![]() |
#4891 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po raz siódmy (część 7)
Cytat:
Ja, czytając wypowiedzi co niektórych osób, mam wrażenie że faceci są tylko dupkami, związki są bez sensu, miłość to przereklamowane g.ówno itd. I choć sama miałam różne związki i doświadczenia to uważam, że każdy przypadek jest inny, że nie warto od razu wszystkiego skreślać, a każdego faceta traktować z dystansem, bo przecież "facet= dupek= mój ból". a takie, mam wrażenie przeświadczenie panuje. I jednocześnie jeśli ktoś ma takie lub podobne podejście lub czyjeś podejście nie jest podobne do mojego to wcale mi to nie przeszkadza. W końcu od tego jest rozmowa, od tego jest nasze forum żeby napisać co która uważa. tym samym odmeldowuję się na fitness ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Pani Buka
|
gg - jasne, że każdy ma prawo do swojego zdania i mogą być one zupełnie różne
![]() ![]()
#4893 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Tak. To Tylko taki styl pisania... Naprawdę nie chcę nikogo przekonywać do niczego ![]()
![]() |
#4894 |
Pani Buka
|
No to spoko
![]() ![]() A ogólnie to też 'gatunku' męskiego w wielu sytuacjach nie lubię. To co napisałaś to rzeczywiście temat-rzeka, i mam wrażenie że nierozwiązywalny problem jak na razie ![]()
#4895 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Hmm, to u mnie raczej na odwrót, dokładnie tak jak to mmm napisała. U niego chyba i to, o to, ale wiedzieć na 100% nie wiem. A z tym kościołem to jest śmiech na sali i sama to wiesz - gdyby mi ktoś powiedział że nie wie czy mnie jeszcze kocha bo nie poszłam w niedzielę do kościoła to bym mu się chyba w twarz zaśmiała. Ale rozumiem że problem jest głębszy - rodzina, wychowanie. Miałam kiedyś gościa który chodził do kościoła w niedzielę ze strachu że jak nie będzie to pójdzie do piekła ![]()
![]() |
#4896 |
Nie depcze krokusów
|
Lalaith - znasz go, więc wiesz, że to nie kwestia samego chodzenia do kościoła, tylko tego, co się u niego w domu wyprawiało.
![]() |
#4897 | |
Zakorzenienie
|
ja też już chcę wiosnę
![]() Cytat:
Jestem jak najbardziej za dawaniem szansy, dawaniem sobie czasu ale... w granicach rozsądku. Wiem, że to nigdy nie jest proste jak samemu się znajdzie w takiej czy innej równie skomplikowanej sytuacji ale czasem trzeba pomyśleć też o sobie, o tym co jest dla mnie lepsze nawet jeśli miałoby początkowo być przykro...
![]() |
#4898 | ||
Zadomowienie
|
Chętnie przyjdę na każde! ale po sesji ... bo teraz to tylko uczelnia książka ciacho ( z cukierni
![]() Może i dobra ale jak patrze na takie "ofiary" co po LO utkneły na utrzymywaniu się przez rodziców i ani studia ani praca to jak mam mieć inne podejscie? Za to jakoś wewnętrznie czuje że tylko takie ofriary do mnie lgną ![]() Mnie równiez na fejsie można pooglądać ![]() "Wiosno napieprzaj" !! xD Cytat:
![]() Cytat:
![]() Biblia i Koran po ang :O Współczuje ... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() ![]() Nie dojechałam dziś na kolokwium...i 300zł wpakowane w auto. Ech. Stresujące dwa dni, dobrze już być w Krakowie ![]() Justynka, jeszcze raz przepraszam. (ale zostaw moje banany! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Wtajemniczenie
|
Dobrze ze caly dzien gadalyscie o zwiazkach, facetach itp...przynajmniej nie mam wyrzutow, ze nadrobilam jedynie przelotem
![]() Ide sie uczyc, jutro egzamin...a w przyszly poniedzialek mam 3 egzaminy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Zadomowienie
|
Hej Babeczki. Was to normalnie nie można na dzień odpuścić, bo później Was znaleźć nie można. Ale mam nadzieję, że na jakoś dłużej do Was wróciłam i, że nie zgubię Was teraz...
Jak widzę ostatnio jakiś poważny temat mężczyzn był rozkminiany... |
![]() ![]() |
![]() |
#4902 |
Zakorzenienie
|
Ineso, świetna kartka! Dziękuję!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4905 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4906 |
Wtajemniczenie
|
To moze mnie ominie, po 5 pasku jestem (rano ze wzgledu na szybkie wyjscie z mieszkania musialam ominac paseczek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zakorzenienie
|
Jak Was znam, to pewnie już ktoś wkleił
![]() http://gruper.pl/x.php/1,1356/Love-K...ry-Krakow.html
#4908 |
Zadomowienie
|
nie umiem gotować tylko dla siebie. Dzisiaj jadłam tylko kilka małych mandarynek, jogurt, a dopiero przed chwilą obiad/kolację... porcję ogromną
![]() Tak samo jak E-milka nie mam wyrzutów, że czytałam pobieżnie, nie chcę wchodzić w takie dyskusje, nie lubię ich, bo poglądy na miłość zależą od doświadczenia, a to każdy ma inne. Jusztynka89 - całą Biblię i Koran?! To trochę dziwne, nie sądzisz? Na lekcje religii minimalne fragmenty Biblii musiałam czytać, a Ty na fil. angielską całość??
![]() |
#4909 |
Zakorzenienie
|
Ja mam nadwrażliwe nawet bez pasków... I to dziwne, bo bolą mnie 2 martwe zęby ;/
#4910 |
Konto usunięte
|
gg22 a ja jak dam rade po fitnessie to podejdę na spotkanie, a jak nie to trudno, innym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A z tymi martwymi-ja mam niby martwe a tez pobolewaja-dentystka mi tlumaczyla ze jakis nerw boczny jest czy co tam..nie sluchalam dokladnie bo akurat wiercila mi innego zeba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Copyraptor
|
A które stosujesz - te 3d, czy te starsze? Bo te starsze stosowałam dwa razy, i bolały mnie tylko za pierwszym razem przez dwa dni, w dodatku niezbyt mocno, raczej tylko trochę nadwrażliwe były. To przy tej nowej generacji miałam taką masakrę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
moderatorka też wizażanka
|
GG,
Należę do osób, które w miłość nie wierzą, jednak w lojalność, tak. Dla mnie można być z kimś, bo ten ktoś wystarczająco Cię fascynuje, intryguje, dobrze się z Nim spędza czas i nigdy nie ma się dosyć. Słowa "Miłość" jednak bym nie użyła, bo niesie ze sobą one jakąś magię, której niestety nie odczuwam i nie wierzę. Związek to praca i kwestia dobrego wyboru, który będzie zgodny z naszymi uczuciami szeroko pojętymi, nie mającymi nic wspólnego z romantyczną miłością. Dla mnie miłość by była wtedy gdyby była niczym nie skażona, a o to trudno (zdrady, rozwody, kłamstwa). Miłość nie mogłaby mieć dla mnie początku, końca, granic, ani niepewności. Może idealizuję, ale wolę to od przypisywania co drugiemu związkowi łatki "miłość". Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-01-17 o 19:15 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4914 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A mozna kupic 2 kupony na jedno nazwisko? zabralabym kolege ![]() Aaaa nie mam konta na grouperze...kto mnie zaprosi/poleci? ![]() Edytowane przez e milka Czas edycji: 2011-01-17 o 19:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Zakorzenienie
|
Emilka:
http://gruper.pl/referrer.php/7445 Po prawej masz tę ofertę z love krove ![]() Możesz kupić, ile chcesz kuponów, ale jak się zarejestrujesz na drugiego maila, to możesz sobie z jednego polecić drugiego i mieć dyszkę ![]()
![]() Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2011-01-17 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Zadomowienie
|
a dobre to jest?
fajny konkurs, szkoda że nie mam takich kosmetyków :< M. by mnie pomalował, ja zrobiłabym zdjęcie, a potem fotoszop do dzieła! ![]() cofam, nagrody beznadziejne :P OFERTA DNIA: 399 zł za kupon o wartości 3200 zł na 6 zabiegów depilacji laserowej, w tym 3 zabiegi bikini oraz 3 zabiegi na pachy + 20% zniżki na zabiegi pielęgnacyjne na twarz. Wszystko to jest dostępne dla Ciebie w Kosmetycznym Instytucie Dr Irena Eris w Krakowie. to mnie zachwyciło.... :<
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2011-01-17 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4918 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4919 |
Zadomowienie
|
to HARDKOR, krótko mówiąc
![]()
![]() |
#4920 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() A moje 10zł się przedawniło dwa dni temu ![]() ![]() ![]() Mju - nie wiem, nie byłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.