|
|
#3001 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXI
Inne koleżanki skomentowały moje foty że jak Mona Lisa. Z tego wniosek że mogę robić za renesansową modelkę
Muszę dziś wieczorem porządnie posprzątać i się spakować, ajajaj, nie wiem jak to ogarnąć i się jeszcze do tego wyspać. Jutro do Białego jadę, od razu po pracy, na szczęście udało się kupić miejscówke.. Mam tylko nadzieję że doczepią mój wagon. I że pociąg w ogóle przyjedzie. I odjedzie. ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3002 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#3003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale od dawna (tj. od przeczytania artykułu w NG parę lat temu) marzy mi się Wigilia w schronisku Samotnia w Karkonoszach
|
|
#3004 | ||
|
Zakorzenienie
|
no dobra, w kuchni klejom,tzn już przykleili ...ufff, a w pokoju malujom,zaraz bedzie malowanie na kolor a tak koło połnocy to już może podłogę ułożo
![]() Polly u Ciebie kończo? tzn na kolor już
|
|
#3005 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3006 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
A to te foty, wybrałam 5 z 11 i się waham którą wybrać ostatecznie, w sumie żadna różnica bo na żadnej nie wyglądam "profesjonalnie"
![]() STD_3666.jpg STD_3669.jpg STD_3685.jpg STD_3699.jpg STD_3710.jpg
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3007 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
joł, nr 4 jest bardzo bardzo Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-12-21 o 19:54 |
|
|
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z Ciebie wykapana Mona Lisa! ![]() zwłaszcza na 1 focie
|
|
#3009 | |||
|
Zakorzenienie
|
Delecta Cytat:
nie ee,Mona Lisa jest pszytka a Kamena ładna
|
|
#3010 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
otwieram litrową butlę wina - reflektuje ktoś?
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
no to
jeeah... wieczór z winkiem, na fotelu pod kocem, z nogami opartymi o ciepłe grzejniki, do tego filmy Burtona, ech...
|
#3014 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Tyż. Wysyłałam wszędzie, gdzie tylko spełniałam warunki. Już miałam naprawdę dość siedzenia w domu albo robienia staży czy wolontariatów, stwierdziłam, ze jak zaoferują mi tyle kasy, że będę mogła się utrzymac to biorę i już. W Lbn nie było szans
Dziękuję Cytat:
Serio, jak nie chcesz niańczyć starszego potomstwa siostry, być darmowym taksówkarzem rodziców itd. itp. Cytat:
Cytat:
A busy jeżdżą w ciągu dnia co 20-30 minut, także luzik, droga w zależności od trasy 4,5-6 godzin, w lecie pewnie trochę szybciej. Kość ogonowa cierpi, cóż...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#3015 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcale bym sieu nie zdziwiła jakby w cieplejsze dni Truskawka popylała z buta ![]()
|
|
#3016 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom kolr..o ile to mozna nazwac kolorem , zastanawiam sieu czy ja juz calkiem zguplam czy mi znowu inny kolor umieszali ![]() Cytat:
wybieram fotke nr 3, na czwartej wygladasz zbyt buntowniczo jak na oficjalne foto to spojrzenie spod byka i oprawki okularów które tną po oczach-i mina pt-tak bede tu stała o!
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-12-21 o 20:19 |
||
|
|
|
#3017 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dziękuję za kąplemęty
Naprawdę nr 4? Mi się wydaje że mam tam wklęsłą twarz.. Coś jak pers nowego typu. No i wzrok mam jak idź stąd i nie wracaj,. Pospieszyłam się z tym piwem niestety.. Ale następnym razem bardzo chętnie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3018 |
|
Nindżopesz
|
Noo, Mona Lisa jako zywo! Najbardziej podoba mi sie nr 3 ale reka przeszkadza, jakby ja ucieli w photoshopie byloby lepiej... A tak to moze 4?
|
|
|
|
#3019 |
|
grozi wypollizowaniem
|
skarbiatko-a powiedz mi ile trwa ukladanie pameli?
..nie wiem czy mam sie szu\ykowac na kilka godzin czy dni ![]()
|
|
#3020 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
Kameno, jesteś piękna.
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 mi się najbardziej podoba. A gdzie grzywka Kameny?
|
|
#3023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wrzucam wsteczny. Będę nadrabiać
|
|
#3024 | |||
|
Zakorzenienie
|
fajnie
![]() podłogi siem zdzwiom Cytat:
zdecydowanie wolę jeździć gdzieś wtedy kiedy mniej osób ma taki sam pomysł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tylko te założone ręce mi nie do końca pasują - to przemawia za zdjęciem nr 3 ![]() zdjęcia ogólnie super
|
|||
|
|
|
#3025 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
A jeśli chodzi o zdjęcia to dwa pierwsze są trochę sztywne, jak do legitymacji czy coś, reszta super i któregokolwiek nie wybierzesz będzie dobrze
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3026 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dziewczyny, wielkie dzięki za pomoc!
Betty - grzywka zaczęła żyć własnym życiem i stała się irytująca więc została zlikwidowana. Ale tęsknię za nią, może kiedyś jeszcze wróci.
|
|
|
|
#3027 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
tru-tak se mysleu...(moja siostra tez chciala szukac czegos w krakowie, ale zrezygnowala ze wzgl finansowych..tzn ze nie da rady czegos wynajac i jesczze zyc z pensji i zastanawiam sie czy ona taka nieudolna, czy ma za duze wymagania czy ty jakos sprytnie wykombinowałaś i czy ew, namawiac siostre zeby jednak sprobowała? moze ona przesadza?
)---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
wg mnie dobry wybor-mozesz tez wybrac dwie, trzy fotki i niech wasi spece powiedzą który wg nich sie najlepiej nada-w koncu powinni sie na tym znac ![]()
|
|
|
#3028 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
kciuki sie przydadzą
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- aaaa, zapomniałam się pochwalić, wyciągnęłam dziś na poczcie szczęśliwy numerek 666 ale przede mną było 29 osób do awizo więc smell benty odbiorę sobie dopiero jutro rano
|
|
|
|
|
#3029 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja kolejność: 3, 4, 1, 5, 2 Ja.... kończę grzane piwo i .... zaraz wracam do tłumaczeń ![]() Cytat:
Nie za ... gorąco Ci? ![]() Cytat:
mondra jakaś ona jest )A....yyy..hhmm.. poważnie mówiąc to - Maja nic nie tracisz, zawsze możesz wrócić Mam kolegę, który już 2 razy mieszkał w Krk i 2 razy wracał do naszego miasta Hmm chyba nie jest mu pisane tam mieszkać... Powiedział, że 3 razu już nie będzie ![]() Cytat:
Bo mój małż podobnie uważa, że nie da się rady itd i parę jeszcze innych osób, które znam, które znają inne osoby, którym tam ciężko, które wróciły (mam drugiego kolegę, który wrócił po paru latach ale tutaj to raczej tylko i wyłącznie z jego winy, przynajmniej ja tak uważam ). Ja obecnie nie chciałabym tam mieszkać ze względów finansowych tj dlatego, że np tu nie mam pracy, bo obecnie warunki finansowe mam tutaj bardzo dobre, tylko hmm kulturowych? ), można wyjść tu i tam (tylko czy będąc tam miałabym ten czas by wyjść do muzeum np i czy bym rzeczywiście tak chodziła ? ), jest większy wybór chociażby zajęć dodatkowych dla dzieci itp itd i zaraz się wprowadzę w smętny, smutny nastrój...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-21 o 21:30 |
||||
|
|
|
#3030 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie myję podłogi,ale za to włączyłam pralkę,zmywarkę,zmieniłam pościel,zrobiłam porządek w garderobie i teraz mam 2 wory niepotrzebnych rzeczy do wywalenia
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.

a ja leże w tym bałaganie, w ramach przygotowań świątecznych kupiłam piernik...w torebce

)
ale tutaj to raczej tylko i wyłącznie z jego winy, przynajmniej ja tak uważam