe wycięcie palce koniecznie chcą przez nie wyjść ![]() Bardzo podobają mi sie peep toe, ale wiem że ja całej nocy w takich nie przetańczę bo będę szurała palcami po parkiecie, albo wycięcie będzie mi się wrzynało. Chciałabym buty na platformie bo bardzo mi się takie podobają, ale raczej nie znajdę ładnych zielonych na moją stopę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pewnie tanecznych na platformie nie robią? Ja znam kozdrę i akces, ale tam nei ma platform w ofercie...Przynajmniej rozmiar miałabyś dopasowany :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.