|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
![]() mi też podliczyli premię i mam zarobione już łącznie 830 zł a z tym Twoim sklepem to jest porażka ![]() u mnie też jeszcze wypłaty nie ma ![]() Cytat:
![]() bidulko weź sobie jakąś polopirynkę i do łóżka kurować się ![]() a jaką farbę kupiłaś? ja też muszę sobie kupić farbę![]() a co się stało że tak Ci wypaliło?? ja robię często peeling i później się smaruję i nic mnie nie piecze ![]() ja po obiedzie-naleśniki wyszły boskie musiałam wypłukać jeszcze raz ciuchy robocze Tż bo pasta bhp się nie spłukała w pralce znowu cała łazienka pływała![]() teraz jestem u rodziców i czatuję sobie ![]() popijam herbatę bo coś zmarzłam po drodze Tż dostał bony z pracy na 1000zł więc jutro jedziemy pokupować prezenty i zrobić zakupy do domu
|
||
|
|
|
#4922 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
Do końca miesiąca spokojnie zdążysz urobić drugie tyle , także super Gratuluję No porażka i kurcze niby umawiałam się z nim, że pomogę tam końcem grudnia, ale chyba nie przyjdę , bo to bez sensu W domu zarobię więcej i będę miała o wiele więcej czasu żeby coś przed świętami sobie zrobić, a tam całe dnie mi będą uciekać i nie będzie czasu się nawet po dupie podrapać...Chyba jutro napiszę i zapytam normalnie, może oni mają zamiar nam wysłać te pieniądze razem z wypłatą za grudzień Skoro tacy bezproblemowi są i wysyłają zaliczki w ciągu jednego dnia, to chyba nikt mi w mordę nie da jak zapytam o tą wypłatę. Chcę sobie kupić jakieś buty, bo śniegu po pachy, a ja chodzę w zamszowych i po przejściu 10 metrów mam w butach wodę ![]() No to super,że naleśniki wyszły dobre Masz talent do gotowania, kolejny raz się to potwierdza O kurcze, to konkretne te talony dostał Naprawdę solidna ta jego praca, w normalnych instytucjach dostaną na 200 zł max i baju, a tutaj tysiąc, super
|
|
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też bym nie szła na Twoim miejscu ale to już pisałam żebyś dała sobie z tym sklepem spokój to jest wyzysk w biały dzień, ja bym nie szła, powiedziałabym mu że już znalazłam pracę i nara![]() no pewnie zapytać można, w końcu nie powinni z mordy dupy robić i powinna być kasa tak jak jest w umowie ![]() ja tą kasę chciałam przeznaczyć na prezent dla brata i dupa na razie ![]() oj chyba jednak mam talent do gotowania ![]() jego firma jest bardzo solidna, oni dbają o pracowników, to najlepsze miejsce pracy u mnie w regionie |
|
|
|
|
#4924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro zapytam, nikt mnie nie zabije przez to ![]() No to fajnie że mu się tak trafiło ![]() Ja właśnie wyszłam z wanieny Wyszorowałam się syrenką i nałożyłam smrodka lirene Powoli się zbliża ósma, więc zaraz wezmę się za przenoszenie mojego centrum dowodzenia do kuchni I zasiadam do pracki
|
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny gratuluje Wam wypłaciorów już tak na zas,bo widze ze jestescie zadowolone
oby tak dalej szło,a nawet lepiej!![]() farbę kupiłam "płomienna iskra" czyli rudą na razie zostane przy tym rudym,a pozniej,moze po sesji rozjaśnie sobie i zrobie sobie gołebi popiel![]() obecnie oddastwiam dziecinade z kolegą z gim w gim prawie sie do mnie nei przyzała ,az do teraz,kilka dni temu a to nagle polubował moje zdjecie na fejsie,a to mnie cyk na n-k podgladał w tym całym podglądaczu.I teraz siedze jak ta głupia i sie nawzajem podgladamy
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty kiedy dołączasz do nas? ![]() Gołębi popiel ? Ojej , to dość radykalna zmiana, bo aktualnie masz dość ciemne włosy, a gołębi popiel to taki siwiutki wręcz Co Cię tak zabrało ?![]() Hmm może sam się w końcu odważy i napisze, pewnie wpadłaś mu w oko ![]() Ja już zasiadłam do czaciorów , dopiero mnie zalogowała więc jeszcze nic się nie dzieje
|
|
|
#4927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na razie nie wiem moze po sesji jeszcze pomyslę![]() wiem ze radykalna,ale dzisiaj na cwiczenicha siedziala laska ,która miała własnie takie włosy i napatrzeć się nie mogłam ![]() no ja mam taką nadzieję,dzsiaij jeszcze sie z nim pobawię,a jak do jutra nic nie bedzie to niech zabiera dzidę i spada ![]() oby Ci ladnie szło ![]() ja musze angielski zrobic;/
|
|
|
#4928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałaś kiedyś coś podobnego na głowie ?![]() Nie no ja myślę , że się odezwie No chyba, że dzieciuch jakiś ![]() No coś tam się dzieje, jakiś czas temu zagadał jakiś kolo i siedzi sobie. Przed chwilą modka zapytała mi się, czy mogę zdjąć bluzkę :/ Mam tą głupią chyba :/ A co masz z tego angielskiego ?
|
|
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle ze tak taka przynajmniej mam nadzieje![]() eee tam ,kij mu w oko,jak by cos chciał to by już napisał ![]() uuu to nie zazdrszczę 4 godzin z tą małpą;/ opowiadanie o najlepszym przyjacielu zjadłam sardynek w pomidorach i poiłam to mlekiem
|
|
|
#4930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc mnie strasznie nachodzi na blond taki mega jasny platynowy i gdyby nie to , że straciłabym wszystkie włosy , to bym sobie farbnęła ![]() Daj mu czas, może jest nieśmiały taki jak ten z media markt No ja sobie też nie zazdroszczę, ale dam radę Cały czas mi włącza ten dzwiek ze mam się uśmiechać, zaraz jej je*nę Matko boska, ja bym po takim szejku nie wyszła z kibla W ogóle to chyba mi się szykuje w lutym dłuższy pobyt w Poznaniu Rozmawiam z tym moim kolegą , który produkuje muzykę i powiedziałam mu , że wybieram się na Armina No i mi zapowiedział, że jeśli nei spędzę minimum jednego dnia z nim , to mam przeje*ane
|
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
platynowy też ładny,ale strasznie własnie niszczy włosy;/ boze ,za jakie grzechy tylko tacy mi sie trafiają pokaż jej na sam koniec fucka taaa poziom piorunuje ![]() a ja widzisz,lajtowo moge takie rzczy jesc fiu fiu fiu to sie szykuje zabawa cos czuje ze bedzie ostro...![]() łeb mi pęka
|
|
|
#4932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miejmy nadzieję, że on będzie inny ![]() Nie bo mi karę wpieprzy , powstrzymam się Ale chętnie bym jej powiedziała kilka słów ![]() A bo Ty to masz pancerny żołądek , wszystko wytrzyma ![]() No zobaczymy jak to będzie Od czego Cię boli główka ? Tabletkę sobie jakąś walnij , szkoda się męczyć
|
|
|
#4933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no niestety zazwyczaj tak jest ,że brązy są zdrowe a blondy okropnie zniszczone;/ i teraz wybieraj pomiędzy podobaniem się sobie a zdrowiem włosów ![]() no zobaczymy jak nie ,to żadna strata nie pochwaliłam się,ale jutro wieczorem umówiłam się z R ,że obejrzymy razem jakiś film jeszcze nie wiem czy u mnie czy u niego,ale chyba wole u siebie ,bo niechce mi się tam do niego jechać![]() grypsko chyba mnie bierze,bo mam gorączke.Własnie mierzyłam i mam 38.2 tez tak byle jak się czuje.Wziełam tabletki i ide teraz się wykąpać
|
|
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z pewnością tak by było,więc marzenia o platynce na razie odkładam na półkę O proszę ! Mi się wydaje, że z samego filmu niewiele będziesz wiedzieć, wiem na swoim przykładzie jak się kończy oglądanie filmów w męskim towarzystwie No to super, że się umówiliście Może akurat coś jeszcze będzie z tej znajomości )O kurde no to pięknie :/ To zjedz tabletki i znikaj pod kołdrę
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejka-a co to za końskie zaloty tego z gimnazjum
![]() śliczny jest taki gołębi blond, moja kumpela tak farbuje ![]() ale macie zadanie z angielskiego mnie też głowa boli ![]() o matko ja po takim daniu to bym chyba z tydzień z kibla nie wyszła Sunset-ta pinda też mi zawsze pisze czy mogę ściągnąć bluzkę ![]() ale się szykuje impreza może przeprowadzisz się do Poznania?![]() będziemy miały blisko do siebie![]() ja sprzątam od 19 wytarłam fugi, sprzątnęłam łazienkę i zamiotłam całą chatę, ale jest burdel czeka mnie jeszcze mycie wszystkich garów no i szafki, blaty itd![]() zjadłam w międzyczasie kolację i działam dalej dobrze że już skończyli te kafelki jeszcze kawałek ściany trzeba zetrzeć bo gładź jest położona ale to już nie dzisiaj
|
|
|
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj to jest ciężka sprawa i to nie byłoby takie łatwe Ale fajnie by było ![]() On mi często proponował wyprowadzkę, chce mnie wydrzeć do większego miasta żebym się rozwinęła, ale to nie jest takie hop siup ![]() O rany jeszcze dzisiaj będziesz sprzątać ? Mi by się nie chciało o tej porze, no ale Ty jesteś gosposia pełną parą, więc pewnie wszystko dzisiaj zrobisz![]() A jak paluszek, lepiej trochę ?
|
|
|
#4937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona jest przesadzona po prostu, mi też zawsze brzęczy mimo że się cieszę cały czas ale z tą bluzką też przesadza, powinni pamiętać kto się rozbiera a kto nie, przecież nie zmienię zdania z dnia na dzień![]() to zbieraj się i się wyprowadzaj tzn najpierw pojedź do niego i się zaklimatyzuj może by Wam coś wyszło![]() no sprzątam bo nie mogę patrzeć na ten burdel jest taki syf że po prostu tego nie da się opisać![]() z palcem brak poprawy boli jak cholera no ale chirurg mi powiedział że będzie się długo goił
|
|
|
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W pierwszym napisali, że przelew poszedł , urobiłam tyle premii przez te pare dyżurów, ile teraz urabiam w ciagu jednego A w drugim mi napisała, że mam bardzo dobre wyniki i jeśli bym chciała jakieś dyżury, które aktualnie są zajęte, to żebym do niej pisała to mi je załatwi ![]() ![]() No najpierw to byśmy musieli pobyć ze sobą i zobaczyć, czy się dogramy w ogóle, bo całkiem inaczej jest przez internet niż na żywo, wiadomo No to masz powera powiem Ci , żeby o tej porze sprzątać ![]() Kurde no to niedobrze:/ A szukałaś na necie jakichś sposobów na takie dolegliwości, może jakieś okłady ? No nie dziwne , że będzie się długo goił, w końcu kość złamana i jeszcze obdarty cały, ajć aż mnie zabolało
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-12-13 o 22:30 |
|
|
|
|
#4939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo no to gratuluję świetnego wyniku to teraz nie masz co się obawiać o posadę a z tymi premiami na początku to wiadomo że cienko ważne że teraz coś się dzieje![]() wiadomo że musielibyście zobaczyć czy byłoby Wam razem dobrze ale może zobaczysz co?![]() ![]() okłady nie bardzo bo mam skórę zdartą, więc jakieś moczenie w cytrynie czy czymkolwiek innym kwaśnym podrażniłoby mi ranę więc wolę nie ryzykować ![]() ja właśnie wyszłam z wanny posprzątałam tylko jedną połowę szafki bo już ciemno jak w dupie i nic nie widać![]() wyprałam sobie skarpetki w rękach jak się kąpałam bo miałam dosłownie czarne ![]() kupiłam sobie dzisiaj nową syrenkę i jak dzisiaj się szorowałam to była moc potem wysmarowałam się brązującym ale oczywiście omijałam chorą nogę mam nadzieję że nie będzie dużej różnicy bo śmiesznie by to wyglądało
|
|
|
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wiesz , na razie idzie w miarę, ale zawsze może się pogorszyć, do czego mam nadzieję nie dojdzie Muszę tą pracę utrzymać bo jest zaje*ista i stworzona dla mnie ![]() No zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądać jak pobędziemy trochę razem Najprawdopodobniej przed albo po Arminie zostanę na kilka dni u niego i wtedy się okaże ![]() Brrr aż mi ciarki przeszły :/ Już pół biedy jakby tylko złamany był, a tu jeszcze skóra zdarta, masakra :/ A jak paznokieć ... ? No to resztę zostaw sobie na jutro, nie ma co się po ciemku męczyć no i o tej porze I tak podziwiam, ja bym pewnie wszystko zostawiła na jutro ![]() A stara się już zużyła ? Moja wygląda jeszcze jak nowa, ale ja jej nie używam tak często bo stale zapominam albo się spieszę i pewnie przez to ![]() Oj tam , nawet jak różnica będzie to i tak chyba nie zamierzasz chorej nóżki nigdzie wystawiać Jedynie tż będzie widział, ale on już pewnie nie takie rzeczy widział
|
|
|
#4941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i elegancko więc jutro powinna być kasa![]() super że ta praca Ci pasuje i raczej się nie pogorszy![]() koniecznie posiedź trochę u niego może i nie wrócisz z tego Poznania, albo wrócisz tylko po rzeczy i pieska![]() paznokieć jest w połowie czarny i to mnie najbardziej wku.wia bo pewnie mi sam zejdzie chirurg mówił że nie będzie ruszał paznokcia bo w połowie jest zdrowy więc możliwe że sam odrośniekurcze, nie dałabym rady nawet tego dzisiaj zrobić bo tego sprzątania jest gdzieś na dwa dni muszę nawet pomyć wszystkie talerze, gary itd bo wszystko jest w pyle od zdzierania ścianstara mi się rozwaliła ja codziennie jej używam więc się nie dziwię że nie zniosła tego![]() oj tak on już chyba wszystko widział mnie będzie wkurzała taka biała stopa, on nawet pewnie nie zauważy
|
|
|
|
|
#4942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To wszystko dzięki Tobie ![]() Wrócę na pewno, szkołę skończyć chociażby hehe ![]() Brrrr brzmi to masakrycznie, mi nigdy paznokieć nie odchodził ale jak nie raz słyszę jak ktoś opowiada o takich dolegliwościach to aż mnie skręca oby ten paznokieć jednak nie zszedł, może faktycznie odrośnie ![]() No to jutro będziesz miała ciąg dalszy sprzątania, wrócisz z pracy do pracy ![]() Ano tak, i tak Ci chwilę służyła A w ogóle to co z tym karnetem na solarium Wykorzystasz?
|
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja Ci dałam tylko namiary, w końcu to Ty pracujesz ![]() mi kiedyś schodził paznokieć z kciuka, bo wychodziłam z klatki i palca wzięłam między drzwi a kolega w ramach żartów mi przytrzasnął z całej siły bo nie chciał mnie z klatki wypuścić ![]() trochę wytrzymała dzielnie mi służyła![]() no teraz to nie wykorzystam bo jak z tą nogą, ale chyba jednak się skuszę, może przed świętami pójdę, oczywiście jak mi się palec zagoi
|
|
|
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale gdyby nie te namiary to bym tej pracy nie miała, nawet bym o istnieniu czatów nie wiedziała ![]() No to zaje*isty żart kolega zrobił Musiało straszliwie boleć :/ Ja nie miałam jeszcze takich przygód z paznokciami (tfu tfu tfu) , raz tylko taki jakby krwiaczek mi się zrobił pod paznokciem jak wysiadałam z samochodu D i je*ane drzwi odskoczyły i przytrzasnęłam sobie kciuka brrr A jednak solarium wygrało Ja już skończyłam dyżura Zaraz pożegnam się z kolegą, wyjdę jeszcze z psinką przed klatkę na siku i idę spać Dobranoc i do juterka
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doby
A co tu takie pustki ? U mnie w dalszym ciągu pada śnieg od piątku nie przestało padać ani na moment, jeszcze chwila i całkiem nas zasypie ![]() Na śniadanko zjadłam kanapki z pasztetem, muszę dzisiaj zrobić jakieś zakupy bo w lodówce pustki ![]() Byłam z psem na spacerze, ale się wylatała w tym śniegu Później siedziała 15 minut na parapecie i się odmrażała ![]() Teraz troszkę ogarnę pokój i siebie i pewnie koło południa wyskoczę na zakupki )
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() u mnie na śniadanie oczywiście płatki plus kawa ![]() całą noc padał śnieg i dalej pada ale jest ciepło ![]() jako że mam L4 do końca roku tak dyżuruję w domku za godzinkę kończę![]() dzisiaj Tż jedzie na wielkie zakupy ja też bym pojechała ale chodzić nie mogę a trochę trzeba się nachodzić po markecie![]() skończę dyżur i biorę się za sprzątanie syfu
|
|
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
heja heja
![]() siedze własnie na uczelni i grzeje komputer bo mam dopiero o 13.15 zajecia ![]() Sunset-ale beda zakupy az Ci zazdrsze![]() Anastazja-aj az boli jak sie czyta;/ i to teraz musiałas się tak urządzić ![]() ![]() ja wczoraj padłam zaraz po kąpaniu.Dzisiaj doszedł kaszel więc jest pięknie ![]() mam nadzieję ,że do świąt mi przejdzie bo bym nie mogła jechac na wigilie.Chociaz to nie jest zły pomysł bo nie bardzo lubię wigilię,łamanie się opłatkiem etc.Wolałbym sama posiedziec w domu no zobaczymy jak to bedzie
|
|
#4948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do świąt pewnie się zagoi ![]() ojej ![]() ja też nie przepadam za łamaniem się opłatkiem, ale to tylko chwila przecież ![]() ale się nasprzątałam całą kuchnię wyszorowałam, teraz jest na błysk![]() teraz robię obiad-wczorajsze naleśniki, tzn farsz mam tylko naleśniki muszę usmażyć ![]() po obiedzie muszę ogarnąć resztę mieszkania ![]() Tż za godzinę jedzie na te zakupy więc spokojnie sobie posprzątam ![]() śnieg w dalszym ciągu pada i chyba nie przestanie
|
|
|
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejko a czemu tak wcześnie pojawiłaś się na uczelni? Nie wolałaś sobie pospać?
Co do choróbska to taka pora niestety, dbaj tam o siebie żeby Cię na dobre nie rozłożyło Anastazja no to super, że porządki już skończone, masz święty spokój Co do zakupów to szkoda, że Cię ominą , ja bym chyba nie przebolała, że wyprawa do sklepu odbędzie się bez mojego udziału ![]() A jak z tą drugą pracą? Bo do końca roku miałaś tam pracować, pożegnałaś się już ze wszystkimi tam, czy planujesz jeszcze jakąś wizytę? ![]() Ja zgodnie z planem wybrałam się na zakupki Byłam w Kauflandzie i w Biedronce , w sumie to najwięcej mięcha nakupiłam Wstąpiłam jeszcze do Rossmana i kupiłam sobie wychwalany na wizażu puder w kamieniu Synergen. Był kłopot z doborem odcienia, bo niestety nie ma żadnych testerów, zaryzykowałam najciemniejszy (z pośród trzech dostępnych ) i zobaczymy jak się sprawdzi Wracałam do domu i po drodze miało miejsce najmilsze i najszczęśliwsze wydarzenie z całego dnia - widziałam Damianka On wygląda normalnie jak z okładki , co za koleś, każdy inny którego znam się przy nim chowa Ojj coś mi się wydaje, że pewnie znowu zacznę robić wycieczki na miasto... ![]() Właśnie zjadłam zapiekankę made in Biedronka Teraz wyprowadzę pieska na spacerek i zasiadam do pracki ![]() Doszła mi kaska z czatów, więc jutro idę do lumpa no i jadę po buciki
|
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to już nie dzisiaj, tylko żyrandole wyczyszczę i odkurzę okien nie ruszam bo jest śnieżyca i wszystko będzie mi się mazać![]() co do pracy to ja mam L4 do końca roku więc mam ich gdzieś, pojawię się po nowym roku dopiero po świadectwo pracy i tyle mnie widzieli ![]() jakby to były zakupy w jakiejś galerii to bym chyba jednak pojechała a tak zrobiłam listę Tż co ma kupić i tyle![]() no to udane zakupy widzę ![]() co do Damiana to możesz się za niego brać skoro jest wolny tzn nie chodzi mi o coś poważnego bo wiem że ma sieczkę w głowie ale jakieś małe randeczki czy coś więcej od czasu do czasu nie zaszkodzą![]() a to masz dyżur dzisiaj? ![]() mi też doszła kasa i właśnie siedzę na allegro i szukam jakiegoś prezentu dla brata i bratowej ![]() ja już po obiedzie właśnie piję kawkę i buszuję na allegro![]() szukam też prezentów dla dwóch dziewczyn tzn mojego Tż cioci córek, jedna to jego chrześnica no i wypada coś im kupić one mają po 11 i 13 lat a mają tyle wzrostu co ja szukam im jakiś bluzek bo nie wiem co kupić, rozmawiałam wczoraj z tą Tż ciocią i mówiła że jeszcze kosmetyków nie używają więc pozostają ciuchy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.

Poszłam spać jakoś przed 14, bo koleżance się nudziło w pracy i zadzwoniła i gadałyśmy chyba z godzinę 
Pracowałam w sumie przez 34 godziny , a w sklepie przez 34 godziny zarobiłabym 170 zł 

głowa to mi pekałam i teraz to samo zaczyna sie robic
ja też muszę sobie kupić farbę
znowu cała łazienka pływała

to teraz nie masz co się obawiać o posadę