![]() |
#1171 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XXI
Nie rób tego pod żadnym pozorem! Kolor się nie rozwija do końca i ja tak sobie zafundowałam kiedyś zamiast delikatniej rudych włosów jaskrawą fuksję
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Red, każdy ma mroczne instynkty, które czasem wyłażą na światło dzienne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
|
A ja właśnie odkryłam jaki mam naturalny kolor włosów wg profesjonalnych palet. Ciemny blond złocisto-popielaty
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1176 | |
BAN stały
|
Staram się, ale to silniejsze ode mnie
![]() ![]() Cytat:
![]() Spokojnie, obgryzam tylko w zaciszu domowym (publiczne obgryzanie mnie brzydzi, to bardzo nieeleganckie jest, a i mało higieniczne) ![]() Btw - Melk! Do tej bluzki koniecznie te buty ![]() Przejawiasz niezdrowe zainteresowanie tym tematem ![]() --- Za długo spałem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Zakorzenienie
|
zależy gdzie wychodzisz i co będziesz łowić
Night Club Dance club to chyba Codem ich Codem ale i likierowaty ma moc przylepną - choć zauważyłam ze taka zjadliwa słodycz to niekoniecznie meskie towarzystwo buja ale wszystko zależy no i przede wszystkim na którego ( zapacha) masz większą chrapkę dziś Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-12 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1178 | |||||
Zakorzenienie
|
Szczęś - ciara
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Anorektyk? To już lepiej te chińskie siuśki pij ![]() Cytat:
![]() Nie, takie bardziej całe żywo w świetle dziennym, żebym Cię mogła dotknąć ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Podczas porodu wychodzi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-12 o 14:28 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | |
|
Albo chlor z wody
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli bardziej zielone od północy, to mech ![]() Cytat:
Angel niestety dla W. nie do zniesienia ![]()
![]() |
#1182 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1184 | |
|
Cytat:
![]() Może np. byłaś ruda i chciałaś zostać brunetką? Literatura zna takie przypadki ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Zakorzenienie
|
A może Boudoir?
![]() Ju, obleciało cały łeb ![]() A Pleasures? Tru, glony, nie ma co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1186 | ||
Zakorzenienie
|
Ludzie
![]() Wróciłam z Poznania tudej, Jestem w ciężkim szoku ![]() ![]() ![]() Ludzie podróżują w tragicznych warunkach , nie wiedzą z którego peronu pociąg, w 5 miejscach sprzedają tę samą miejscówkę ,brak słów,no brak słów.... ![]() Współczuję Mai i wszystkim którzy podróżują koleją częściej niż raz do roku . Mojego kretyńskiego owłosieństwa nikt nie wyczaił bom zamotała w mikrą mietełkę nad szyjom,fotki niet,chyba że pójdę do fryzjera i mi wyrówna ![]()
![]() |
#1187 |
|
Słyszałam, że leniwcom czasem rosną na futrze, ale żeby Piniom
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pin akurat likierową wersję bada a to już inna bajka a na co masz chrapkę - ja też tak miewam że korci mnie to czego nie mam teraz L'Instant PH i o dziwo mam ochotę zlać się zapachem od którego uciekałam latami - czymś nie moim, taki hardcorowy skok w bok Alien? jakieś słodkie Niny - niecne kosmate myśli zapachowe mam Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-12 o 14:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
Tru, dlatego podejrzewam siebie, przez te leniwce
![]() Skarbiątko ![]() Ja jeżdżę raz na tydzień/dwa i wiem coś o tym... |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 | |
BAN stały
|
Cytat:
No dzięki, chcesz żebym się zabiła? ![]() I gdzie ja bym niby miała śmigać w takich butach ![]() Jutro się okaże, co z bluzką. Gópia byłam, że od razu jej nie wzięłam. ![]() No tsooo? Ludzie obrzydliwe som. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | |
|
Cytat:
![]() Nawet kiedyś się zdarzyło, że siedziałam na forum i wpisywałam w "Czym dziś pachniesz", że pachniałam Aniołkiem Liliowym bodajże, a on mi patrzył przez ramię i jak to zobaczył to "Aaaaa, teraz wszystko jasne, tak myslałem co mi tak swiństwa po glowie chodzą, a ty po prostu Angelem pachniesz" ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1192 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ mię goni do sprzontania kuchni ![]() ![]()
![]() |
#1193 |
Zakorzenienie
|
U mnie to nie lecą na żaden zapach. Niewdzięcznicy! Dranie! Demony w stringach!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1194 | ||
Zakorzenienie
|
szęściara - wiedziałam ze wyjątki są gdzieś pochowane po kątach
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
gratuluję ![]() bardzo ciekawa jestem "typu" kuchni jaki ma stajl nowoczesna?, rustykalna?, kolory,? etc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | ||
Zakorzenienie
|
rachell fotki zrobię jak już posprzątam co nie nastąpi dziś
![]() Nowoczesna chyba jest, opiszę na razie kolor wenge plus mleczne szkło ,blaty trawa morska,ściany w kolorze zwanym deser waniliowy,uchwyty zwyczajne relingi.Podłoga jasna ,taka jakby beżowai szkło zamiast glazury w kolorze oczoje**** bordowo-czerwonym. Szafki w połowie mają są samodomykające i ciche ,górne z teleskopami i hamulcem coby nie trzaskały,dwie sztuki combo.Okap schowany w szafce i właściwie wszystko schowane oprócz lodówki. I tyle chyba. Nic szczególnego raczej ale w porównaniu z tym co miałam dotąd to pełny wypas ![]() TŻ w związku z tym oczekuje że będę gotowała jak Vesenka chyba muszę jakie szkolenie odbyć ![]() ![]()
![]() |
#1196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dziś mam romantico popołudnie... ![]() ![]() Było Dark Water, teraz leci Delikatna
![]() |
#1197 | ||||||
BAN stały
|
Się mówi "Szczęść Boże"
![]() Cytat:
![]() O tabletki się rozchodzi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() W radiu słyszałem coś ostatnio, że są jakieś zmiany w rozkładach jazdy, a jest całkowity brak informacji i nikt nic nie wie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() --- Polly bankietuje jeszcze? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() trzy razy tak - nowoczesne uwieeeeelbiam - wnisokuję że masz "jasną" kuchnie że dużo światła wpada oknem? zobaczyłam ja oczami wyobraźni - tak świeżo ( nie zeby było nieświeżo przedtem ![]() ![]() zatem na razie emocjonuję sie na sucho Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-12 o 15:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1199 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słuchajcie ja Wam prześlę wszystkie moje słodycze (nawet jeszcze coś dokupię ![]() ![]() ![]() Ooo fajnie ![]() Cytat:
Może lepiej opowiedz czego się dziś uczysz co? ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
Mówi się przerywane objęcie, przerywane zbliżenie itd No ok niech będzie ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.