|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann- część VIII
Cytat:
Ale za to kupiłam odżywkę Gliss Kur za 5 zł ![]() Widziałam też dużo innych rzeczy w CND. Różne kremy, balsamy do ciała i żele pod przysznic Dove (ale tylko jeden rodzaj)
|
|
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj w Gdańsku widziałam te peelingi już w cnd. Szkoda, że się nie załapałam na płyn do hig. int Nivea, bo w nowych opakowaniach były po pełnej cenie.
|
|
#3303 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Uwielbiam ten świeży, ogórkowy zapach mój TŻ też, zawsze za mną lata po kąpieli i mnie obwąchuje ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3304 |
|
Jestem groszek... ;)
|
Kurcze, kurcze... chyba jednak wstąpię zobaczyć co u mnie jest w CDN...
a miałam nic już nie kupować
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
Isi, kup tylko potrzebne rzeczy
, zawsze się jakieś znajdą
|
|
#3306 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3307 |
|
Rozeznanie
|
U mnie też peeling St.Ives jest w CDN, ja kupiłam duży żel Palmolive za 8.59, ale jak pojadę do większego Rossmanna to może będzie Rexona o której któraś pisała, że jest w CND.
|
|
|
|
#3308 |
|
BAN stały
|
offtopic - punkt karny
zapraszam do głosowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...ofil-xxxx.html Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2011-01-12 o 20:46 |
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w Rossie, kupiłam peeling St.Ives przeciwtrądzikowy, miałam jeszcze wziąć głęboko oczyszczający ale się powstrzymałam, pewnie w piątek po niego wróce
kupiłam jeszcze odżywkę Timotei za 4 zł, wkładki Facelle za 3,19 i chusteczki Babydream bobaskowe 30 szt, niestety pani przy kasie nabiła bez promocji ![]() w piątek pójdę jeszcze po tampony Facelle i może po ten peeling drugi
|
|
|
|
#3311 |
|
Zadomowienie
|
kurczę, spieszyłam się i wpadałm do Rossa tylko po peeling. wzięłam ostatni głęboko oczyszczajacy
tylko tak się zastanawiam... jeżeli tyle rzeczy robi "do widzenia" to jakie produkty wejdą na ich miejsce? jakieś nowości? hmm.. bo jakieś wejdą prawda? |
|
|
|
#3312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do samych tamponów, to zgadzam się z poprzedniczkami, że nie są złe, ale o.b. mają większą chłonność, facelle trzeba częściej zmieniać i rzeczywiście czasami miewam kłopoty z aplikacją, o.b. mają tę fajniusią otoczkę i dlatego przyjemniej się ich używa. Jednak za tę cenę facelle jak najbardziej polecam, bo u mnie świetnie się sprawdzają
|
|
|
|
|
#3314 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dzięki za informacje, że pojawiły się CND
![]() Jeszcze zastanawiałam się nad Eveline slim extreme 3d lift, ale chciałam pierwsze poczytać komentarze, niestety nie ma jeszcze żadnego
|
#3315 |
|
Konto usunięte
|
e tam
2 sekundy odrobine (!) wiekszej niewygody to i tak niewielka cena za różnicę w kosztach na dłuższą metę
|
|
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
offtopic
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2011-01-12 o 20:45 |
|
|
|
#3317 |
|
Raczkowanie
|
Jak zwykle będąc w Rossku zapomniałam sprawdzić czy jest Airy Fairy z Rimmela
Z góry dzięki za odpowiedź!
|
#3318 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam dziś też żel z Isany ... morelowy
|
|
#3320 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście zapomniałam spytać o zestaw pędzli True Spirit w takim czarnym etui, chciałam kupić bratanicy (dopiero będzie zaczynać przygodę z makijażem) ale nie mam możliwości sprawdzenia w Rossmannie jakie te pędzle są i jaki jest skład tego zestawu
.Jeśli któraś widziała lub posiada to proszę o opinię lub fotkę, bo nie chcę 60zł wyrzucać w błoto .
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla klikaczy jest wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497719
Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2011-01-12 o 19:26 |
|
|
|
|
#3322 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie są Airy Fairy Sama kupiłam, piękny odcień, taki beżowo-różowy
|
|
|
#3323 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3324 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za informacje, nie wiedziałam o tym wątku
|
|
|
|
|
#3326 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, co nie zmienia faktu, że porównując stosunek ceny do jakości Facelle jednak wychodzą na plus |
||
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę
. Wszystkie wizażowe konkursy, gdzie chodzi o głosy, mają swoje wątki dla klikaczy
|
|
#3328 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zgadzam się dziewczynami W tej folijce, która otacza każdy tampon jest ten paseczek, co służy do zrywania (wieceie, o co chodzi, prawda ) i on jest tak zrobiony, że nie można go wogóle zerwać i rozpakować tampon :/ Ale i na to jest metoda Już ją sobie opracowałam i opanowałam biegle Ja rozpakowuję je w ten sposób, że lekko przeginam tampon w miejscu perforacji tej folijki - tak jakbym próbowała "przełamać" go na pół - folijka wtedy pęka i już łatwo ją zdjąć Tak więc ja również bardzo polecam Facelle jako zamiennik OB. Naprawdę warto
|
|
#3329 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
choć , faktycznie , jest to dość uciążliwe, za pierwszym razem byłam w szoku, stojąc w sytuacji "kryzysowej" siłowałam się z tym tamponem przez 5 minut, aż w końcu zauwazylam te strzalki. blondynka ze mnie dosłownie i w przenośni
|
|
|
|
|
#3330 |
|
Zadomowienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;24335524]bo tam sa takie strzaleczki ktore pokazuja, ze trzymając tampona w pozycji poziomej obiema rączkami trzeba z jednej strony dać w przód, a w drugiej w tył, tak jakby przekręcić równocześnie w obie strony
choć , faktycznie , jest to dość uciążliwe, za pierwszym razem byłam w szoku, stojąc w sytuacji "kryzysowej" siłowałam się z tym tamponem przez 5 minut, aż w końcu zauwazylam te strzalki. blondynka ze mnie dosłownie i w przenośni [/QUOTE]hehe no ja na szczęście przed moimi pierwszymi Facelle przeczytałam o otwieraniu tutaj także zaoszczędziłam trochę czasu bo pewnie zanim bym do tego doszła.. i szczerze bardzo podoba mi się to otwarcie. może nawet lepsze niż te z paseczkiem do ciągnięcia. nie trzeba szukać początku, po prostu przekręcić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.

dwa rodzaje, 7 zł z groszami. Ja kupiłam akurat ten przeciwtrądzikowy.

Uwielbiam ten świeży, ogórkowy zapach
mój TŻ też, zawsze za mną lata po kąpieli i mnie obwąchuje
, zawsze się jakieś znajdą

.
.
Nakarm pieska...