Udało się po poronieniu :D cz.II - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-18, 12:30   #3901
dorcia1465
Rozeznanie

Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
Witamy u nas i gratuluje no i zapraszamy cie do udzielania sie na naszym watku
Dziękuję bardzo!!!! Jutro wybieram się do gin. Mam nadzieję że niezawcześnie. Jak tylko będzie się czym chwalić, odrazu się odezwę. Jak byłam w tamtym cięzkim okresie, 29.05.10, dziewczyny mnie wspierały jak cholerka, dlatego i teraz chcę mieć w WAS wsparcie.
dorcia1465 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 12:30   #3902
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
mnie sie leje z piersi dlatego troszke odciagam jak mam nawał a np mała śpi, ale wczoraj podałam jej z butelki mleczko i powiem ze ona najlepiej lubi ssać cycuszka
Wie co dobre

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 12:33   #3903
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fridka Pokaż wiadomość
o, no to fajnie... a ile jej podałas w tej butli mleka? tyle ile odessałaś? kurka boje sie tego urządzenia
odciagnełam wczoraj 50ml i tyle jej podałam ale z tego co pamietam później jeszcze troche piersia dopiła a odciagania sie nie bój to tak samo jakby dziecko zassało piers i mleczko lecialo tyle ze do butelki

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Wie co dobre
dokładnie nic jej nie zastapi cyculka

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 12:36   #3904
dorcia1465
Rozeznanie

Cytat:
Witaj, gratulacje

Wiecie co, tez sie nie moglam doczekac a teraz zwyczajnie nie mam na to sily ehh... a moze to tabletki mi oslabily libido?
Enis, Panienko, tez tak macie?

Juz niedlugo... ale pociesze Cie ze od 5 miesiacy lezalam w wannie tylko 2 razy

Trzeba miec smoczek ktory ma ograniczona ilosc przeplywu, zeby mleko z niego lecialo prawie tak jak z piersi, to wtedy nie bedzie wygodniej
Jeszcze nie dziękuję jutro gin. i już wtedy będę mogła

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
fridka super ze z toba i małym wszystko w porządeczku widze ze Jasio ładniutko na wadze przybrał ciekawe ile moja królewna teraz waży?

amelka ja odstawiłam luteine koło 15-16tc tak jak kazał gin i odpukac na całe szczescie wszystko było dalej w porzadku

caprica, enis dzieki za rady postaram sie zeby po kazdym jedzonku jej sie odbiło i zeby sie nie przejadała

a teraz mykam do wanny skorzystac z okazji kiedy moje dziecię śpi bo po południu musimy odwiedzic teściową, ma dzis urodziny

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

no to pozostaje tylko pogratulowac i zyczyc ciąży bez komplikacji
Dziękuję Pamela86 , też tylko braku komplikacji sobie życzę
dorcia1465 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 12:39   #3905
Fridka
Zadomowienie

Cytat:
poczekaj jeszcze chwilke i zacznie brykac
co do szwow to matko jakie supelki ja nawet nie chce myslec o igle i innych tego typu rzeczach :boisie: dla mnie to jest jakis kosmos jak cos takiego widze a jeszcze jak wiem ze maja to na mnie robic to juz wogole
nic mi nie mow o sexie bo ja jak zwykle nie wyzyta jestem a sama pewnie nie predko se pouzywam ja to chyba jakas nawiedzona jestem,ciagle mam chcice
pewnie gin ci przepisze antykonc. a do wanny to sie ciapnij jak tz wroci,taki godzinny seans dobrze by ci zrobil
mnie gin w ciąży - jak nic się nie działo - mówił, że sex jest polecany...ze dzidziol jest szcześliwy, jak mama jest szczęśliwa, wiec do roboty!!! po dawkę endorfin !!!
a co do szycia, szwow i supełków - to była moja przedporodowa zmora... a dziś mówię - nie ma się czego bać... przy parciu nie poczulam nawet cięcia, dowiedziałam się przy szyciu ze takowe bylo... a przy szyciu poczułam dwa ukłucia - znieczulenie i to wszystko.
bolało mnie po porodzie dopóki się nie rozuscily - i to wszystko... lewatywa - moja druga zmora - nie miałam, mimo ze zjadłam obiad 3 godziny przed porodem - nie spodziewajac się ze urodze tak szybko - no i nic się nie wypsło... przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

witamy kolejną ,, Nosicielkę'' u nas bedzie Ci dobrze magiczne to nasze forum, prawda baby?

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51199.png
Fridka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 12:42   #3906
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dorcia1465 Pokaż wiadomość
Jeszcze nie dziękuję jutro gin. i już wtedy będę mogła

Cytat:

magiczne to nasze forum, prawda baby?
Oj tak

Kobietki jakby ktoras chciala linka do mojej sesji ciazowej to dla chetnych przesle na PW

Stary 2011-01-18, 12:45   #3907
grusia85
Rozeznanie

GG do grusia85

Cytat:

witamy kolejną ,, Nosicielkę'' u nas bedzie Ci dobrze magiczne to nasze forum, prawda baby?
prawda

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:

Kobietki jakby ktoras chciala linka do mojej sesji ciazowej to dla chetnych przesle na PW
ja z chęcią bym sobie obejrzała
grusia85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-18, 12:50   #3908
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję bardzo!!!! Jutro wybieram się do gin. Mam nadzieję że niezawcześnie. Jak tylko będzie się czym chwalić, odrazu się odezwę. Jak byłam w tamtym cięzkim okresie, 29.05.10, dziewczyny mnie wspierały jak cholerka, dlatego i teraz chcę mieć w WAS wsparcie.
mysle ze to dobry moment na wizyte zwlaszcza ze jestes po # a w takich sytuacjach nie ma co czekac.Niech cie przebada i zrobic co sluszne.Trzymam kciuki za wizyte

Cytat:
mnie gin w ciąży - jak nic się nie działo - mówił, że sex jest polecany...ze dzidziol jest szcześliwy, jak mama jest szczęśliwa, wiec do roboty!!! po dawkę endorfin !!!
a co do szycia, szwow i supełków - to była moja przedporodowa zmora... a dziś mówię - nie ma się czego bać... przy parciu nie poczulam nawet cięcia, dowiedziałam się przy szyciu ze takowe bylo... a przy szyciu poczułam dwa ukłucia - znieczulenie i to wszystko.
bolało mnie po porodzie dopóki się nie rozuscily - i to wszystko... lewatywa - moja druga zmora - nie miałam, mimo ze zjadłam obiad 3 godziny przed porodem - nie spodziewajac się ze urodze tak szybko - no i nic się nie wypsło... przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

powiedz to mojemu tz ktory nawet mnie nie dotyka przez jakies 3-4 miechy bo sie boi ze cos sie stanie dzidziulkowi.a ja myslam przed ciaza ze bedzie tak ostro
u nas lewatywa wogole nie jest konieczna,wogole w uk maja jakies dziwne podjescie,wszystko ma byc naturalnie.czasami to az strach chorowac
a ty wogole rodzilam Fridzia ?? bo jak cie tak czytam to mam wraznie ze ktos za ciebie tam poszedl tak lajtowo wszystko opiszujesz

Cytat:

Oj tak

poprosze

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 12:54   #3909
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:

Oj tak

ja poproszęuwielbiam takie sesje

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

DORCIA witamy Fridka ma racje bo to nasze forum to mega magiczne jest

MADZIK TY niewyżyta bestio,nie wstyd Ci,żę Michas na to patrzy??? bo ja mam stresa,że Zuzia wszystko to widzi i będzie miała złe wspomnienia

FRIDKA faktycznie czy Ty wogóle rodziłaś?straszni e się ciesze,że poszło tak pięknie!!!!

jak narazie mamy lajtowe porody i oby tak dalej!!
19.04.2011 godz 14:20

Aniołek 26.05.2010r
lulka265 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 13:04   #3910
Fridka
Zadomowienie

zacytuję Wam fragment wiadomości jaką posłałam przyjaciółce odnośnie mojej obecności i odczuć:

...tak Kochana... to już...

... Tylko nie znajduję słów, żeby to jakkolwiek opisać... w totalnym miłosnym amoku przygladam Mu się ze zdziwieniem kogoś, kto nie znał tak silnego uczucia jakim jest macierzyństwo...
Poród wspominam zupełnie jak ktoś kogo tam nie bylo, a kto stał za drzwiami i nagle przyszła ulga od potwornego bólu i cieplutkie dziecko położono mi na brzuchu... i tego tez nie jestem w stanie nazwać... bo nie ma takich słów... teraz po prostu jest on... mój Jaś ... kiedy był jeszcze we mnie, byliśmy dwiema duszami w jednym ciele... dziś mam wrażenie, że teraz jesteśmy jedną duszą w dwóch ciałach... i jednym sercem w dwóch kawałkach...

To wszystko jest bardzo trudne do ogarnięcia... bycie mamą to niesamowicie ciężka praca... ale życzę Ci tego z całego serducha, bo nic piękniejszego chyba nie ma... nie ma piekniejszej i wdzieczniejszej miłości niż ta która rodzi się już dawno istniejąc...

całujemy

Edytowane przez Fridka
Czas edycji: 2011-01-18 o 13:06
Stary 2011-01-18, 13:07   #3911
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lulka265 Pokaż wiadomość
ja poproszęuwielbiam takie sesje

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

DORCIA witamy Fridka ma racje bo to nasze forum to mega magiczne jest

MADZIK TY niewyżyta bestio,nie wstyd Ci,żę Michas na to patrzy??? bo ja mam stresa,że Zuzia wszystko to widzi i będzie miała złe wspomnienia

FRIDKA faktycznie czy Ty wogóle rodziłaś?straszni e się ciesze,że poszło tak pięknie!!!!

jak narazie mamy lajtowe porody i oby tak dalej!!
gadasz jak moj tz."bo on wszystko widzi i czuje" i "pewnie widzi mojego","a jak go dotkne albo on mnie" normalnie nie wyrabiam z wami

Capricia piekna sesja,pamiatka na cale zycie i jaka ty ladna

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
zacytuję Wam fragment wiadomości jaką posłałam przyjaciółce odnośnie mojej obecności i odczuć:

... Tylko nie znajduję słów, żeby to jakkolwiek opisać... w totalnym miłosnym amoku przygladam Mu się ze zdziwieniem kogoś, kto nie znał tak silnego uczucia jakim jest macierzyństwo...
Poród wspominam zupełnie jak ktoś kogo tam nie bylo, a kto stał za drzwiami i nagle przyszła ulga od potwornego bólu i cieplutkie dziecko położono mi na brzuchu... i tego tez nie jestem w stanie nazwać... bo nie ma takich słów... teraz po prostu jest on... mój Jaś ... kiedy był jeszcze we mnie, byliśmy dwiema duszami w jednym ciele... dziś mam wrażenie, że teraz jesteśmy jedną duszą w dwóch ciałach... i jednym sercem w dwóch kawałkach...

To wszystko jest bardzo trudne do ogarnięcia... bycie mamą to niesamowicie ciężka praca... ale życzę Ci tego z całego serducha, bo nic piękniejszego chyba nie ma... nie ma piekniejszej i wdzieczniejszej miłości niż ta która rodzi się już dawno istniejąc...

całujemy
piekne....wzruszylam sie

22/23.05.2010

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-18, 13:09   #3912
Fridka
Zadomowienie

niedługo tego doświadczysz...i ciekawe...moze pomyślisz o tym tak samo

Stary 2011-01-18, 13:12   #3913
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Capricia piekna sesja,pamiatka na cale zycie i jaka ty ladna
Dzieki Czulam sie wtedy taka wielka

Fridka tez sie wzruszylam

Stary 2011-01-18, 13:14   #3914
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:

całujemy

Fridka ,bo aż sie popłakałam
wogóle jakaś strasznie sentymentalna sie zrobiłam

OŚWIADCZAM,że po tygodniu walki z chęcią zjedzenia faworków i odmawianiem sobie ich,zakupiłam dziś 0,5 kg tego fantastycznego przysmaku i mam ochote się nimi najeść jak dziki bąk aż mnie brzuch rozboli!!!!już nie wytrzymałam

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2011-01-18, 13:17   #3915
Fridka
Zadomowienie

hehe ...wiecie że to frajda wzbudzać w ludziach uczucia?

Stary 2011-01-18, 13:44   #3916
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
połozna mówiła, ze on przez to, ze jet taki malutki, ma tez troche mniej siły i się denerwuje jak jest glodny... polecila mi kapturki na piersi, i żebym sobie przed karmieniem wycisnęła już troche pokarmu, żeby już mu ,,leciało'', ale spróbuje z tym ręcznikiem. kurka gorzej w nocy...
ja ci nie polecam kapturków, oczywiście jest wygoda bo nie bolą sutki ale przez nie mój Franek nabawił sie kolki, dziecko przez nie połyka powietrze

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Witam.
Dziś odeszłam z wątku "Po poronieniu....." @ powinna przyjść 2 tygodnie temu, test wyszedł pozytywnie. , piersi mam wielkie jak arbuzy, jem jak smok. Jeszcze tylko zdobyć się i iść do lekarza.....
Pozdrawiam
dorcia
gratulacje

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
Wiecie co, tez sie nie moglam doczekac a teraz zwyczajnie nie mam na to sily ehh... a moze to tabletki mi oslabily libido?
Enis, Panienko, tez tak macie?
mi lekarz przepisał tą azalie ale przestałam karmić, a jak się regularnie nie karmi i bierze azalie to ciagle się plami, narazie stosujemy inne metody, ale w sumie jakoś moje libido się leni i jakoś nie mam ochoty, te rozstepy i jak patrze na mój jeszcze zwisający brzuch to wszytskiego mi sie odechciewa

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:

Oj tak

ja poproszę
enis84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 13:46   #3917
Fridka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
ja ci nie polecam kapturków, oczywiście jest wygoda bo nie bolą sutki ale przez nie mój Franek nabawił sie kolki, dziecko przez nie połyka powietrze

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

gratulacje

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

mi lekarz przepisał tą azalie ale przestałam karmić, a jak się regularnie nie karmi i bierze azalie to ciagle się plami, narazie stosujemy inne metody, ale w sumie jakoś moje libido się leni i jakoś nie mam ochoty, te rozstepy i jak patrze na mój jeszcze zwisający brzuch to wszytskiego mi sie odechciewa

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

ja poproszę
OOO... to dobrze wiedzieć...

Stary 2011-01-18, 14:42   #3918
madzik2221
Zakorzenienie

Ktos nam sie tu skrzetnie ukrywa z urodzinkami

Wszystkiego Najlepszego Justynko

idziemy laski na imprezke szykuj Justys wyzerke

22/23.05.2010
Stary 2011-01-18, 14:48   #3919
Karla604
Zadomowienie

No faktycznie Justynko wszystkiego naj naj :dzieku je-kwiatek:
A tymi faworkami byś się podzieliła

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

DORCIA witam i gratuluję

Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10
Karla604 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-18, 14:57   #3920
madzik2221
Zakorzenienie

Przynajmniej wiadomo dlaczego tyle nakupila

Bo chce nas na nie zaprosiccccccccccccccc

22/23.05.2010
Stary 2011-01-18, 15:40   #3921
Fridka
Zadomowienie

Justyś WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAJNAJNAJNAJ spełnienia wszyskich marzeń, i nieustannej produkcji nowych... by było co spełniać...

Stary 2011-01-18, 15:46   #3922
mokra6
Zadomowienie

Ja też chce faworków!!! Luleczko wszystkiego najpiekniejszego!!!

Dorcia witaj! Teraz już napewno będzie oki

Amelka trzymam kciuki za wizyte. Ja brałam duphaston do 14 tyg.

Caprica i ja chcę linka! Uwielbiam zdjęcia.

Byłam dzisiaj za wózkami, ale to wcale nie bedzie takie proste Sama nie wiem co mi sie podoba, a raczej nic mnie nie urzekło i klops. Wogóle tylko sie umeczylam chodzeniem i ogladaniem, ze jak wyszłam z ostatniego sklepu to juz nie chciałam żadnego wózka. Teraz musze leżeć bo mnie krocze napiernicza. Kupiłam za to Niuni kilka ubranek na pocieszenie

Pini dołącz do nas

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png

Edytowane przez mokra6
Czas edycji: 2011-01-18 o 15:49
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 15:49   #3923
lulka265
Zakorzenienie

Dziękuje Dziewczyny:cm ok:

na faworki zapraszam,a tak serio to kupiłam je w ramach urodzin,które spędzam w samotnośći mój TŻ w pracy,goście byli w niedziele,także został mi wieczó z ...faworkaminawet mi sie to podoba

dzięki jeszcze raz za życzenia

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
Ja też chce faworków!!! Luleczko wszystkiego najpiekniejszego!!!

Dorcia witaj! Teraz już napewno będzie oki

Amelka trzymam kciuki za wizyte. Ja brałam duphaston do 14 tyg.

Caprica i ja chcę linka! Uwielbiam zdjęcia.

Byłam dzisiaj za wózkami, ale to wcale nie bedzie takie proste Sama nie wiem co mi sie podoba, a raczej nic mnie nie urzekło i klops. Wogóle tylko sie umeczylam chodzeniem i ogladaniem, ze jak wyszłam z ostatniego sklepu to juz nie chciałam żadnego wózka. Teraz musze leżeć bo mnie krocze napiernicza. Kupiłam za to Niuni kilka ubranek na pocieszenie

Z tymi wózkami to sa przeboje!!!

a jakie Ci sie podobają to może Ci coś poradzimy

KARLA przyszedł Ci już ten wózek???jaki jest???

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2011-01-18, 15:58   #3924
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje Dziewczyny:cm ok:

na faworki zapraszam,a tak serio to kupiłam je w ramach urodzin,które spędzam w samotnośći mój TŻ w pracy,goście byli w niedziele,także został mi wieczó z ...faworkaminawet mi sie to podoba

dzięki jeszcze raz za życzenia

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

KARLA przyszedł Ci już ten wózek???jaki jest???
jak to tylko z faworkami???? a my to co

nie przypominajcie mi o wozku bo dostaje pier.....ca

Mokra widzialam ostatnio fajny wozeczek atlantic,powiem ci ze fajnie wyglada,nie wiem tylko jak z uzywaniem

22/23.05.2010
Stary 2011-01-18, 16:00   #3925
mokra6
Zadomowienie

Cytat:

Jeden był możliwy, ale nie pamietam nazwy, bo juz mnie głowa rozbolała i chciałam jak najszybciej wyjsc na powietrze. Moze znajde na all, to pokaże.

A dziś ma też urodziny Agas Nie zagląda ostatnio coś do nas Wszystkiego dobrego kochana

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 16:01   #3926
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
jak to tylko z faworkami???? a my to co

nie przypominajcie mi o wozku bo dostaje pier.....ca

Mokra widzialam ostatnio fajny wozeczek atlantic,powiem ci ze fajnie wyglada,nie wiem tylko jak z uzywaniem

sorki,zapomniałam o Twoich przygodach z wózkiem
tych wózków jest za dużo na rynku moim zdaniem,a z cenami to oni powariowali już!!!!!
ja wybrałam tego X-landera jest spoko i cena przystępna i wogóle same plusy!

a ja byłam teraz w galerii,kupiłam Zuzi rajstopki takie słodziutkie jak ja bym chciała już ja w to ubrać!!!!nie mogę się doczekać

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2011-01-18, 16:03   #3927
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Hej Dziewczynki

Cytat:
Wszystkiego najlepszego!!!
Hmmm... faworki to całkiem niezłe towarzystwo, mi też by się podobało
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 16:04   #3928
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
Jeden był możliwy, ale nie pamietam nazwy, bo juz mnie głowa rozbolała i chciałam jak najszybciej wyjsc na powietrze. Moze znajde na all, to pokaże.

A dziś ma też urodziny Agas Nie zagląda ostatnio coś do nas Wszystkiego dobrego kochana

No to pokaż co Ci się podoba,ja kupuje ten http://www.bobowozki.com.pl/images/p...lor_Arctic.jpg

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

Wszystkiego najlepszego!!!
Hmmm... faworki to całkiem niezłe towarzystwo, mi też by się podobało

Dzięki za życzenia ja to sobie jednak potrafię dobrać towarzystwo

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2011-01-18, 16:11   #3929
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
sorki,zapomniałam o Twoich przygodach z wózkiem
tych wózków jest za dużo na rynku moim zdaniem,a z cenami to oni powariowali już!!!!!
ja wybrałam tego X-landera jest spoko i cena przystępna i wogóle same plusy!

a ja byłam teraz w galerii,kupiłam Zuzi rajstopki takie słodziutkie jak ja bym chciała już ja w to ubrać!!!!nie mogę się doczekać
racja,dosyc ze wybor wozka jest ciezki to potem jeszcze wybierz kolor i inne rzeczy no i oczywiscie w miare przystepnej cenie.jakis kosmos.
a ty to czasem nie zwariowalas z tymi ciuszkami

Cytat:
No to pokaż co Ci się podoba,ja kupuje ten http://www.bobowozki.com.pl/images/p...lor_Arctic.jpg

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Dzięki za życzenia ja to sobie jednak potrafię dobrać towarzystwo
Towarzycho masz najlepsze pod slonce

ladny ten twoj wozeczek

22/23.05.2010
Stary 2011-01-18, 16:27   #3930
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
racja,dosyc ze wybor wozka jest ciezki to potem jeszcze wybierz kolor i inne rzeczy no i oczywiscie w miare przystepnej cenie.jakis kosmos.
a ty to czasem nie zwariowalas z tymi ciuszkami

Towarzycho masz najlepsze pod slonce

ladny ten twoj wozeczek
A dziękuje,tylko tą białą to biorę tylko gondole,a spacerówke czarno-szarą

właśnie zaczęłam ucztenawet sobie kawkę zrobiłam

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

MADZIK jeżeli chodzi o ciuszki to wcale nie szaleje ciągle coś kupuje i mam wrażęnie,żę nie będe miała jej w co ubraćnaprawde mam tego mało,a najwięcej to mam pajaców i bodziaków a potrzebuję coś eleganckiego,żeby moją Księżniczkę wystroić

Aniołek 26.05.2010r
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości