My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-12, 19:03   #4891
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Poważnie się nie dziwisz? O Jezu jak dobrze, a myślałam że tylko ja jestem taka pie*dolnięta
No właśnie, przecież na pierwszej randce nie będę z nim rozmawiać, jeszcze czego !!

Ohh ja też bym poćwiczyła bardzo chętnie

No upasł się świniak jeden

No może i lubi, mogłam mu napisać, że nie znałam go od tej strony
Jedna znajoma kiedyś siedziała na z/w i miała opis "bawię się ci*ką" i najlepsze, że to brat jej taki opis ustawił jak poszła pod prysznic
A kolega też miał zaje*iscie napisane, no i doszedł do tego kto mu tak ustawił ?

oczywicie,ze tak gdyby mnie to dziwilo to pewnie do tej pory bylabym dziewica i nie wiedziala co to masturbacja
no wlasnie,bedziecie miec lepsze rzeczy do roboty

trzeba bylo tak napisacciekawe co by odpisal
oo kolejna! dobrze ze mi nikt sie nie dobiera do komputera

tak,jego wspollokator w ogole ich jest 3,trzymaja sie od LO.teraz razem mieszkaja i takie odpaly robia,ze glowa mala ostatni zaklad byl,ze Golon przebiegnie nago przez centrum Bialegostoku i przebiegl ,do tego wstawil zdjecia na fejsa
Stary 2010-12-12, 19:20   #4892
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
oczywicie,ze tak gdyby mnie to dziwilo to pewnie do tej pory bylabym dziewica i nie wiedziala co to masturbacja
no wlasnie,bedziecie miec lepsze rzeczy do roboty

trzeba bylo tak napisacciekawe co by odpisal
oo kolejna! dobrze ze mi nikt sie nie dobiera do komputera

tak,jego wspollokator w ogole ich jest 3,trzymaja sie od LO.teraz razem mieszkaja i takie odpaly robia,ze glowa mala ostatni zaklad byl,ze Golon przebiegnie nago przez centrum Bialegostoku i przebiegl ,do tego wstawil zdjecia na fejsa
No to przynajmniej tyle, że nie jestem sama
No dokładnie, kto by się tam rozmowami zajmował Szczególnie, że kolega TAK DOBRZE wyposażony

Pewnie by napisał, że lubi twardy ku*as
No mnie też nie na szczęście

O matko ale mają pomysły A o której godzinie tak przebiegł ? Masakra
Stary 2010-12-12, 19:46   #4893
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No to przynajmniej tyle, że nie jestem sama
No dokładnie, kto by się tam rozmowami zajmował Szczególnie, że kolega TAK DOBRZE wyposażony

Pewnie by napisał, że lubi twardy ku*as
No mnie też nie na szczęście

O matko ale mają pomysły A o której godzinie tak przebiegł ? Masakra

ano tez wlasnie,po co marnowac material

w takim momencie bym sie porzygala

gdzies przed 8 chyba,tak ze ludzie szli do pracy ale specjalnie pojechali do Biaego,zeby nikt ich nie poznal,bo sami studiuja w Poznaniu
Stary 2010-12-12, 19:58   #4894
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
ano tez wlasnie,po co marnowac material

w takim momencie bym sie porzygala

gdzies przed 8 chyba,tak ze ludzie szli do pracy ale specjalnie pojechali do Biaego,zeby nikt ich nie poznal,bo sami studiuja w Poznaniu
I to jeszcze taaaaki materiał

Ja też

I dobrze wymyślili Matko jakbym zobaczyła takiego golasa biegającego po chodnikach to bym chyba umarła ze śmiechu Fajnych masz kolegów Ja raz siedziałam ze znajomymi i jeden kolega miał mnie odprowadzić do domu i założył się z drugim, że ściągnie spodnie do kostek i tak będzie ze mną szedł no i szedł je*any, a mróz był nieziemski Jajcęta mu równo zmarzły

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Ubrałam skarpety frotte i wepchałam stopy do nowych butów żeby je rozbić , zgodnie z Twoją poradą Zaje*iście wyglądają takie szpile do skarpet

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

ja lecę do baru jednak Do spisania później

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-12-12 o 19:55
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 19:58   #4895
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
I to jeszcze taaaaki materiał

Ja też

I dobrze wymyślili Matko jakbym zobaczyła takiego golasa biegającego po chodnikach to bym chyba umarła ze śmiechu Fajnych masz kolegów Ja raz siedziałam ze znajomymi i jeden kolega miał mnie odprowadzić do domu i założył się z drugim, że ściągnie spodnie do kostek i tak będzie ze mną szedł no i szedł je*any, a mróz był nieziemski Jajcęta mu równo zmarzły

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Ubrałam skarpety frotte i wepchałam stopy do nowych butów żeby je rozbić , zgodnie z Twoją poradą Zaje*iście wyglądają takie szpile do skarpet

eee to wlasnie,ino rypac

zdebilnialych mam kolegow Twoj nie lepszy a o co sie zalozyliscie?

to juz wiesz jak idziesz na impreze

ale nachajcowalam goraco jak w piekle
Stary 2010-12-12, 20:40   #4896
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
O matko z opisu wygląda to tragicznie brrr Oby jak najszybciej przeszedł ból, a próbowałaś sobie to moczyć w kwaśnej wodzie ?

No prawie jej nie było widać z tego śniegu, to fakt Przyszła do domu jak bałwanek, z resztą ja tak samo
To faktycznie tanie te bombki, ale u mnie tyle bombek jest, że ze trzy choinki by w to ubrał
Ja też byłam dzisiaj w Biedronce, ale kupowałam tylko rzeczy do domu

No szkoda szkoda, ale powiem Ci ,że gdyby tak jakimś cudem zaproponował żeby się spotkać , oczywiście pod warunkiem , że byłby już wolny, to pewnie i tak bym zaryzykowała, aby na własnej skórze się przekonać czy rzeczywiście jest taki pie*dolnięty

Aa to nie pytam co ćwiczyłaś przy tym pamiętniku nimfomanki

O kurcze, jesteś sławna A ten Szcześniak nieźle utył, wygląda jak chomik

Dziewczyny, ale jaja Koledze Desperadosa chyba ktoś się włamał na gg, miał przez chwilę opis " Lubię smak fiuta"
nie moczyłam go w kwaśnej wodzie bo bym chyba umarła z bólu ale kupiłam sobie altacet w aptece, to jest żel na stłuczenia i może mi coś ulży
u moich rodziców też pełno bombek ale nie będę im wykradać
może nie znasz go od tej strony i lubi ten smak
Cytat:
no na razie sobie odpusc te silownie,niech Ci sie wygoi

ja tez go nie lubie,ale ladnie Kalisz pokazal wiec ma plusa

nie dziwie Ci sie przeciez nie musicie rozmawiac

nie nie,tylko brzuszki ale nie powiem,ze bym w inny sposob pociwiczyla

eee nie 2 razy go mijalam na uczelni,bo dostawal u nas w auli tytul ambasadora Kalisza,ale nie wiedzialam ze robi teledysk no a na zywo jeszcze wiekszy jest

a moze lubi uwielbiam takie odpaly,na fejszboku mial moj kolega "nie lubie swojego napletka,ze tez nie jestem obrzezany;/" i pozniej wszyscy dchodzili kto tak napisal
ja też bym sobie poćwiczyła
on jest grubym spaślakiem
też dobry opis

ja doszłam jakoś do domu ale ledwo jeszcze jest mega ślisko i bym się wygrzmociła
zjadłam kolację gdzieś z godzinę temu
wyprałam ciuchy tż w rękach i to robocze wanna była czarna dosłownie, teraz drugi raz piorą się w pralce i czekam aż pralka skończy prać i muszę je wywiesić
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 00:59   #4897
Sunsett
Zakorzenienie

Dziewczyny , widziałam się z KD Byłam z dziewczynami w barze , a on pisał do mnie cały wieczór no i się spotkaliśmy i ku*wa jestem rozczarowana Nawet buzi nie było byliśmy w barze na drinkach , gadało się zaje*iście, ja spodziewałam się dalszego ciągu spotkania , a tu nic Odwiózł mnie do domu, ja na pożegnanie podałam mu rękę, a on zamiast chcieć coś więcej przytulił mnie serdecznie i tyle

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Uff, byłam pod prysznicem i ochłonęłam , bo wróciłam do domu trochę wkurzona Nie wiem sama co mu się stało, przecież zawsze się do mnie przystawiał, a dzisiaj niby zabiegał o spotkanie jak diabli, ale oprócz samej rozmowy nic więcej nie zrobił Był jeden moment, że w baaaardzo charakterystyczny sposób wspomniał o Desperadosie, może on coś mu mówił... A może nie chciał przedłużać wieczoru ze względu na mnie, bo wspominałam, że rano muszę wstać do pracy...
No mniejsza o to , było miło mimo wszystko, super mi się z nim rozmawia Tak się zagadaliśmy, że zostaliśmy ostatni w lokalu
Teraz idę odpoczywać, bo sądny dzień coraz bliżej
Jutro od 8 rano dyżur
Dobranoc

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-12-13 o 01:01
Stary 2010-12-13, 08:18   #4898
Sunsett
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja zgodnie z planem pracuję sobie już od 15 minut Nie chciało mi się wstawać strasznie , ale dałam radę
W ogóle to mój brat wczoraj poszedł gdzieś na imprezę i dzisiaj wziął sobie urlop na żądanie , a miał iść na rano do pracy i tylko ze względu na to przejęłam sobie ten dyżur No ale już było za późno aby cokolwiek kombinować, więc pracuję sobie, a on śpi na razie... Muszę jak najszybciej sprawić sobie ten parawan, bo siedzę w stresie...
Jak na razie piszą więc super, oby tak pozostało
Na śniadanie zjadłam serek homo i wypiłam gorzką herbatę z cytryną, bo trochę mnie głowa bolała szczerze powiem Ale już jest w porządku
Stary 2010-12-13, 08:24   #4899
caaalajaa
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny , widziałam się z KD Byłam z dziewczynami w barze , a on pisał do mnie cały wieczór no i się spotkaliśmy i ku*wa jestem rozczarowana Nawet buzi nie było byliśmy w barze na drinkach , gadało się zaje*iście, ja spodziewałam się dalszego ciągu spotkania , a tu nic Odwiózł mnie do domu, ja na pożegnanie podałam mu rękę, a on zamiast chcieć coś więcej przytulił mnie serdecznie i tyle

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Uff, byłam pod prysznicem i ochłonęłam , bo wróciłam do domu trochę wkurzona Nie wiem sama co mu się stało, przecież zawsze się do mnie przystawiał, a dzisiaj niby zabiegał o spotkanie jak diabli, ale oprócz samej rozmowy nic więcej nie zrobił Był jeden moment, że w baaaardzo charakterystyczny sposób wspomniał o Desperadosie, może on coś mu mówił... A może nie chciał przedłużać wieczoru ze względu na mnie, bo wspominałam, że rano muszę wstać do pracy...
No mniejsza o to , było miło mimo wszystko, super mi się z nim rozmawia Tak się zagadaliśmy, że zostaliśmy ostatni w lokalu
Jutro od 8 rano dyżur
Dobranoc
Sunseciku, a może jemu zależy i boi się że poprzez swoje nachalne zachowanie Cię zniechęci.. daj mu czas, skoro dobrze się wam rozmawia spotykajcie się właśnie jako przyjaciele, kto wie co z tego wyjdzie xD

Dzień dobry kochane ;*
Trochę mnie nie było ale już jestem.. Wstałam dziś wcześnie bo muszę sprawozdanie zrobić, cały weekend praktycznie nic nie robiłam bo siedziałam z tż, a to byliśmy na zakupach kupić sobie prezenty, a to w sobotę imieniny babci były i o zleciało
Na 12 mam na uczelnię więc biorę się za to sprawozdanie.. ah jak mi się nie chceee;/
Miłego dnia ślicznotki;*

http://guseve.blogspot.com/

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

caaalajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 08:59   #4900
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caaalajaa Pokaż wiadomość
Sunseciku, a może jemu zależy i boi się że poprzez swoje nachalne zachowanie Cię zniechęci.. daj mu czas, skoro dobrze się wam rozmawia spotykajcie się właśnie jako przyjaciele, kto wie co z tego wyjdzie xD

Dzień dobry kochane ;*
Trochę mnie nie było ale już jestem.. Wstałam dziś wcześnie bo muszę sprawozdanie zrobić, cały weekend praktycznie nic nie robiłam bo siedziałam z tż, a to byliśmy na zakupach kupić sobie prezenty, a to w sobotę imieniny babci były i o zleciało
Na 12 mam na uczelnię więc biorę się za to sprawozdanie.. ah jak mi się nie chceee;/
Miłego dnia ślicznotki;*
No sama nie wiem Zdziwiło mnie to , że nawet nie chciał buzi na pożegnanie, a za każdym razem jak się z nim widziałam i chciałam wyjść z samochodu bez buźki to mi zamykał drzwi i nie chciał wypuścić , a wczoraj nic Dlatego troszkę się zdziwiłam , no ale i tak spotkanie było bardzo udane No i pisał wczoraj smski jeszcze i przed chwilką odezwał się na gg

A jakie prezenty kupowaliście ? Co tam ciekawego dostałaś?
Życzę owocnego pisania sprawozdania I wzajemnie miłego dnia

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-12-13 o 09:00
Stary 2010-12-13, 09:22   #4901
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

Jutro od 8 rano dyżur
Dobranoc
kurcze, nie wiem co mu się stałomoże faktycznie ma jakieś poważniejsze plany wobec Ciebie i nie chce naciskać, ale jak wcześniej były buziaki to nie wiem
ale jak Wam się tak super gadało to pewnie jest dobrze
Cytat:

Dzień dobry kochane ;*
Miłego dnia ślicznotki;*
miłego pisania
a co to za prezenty?

witam
u mnie na śniadanie płatki plus kawka
z palcem jest masakra jest cały czarny na noc wysmarowałam go sobie tym altacetem ale tam jest napisane że 4 razy dziennie tym trzeba smarować
w ogóle Tz mnie rozje.ał, ja poszłam spać ok północy, no i obudziłam się w nocy patrzę na zegark a tam 3,40 a on jeszcze nie spał tylko ściągal jakieś filmy no to ja się nie dziwię że później śpi do 14
ja dyżuruję od 8 i jest spoko tyle że mam nogę na książce opartą i już mi drętwieje
Stary 2010-12-13, 09:31   #4902
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
kurcze, nie wiem co mu się stałomoże faktycznie ma jakieś poważniejsze plany wobec Ciebie i nie chce naciskać, ale jak wcześniej były buziaki to nie wiem
ale jak Wam się tak super gadało to pewnie jest dobrze

witam
u mnie na śniadanie płatki plus kawka
z palcem jest masakra jest cały czarny na noc wysmarowałam go sobie tym altacetem ale tam jest napisane że 4 razy dziennie tym trzeba smarować
w ogóle Tz mnie rozje.ał, ja poszłam spać ok północy, no i obudziłam się w nocy patrzę na zegark a tam 3,40 a on jeszcze nie spał tylko ściągal jakieś filmy no to ja się nie dziwię że później śpi do 14
ja dyżuruję od 8 i jest spoko tyle że mam nogę na książce opartą i już mi drętwieje
No właśnie ja też nie wiem On w sumie nigdy na nic nie naciskał, to co się działo to wychodziło samo od siebie Może faktycznie chodziło o tą moją pracę, bo trochę mu minka zrzedła jak powiedziałam, że wstaję o szóstej. No nic , okaże się wszystko, bo będzie w Polsce jeszcze mniej więcej miesiąc

Matko ale się narobiło z tym palcem, współczuję :/ Może faktycznie jak zaczniesz smarować tym altacetem tak jak piszą, to coś Ci przejdzie... Poczytaj na necie, może są jakieś "babcine" sposoby na takie dolegliwości, szkoda żebyś się męczyła

Matko do 4 nad ranem na kompie siedzieć... no tak masz rację, w takim wypadku ja również się nie dziwię, że całe dnie przesypia...

To super, że na dyżurku dobrze idzie U mnie dzisiaj rewelacja , piszą non stop Przed chwilą moderator zagadał do mnie i pyta, czy ja robię cokolwiek oprócz siedzenia, więc mu napisałam, że nie A on do mnie że to jest jakaś masakra, że mam za duży ruch aby tylko siedzieć i że mu to bardzo utrudnia robotę No cóż , ma pecha
Stary 2010-12-13, 10:10   #4903
caaalajaa
Zadomowienie

cieszę się dziewczyny że tak wam dobrze na tych dyżurach idzie

o jaa! 4 w nocy na kompie, ja pamiętam raz tak siedziałam.. poszłam spać przed 5 i o 6.3o wstawałam do szkoły

Jeżeli chodzi o prezenty to chcieliśmy sobie kupić coś pod choinkę, Tż wybrał sobie perfumy pumy animagical, a ja chciałam buty "emu" upatrzyłam sobie w h&m ale nie było mojego rozmiaru, chodziliśmy ze 2 godziny i w końcu nic nie wybrałam, jak wróciliśmy do domu zamówiłam sobie tunikę na allegro i mam dokupic rajstopki sobie i o taki prezent żebym miała się w co ubrać na święta ;D

Tak w ogóle, ostatnio rezerwowaliśmy domek w zakopanym na ferie.. cieszę się przeogromnie bo jestem z tż prawie 1,5 roku a nigdzie razem nie wyjeżdżaliśmy

Uff.. skończyłam sprawozdanie!

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

Stary 2010-12-13, 10:18   #4904
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:

o jaa! 4 w nocy na kompie, ja pamiętam raz tak siedziałam.. poszłam spać przed 5 i o 6.3o wstawałam do szkoły

Jeżeli chodzi o prezenty to chcieliśmy sobie kupić coś pod choinkę, Tż wybrał sobie perfumy pumy animagical, a ja chciałam buty "emu" upatrzyłam sobie w h&m ale nie było mojego rozmiaru, chodziliśmy ze 2 godziny i w końcu nic nie wybrałam, jak wróciliśmy do domu zamówiłam sobie tunikę na allegro i mam dokupic rajstopki sobie i o taki prezent żebym miała się w co ubrać na święta ;D

Tak w ogóle, ostatnio rezerwowaliśmy domek w zakopanym na ferie.. cieszę się przeogromnie bo jestem z tż prawie 1,5 roku a nigdzie razem nie wyjeżdżaliśmy

A co Ty robiłaś do 5 nad ranem na kompie ?
Mi się raz tak zdarzyło ale to byłam jeszcze wtedy mała , jak podpięli nam internet to szłam spać jak świtało na dworze , robiłam sobie bloga

A jaką tą tuniczkę zamówiłaś ? No to szkoda, że butów nie znalazłaś, ale tuniczka też fajny prezent)

O proszę A na jak długo jedziecie? Zapowiada się miły pobyt, zimą w Zakopanym jest przepięknie Macie domek w samym Zakopanym ,czy gdzieś na obrzeżach ? Jedziecie tylko we dwójkę, czy z jakimiś znajomymi ?
My z koleżankami też planowałyśmy jakiś wyjazd w ferie i myślałyśmy właśnie o Zakopanym, ale w końcu stanęło na tym, że najprawdopodobniej wybierzemy się na Armin Only do Poznania

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-12-13 o 10:20
Stary 2010-12-13, 10:33   #4905
caaalajaa
Zadomowienie

Cytat:
A co Ty robiłaś do 5 nad ranem na kompie ?
Mi się raz tak zdarzyło ale to byłam jeszcze wtedy mała , jak podpięli nam internet to szłam spać jak świtało na dworze , robiłam sobie bloga

A jaką tą tuniczkę zamówiłaś ? No to szkoda, że butów nie znalazłaś, ale tuniczka też fajny prezent)

O proszę A na jak długo jedziecie? Zapowiada się miły pobyt, zimą w Zakopanym jest przepięknie Macie domek w samym Zakopanym ,czy gdzieś na obrzeżach ? Jedziecie tylko we dwójkę, czy z jakimiś znajomymi ?
My z koleżankami też planowałyśmy jakiś wyjazd w ferie i myślałyśmy właśnie o Zakopanym, ale w końcu stanęło na tym, że najprawdopodobniej wybierzemy się na Armin Only do Poznania
ja to w liceum.. moja "wielka miłość" była chora i z nią rozmawiałam..:mur :
a tuniczkę o taką http://moda.allegro.pl/tunika-sweter...357739945.html chciałam coś w miarę "eleganckiego" żebym mogła na wigilię założyć, myślę że się nada

no jedziemy na 5 dni - 3 nocki, na więcej fundusze nie pozwalają i Tż praca :P a domek mamy w samym centrum, 5 minut spacerkiem od Krupówek. Jedziemy sami, chcemy trochę czasu we dwoje spędzić :P bo to akurat przypada nam na walentynki )

O wasz wyjazd też fajny )

dobra lecę laski powoli na uczelnię.. jak mi się nie chceee(
Buziaaaki;*

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

Stary 2010-12-13, 10:47   #4906
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie ja też nie wiem On w sumie nigdy na nic nie naciskał, to co się działo to wychodziło samo od siebie Może faktycznie chodziło o tą moją pracę, bo trochę mu minka zrzedła jak powiedziałam, że wstaję o szóstej. No nic , okaże się wszystko, bo będzie w Polsce jeszcze mniej więcej miesiąc

Matko ale się narobiło z tym palcem, współczuję :/ Może faktycznie jak zaczniesz smarować tym altacetem tak jak piszą, to coś Ci przejdzie... Poczytaj na necie, może są jakieś "babcine" sposoby na takie dolegliwości, szkoda żebyś się męczyła

Matko do 4 nad ranem na kompie siedzieć... no tak masz rację, w takim wypadku ja również się nie dziwię, że całe dnie przesypia...

To super, że na dyżurku dobrze idzie U mnie dzisiaj rewelacja , piszą non stop Przed chwilą moderator zagadał do mnie i pyta, czy ja robię cokolwiek oprócz siedzenia, więc mu napisałam, że nie A on do mnie że to jest jakaś masakra, że mam za duży ruch aby tylko siedzieć i że mu to bardzo utrudnia robotę No cóż , ma pecha
jak jeszcze miesiąc będzie to macie dużo czasu ale może faktycznie nie chciał Cię zatrzymywać ze względu na pracę
kurcze, nie bardzo wiem co zrobić z tym palcem, pozostaje mi chyba czekać aż się zagoi, wyszłam dzisiaj w adidasach ale jest jeszcze gorzej niż w kozakach, ale zaszłam do rodziców i wzięłam emu i jest sto razy lepiej
on twierdzi że spać nie może w nocy, ale ja się nie dziwię jak wczoraj wrócił z pracy i spał pół dnia, to później spać w nocy nie może
no ja też tylko siedzę, tyle że do mnie codziennie przychodzi ten sam koleś i siedzi z 1,5 h oprócz tego co chwilę ktoś zagląda ale tak na 10-20 min
super że tak Ci dobrze idzie oby tak dalej
Cytat:

ja mojemu Tż też kupuję perfumy ale jeszcze nie wiem jakie jak będę w Szczecinie to przetestuję jakieś zapachy
ale Wam fajnie, zimą w Zakopanym
Cytat:
a tuniczkę o taką http://moda.allegro.pl/tunika-sweter...357739945.html chciałam coś w miarę "eleganckiego" żebym mogła na wigilię założyć, myślę że się nada

no jedziemy na 5 dni - 3 nocki, na więcej fundusze nie pozwalają i Tż praca :P a domek mamy w samym centrum, 5 minut spacerkiem od Krupówek. Jedziemy sami, chcemy trochę czasu we dwoje spędzić :P bo to akurat przypada nam na walentynki )

Buziaaaki;*
fajnie wygląda ta tunika, tylko że ja bym się obawiała Japan style, kupowałam dwa razy i okazały się szmatami

normalnie te dyżury mnie wykończą, co chwilę muszę się uśmiechać już mnie policzki bolą
jak była przerwa zrobiłam sobie herbatkę szybko, ale jeszcze nie napiłam się jej
Stary 2010-12-13, 10:59   #4907
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:

Buziaaaki;*
No coż, miłość wymaga poświęceń

Bardzo ładna ta tuniczka , no i cena Te rajstopki które ma laska na zdjęciu też bardzo fajnie do niej wyglądają Jak Ci przyślą to daj znać jaka jakościowo jest, bo też mam upatrzone kilka rzeczy z japan, ale troszkę obawiam się o jakość właśnie...

No to pięęęękny wyjazd się szykuje I to jeszcze w Walentynki, będzie się działo

Tzn to są takie plany na razie , ale mam nadzieję, że z kasą będzie wszystko oki i uda się te plany zrealizować

No to miłych zajęć

Ja mam przerwę Zjadłam sobie kanapki , bo nic nie jadłam od rana i byłam strasznie głodna . Zrobiłam sobie gorący kubek i siedzę, ale pan Mikołaj coś się spóźnia

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
jak jeszcze miesiąc będzie to macie dużo czasu ale może faktycznie nie chciał Cię zatrzymywać ze względu na pracę
kurcze, nie bardzo wiem co zrobić z tym palcem, pozostaje mi chyba czekać aż się zagoi, wyszłam dzisiaj w adidasach ale jest jeszcze gorzej niż w kozakach, ale zaszłam do rodziców i wzięłam emu i jest sto razy lepiej
on twierdzi że spać nie może w nocy, ale ja się nie dziwię jak wczoraj wrócił z pracy i spał pół dnia, to później spać w nocy nie może
no ja też tylko siedzę, tyle że do mnie codziennie przychodzi ten sam koleś i siedzi z 1,5 h oprócz tego co chwilę ktoś zagląda ale tak na 10-20 min
super że tak Ci dobrze idzie oby tak dalej

normalnie te dyżury mnie wykończą, co chwilę muszę się uśmiechać już mnie policzki bolą
jak była przerwa zrobiłam sobie herbatkę szybko, ale jeszcze nie napiłam się jej
No tak właśnie podejrzewałam, że w emu będzie Ci najwygodniej, bo w końcu one są dość szerokie i mięciutkie, więc nic Cię nie będzie cisnąć Tylko uważaj, bo są strasznie śliskie, żebyś się jeszcze nie doprawiła !

No w takim wypadku nie dziwne, że nie może spać w nocy. Żyje jak nietoperz

O widzisz,no to fajnie masz z tym kolesiem, przynajmniej masz pewniaka za każdym razem Pewnie się mu spodobałaś Ile ma lat?
U mnie jeden też długo siedział dzisiaj, moderator mi mówił , że mu się zaraz klawiatura zapali Poszedł niedawno i zaraz jak poszedł to zrobiliśmy przerwę
Brat wyszedł więc siedzę sobie na luzaczku Już wrócił M z przerwy, ale na razie nic się nie dzieje
No bolą poliki no i w buzi sucho , to jest przeje*ane że nie można się napić D
Stary 2010-12-13, 11:05   #4908
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
No coż, miłość wymaga poświęceń

Bardzo ładna ta tuniczka , no i cena Te rajstopki które ma laska na zdjęciu też bardzo fajnie do niej wyglądają Jak Ci przyślą to daj znać jaka jakościowo jest, bo też mam upatrzone kilka rzeczy z japan, ale troszkę obawiam się o jakość właśnie...

No to pięęęękny wyjazd się szykuje I to jeszcze w Walentynki, będzie się działo

Tzn to są takie plany na razie , ale mam nadzieję, że z kasą będzie wszystko oki i uda się te plany zrealizować

No to miłych zajęć

Ja mam przerwę Zjadłam sobie kanapki , bo nic nie jadłam od rana i byłam strasznie głodna . Zrobiłam sobie gorący kubek i siedzę, ale pan Mikołaj coś się spóźnia

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

No tak właśnie podejrzewałam, że w emu będzie Ci najwygodniej, bo w końcu one są dość szerokie i mięciutkie, więc nic Cię nie będzie cisnąć Tylko uważaj, bo są strasznie śliskie, żebyś się jeszcze nie doprawiła !

No w takim wypadku nie dziwne, że nie może spać w nocy. Żyje jak nietoperz

O widzisz,no to fajnie masz z tym kolesiem, przynajmniej masz pewniaka za każdym razem Pewnie się mu spodobałaś Ile ma lat?
U mnie jeden też długo siedział dzisiaj, moderator mi mówił , że mu się zaraz klawiatura zapali Poszedł niedawno i zaraz jak poszedł to zrobiliśmy przerwę
Brat wyszedł więc siedzę sobie na luzaczku Już wrócił M z przerwy, ale na razie nic się nie dzieje
No bolą poliki no i w buzi sucho , to jest przeje*ane że nie można się napić D
u mnie są odśnieżone chodniki więc luzik, tzn śnieg się zwyczajnie roztopił przez dwa ostatnie dni bo przecież było 5 stopni
tak nietoperz to dobre określenie
ma 45 lat zakochał się podobno no i on tylko pisze, nie chce nic zboczonego
to ostro musiał dawać jak mu się prawie klawa zapaliła
jak brata nie ma to spoko nie musisz się stresować
no mnie to wkurza że się nie można napić tak naprawdę to prawie cały czas ktoś pisze i wychodzi na to że przez 4 h jestem prawie bez picia
Stary 2010-12-13, 11:23   #4909
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie są odśnieżone chodniki więc luzik, tzn śnieg się zwyczajnie roztopił przez dwa ostatnie dni bo przecież było 5 stopni
tak nietoperz to dobre określenie
ma 45 lat zakochał się podobno no i on tylko pisze, nie chce nic zboczonego
to ostro musiał dawać jak mu się prawie klawa zapaliła
jak brata nie ma to spoko nie musisz się stresować
no mnie to wkurza że się nie można napić tak naprawdę to prawie cały czas ktoś pisze i wychodzi na to że przez 4 h jestem prawie bez picia
No ale na pewno spadnie jeszcze, a Ty się pewnie pomęczysz z tym palcem chwile

O cholera, to ładny Ci się towar trafił

Wrócił już pasożyt Ale na razie luzik bo na razie nikt nie pisze więc sobie siedzę tylko

No to jest troszkę przesrane, z jedzeniem to jestem w stanie zrozumieć, ale co stoi na przeszkodzie żeby sobie łyczka herbaty czy czegoś tam wziąć Nie rozumiem, no ale tak sobie umyślili to trudno.
Stary 2010-12-13, 11:34   #4910
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
No ale na pewno spadnie jeszcze, a Ty się pewnie pomęczysz z tym palcem chwile

O cholera, to ładny Ci się towar trafił

Wrócił już pasożyt Ale na razie luzik bo na razie nikt nie pisze więc sobie siedzę tylko

No to jest troszkę przesrane, z jedzeniem to jestem w stanie zrozumieć, ale co stoi na przeszkodzie żeby sobie łyczka herbaty czy czegoś tam wziąć Nie rozumiem, no ale tak sobie umyślili to trudno.
mam nadzieję żże jednak szybko się zagoi najgorsze jest to że nie mogę chodzić jak leżę czy siedzę to mnie nie boli
stary ale jary i stosunkowo nie daleko mnie mieszka bo w Hamburgu
jeszcze pół godziny więc luzik
to jest lekkie przegięcie, bo wiadomo że pić się chce jak nie zjem przez 4 h to nic się nie stanie
a Ty masz jeszcze dyżur wieczorem?
Stary 2010-12-13, 11:46   #4911
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieję żże jednak szybko się zagoi najgorsze jest to że nie mogę chodzić jak leżę czy siedzę to mnie nie boli
stary ale jary i stosunkowo nie daleko mnie mieszka bo w Hamburgu
jeszcze pół godziny więc luzik
to jest lekkie przegięcie, bo wiadomo że pić się chce jak nie zjem przez 4 h to nic się nie stanie
a Ty masz jeszcze dyżur wieczorem?
No tak , w końcu to stopa więc każdy jeden krok sprawia ból. Oby Ci to szybko przeszło, przed nami święta, sylwester, a Ty w potrzasku Pewnie szpilek szybko nie ubierzesz

Jary powiadasz, a co takiego robi, że taki jary ?

No bez jedzenia na upartego też bym wytrzymała, ale i tak na ogół coś przegryzam Tylko dzisiaj wyjątkowo nic nie miałam, bo nie mam apetytu jakoś tam

Tak mam na D Pewnie cała ekipa w domu będzie, ale pójdę do kuchni , jakoś wytrzymam
Jeszcze kilka minutek i mam nadzieję, że mnie puści Ta ostatnia godzina była porażkowa, ale przez 3 miałam non stop rozmówców , więc poszło całkiem nieźle Faktycznie rano jest lepiej niż wieczorem, gdybym miała możliwość to siedziałabym tylko rano

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

W ogóle to ciekawe co z tą wypłatą, u mnie na koncie dalej lipa Zapytałabym , ale głupio mi tak pytać
Stary 2010-12-13, 11:52   #4912
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
No tak , w końcu to stopa więc każdy jeden krok sprawia ból. Oby Ci to szybko przeszło, przed nami święta, sylwester, a Ty w potrzasku Pewnie szpilek szybko nie ubierzesz

Jary powiadasz, a co takiego robi, że taki jary ?

No bez jedzenia na upartego też bym wytrzymała, ale i tak na ogół coś przegryzam Tylko dzisiaj wyjątkowo nic nie miałam, bo nie mam apetytu jakoś tam

Tak mam na D Pewnie cała ekipa w domu będzie, ale pójdę do kuchni , jakoś wytrzymam
Jeszcze kilka minutek i mam nadzieję, że mnie puści Ta ostatnia godzina była porażkowa, ale przez 3 miałam non stop rozmówców , więc poszło całkiem nieźle Faktycznie rano jest lepiej niż wieczorem, gdybym miała możliwość to siedziałabym tylko rano
o nie, na szpilki nie ma szans, nawet na mały obcas wtedy stopa leci do przodu a ja teraz chodzę i mam palce w górze, tak jakby na pięcie bo inaczej nie da rady
jary bo chce się umawiać, pewnie coś mu po głowie chodzi dokładnie przecież nie wiem co tam wypisuje a szkoda
jak popiłaś to nie dziwię się że nie masz apetytu
jak możesz w kuchni pracować to jeszcze nie jest tak źle
u mnie bite 4 h coś się działo ale szybko zleciało dzięki temu

ja właśnie skończyłam dyżur
teraz biorę się za doliczanie premii na święta dla pracowników myślę że nie zajmie mi to więcej niż godzinkę bo już większość zrobiłam tak więc dzisiaj pewnie znowu szybciej wpadnę do domku tzn zanim dojdę to pewnie będę o 14
Stary 2010-12-13, 12:00   #4913
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
o nie, na szpilki nie ma szans, nawet na mały obcas wtedy stopa leci do przodu a ja teraz chodzę i mam palce w górze, tak jakby na pięcie bo inaczej nie da rady
jary bo chce się umawiać, pewnie coś mu po głowie chodzi dokładnie przecież nie wiem co tam wypisuje a szkoda
jak popiłaś to nie dziwię się że nie masz apetytu
jak możesz w kuchni pracować to jeszcze nie jest tak źle
u mnie bite 4 h coś się działo ale szybko zleciało dzięki temu

ja właśnie skończyłam dyżur
teraz biorę się za doliczanie premii na święta dla pracowników myślę że nie zajmie mi to więcej niż godzinkę bo już większość zrobiłam tak więc dzisiaj pewnie znowu szybciej wpadnę do domku tzn zanim dojdę to pewnie będę o 14
No właśnie to miałam na myśli, że w szpilce stopa do przodu leci. Ale Ci się trafiło, chyba bym się pochlastała i to jeszcze przed sylwestrem...

Szkoda, że na swoich czatach na niego nie trafiłaś

E tam popiłam , nawet nie powiem Ci Wróciłam do domu trzeźwa, wypiłam chyba trzy drinki i jednego Desperadosa więc tak optymalnie, nie było stanu
Niewyspana jestem i to mi się chyba daje we znaki, zaraz się walnę lulać chyba

No to super, że dyżurek udany

Ehh bidulo Przynajmniej tyle, że jest sucho, bo jakby Ci przyszło po śliskim chodzić to by była katastrofa..
A Ty sprawdzałaś sobie konto czy Ci wpłynęło coś od nich? Że 10tego nie wpłynęło to mogę zrozumieć, ale dzisiaj już 13 to chyba powinna być kaska ?
Stary 2010-12-13, 12:05   #4914
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie to miałam na myśli, że w szpilce stopa do przodu leci. Ale Ci się trafiło, chyba bym się pochlastała i to jeszcze przed sylwestrem...

Szkoda, że na swoich czatach na niego nie trafiłaś

E tam popiłam , nawet nie powiem Ci Wróciłam do domu trzeźwa, wypiłam chyba trzy drinki i jednego Desperadosa więc tak optymalnie, nie było stanu
Niewyspana jestem i to mi się chyba daje we znaki, zaraz się walnę lulać chyba

No to super, że dyżurek udany

Ehh bidulo Przynajmniej tyle, że jest sucho, bo jakby Ci przyszło po śliskim chodzić to by była katastrofa..
A Ty sprawdzałaś sobie konto czy Ci wpłynęło coś od nich? Że 10tego nie wpłynęło to mogę zrozumieć, ale dzisiaj już 13 to chyba powinna być kaska ?
najchętniej to bym chodziła bez buta, wtedy jest super no ale nie da rady tak
myślałam że więcej wypiłaś chyba faktycznie to od niewyspania połóż się i pośpij
zapowiadali śnieg dzisiaj, mam nadzieję że nie będzie padać
jeszcze nie mam kasy na koncie może popołudniu będzie
Stary 2010-12-13, 12:17   #4915
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
najchętniej to bym chodziła bez buta, wtedy jest super no ale nie da rady tak
myślałam że więcej wypiłaś chyba faktycznie to od niewyspania połóż się i pośpij
zapowiadali śnieg dzisiaj, mam nadzieję że nie będzie padać
jeszcze nie mam kasy na koncie może popołudniu będzie
Haha no niestety, w zimie to bez buta nie poszalejesz Ale w emu to prawie tak jakbyś butów nie miała

E nie nie Z Koleżankami piłam tylko sok bo byłam samochodem, później odstawiłam samochód i przyjechał KD i z nim mogłam sobie pozwolić W ogóle to się śmiał ze mnie, bo pisałam z nim pisałam, aż w końcu zadzwonił i zapytał, czy jedziemy gdzieś na jakąś kawę Odpowiedziałam mu, że jak na kawę to nie jadę, ale na piwko chętnie
Tak analizuję to spotkanie i mi się wydaje, że D coś musiał z nim rozmawiać na mój temat, bo jak mówił coś o nim to patrzył na mnie z takim dziwnym uśmiechem I raz mówiąc o D użył takiego wyrazu, którym ja notorycznie nazywałam D i tylko on i ja o tym wiedzieliśmy. Ciekawe co mu nagadał, że mnie nawet nie dotknął wczoraj

Już sobie leżę i mnie powoli sen zbiera

No prędzej czy później na pewno spadnie, w końcu zima

Kurde u mnie tez :/ Poczekam spokojnie do jutra , a jak jutro nie będzie to chyba napiszę do tej Angeliki i zapytam co jest grane :/

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-12-13 o 12:18
Stary 2010-12-13, 12:32   #4916
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Haha no niestety, w zimie to bez buta nie poszalejesz Ale w emu to prawie tak jakbyś butów nie miała

E nie nie Z Koleżankami piłam tylko sok bo byłam samochodem, później odstawiłam samochód i przyjechał KD i z nim mogłam sobie pozwolić W ogóle to się śmiał ze mnie, bo pisałam z nim pisałam, aż w końcu zadzwonił i zapytał, czy jedziemy gdzieś na jakąś kawę Odpowiedziałam mu, że jak na kawę to nie jadę, ale na piwko chętnie
Tak analizuję to spotkanie i mi się wydaje, że D coś musiał z nim rozmawiać na mój temat, bo jak mówił coś o nim to patrzył na mnie z takim dziwnym uśmiechem I raz mówiąc o D użył takiego wyrazu, którym ja notorycznie nazywałam D i tylko on i ja o tym wiedzieliśmy. Ciekawe co mu nagadał, że mnie nawet nie dotknął wczoraj

Już sobie leżę i mnie powoli sen zbiera

No prędzej czy później na pewno spadnie, w końcu zima

Kurde u mnie tez :/ Poczekam spokojnie do jutra , a jak jutro nie będzie to chyba napiszę do tej Angeliki i zapytam co jest grane :/
trochę mnie uciskają ale mniej niż inne buty
może faktycznie Desperados mu coś nagadał z resztą nie ważne, obserwuj rozwój sytuacji jak się odzywa tzn że jest dobrze
ja w dzień nie umiem spać a też bym się chętnie walnęła po pracy no ale nie ma szans, trzeba obiad zrobić a po 15 kolega przychodzi kłaść te kafelki
może później będzie ta wypłata ciekawe czy w ogóle wysłali w piatek

ja zjadłam 3 herbatniki w ramach drugigo śniadania
już prawie skończyłam zaraz wyślę wszystko do kadrowej i spadam do domu
dzisiaj na obiad planuję naleśniki ze szpinakiem, kurczakiem i pieczarkami przepis z kuchnia tv
Stary 2010-12-13, 12:42   #4917
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
trochę mnie uciskają ale mniej niż inne buty
może faktycznie Desperados mu coś nagadał z resztą nie ważne, obserwuj rozwój sytuacji jak się odzywa tzn że jest dobrze
ja w dzień nie umiem spać a też bym się chętnie walnęła po pracy no ale nie ma szans, trzeba obiad zrobić a po 15 kolega przychodzi kłaść te kafelki
może później będzie ta wypłata ciekawe czy w ogóle wysłali w piatek

ja zjadłam 3 herbatniki w ramach drugigo śniadania
już prawie skończyłam zaraz wyślę wszystko do kadrowej i spadam do domu
dzisiaj na obiad planuję naleśniki ze szpinakiem, kurczakiem i pieczarkami przepis z kuchnia tv
Na pewno nic złego, bo to nie jest typ intryganta, a ja mu nic złego w życiu nie zrobiłam, żeby mi tyłek obrabiał Poza tym z D gadam normalnie i nasze relacje się mają bardzo dobrze więc nie sądzę, pewnie KD nie zdawał sobie sprawy z tego jak długo moja historia się z nim ciągnęła , może mu szczegóły opowiedział, kto wie

Ja na ogół też nie śpię w dzień, ale dzisiaj to jest mus

O kurcze, to pewnie będziesz miała mnóstwo sprzątania po tym kafelkowaniu... No ale skończy i będzie spokój w końcu, tylko uważaj na blaty

No kurcze w umowie pisali, że do 10tego W ogóle dziwi mnie, że mniej więcej na bieżąco rozliczają mi premię za grudniowe dyżury, a z listopada w ogóle nie mam naliczonej tej premii Jutro trzeba będzie tam napisać jeśli nadal nic mi nie przyjdzie, bo kasa by się przydała

To się najadłaś po byku na to drugie śniadanie

Kurde to niezły obiad się szykuje W życiu nie jadłam szpinaku Daj znać jak wyszły naleśniczki

Zmykam w pióra, dobranoc
Stary 2010-12-13, 16:56   #4918
Sunsett
Zakorzenienie

Ja właśnie się obudziłam Poszłam spać jakoś przed 14, bo koleżance się nudziło w pracy i zadzwoniła i gadałyśmy chyba z godzinę
Tak czy owak już troszkę lepiej się czuję i myślę, że jakoś dam radę wysiedzieć do północy na dyżurku W ogóle to podliczyli mi dalszą część premii i mam już zarobioną ponad połowę tego, co zarobiłabym przez cały miesiąc w sklepie Pracowałam w sumie przez 34 godziny , a w sklepie przez 34 godziny zarobiłabym 170 zł
Wszystko byłoby dobrze, tylko wypłaty dalej nie ma :/

Byłam z psem na spacerze, cały dzień dzisiaj pada u mnie... Jest już tyle śniegu, że masakra
Zjadłam sobie kanapeczki, a teraz pewnie ogarnę troszkę pokój i pójdę się wykąpać
Stary 2010-12-13, 17:28   #4919
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

hejoł

ja niedawno wróciłam i mi światło wyłączyli ,dopiero teraz na nowo jest coś mnei beirze,bo wczoraj spac nie mogłam,zmierzyłam temperature 37,9 głowa to mi pekałam i teraz to samo zaczyna sie robic

kupiłam dzisiaj farbę do włosów,bo mam takie odrostuy,ze wstyd wychodzic z domu;/ zafarbuję w niedziele,bo tak się składa ,że od czwartku mam wolne wiec nie bede raczej z domu wychodziła,wiec sobie spokojnie na swieta zafarbuję

mam spaloną normalnie skóre od tego balsamu,zaraz bedzie mi skóra schodziła z policzków i pod nosem
Stary 2010-12-13, 17:49   #4920
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
hejoł

ja niedawno wróciłam i mi światło wyłączyli ,dopiero teraz na nowo jest coś mnei beirze,bo wczoraj spac nie mogłam,zmierzyłam temperature 37,9 głowa to mi pekałam i teraz to samo zaczyna sie robic

kupiłam dzisiaj farbę do włosów,bo mam takie odrostuy,ze wstyd wychodzic z domu;/ zafarbuję w niedziele,bo tak się składa ,że od czwartku mam wolne wiec nie bede raczej z domu wychodziła,wiec sobie spokojnie na swieta zafarbuję

mam spaloną normalnie skóre od tego balsamu,zaraz bedzie mi skóra schodziła z policzków i pod nosem
O kurcze, pewnie przemarzłaś albo Cię zawiało, w taką pogodę nie trzeba się zbytnio trudzić aby coś złapać.

Jaki kolor farby kupiłaś ? Kurcze ja też zastanawiam się czy nie zafarbować, ale kolorem zbliżonym do mojego naturalnego. Wszystko byłoby okej gdyby nie boki , właśnie po bokach mi się najbardziej przemyła farba i są takie żółte ch*jowe

No to nieźle Cię balsam załatwił Nie nakładaj tego na buzię więcej, musisz mieć najwidoczniej wrażliwą skórę

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości