|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
oczywicie,ze tak gdyby mnie to dziwilo to pewnie do tej pory bylabym dziewica i nie wiedziala co to masturbacjano wlasnie,bedziecie miec lepsze rzeczy do roboty ![]() trzeba bylo tak napisac ![]() oo kolejna! ![]() tak,jego wspollokator w ogole ich jest 3,trzymaja sie od LO.teraz razem mieszkaja i takie odpaly robia,ze glowa mala ostatni zaklad byl,ze Golon przebiegnie nago przez centrum Bialegostoku
|
|
|
#4892 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
No dokładnie, kto by się tam rozmowami zajmował Pewnie by napisał, że lubi twardy ku*as No mnie też nie na szczęście ![]() O matko ale mają pomysły
|
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ano tez wlasnie,po co marnowac material gdzies przed 8 chyba,tak ze ludzie szli do pracy
|
|
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też I dobrze wymyślili Ja raz siedziałam ze znajomymi i jeden kolega miał mnie odprowadzić do domu i założył się z drugim, że ściągnie spodnie do kostek i tak będzie ze mną szedł no i szedł je*any, a mróz był nieziemski ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Ubrałam skarpety frotte i wepchałam stopy do nowych butów żeby je rozbić , zgodnie z Twoją poradą Zaje*iście wyglądają takie szpile do skarpet ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- ja lecę do baru jednak Do spisania później
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-12-12 o 19:55 |
|
|
|
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee to wlasnie,ino rypac zdebilnialych mam kolegow to juz wiesz jak idziesz na impreze ale nachajcowalam
|
|
|
#4896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kupiłam sobie altacet w aptece, to jest żel na stłuczenia i może mi coś ulży![]() u moich rodziców też pełno bombek ale nie będę im wykradać ![]() Cytat:
![]() on jest grubym spaślakiem ![]() ja doszłam jakoś do domu ale ledwo jeszcze jest mega ślisko i bym się wygrzmociła![]() zjadłam kolację gdzieś z godzinę temu ![]() wyprałam ciuchy tż w rękach i to robocze wanna była czarna dosłownie, teraz drugi raz piorą się w pralce i czekam aż pralka skończy prać i muszę je wywiesić
|
||
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny , widziałam się z KD
Byłam z dziewczynami w barze , a on pisał do mnie cały wieczór no i się spotkaliśmy i ku*wa jestem rozczarowana Nawet buzi nie było byliśmy w barze na drinkach , gadało się zaje*iście, ja spodziewałam się dalszego ciągu spotkania , a tu nic Odwiózł mnie do domu, ja na pożegnanie podałam mu rękę, a on zamiast chcieć coś więcej przytulił mnie serdecznie i tyle ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Uff, byłam pod prysznicem i ochłonęłam , bo wróciłam do domu trochę wkurzona Nie wiem sama co mu się stało, przecież zawsze się do mnie przystawiał, a dzisiaj niby zabiegał o spotkanie jak diabli, ale oprócz samej rozmowy nic więcej nie zrobił Był jeden moment, że w baaaardzo charakterystyczny sposób wspomniał o Desperadosie, może on coś mu mówił... A może nie chciał przedłużać wieczoru ze względu na mnie, bo wspominałam, że rano muszę wstać do pracy... No mniejsza o to , było miło mimo wszystko, super mi się z nim rozmawia Tak się zagadaliśmy, że zostaliśmy ostatni w lokalu ![]() Teraz idę odpoczywać, bo sądny dzień coraz bliżej Jutro od 8 rano dyżur ![]() Dobranoc
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-12-13 o 01:01 |
|
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja zgodnie z planem pracuję sobie już od 15 minut Nie chciało mi się wstawać strasznie , ale dałam radę W ogóle to mój brat wczoraj poszedł gdzieś na imprezę i dzisiaj wziął sobie urlop na żądanie , a miał iść na rano do pracy i tylko ze względu na to przejęłam sobie ten dyżur No ale już było za późno aby cokolwiek kombinować, więc pracuję sobie, a on śpi na razie... Muszę jak najszybciej sprawić sobie ten parawan, bo siedzę w stresie... Jak na razie piszą więc super, oby tak pozostało ![]() Na śniadanie zjadłam serek homo i wypiłam gorzką herbatę z cytryną, bo trochę mnie głowa bolała szczerze powiem Ale już jest w porządku
|
|
#4899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzień dobry kochane ;* Trochę mnie nie było ale już jestem.. Wstałam dziś wcześnie bo muszę sprawozdanie zrobić, cały weekend praktycznie nic nie robiłam bo siedziałam z tż, a to byliśmy na zakupach kupić sobie prezenty, a to w sobotę imieniny babci były i o zleciało ![]() Na 12 mam na uczelnię więc biorę się za to sprawozdanie.. ah jak mi się nie chceee;/ Miłego dnia ślicznotki;*
|
|
|
#4900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdziwiło mnie to , że nawet nie chciał buzi na pożegnanie, a za każdym razem jak się z nim widziałam i chciałam wyjść z samochodu bez buźki to mi zamykał drzwi i nie chciał wypuścić , a wczoraj nic Dlatego troszkę się zdziwiłam , no ale i tak spotkanie było bardzo udane No i pisał wczoraj smski jeszcze i przed chwilką odezwał się na gg ![]() A jakie prezenty kupowaliście ? Co tam ciekawego dostałaś?![]() Życzę owocnego pisania sprawozdania I wzajemnie miłego dnia
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-12-13 o 09:00 |
|
|
|
|
#4901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może faktycznie ma jakieś poważniejsze plany wobec Ciebie i nie chce naciskać, ale jak wcześniej były buziaki to nie wiem![]() ale jak Wam się tak super gadało to pewnie jest dobrze ![]() Cytat:
![]() a co to za prezenty? ![]() witam ![]() u mnie na śniadanie płatki plus kawka ![]() z palcem jest masakra jest cały czarny na noc wysmarowałam go sobie tym altacetem ale tam jest napisane że 4 razy dziennie tym trzeba smarować![]() w ogóle Tz mnie rozje.ał, ja poszłam spać ok północy, no i obudziłam się w nocy patrzę na zegark a tam 3,40 a on jeszcze nie spał tylko ściągal jakieś filmy no to ja się nie dziwię że później śpi do 14![]() ja dyżuruję od 8 i jest spoko tyle że mam nogę na książce opartą i już mi drętwieje
|
||
|
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On w sumie nigdy na nic nie naciskał, to co się działo to wychodziło samo od siebie Może faktycznie chodziło o tą moją pracę, bo trochę mu minka zrzedła jak powiedziałam, że wstaję o szóstej. No nic , okaże się wszystko, bo będzie w Polsce jeszcze mniej więcej miesiąc ![]() Matko ale się narobiło z tym palcem, współczuję :/ Może faktycznie jak zaczniesz smarować tym altacetem tak jak piszą, to coś Ci przejdzie... Poczytaj na necie, może są jakieś "babcine" sposoby na takie dolegliwości, szkoda żebyś się męczyła ![]() Matko do 4 nad ranem na kompie siedzieć... no tak masz rację, w takim wypadku ja również się nie dziwię, że całe dnie przesypia...To super, że na dyżurku dobrze idzie U mnie dzisiaj rewelacja , piszą non stop Przed chwilą moderator zagadał do mnie i pyta, czy ja robię cokolwiek oprócz siedzenia, więc mu napisałam, że nie A on do mnie że to jest jakaś masakra, że mam za duży ruch aby tylko siedzieć i że mu to bardzo utrudnia robotę No cóż , ma pecha
|
|
|
#4903 |
|
Zadomowienie
|
cieszę się dziewczyny że tak wam dobrze na tych dyżurach idzie
![]() o jaa! 4 w nocy na kompie, ja pamiętam raz tak siedziałam.. poszłam spać przed 5 i o 6.3o wstawałam do szkoły ![]() Jeżeli chodzi o prezenty to chcieliśmy sobie kupić coś pod choinkę, Tż wybrał sobie perfumy pumy animagical, a ja chciałam buty "emu" upatrzyłam sobie w h&m ale nie było mojego rozmiaru, chodziliśmy ze 2 godziny i w końcu nic nie wybrałam, jak wróciliśmy do domu zamówiłam sobie tunikę na allegro i mam dokupic rajstopki sobie i o taki prezent żebym miała się w co ubrać na święta ;D Tak w ogóle, ostatnio rezerwowaliśmy domek w zakopanym na ferie.. cieszę się przeogromnie bo jestem z tż prawie 1,5 roku a nigdzie razem nie wyjeżdżaliśmy ![]() Uff.. skończyłam sprawozdanie!
|
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się raz tak zdarzyło ale to byłam jeszcze wtedy mała , jak podpięli nam internet to szłam spać jak świtało na dworze , robiłam sobie bloga ![]() ![]() A jaką tą tuniczkę zamówiłaś ? No to szkoda, że butów nie znalazłaś, ale tuniczka też fajny prezent )O proszę A na jak długo jedziecie? Zapowiada się miły pobyt, zimą w Zakopanym jest przepięknie Macie domek w samym Zakopanym ,czy gdzieś na obrzeżach ? Jedziecie tylko we dwójkę, czy z jakimiś znajomymi ?![]() My z koleżankami też planowałyśmy jakiś wyjazd w ferie i myślałyśmy właśnie o Zakopanym, ale w końcu stanęło na tym, że najprawdopodobniej wybierzemy się na Armin Only do Poznania
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-12-13 o 10:20 |
|
|
|
|
#4905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tuniczkę o taką http://moda.allegro.pl/tunika-sweter...357739945.html chciałam coś w miarę "eleganckiego" żebym mogła na wigilię założyć, myślę że się nada ![]() no jedziemy na 5 dni - 3 nocki, na więcej fundusze nie pozwalają i Tż praca :P a domek mamy w samym centrum, 5 minut spacerkiem od Krupówek. Jedziemy sami, chcemy trochę czasu we dwoje spędzić :P bo to akurat przypada nam na walentynki )O wasz wyjazd też fajny )dobra lecę laski powoli na uczelnię.. jak mi się nie chceee ![]() (Buziaaaki;*
|
|
|
#4906 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może faktycznie nie chciał Cię zatrzymywać ze względu na pracę![]() kurcze, nie bardzo wiem co zrobić z tym palcem, pozostaje mi chyba czekać aż się zagoi, wyszłam dzisiaj w adidasach ale jest jeszcze gorzej niż w kozakach, ale zaszłam do rodziców i wzięłam emu i jest sto razy lepiej ![]() on twierdzi że spać nie może w nocy, ale ja się nie dziwię jak wczoraj wrócił z pracy i spał pół dnia, to później spać w nocy nie może ![]() no ja też tylko siedzę, tyle że do mnie codziennie przychodzi ten sam koleś i siedzi z 1,5 h oprócz tego co chwilę ktoś zagląda ale tak na 10-20 min![]() super że tak Ci dobrze idzie oby tak dalej![]() Cytat:
jak będę w Szczecinie to przetestuję jakieś zapachy![]() ale Wam fajnie, zimą w Zakopanym Cytat:
![]() normalnie te dyżury mnie wykończą, co chwilę muszę się uśmiechać już mnie policzki bolą![]() jak była przerwa zrobiłam sobie herbatkę szybko, ale jeszcze nie napiłam się jej
|
|||
|
|
|
#4907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładna ta tuniczka , no i cena Te rajstopki które ma laska na zdjęciu też bardzo fajnie do niej wyglądają Jak Ci przyślą to daj znać jaka jakościowo jest, bo też mam upatrzone kilka rzeczy z japan, ale troszkę obawiam się o jakość właśnie... No to pięęęękny wyjazd się szykuje I to jeszcze w Walentynki, będzie się działo ![]() Tzn to są takie plany na razie , ale mam nadzieję, że z kasą będzie wszystko oki i uda się te plany zrealizować ![]() No to miłych zajęć Ja mam przerwę Zjadłam sobie kanapki , bo nic nie jadłam od rana i byłam strasznie głodna . Zrobiłam sobie gorący kubek i siedzę, ale pan Mikołaj coś się spóźnia ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
Tylko uważaj, bo są strasznie śliskie, żebyś się jeszcze nie doprawiła ! No w takim wypadku nie dziwne, że nie może spać w nocy. Żyje jak nietoperz ![]() O widzisz,no to fajnie masz z tym kolesiem, przynajmniej masz pewniaka za każdym razem Pewnie się mu spodobałaś Ile ma lat?![]() ![]() U mnie jeden też długo siedział dzisiaj, moderator mi mówił , że mu się zaraz klawiatura zapali ![]() Brat wyszedł więc siedzę sobie na luzaczku Już wrócił M z przerwy, ale na razie nic się nie dzieje ![]() No bolą poliki no i w buzi sucho , to jest przeje*ane że nie można się napić D
|
|
|
#4908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak nietoperz to dobre określenie ![]() ma 45 lat zakochał się podobno no i on tylko pisze, nie chce nic zboczonego![]() jak brata nie ma to spoko nie musisz się stresować![]() no mnie to wkurza że się nie można napić tak naprawdę to prawie cały czas ktoś pisze i wychodzi na to że przez 4 h jestem prawie bez picia
|
|
|
|
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O cholera, to ładny Ci się towar trafił Wrócił już pasożyt Ale na razie luzik bo na razie nikt nie pisze więc sobie siedzę tylko ![]() No to jest troszkę przesrane, z jedzeniem to jestem w stanie zrozumieć, ale co stoi na przeszkodzie żeby sobie łyczka herbaty czy czegoś tam wziąć Nie rozumiem, no ale tak sobie umyślili to trudno.
|
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorsze jest to że nie mogę chodzić jak leżę czy siedzę to mnie nie bolistary ale jary ![]() jeszcze pół godziny więc luzik ![]() to jest lekkie przegięcie, bo wiadomo że pić się chce jak nie zjem przez 4 h to nic się nie stanie![]() a Ty masz jeszcze dyżur wieczorem?
|
|
|
|
|
#4911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie szpilek szybko nie ubierzesz ![]() Jary powiadasz, a co takiego robi, że taki jary ? No bez jedzenia na upartego też bym wytrzymała, ale i tak na ogół coś przegryzam Tylko dzisiaj wyjątkowo nic nie miałam, bo nie mam apetytu jakoś tam Tak mam na D Pewnie cała ekipa w domu będzie, ale pójdę do kuchni , jakoś wytrzymam ![]() Jeszcze kilka minutek i mam nadzieję, że mnie puści Ta ostatnia godzina była porażkowa, ale przez 3 miałam non stop rozmówców , więc poszło całkiem nieźle Faktycznie rano jest lepiej niż wieczorem, gdybym miała możliwość to siedziałabym tylko rano ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- W ogóle to ciekawe co z tą wypłatą, u mnie na koncie dalej lipa Zapytałabym , ale głupio mi tak pytać
|
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jary bo chce się umawiać, pewnie coś mu po głowie chodzi dokładnie przecież nie wiem co tam wypisuje a szkoda![]() jak popiłaś to nie dziwię się że nie masz apetytu ![]() jak możesz w kuchni pracować to jeszcze nie jest tak źle ![]() u mnie bite 4 h coś się działo ale szybko zleciało dzięki temu![]() ja właśnie skończyłam dyżur ![]() teraz biorę się za doliczanie premii na święta dla pracowników myślę że nie zajmie mi to więcej niż godzinkę bo już większość zrobiłam tak więc dzisiaj pewnie znowu szybciej wpadnę do domku tzn zanim dojdę to pewnie będę o 14
|
|
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że na swoich czatach na niego nie trafiłaś ![]() E tam popiłam , nawet nie powiem Ci Wróciłam do domu trzeźwa, wypiłam chyba trzy drinki i jednego Desperadosa więc tak optymalnie, nie było stanu Niewyspana jestem i to mi się chyba daje we znaki, zaraz się walnę lulać chyba ![]() No to super, że dyżurek udany Ehh bidulo A Ty sprawdzałaś sobie konto czy Ci wpłynęło coś od nich? Że 10tego nie wpłynęło to mogę zrozumieć, ale dzisiaj już 13 to chyba powinna być kaska ?
|
|
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale nie da rady takmyślałam że więcej wypiłaś chyba faktycznie to od niewyspania połóż się i pośpijzapowiadali śnieg dzisiaj, mam nadzieję że nie będzie padać ![]() jeszcze nie mam kasy na koncie może popołudniu będzie
|
|
|
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w emu to prawie tak jakbyś butów nie miała![]() E nie nie Z Koleżankami piłam tylko sok bo byłam samochodem, później odstawiłam samochód i przyjechał KD i z nim mogłam sobie pozwolić W ogóle to się śmiał ze mnie, bo pisałam z nim pisałam, aż w końcu zadzwonił i zapytał, czy jedziemy gdzieś na jakąś kawę Odpowiedziałam mu, że jak na kawę to nie jadę, ale na piwko chętnie Tak analizuję to spotkanie i mi się wydaje, że D coś musiał z nim rozmawiać na mój temat, bo jak mówił coś o nim to patrzył na mnie z takim dziwnym uśmiechem I raz mówiąc o D użył takiego wyrazu, którym ja notorycznie nazywałam D i tylko on i ja o tym wiedzieliśmy. Ciekawe co mu nagadał, że mnie nawet nie dotknął wczoraj ![]() Już sobie leżę i mnie powoli sen zbiera ![]() No prędzej czy później na pewno spadnie, w końcu zima ![]() Kurde u mnie tez :/ Poczekam spokojnie do jutra , a jak jutro nie będzie to chyba napiszę do tej Angeliki i zapytam co jest grane :/
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-12-13 o 12:18 |
|
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może faktycznie Desperados mu coś nagadał z resztą nie ważne, obserwuj rozwój sytuacji jak się odzywa tzn że jest dobrze![]() ja w dzień nie umiem spać a też bym się chętnie walnęła po pracy no ale nie ma szans, trzeba obiad zrobić a po 15 kolega przychodzi kłaść te kafelki![]() może później będzie ta wypłata ciekawe czy w ogóle wysłali w piatek![]() ja zjadłam 3 herbatniki w ramach drugigo śniadania ![]() już prawie skończyłam zaraz wyślę wszystko do kadrowej i spadam do domu![]() dzisiaj na obiad planuję naleśniki ze szpinakiem, kurczakiem i pieczarkami przepis z kuchnia tv
|
|
|
|
|
#4917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym z D gadam normalnie i nasze relacje się mają bardzo dobrze więc nie sądzę, pewnie KD nie zdawał sobie sprawy z tego jak długo moja historia się z nim ciągnęła , może mu szczegóły opowiedział, kto wie ![]() Ja na ogół też nie śpię w dzień, ale dzisiaj to jest mus ![]() O kurcze, to pewnie będziesz miała mnóstwo sprzątania po tym kafelkowaniu... No ale skończy i będzie spokój w końcu, tylko uważaj na blaty No kurcze w umowie pisali, że do 10tego W ogóle dziwi mnie, że mniej więcej na bieżąco rozliczają mi premię za grudniowe dyżury, a z listopada w ogóle nie mam naliczonej tej premii Jutro trzeba będzie tam napisać jeśli nadal nic mi nie przyjdzie, bo kasa by się przydała ![]() To się najadłaś po byku na to drugie śniadanie Kurde to niezły obiad się szykuje W życiu nie jadłam szpinaku Daj znać jak wyszły naleśniczki ![]() Zmykam w pióra, dobranoc
|
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie się obudziłam
Poszłam spać jakoś przed 14, bo koleżance się nudziło w pracy i zadzwoniła i gadałyśmy chyba z godzinę ![]() Tak czy owak już troszkę lepiej się czuję i myślę, że jakoś dam radę wysiedzieć do północy na dyżurku W ogóle to podliczyli mi dalszą część premii i mam już zarobioną ponad połowę tego, co zarobiłabym przez cały miesiąc w sklepie Pracowałam w sumie przez 34 godziny , a w sklepie przez 34 godziny zarobiłabym 170 zł ![]() Wszystko byłoby dobrze, tylko wypłaty dalej nie ma :/ Byłam z psem na spacerze, cały dzień dzisiaj pada u mnie... Jest już tyle śniegu, że masakra ![]() Zjadłam sobie kanapeczki, a teraz pewnie ogarnę troszkę pokój i pójdę się wykąpać
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
hejoł
![]() ja niedawno wróciłam i mi światło wyłączyli ,dopiero teraz na nowo jest coś mnei beirze,bo wczoraj spac nie mogłam,zmierzyłam temperature 37,9 głowa to mi pekałam i teraz to samo zaczyna sie robickupiłam dzisiaj farbę do włosów,bo mam takie odrostuy,ze wstyd wychodzic z domu;/ zafarbuję w niedziele,bo tak się składa ,że od czwartku mam wolne wiec nie bede raczej z domu wychodziła,wiec sobie spokojnie na swieta zafarbuję mam spaloną normalnie skóre
|
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki kolor farby kupiłaś ? Kurcze ja też zastanawiam się czy nie zafarbować, ale kolorem zbliżonym do mojego naturalnego. Wszystko byłoby okej gdyby nie boki , właśnie po bokach mi się najbardziej przemyła farba i są takie żółte ch*jowe ![]() No to nieźle Cię balsam załatwił Nie nakładaj tego na buzię więcej, musisz mieć najwidoczniej wrażliwą skórę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.

może faktycznie ma jakieś poważniejsze plany wobec Ciebie i nie chce naciskać, ale jak wcześniej były buziaki to nie wiem
na noc wysmarowałam go sobie tym altacetem ale tam jest napisane że 4 razy dziennie tym trzeba smarować

głowa to mi pekałam i teraz to samo zaczyna sie robic