![]() |
#2431 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Cytat:
a co do tycia ja utyłam jakieś 3,5kg... a zaraz się skończy I trymestr
![]() |
#2432 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bella a tą są bliźniaki jednojajowe??
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zakorzenienie
|
tak jednojajowe... kurcze trudna to mało powiedziane... idę się myć i spać... mam dość jak na jeden dzień...
#2434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja w I trymestrze utyłam 4 kg, ale to dlatego że za dużo wcinałam ![]() Poza tym u nas ziiiimmmmmaa, pada śnieg i lekki mrozik. Właśnie wróciłam z dworu, pooddychałam świeżym powietrzem i pospacerowałam. Lubię tak jak śnieg pada ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Zadomowienie
|
Dania witaj i gratuluję.
Kasiek no widzisz wszystko jest ok ![]() Bella o kurcze, to poważna sprawa, a to dzielenie łożyska to jak wygląda? |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc dziewczynki
![]() a co do głowy to boli mnie od razu jak jestem potwornie zmęczona... ostatnio tylko bym spała... ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Karinka wiem tylko,że laserowo. Zobaczymy co mi powiedzą w łodzi. ogólnie jestem dobrej myśli nawet lekarz mówił,że prowadził dwie takie ciąże i mu się udało i się dzieciaki urodziły...
#2437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2438 |
Zadomowienie
|
Kasiek super że dzidziol rośnie, wszystko będzie dobrze
![]() Bella, odpoczywaj dużo, relaksuj się, myśl pozytywanie...wszystko co dobrze robi duszy, wspaniale wplywa na ciało...a to uszczęsliwia malenstwa... dlatego rozpieszczaj się Kochana! to jest Twoj czas!!! Enia, mnie też ząb ćmi, ale dentystę odwiedze dopiero po porodzie, ja sie panicznie boje dentysty i zbyt wiele by mnie stresu to kosztowalo... Madzik, a jak Ty się pozbylaś cellu? bo tak Cię zrozumialam? masz jakiś sposobik? mnie znikl po odstawieniu hormonów, ale wtedy też waga mi spadła troszkę... Wiem ze ja nudna jestem już z tym narzekaniem... ale ten brzuch czuję co raz cześciej w ciagu dnia... grrrrr najgorsze że tak się kilka tygodni może rozkrecać... bo wiecie co...ja mam przeczucie że urodzę duzo po terminie... ![]()
#2439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2440 |
Zadomowienie
|
Dopiero doczytałam. Enia ty też na zęba narzekasz??? Współczuję. To chyba najgorszy ból jaki może być. Zastanawiam się tylko czy jakby co to mogę apap brać???
#2441 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2442 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zreszta tak sobie myslę, że w sytuacjach jak coś napie...a to nawet lepiej wziaść niz nie, bo bol może bardziej zaszkodzić niz taka dawka apapu... choc u mnie to jeszcze nie taki typowy bol, narzie cmienie jesli chodzi o ten ząb... mam tam ochote wbić sobie igłe albo coś... Pamelka dotrzymam dotrzymam ![]() a do tego czasu bedę narzekać i uzalać się nad sobą hehe ![]()
![]() |
#2443 |
Wtajemniczenie
|
Kasiek gratuluje wizyty
![]() Mam mega ból głowy-Bella witaj w klubie, Do tego jest mi niedobrze ale nie wiem czy to od bólu czy z powodu ciąży. Do tego moja radosc po wczorajszej wizycie znów odeszła w niepamięć. Macam się po cyckach i mam wrażenie że nie sa tak bolące i tak twarde jak wczoraj. oczywiscie mam juz schize, że cos jest nie tak. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Zadomowienie
|
Oj myha. Idź sobie kochana zrób hcg i zobaczysz że rośnie czyli wszystko w porządku. U mnie to 7t i 4d. Wielkość fasolki na 7 tc. Ma aż 1cm.
A po cyckach to i ja się macam i raz wydają się większe raz mniejsze. Także spokojnie.
[*]09.08.2010-mama zawsze będzie o Tobie pamiętać Aniołku ![]() ![]() Edytowane przez kasiek64 Czas edycji: 2010-12-21 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2445 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i wez no-spe albo apap ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() narzekaj kochana od tego tu jestesmy ![]() ![]() ![]() kurde a ja dopiero z zakupow wrocilam z TZ,ale z nim to wogole sie nic nie da ![]() ![]() oczywscie nie obylo sie bez ciuszkow dla malego ![]() ![]() ![]() idem zjem cosik,wykapie sie i spacku.kolorowych ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2446 |
Zadomowienie
|
Wracając do tematu wagi. Ja zaczynam 3 miesiąc, dzisiaj równe 9 tygodni ma moje dziecko, a dzisiaj na wadze zobaczyłam 3 kg mniej niż na początku ciąży. Brzuszek mi już zaczyna pomału wychodzić - zresztą do najchudszych też nie należę. A tutaj taki szok. Chociaż znajoma mówiła, że 5 kg schudła w I trymestrze ...
Pomimo, że "bunio" dopiero zaczyna wystawać, to lubię kłaść na nim rękę i "przesyłać" fluidki dzidziusiowi... Pewnie musi to dziwnie brzmieć ... ![]()
#2447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do kladzenia reki na brzuszku to kazda z nas chyba ma taki odruch ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Wtajemniczenie
|
Tylko nie wiem jak mam cię namierzyc :/
Mam znów schizy. (.)(.) jakby mniejsze i mniej jędrne. I nie bola jak np przedwczoraj. |
![]() ![]() |
![]() |
#2450 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2451 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mnie na szczęście przestał boleć! Ale jeszcze w nocy jak wstawałam siku to bolał. Chyba samo przeszło, bo i wzięlam kąpiel i nospe i leżałam i prawie nie jadłam,bo się bałam.(a smecty nie mam i nie wiem co to) Myślę, że to Niunia mi leżała główką na żołądku, bo wcześniej kopała po żebrach, a wczoraj na dole. Natomiast dziś znów ją czuję na górze, więc się chyba przekręciła ![]() A tak już zabieram się za sprzątanie łazienki, potem jedziemy na zakupy, do spowiedzi musze na 16, po swojską kiełbaskę i inne podroby trza jechać z ciocią do takiego gościa. Jutro sałatki będę robić. Macie może jakieś przepisy na fajne, bo u nas zawsze to samo: jarzynowa, pieczarkowa, śledziowa i gyrosowa.
![]() |
#2452 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiec ta: - totellini -piersi z kurczaka pokrojone w kostke-podsażyc na patelni lub ugotowac -ogórek świezy-pokrojony w kostke -por -majonez około łyzki -chrzan na oko -musztarda na oko -sos salatkowy ziołowo-koperkowy czy cos takeigo ale można też dodac samego koperku -dużo czosnku -oczywiście sól, pieprz do smaku Wszytko razem wymieszac. najlepiej zrobic dzien wcześniej żeby sałatka sie przegryzła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | ||||||
Zadomowienie
|
Witam się i ja
![]() Właśnie zajadam płatki z mleczkiem i miodem ![]() zaraz idę się szykować i jadę z Tż do Kielc na to usg kolana , później do spowiedzi , dokupic reszte prezentów i ten topik spróbować oddać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2454 | |
Zadomowienie
|
Myha dzięx, wypróbuję ten przepis
![]() A mam prośbę do dziewczyn, które maJĄ już kupione pościele do łóżeczka, żeby mi przesłały linki, bo chce popatrzeć. Poproszę ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2455 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Trochę mnie nie było, odpoczywałam od forum i internetu, a teraz mam tyle do nadrobienia ![]() ![]() Byłam wczoraj na wizycie, ciąża jak najbardziej rozwija się prawidłowo, są dwa maluszki i dwa łożyska ![]() ![]() Maluszki rosną, jeden ma 3,76cm, drugi 4,26cm, hehe i wychodzi między nimi róźnica terminu porodu 2 dni, chyba naprawdę miałam tą drugą owulację później ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tata już po operacji, dzisiaj chyba wyjdzie ze szpitala, więc już jestem spokojniejsza. Za to z mężem coraz gorzej i obawiam się że święta spędzimy osobno, a przynajmniej pokłóceni, jeszcze trochę o przez niego trafię do psychiatryka, ale przecież ciąża to nie choroba, tak mi powiedział, zrobiło mi się bardzo miło, zwłaszcza po tym co przeszłam ostatnio i wygląda że tylko ja, bo on najwyraźniej wymazał to z pamięci ![]() Kasiek dziękuję za zaproszenie na nk, oczywiiście przyjęte ![]() ![]() Myha nie martw się kropek się rozwija i to jest najważniejsze ![]() ![]() Bella trzymam kciuki, nie zamartwiaj się, będzie dobrze, urodzisz śliczne, zdrowe i identyczne maluszki, moje pewnie nawet nie będą nic do siebie podobne. Fridka coś mi tu zapachniało porodem ![]() ![]() A jeśli chodzi o piersi, to wiecie co ja przed ciążą z Julką miałam 70E, po ciąży 70 F a teraz to już 70 G i powiem wam że to jest tragedia ![]() ![]()
#2456 |
Zadomowienie
|
Cześć Asia
![]() ![]() A chłopem to się nie przejmuj aż tak! Wiadomo, ze lepiej by było jakby się inaczej układało, jeszcze mu przejdzie. Jak nie,to niech się goni! Nie nadskakuj mu, bo to TY i DZIECIĄTKA jesteście najważniejsze i niech se gada co chce. Jego głupie słowa jednym uchem wpuszczaj-drugim wypuszczaj ![]()
#2457 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ty nie przeasdzasz z tym sprzataniem czasem ![]() ![]() przepis na moja ulubiona salatke: -3-4 pory -pieczarki (okolo1kg,moze byc wiecej) -8 jajek -kukurydza z puszki -ogorek kisz.(2-3) -majonez caly (najlepszy kielecki) -musztarde (lyzka) -pieprz -sol Pory sparzamy wrzatkiem przez okolo 30sek.po czym siekamy w paski.Pieczarki plukamy i gotujemy przez okolo godz.nastepnie drobno kroimy.Jajka gotujemy na twardo i tez siekamy razem z ogorkami.Kukurydze odsaczamy i dodajemy do poprzednich skladnikow.Mieszamy,dodaj emy przyprawy do smaku i gotowe ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() http://allegro.pl/12el-posciel-dziec...324453960.html do tego tez dokupilam u nich drugi komplet poscieli na zmiane 3 czesciowy http://allegro.pl/3el-zestaw-120x90-...330930184.html i przescieradla http://allegro.pl/przescieradlo-frot...310043716.html Asia super ze maluszki tak pieknie rosna ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2458 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2) 2 3) 2 paczki i kup tez jakies duze wygodne podpaski 4) ja mam niezawiazywane i sa w porzadku 5) u mnie zeszly chyba 2 paczki jednorazowych, zwykle majtki zalozylam na wyjscie ![]() Super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Asia super ze maluszki rosna! To przykre ze maz mowi takie rzeczy. Faceci tez powinni chodzic w ciazy! ![]() Co do biustu to przed ciaza mialam skromne 65d, teraz 65f i bardzo lubie ten rozmiar ![]() ![]() ![]() Za to teraz w ogole nie mam pupy! Mam 88 cm w biodrach a wczesniej bylo 94 ![]() Witam wszystkie, wpadlam tylko na chwile, zaraz ide sprzatac, strasznie mi sie nie chce bo jestem na nogach o 6 rano ![]() Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-12-22 o 10:00 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
ja tylko na chwilke wpadlam sie przywitać ![]() ![]()
#2460 | |
Zadomowienie
|
hey Kobitki.
Myha, luzik, cycki nie bolą cały czas tak samo, a calkiem możliwe, że Twój organizm przyzwyczaił się do zmian jakie masz juz za sobą i dlatego ich nie czujesz ![]() ![]() W 13 mialam prenatalne, i kiedy zobaczyłam tego małego wiercipietka przestalam myśleć o objawach... wtedy zaczął się etam oczekiwania na pierwsze ruchy ![]() Sałatki musze spisać, bo pewnie się przydają niebawem... ![]() Asieńko cieszę się że z maluchami oki, dwa słodziaki ![]() ![]() A ja jestem jakaś rozbita, nie umiem sobie znaleźć ani miejsca ani zajęcia... siedzę na przeciw choinki która miala być nie duża, a zajmuje mi poł salonu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Pamelka... zostały nam dwa tygodnie... kiedy to zleciało?? Nowe nosicielki, ja to Wam tego czasu - mimo nerwowki- zazdroszczę!!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.