![]() |
#3031 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
![]()
![]() |
#3032 |
Zakorzenienie
|
wino to za mao - dziś vooda
Kameno ![]() 3 najbardziej profesjonalnie 5 - romantycznie lub zwiewnie - nostalgiczni 4 - zostaw na portal mam cię zjem cię - bynajmniej nie kulinarny 4 jest ostrrrra ale piękna tez wszystkie 3 są maj fejwryt -zdecydowanie brak grzywki Ci służy - moim zdaniem, choć z grzywką czy bez chyba nei ma co porównywac tak an dobrą sprawe bo to są zawsze dwa całkiekm inne looki z grzywką taki lajt bez taki "kobietyzm" niemniej jednak pięknie |
![]() ![]() |
![]() |
#3033 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
W zamian zrób mi zakupy na święta,odbierz przesyłki z poczty i ustaw choinkę,bo leży w śniegu na tarasie
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3034 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() idę zmienia firanki , może mi ułomny bark nie odleci
![]() |
#3035 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3036 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za rady w sprawie reklamacji na prędkość neta
![]() Skorzystam ![]() Ale jestem śpiąca ![]() A na dole fotki z niedzielnego spaceru. Zima nawet czasem potrafi mnie zachwycić ![]()
#3037 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
To się u mnie 4 lata temu skończyło złamanym nosem
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3038 |
Zakorzenienie
|
TRUSKAWO !!!!!
strasznie sie cieszę z obrotu sprawy - że taki finał - niech się w Lbl pocałują szkoda jednak ze w temacie pracy jest tak że nierzadko musimy się poświęcać aż tak, ale z drugiej strony taka zmiana może niesć milion nowych pozytywów i całkiem nowe fajne życie - gratuluję że odwaga zostałą nagrodzona - czymże jest obity tyłek w pociągach i zmarniete stopy w porównaniu do życia po swojemu i wg wymarzonych celów |
![]() ![]() |
![]() |
#3039 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3040 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3041 |
Zakorzenienie
|
kogo Ty chcesz kastrować?
![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-21 o 20:48 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3042 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3043 |
Zakorzenienie
|
dziewszyno - przy najgorszej czynnosci wymyślonej prze ludzkość jaką jest mycie okien
![]() ![]() tzn no pan pikuś ten tego Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-21 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3044 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() mialam kolege ktory ma w peselu 666 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
w sumie to chyba najbardziej zależy ile komu na życie potrzeba... ![]()
![]() |
#3045 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
może lepiej weź kogoś do pomocy z tymi firankami...
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3047 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
ja mam w nr dowodu
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3048 |
Zakorzenienie
|
![]() dziś to znów popełniłam - cudowne uczucie - rozdawać wynosić pozbywać sie ( sprzedawać też ![]() ja bym kciała zeby u nas na porzadku dziennym były wyprzedaże garażowe a'la USA - kurcze haj lajf cza by zainsynuować |
![]() ![]() |
![]() |
#3049 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Jak dla mnie same pozytywy, w końcu będę pracować w zawodzie, za normalne pieniądze, na przyzwoitych warunkach, z perspektywami rozwoju, w dodatku potrząsnęłam sytuacją z TŻtem, bo owszem, pracował i zarabiał, ale za mało, zeby się utrzymac, ja widoków na pracę w Lbn nie miałam najmniejszych i tak każde mogło mieszkać u swoich rodziców do usranej śmierci ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3050 |
BAN stały
|
Truskaffko, moje gratulacje!
![]() ![]() kamena: głosuję na numer czy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3051 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zara umreu z nich ze śmiechu,tak tak tylko szaleńczy śmiech mi pozostau ![]() jaka rozmowa chopców pokec.... -Ty ,popatrz ten ciemny to będzie jak ten cement -no weź ,gupi jesteś,ładny będzie -a tego jasny brzydki,taki jak te stare rurki od kaloryfera - ![]() -no tak ,zobcz se poglądowo -Ty sam jesteś pogladowy -to so kolory natury taaa,nie byłbym taki pewien - ![]()
![]() |
#3052 |
Zakorzenienie
|
Kameno - tak BTW nie wiem po co te zdjecia - czy one Ci mają jakiś profit przynieść czy cuś, raczej tylko reprezentacja staffu tak? bo nr 5 jednak jest rozmiękczający i brać go,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3053 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja też uwielbiam wyrzucać
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3054 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale ale pamiętaj też, że informatyk to pojęcie ogólne ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3055 | |
Zakorzenienie
|
absolutnie!
![]() Jeszcze łapki pod kocyk schować... hm... cieplutko ![]() Cytat:
![]() A Tru bedzie teraz miala bliżej na CP ![]()
![]() |
#3056 | ||
Zakorzenienie
|
ha....żebyście widzieli ich miny jak poszłam oglądać psieudo szkło
![]() a ja sie powstrzymać nei mogłam oczywiście,weszłam do kuchni westchnełam głośno i mówie: obleci Oni ![]() ![]() odczekałam i mówię ![]() ![]() i nagle: pssssssssssssssssssssssss sssssssss z 250 kg ujszło wstrzymywane powietrze no bo żem taką jazdę ostatnio zrobiła że chłopin mi szkło jeszcze za drzwiami pokazywał ![]() no ,ok ,jestem okropna ,ale po tylu miesiącach męki...się mi nalezy coś tam i ten mop viledy,nieprawdaż Gryxosławie ![]()
![]() |
#3057 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jest tu poza mną ktoś z frakcji przydasiowej?
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3058 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3059 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
ty...to ty chyba malujesz tak jak ja ![]() brat tz -ty..kurde mi nie mow ze na taki kolor to bedzie..ja-no taki bedzie-brat-to po to ja 2 gi dzien gładziuje zeby wygladało jak cement ????!...a ten drugi (malujemy na 2 kolory) to normalnie jak ten gips budowlany.....po ch...malowac.... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- ja fiem ja!-Betty! ![]() ![]()
![]() |
#3060 |
Zakorzenienie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.