|
|
#1171 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XXI
Nie rób tego pod żadnym pozorem! Kolor się nie rozwija do końca i ja tak sobie zafundowałam kiedyś zamiast delikatniej rudych włosów jaskrawą fuksję
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Red, każdy ma mroczne instynkty, które czasem wyłażą na światło dzienne |
|
|
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1174 |
|
|
A ja właśnie odkryłam jaki mam naturalny kolor włosów wg profesjonalnych palet. Ciemny blond złocisto-popielaty
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1176 | |
|
BAN stały
|
Staram się, ale to silniejsze ode mnie
W zeszłym roku o wiele lepiej mi szło, potrafiłem powstrzymać się na 2 tyg. nawet (a jakie to ułatwienie przy "oczyszczaniu twarzy") ![]() Cytat:
Spokojnie, obgryzam tylko w zaciszu domowym (publiczne obgryzanie mnie brzydzi, to bardzo nieeleganckie jest, a i mało higieniczne) ![]() Btw - Melk! Do tej bluzki koniecznie te buty ![]() Przejawiasz niezdrowe zainteresowanie tym tematem ![]() --- Za długo spałem
|
|
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
zależy gdzie wychodzisz i co będziesz łowić
Night Club Dance club to chyba Codem ich Codem ale i likierowaty ma moc przylepną - choć zauważyłam ze taka zjadliwa słodycz to niekoniecznie meskie towarzystwo buja ale wszystko zależy no i przede wszystkim na którego ( zapacha) masz większą chrapkę dziś Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-12 o 15:26 |
|
|
|
#1178 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Szczęś - ciara
![]() Cytat:
Anorektyk? To już lepiej te chińskie siuśki pij ![]() Cytat:
![]() Nie, takie bardziej całe żywo w świetle dziennym, żebym Cię mogła dotknąć (podać rękę na przywitanie, świntuchy Cytat:
![]() ![]() Podczas porodu wychodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-12 o 15:28 |
|||||
|
|
|
#1179 | |
|
|
Albo chlor z wody
![]() Cytat:
Ja też niedawno gupia zjadłam
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli bardziej zielone od północy, to mech ![]() Cytat:
Angel niestety dla W. nie do zniesienia
|
|
#1182 |
|
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1184 | |
|
|
Cytat:
Może np. byłaś ruda i chciałaś zostać brunetką? Literatura zna takie przypadki
|
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
A może Boudoir?
![]() Ju, obleciało cały łeb A Pleasures? Tru, glony, nie ma co |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ludzie
Wróciłam z Poznania tudej, Jestem w ciężkim szoku polskie koleje czy też inne intercity( jak się ten szajs w ogóle nazywa ) Co za bajzel ,co za brak organizacji... długo by opowiadać przygody z przejechania prawie 1000 kilometrów , ale mieliśmy takiego wkurfa Ludzie podróżują w tragicznych warunkach , nie wiedzą z którego peronu pociąg, w 5 miejscach sprzedają tę samą miejscówkę ,brak słów,no brak słów.... ![]() Współczuję Mai i wszystkim którzy podróżują koleją częściej niż raz do roku . Mojego kretyńskiego owłosieństwa nikt nie wyczaił bom zamotała w mikrą mietełkę nad szyjom,fotki niet,chyba że pójdę do fryzjera i mi wyrówna
|
|
#1187 |
|
|
Słyszałam, że leniwcom czasem rosną na futrze, ale żeby Piniom
|
|
|
#1188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pin akurat likierową wersję bada a to już inna bajka a na co masz chrapkę - ja też tak miewam że korci mnie to czego nie mam teraz L'Instant PH i o dziwo mam ochotę zlać się zapachem od którego uciekałam latami - czymś nie moim, taki hardcorowy skok w bok Alien? jakieś słodkie Niny - niecne kosmate myśli zapachowe mam Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-12 o 15:40 |
|
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
Tru, dlatego podejrzewam siebie, przez te leniwce
![]() Skarbiątko ![]() Ja jeżdżę raz na tydzień/dwa i wiem coś o tym... |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1190 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No dzięki, chcesz żebym się zabiła? I gdzie ja bym niby miała śmigać w takich butach ![]() Jutro się okaże, co z bluzką. Gópia byłam, że od razu jej nie wzięłam. ![]() No tsooo? Ludzie obrzydliwe som. Czasem jeszcze oprócz słuchania trzasków muszę patrzeć jak ślina im się ciągnie od tych pazurów.
|
|
|
|
|
#1191 | |
|
|
Cytat:
Nawet kiedyś się zdarzyło, że siedziałam na forum i wpisywałam w "Czym dziś pachniesz", że pachniałam Aniołkiem Liliowym bodajże, a on mi patrzył przez ramię i jak to zobaczył to "Aaaaa, teraz wszystko jasne, tak myslałem co mi tak swiństwa po glowie chodzą, a ty po prostu Angelem pachniesz"
|
|
|
|
#1192 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ mię goni do sprzontania kuchni ,zero litości,no zero...dopiero żem wróciła sponiewierana..no dobra ..spałam w pociągu,ale co to za spanie, a poprzedniej nocy 2 godziny li i tylko.
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie to nie lecą na żaden zapach. Niewdzięcznicy! Dranie! Demony w stringach!
|
|
|
|
#1194 | ||
|
Zakorzenienie
|
szęściara - wiedziałam ze wyjątki są gdzieś pochowane po kątach
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
gratuluję - mnie by radość że mam nówke kuchnie zrekompensowała to i owo bardzo ciekawa jestem "typu" kuchni jaki ma stajl nowoczesna?, rustykalna?, kolory,? etc |
||
|
|
|
#1195 | ||
|
Zakorzenienie
|
rachell fotki zrobię jak już posprzątam co nie nastąpi dziś
![]() Nowoczesna chyba jest, opiszę na razie kolor wenge plus mleczne szkło ,blaty trawa morska,ściany w kolorze zwanym deser waniliowy,uchwyty zwyczajne relingi.Podłoga jasna ,taka jakby beżowai szkło zamiast glazury w kolorze oczoje**** bordowo-czerwonym. Szafki w połowie mają są samodomykające i ciche ,górne z teleskopami i hamulcem coby nie trzaskały,dwie sztuki combo.Okap schowany w szafce i właściwie wszystko schowane oprócz lodówki. I tyle chyba. Nic szczególnego raczej ale w porównaniu z tym co miałam dotąd to pełny wypas TŻ w związku z tym oczekuje że będę gotowała jak Vesenka chyba muszę jakie szkolenie odbyć
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś mam romantico popołudnie... czyli seans horrorów ![]() Było Dark Water, teraz leci Delikatna
|
|
#1197 | ||||||
|
BAN stały
|
Się mówi "Szczęść Boże"
Cytat:
![]() O tabletki się rozchodzi Cytat:
Cytat:
Największa ochota obżarcza nachodzi mnie przy spożywaniu % (chyba hamulce mi wtedy puszczają) ![]() Cytat:
W radiu słyszałem coś ostatnio, że są jakieś zmiany w rozkładach jazdy, a jest całkowity brak informacji i nikt nic nie wie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Polly bankietuje jeszcze? |
||||||
|
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzy razy tak - nowoczesne uwieeeeelbiam - wnisokuję że masz "jasną" kuchnie że dużo światła wpada oknem? zobaczyłam ja oczami wyobraźni - tak świeżo ( nie zeby było nieświeżo przedtem ) i lekko, może ciut po japońsku ? ten czerwień - mam taki dywan na jasnej podłodze - mega energetyczny kolor, zwłaszcza to szkło, widziałam to na "wystawach", w różnych wersjach i jak na razie nic nie podoba mi się bardziej, ale do czasu swojej kuchni to pewnie na topie będzie czysty beton zatem na razie emocjonuję sie na sucho Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-12 o 16:27 |
|
|
|
|
#1199 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słuchajcie ja Wam prześlę wszystkie moje słodycze (nawet jeszcze coś dokupię każdemu wyjdzie to na zdrowie Ooo fajnie ![]() Cytat:
Może lepiej opowiedz czego się dziś uczysz co? ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
Mówi się przerywane objęcie, przerywane zbliżenie itd No ok niech będzie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.

W zeszłym roku o wiele lepiej mi szło, potrafiłem powstrzymać się na 2 tyg. nawet (a jakie to ułatwienie przy "oczyszczaniu twarzy") 

polskie koleje czy też inne intercity( jak się ten szajs w ogóle nazywa
) Co za bajzel ,co za brak organizacji... długo by opowiadać przygody z przejechania prawie 1000 kilometrów , ale mieliśmy takiego wkurfa

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
- mnie by radość że mam nówke kuchnie zrekompensowała to i owo