Rossmann- część VIII - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-12, 14:25   #3301
alice_91
Rozeznanie

Dot.: Rossmann- część VIII

Cytat:
Napisane przez anetka832 Pokaż wiadomość
Peeling St.Ives też jest w CND, przynajmniej u mnie dwa rodzaje, 7 zł z groszami. Ja kupiłam akurat ten przeciwtrądzikowy.
Ja dzisiaj specjalnie poszłam zobaczyć ten peeling i był w normalnej cenie, a nie w CND
Ale za to kupiłam odżywkę Gliss Kur za 5 zł
Widziałam też dużo innych rzeczy w CND. Różne kremy, balsamy do ciała i żele pod przysznic Dove (ale tylko jeden rodzaj)
alice_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 14:38   #3302
Kasza Manna
Zakorzenienie

Ja wczoraj w Gdańsku widziałam te peelingi już w cnd. Szkoda, że się nie załapałam na płyn do hig. int Nivea, bo w nowych opakowaniach były po pełnej cenie.
Stary 2011-01-12, 14:46   #3303
Tegra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alice_91 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj specjalnie poszłam zobaczyć ten peeling i był w normalnej cenie, a nie w CND
Widziałam też dużo innych rzeczy w CND. Różne kremy, balsamy do ciała i żele pod przysznic Dove (ale tylko jeden rodzaj)
ja kupiłam żel pod prysznic Dove Go Fresh (400 ml za chyba 8,coś? - nie pamiętam dokładnie). Będę miała komplet do balsamu Uwielbiam ten świeży, ogórkowy zapach mój TŻ też, zawsze za mną lata po kąpieli i mnie obwąchuje

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Ja wczoraj w Gdańsku widziałam te peelingi już w cnd. Szkoda, że się nie załapałam na płyn do hig. int Nivea, bo w nowych opakowaniach były po pełnej cenie.
u mnie tez już wykupili, a miałam chęć go wypróbować
Tegra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 15:00   #3304
Isilindil
Jestem groszek... ;)

Kurcze, kurcze... chyba jednak wstąpię zobaczyć co u mnie jest w CDN...

a miałam nic już nie kupować

Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne

Isilindil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 15:10   #3305
Kasza Manna
Zakorzenienie

Isi, kup tylko potrzebne rzeczy , zawsze się jakieś znajdą
Stary 2011-01-12, 15:23   #3306
regretsareuseless
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blackamor Pokaż wiadomość
Są u Was w Rossie paski wybielające zęby Blend-a-med? Tylko raz je widziałam, a teraz już ich nie ma
Widziałam je dziś co prawda było ostatnie opakowanie ale nie były w CND, więc pewnie są w normalnej ofercie
regretsareuseless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 15:36   #3307
Akcila
Rozeznanie

U mnie też peeling St.Ives jest w CDN, ja kupiłam duży żel Palmolive za 8.59, ale jak pojadę do większego Rossmanna to może będzie Rexona o której któraś pisała, że jest w CND.
Akcila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 15:55   #3308
Zoozenka
BAN stały

offtopic - punkt karny

zapraszam do głosowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...ofil-xxxx.html

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2011-01-12 o 19:46
Zoozenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 15:57   #3309
maddzia007
Zakorzenienie

Byłam dziś w Rossie, kupiłam peeling St.Ives przeciwtrądzikowy, miałam jeszcze wziąć głęboko oczyszczający ale się powstrzymałam, pewnie w piątek po niego wróce kupiłam jeszcze odżywkę Timotei za 4 zł, wkładki Facelle za 3,19 i chusteczki Babydream bobaskowe 30 szt, niestety pani przy kasie nabiła bez promocji
w piątek pójdę jeszcze po tampony Facelle i może po ten peeling drugi
maddzia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 16:34   #3310
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Jest u was w rossach żel do kapieli babydream,ten z nagietkiem?
Bo ostatnio wzięłam z półki ostatni i już go dłuugo nie ma

Kachnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 16:36   #3311
actriz
Zadomowienie

kurczę, spieszyłam się i wpadałm do Rossa tylko po peeling. wzięłam ostatni głęboko oczyszczajacy zostało jeszcze kilka przeciwtrądzikowych. jak tylko weszłam to mi się jakoś tak zielono zrobiło przed oczami hehe ale jak tak czytam co jeszcze pokupowałyście z CND to chyba będę musiała się znów przejść mój biedny portfel...
tylko tak się zastanawiam... jeżeli tyle rzeczy robi "do widzenia" to jakie produkty wejdą na ich miejsce? jakieś nowości? hmm.. bo jakieś wejdą prawda?
actriz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:21   #3312
blackamor
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez regretsareuseless Pokaż wiadomość
Widziałam je dziś co prawda było ostatnie opakowanie ale nie były w CND, więc pewnie są w normalnej ofercie
Ale się szybko rozchodzą.
Cytat:
Napisane przez actriz Pokaż wiadomość
kurczę, spieszyłam się i wpadałm do Rossa tylko po peeling. wzięłam ostatni głęboko oczyszczajacy
Ja zawsze biorę ostatni balsam Z Apteczki Babuni z Joanny
Stary 2011-01-12, 17:38   #3313
czuprynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fossa Pokaż wiadomość
powiedzcie co sadzicie o tym tamponach Facelle ???
uzywalam zawsze tylko ob i zastanawiam sie czy i zastanawiam sie czy te sa dobre tzn. czy sznurek sie nie urwie
Sznurek na pewno Ci się nie urwie, bo mnie ani razu się to nie przydarzyło, a używam ich już ponad rok. Dodatkowo, zawsze przed aplikacją mocno pociągam za niego, żeby sprawdzić wytrzymałość
Co do samych tamponów, to zgadzam się z poprzedniczkami, że nie są złe, ale o.b. mają większą chłonność, facelle trzeba częściej zmieniać i rzeczywiście czasami miewam kłopoty z aplikacją, o.b. mają tę fajniusią otoczkę i dlatego przyjemniej się ich używa. Jednak za tę cenę facelle jak najbardziej polecam, bo u mnie świetnie się sprawdzają
czuprynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:44   #3314
dolce&gabbana
Zadomowienie

Dziewczyny dzięki za informacje, że pojawiły się CND Dzięki temu kupiłam tanio nivea do hig. int. i poduszeczki ochronne do butów fusswohl

Jeszcze zastanawiałam się nad Eveline slim extreme 3d lift, ale chciałam pierwsze poczytać komentarze, niestety nie ma jeszcze żadnego

dolce&gabbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:47   #3315
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

e tam 2 sekundy odrobine (!) wiekszej niewygody to i tak niewielka cena za różnicę w kosztach na dłuższą metę
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 18:08   #3316
niusiunia20
Zakorzenienie

GG do niusiunia20

offtopic

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2011-01-12 o 19:45
niusiunia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 18:13   #3317
verqaa
Raczkowanie

Jak zwykle będąc w Rossku zapomniałam sprawdzić czy jest Airy Fairy z Rimmela . Wie któraś czy dostanę? (Bo wiem, że Ross nie wszystkie kolorki sprowadza).
Z góry dzięki za odpowiedź!
Stary 2011-01-12, 18:16   #3318
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez verqaa Pokaż wiadomość
Jak zwykle będąc w Rossku zapomniałam sprawdzić czy jest Airy Fairy z Rimmela . Wie któraś czy dostanę? (Bo wiem, że Ross nie wszystkie kolorki sprowadza).
kiedys kupowalam airy fairy ale nie polecam zbytnio, chyba ze jestes juz zdecydowana na 100%
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 18:18   #3319
Sylvviiaa
Zakorzenienie

kupiłam dziś też żel z Isany ... morelowy !

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 18:23   #3320
verqaa
Raczkowanie

Oczywiście zapomniałam spytać o zestaw pędzli True Spirit w takim czarnym etui, chciałam kupić bratanicy (dopiero będzie zaczynać przygodę z makijażem) ale nie mam możliwości sprawdzenia w Rossmannie jakie te pędzle są i jaki jest skład tego zestawu .
Jeśli któraś widziała lub posiada to proszę o opinię lub fotkę, bo nie chcę 60zł wyrzucać w błoto.
Stary 2011-01-12, 18:24   #3321
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusiunia20 Pokaż wiadomość
Do konkursu zajrzymy, zagłosujemy według uznania, ale nie spamuj więcej.

Dla klikaczy jest wątek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497719

Edytowane przez Kasza Manna
Czas edycji: 2011-01-12 o 18:26
Kasza Manna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 18:31   #3322
Ingeborg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez verqaa Pokaż wiadomość

U mnie są Airy Fairy Sama kupiłam, piękny odcień, taki beżowo-różowy
Stary 2011-01-12, 18:34   #3323
Tegra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dolce&gabbana Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzięki za informacje, że pojawiły się CND Dzięki temu kupiłam tanio nivea do hig. int. i poduszeczki ochronne do butów fusswohl
jak one wyglądają? Ile kosztowały?
Tegra jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 18:39   #3324
edmonton
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez alice_91 Pokaż wiadomość
Jaka to odżywka ?
edmonton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 18:53   #3325
niusiunia20
Zakorzenienie

GG do niusiunia20

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Do konkursu zajrzymy, zagłosujemy według uznania, ale nie spamuj więcej.

Dla klikaczy jest wątek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497719

dzięki za informacje, nie wiedziałam o tym wątku
niusiunia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 18:55   #3326
cochonnetta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anetka832 Pokaż wiadomość
Peeling St.Ives też jest w CND, przynajmniej u mnie dwa rodzaje, 7 zł z groszami. Ja kupiłam akurat ten przeciwtrądzikowy.
to jutro na niego zapoluję, mam go już kupić od dłuższego czasu i ciągle zapominam, to może teraz wreszcie się uda

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
ja zawsze używałam ob a teraz zaczęłam Facelle. ogólnie nie są złe. nic mi się nigdy nie urwało. mam tylko wrażenie że są jakieś większe (normal z F. od normali ob.) no ale może to takie wrażenie przez to że nie mają tej siateczki i inaczej je odczuwam przy wkładaniu i wyciąganiu. no ale w każdym razie nie widzę sensu przepłacać bo wielkiej różnicy między nimi nie ma
bo te Facelle kiedyś mniejsze były, przynajmniej te żółte. Wcześniej byly identycznej wielkości co OB, a teraz jakieś takie grube są , wolałam te stare , co nie zmienia faktu, że porównując stosunek ceny do jakości Facelle jednak wychodzą na plus .
cochonnetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 19:04   #3327
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusiunia20 Pokaż wiadomość
dzięki za informacje, nie wiedziałam o tym wątku
Proszę . Wszystkie wizażowe konkursy, gdzie chodzi o głosy, mają swoje wątki dla klikaczy Dzięki temu unika się śmiecenia wątków, a i klikaczki mogą sobie nawzajem pomóc.
Stary 2011-01-12, 19:40   #3328
Inkarnatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fossa Pokaż wiadomość
powiedzcie co sadzicie o tym tamponach Facelle ???
uzywalam zawsze tylko ob i zastanawiam sie czy i zastanawiam sie czy te sa dobre tzn. czy sznurek sie nie urwie
Cytat:
Napisane przez cochonnetta Pokaż wiadomość
bo te Facelle kiedyś mniejsze były, przynajmniej te żółte. Wcześniej byly identycznej wielkości co OB, a teraz jakieś takie grube są , wolałam te stare , co nie zmienia faktu, że porównując stosunek ceny do jakości Facelle jednak wychodzą na plus .
Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
ja zawsze używałam ob a teraz zaczęłam Facelle. ogólnie nie są złe. nic mi się nigdy nie urwało. mam tylko wrażenie że są jakieś większe (normal z F. od normali ob.) no ale może to takie wrażenie przez to że nie mają tej siateczki i inaczej je odczuwam przy wkładaniu i wyciąganiu. no ale w każdym razie nie widzę sensu przepłacać bo wielkiej różnicy między nimi nie ma
Cytat:
Napisane przez pat0 Pokaż wiadomość
Ja od niedawna razem z ob uzywam facelle. Z tego co zauwazylam to facelle normal sa prawie takie same wielkosciowo z ob , a super sa ciut krotsze. Ob maja ta super oslonke dzieki ktorej lepiej sie je aplikuje i to prawda , te rosmanowskie nie maja jej i roznie z aplikacja bywa. Sa takie jakby tempe przy wkladaniu i wyjmowaniu (co za okreslenie ).
Stosuje je tylko w domu -zauwazylam ze szybciej i czesciej przeciekaja a na wyjscia ob . I choc facelle uzywam wole ob. Choc nic do tych tanszych nie mam. Uzywam i bede uzywala tych i tych.
Cytat:
Napisane przez czuprynka Pokaż wiadomość
Sznurek na pewno Ci się nie urwie, bo mnie ani razu się to nie przydarzyło, a używam ich już ponad rok. Dodatkowo, zawsze przed aplikacją mocno pociągam za niego, żeby sprawdzić wytrzymałość
Co do samych tamponów, to zgadzam się z poprzedniczkami, że nie są złe, ale o.b. mają większą chłonność, facelle trzeba częściej zmieniać i rzeczywiście czasami miewam kłopoty z aplikacją, o.b. mają tę fajniusią otoczkę i dlatego przyjemniej się ich używa. Jednak za tę cenę facelle jak najbardziej polecam, bo u mnie świetnie się sprawdzają

Zgadzam się dziewczynami Sama się kiedyś zastanawiałam nad nimi i wahałam z kupieniem, bo wcześniej używałam tylko OB (i Belli). Ale poradziłam się Wizażanek, które mi z czystym sumieniem poleciły Facelle. I miały rację Teraz używam wyłącznie F i naprawdę nie widzę większych różnic między F i OB. Poza ceną, oczywiście. F bardziej się opłacają. Nie mają co prawda tej otoczki Silk Touch, ale mi to nie przeszkadza w używaniu. Mają też troszkę krótsze sznureczki niż w OB. Jedyne, co mnie denerwuje w F to ich opakowanie W tej folijce, która otacza każdy tampon jest ten paseczek, co służy do zrywania (wieceie, o co chodzi, prawda ) i on jest tak zrobiony, że nie można go wogóle zerwać i rozpakować tampon :/ Ale i na to jest metoda Już ją sobie opracowałam i opanowałam biegle Ja rozpakowuję je w ten sposób, że lekko przeginam tampon w miejscu perforacji tej folijki - tak jakbym próbowała "przełamać" go na pół - folijka wtedy pęka i już łatwo ją zdjąć
Tak więc ja również bardzo polecam Facelle jako zamiennik OB. Naprawdę warto

Inkarnatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 19:43   #3329
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Inkarnatka Pokaż wiadomość
Zgadzam się dziewczynami Sama się kiedyś zastanawiałam nad nimi i wahałam z kupieniem, bo wcześniej używałam tylko OB (i Belli). Ale poradziłam się Wizażanek, które mi z czystym sumieniem poleciły Facelle. I miały rację Teraz używam wyłącznie F i naprawdę nie widzę większych różnic między F i OB. Poza ceną, oczywiście. F bardziej się opłacają. Nie mają co prawda tej otoczki Silk Touch, ale mi to nie przeszkadza w używaniu. Mają też troszkę krótsze sznureczki niż w OB. Jedyne, co mnie denerwuje w F to ich opakowanie W tej folijce, która otacza każdy tampon jest ten paseczek, co służy do zrywania (wieceie, o co chodzi, prawda ) i on jest tak zrobiony, że nie można go wogóle zerwać i rozpakować tampon :/ Ale i na to jest metoda Już ją sobie opracowałam i opanowałam biegle Ja rozpakowuję je w ten sposób, że lekko przeginam tampon w miejscu perforacji tej folijki - tak jakbym próbowała "przełamać" go na pół - folijka wtedy pęka i już łatwo ją zdjąć
Tak więc ja również bardzo polecam Facelle jako zamiennik OB. Naprawdę warto
bo tam sa takie strzaleczki ktore pokazuja, ze trzymając tampona w pozycji poziomej obiema rączkami trzeba z jednej strony dać w przód, a w drugiej w tył, tak jakby przekręcić równocześnie w obie strony choć , faktycznie , jest to dość uciążliwe, za pierwszym razem byłam w szoku, stojąc w sytuacji "kryzysowej" siłowałam się z tym tamponem przez 5 minut, aż w końcu zauwazylam te strzalki. blondynka ze mnie dosłownie i w przenośni
Stary 2011-01-12, 20:00   #3330
nothing_matter
Zadomowienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;24335524]bo tam sa takie strzaleczki ktore pokazuja, ze trzymając tampona w pozycji poziomej obiema rączkami trzeba z jednej strony dać w przód, a w drugiej w tył, tak jakby przekręcić równocześnie w obie strony choć , faktycznie , jest to dość uciążliwe, za pierwszym razem byłam w szoku, stojąc w sytuacji "kryzysowej" siłowałam się z tym tamponem przez 5 minut, aż w końcu zauwazylam te strzalki. blondynka ze mnie dosłownie i w przenośni [/QUOTE]

hehe no ja na szczęście przed moimi pierwszymi Facelle przeczytałam o otwieraniu tutaj także zaoszczędziłam trochę czasu bo pewnie zanim bym do tego doszła.. i szczerze bardzo podoba mi się to otwarcie. może nawet lepsze niż te z paseczkiem do ciągnięcia. nie trzeba szukać początku, po prostu przekręcić
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości