|
|
#4861 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
pozwolisz mi dać sobie buziaczka? .. najbardziej lubiłam słuchać bicia Twego serca. najważniejsze w życiu jest mieć hierarchię wartości. u mnie na pierwszym miejscu stoi MIŁOŚĆ, a u Ciebie? brak bliskiej osoby nie oznacza braku szczęścia. usiądę gdzieś w kącie, przytulę misia i zacznę płakać. mogę się starać z całych moich sił, ale dla Ciebie i tak będzie to za mało. nie chcę Cię, nie potrzebuję Cię - a fakt, że za Tobą szaleję - mogę zachować dla siebie. i nawet Ty z szalonego romantyka stałeś się obojętny. Twoje podejście się zmieniło, już nie kochasz tak bardzo. nawet radość jest tak jakby smutniejsza.
|
|
#4862 |
|
Raczkowanie
|
agatka944- gdzie jesteś ?
![]() Kim ja wogóle jestem ? zwykłą przelotną jednorazową dziw*ą której możesz robić co Ci się tylko podoba ? Minął rok. Nauczyłam się w pełni kontrolować łzy w oczach i normalnie funkcjonować. Jeśli nie chce mnie ranić to mnie zostaw. Zgiń, zniknij. Ból zewnętrzny nie boli bardziej niż ten wewnątrz. Nie pozwole Ci się tak traktować. Od jutra. _______________________
Bolisz mnie. Kujesz prosto w serce. To miły ból, a jednak ból. |
|
|
|
#4863 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję, motywujecie Skarbki ;*________________ czasami zapominamy w jakie błoto wchodzimy, a potem jesteśmy brudni jakiś czas. wczesna godzina, oczy zapłakane. chciałaby, aby w końcu skończył się ten zamęt. a w jego oczach widzę wszystko. obojętność boli najbardziej. omija rzucając mnie w kąt. nigdy nie chciałam, ale zawsze pragnęłam.
|
|
#4864 |
|
Przyczajenie
|
i_nie_zmienia_się_nic - Ponownie zostajesz okradziona ;*
_________________________ ________________ Budząc się rano ,przyjemnym widokiem są twoje
niebieskie Oczy,czuje twój wzrok śledzący moje Ciało,Fascynujesz się tym jak Za***i.ście wyglądam w twojej koszulce , spoglądasz na mnie widząc mnie bez makijażu po czym stwierdzasz ,że jestem najpiękniejszą dziewczyną na Świecie ! Zdażało się ,że ludzie pytali dlaczego Trwam przy twoim boku , Mogliby pomyśleć przez Chwile i odpowiedzieć sobie Sami na pytanie ,że tak wygląda miłość Mogę usiąść i płakać , udawać jak jest mi przykro ,marnować czas bo Głupia moge czekać na twój powrót , tylko problem polega na tym że już nie ma miejsca na twój powrót , FiNiShUjE ?? coś w tym rodzaju : ) Widzisz mnie jak Tańcze na Parkiecie , czuje twój wzrok na sobie , Po czym jesteś Zaje.biście w.ku.rw.iony bo to nie ty jesteś u mojego boku . Edytowane przez LoVe FoReVeR_ Czas edycji: 2011-01-26 o 22:26 |
|
|
|
#4865 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie mogę nie zabrać aniołku ![]() 'Odczuwam brak ciebie, co wpływa niekorzystnie na moje samopoczucie Ona.. ona tylko czeka, aż napiszesz jej wiadomość na gg… A gdy juz jesteś dostępny, nie zauważasz jej chociaż ustawiła najbardziej rzucający się w oczy opis Uwodzenie to jedna z najbardziej pasjonujących gier na świecie Pomyśl chwilę jak często tak się dzieje, że konkretnym chwilom w życiu dajesz tytuły piosenek Obserwator życia mający swą własną ideologię... Bądź tu mądry, i namaluj tęczę ołówkiem!'
|
|
#4866 |
|
Raczkowanie
|
Moje życie ma stały stan skupienia.
Stale skupia się na Tobie. ♥ Wyjdę z siebie, stanę obok. -Czego słuchasz? -Głosu serca. |
|
|
|
#4867 |
|
Wtajemniczenie
|
słodziutkie, dziękuję wam, za to że pamiętacie ;*
mam tyle na głowie teraz, ale po sesji obiecuję poprawę ![]() Naughty_, parala, SparklyAngel, Toogether93 - wiecie doskonale ile dla mnie znaczy wyróżnienie od was, odwzajemniam w pełni, a nawet z nawiązką <33. ach, i z innej bajki - ja wiem, że on nieziemski jest, ale o faceta się kłócić? Nie warto. <3.Może to co najlepsze mamy już za sobą, jednak to co się jeszcze ludziom nie śniło, wciąż jest przed nami. Podobno z marzeń się nie rezygnuje. Podobno w zimie pada śnieg. Podobno mnie kochałeś.
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
heej dziewczyny
![]() Maxymalnie lubię Cię, wiesz? ;* Cześć, jestem Paula i tylko mnie kochaj. "Ty może nie wiesz, lubię jak się śmiejesz.." "Gdzie jest to coś, ty masz to coś a ja mam kłopot, chodzi o to, że mam po co żyć dokąd ty jesteś obok."
|
#4869 |
|
Raczkowanie
|
a teraz kupię sobie truskawkowy błyszczyk,
no i perfum - bo przecież to Twój ulubiony owoc. nie przesadzajmy z nadmiarem szczęścia. - im wyżej się wzniesiemy, tym boleśniejszy będzie upadek. .. i postaram się Ciebie dobrze zapamiętać, mimo wszystko! bez obaw, to tylko rozmowa. ludzie przeżywają gorsze rzeczy. gratuluję! moje roztrzaskane na miliardy kawałeczków serce poskładałeś w jedną spójną całość - dziękuję. uwielbiam Twoje szczęśliwe oczy, uwielbiam Twój uśmiech, uwielbiam tę malinową aurę wokoło..
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
bo Ty to tylko fikcja skoro musisz
|
|
#4871 |
|
Raczkowanie
|
"Pozwól mi zrozumieć
czego jeszcze nie rozumiem. Pozwól mi zrozumieć czego jeszcze nie pojmuje. nadzieja bo ona ostatnia,ostatnia umiera. Krzyczę ! Coraz ciszej bo nie mam już sił by dalej iść. Upadam i konam. Słysze tylko bicie serca. Powoli wszystko cichnie i czuje jak grunt usuwa się spod mych stup ale krzyczę. W głębi serca krzyczę" |
|
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
' tylko w nocy wyjdę z siebie i spotkam Twoje usta w lustrze. tylko w nocy stanę na moście, tak blisko, że prawie dotknę Cię swoim spojrzeniem.
położę palce na Twoich ustach, zamknę oczy i będę słuchać jak drzewa chodzą po niebie. cieszę się, że już za kilka snów znów będziesz bliżej. to żałosne, ale jedyny mężczyzna wart mojego uśmiechu nawet nie wie, że go kocham. próbuję o Tobie nie myśleć. nie możesz po prostu pozwolić mi być? skradł mi serce, nie wiedząc nawet co zrobił. '
|
|
#4873 |
|
Zadomowienie
|
aż mi się cieplej na serduszku zrobiło. dziękuję<3
_____________ ' Uzależniasz, wiesz? mimo wszystko potrzebuję tego bałaganu, który robisz w moim życiu. dobre momenty, jak fotografie zbieram w swej głowie jak w starej szafie. ja tak sobie marzę, że jesteśmy w siódmym niebie. udawana obojętność, której tak naprawdę nie ma. '
|
|
#4874 | |||
|
Raczkowanie
|
Mi także, bo nie spodziewałam się, że moje wypociny spodobają się komukolwiek.
Cytat:
Cytat:
miłoo Cytat:
Ja od Ciebie też kradnę Przyzwyczaiłam się do tego, Że przed Tobą muszę się uśmiechać. Chcę, żebyś zastanawiał, Się dlaczego to robię, Chcę, żebyś patrząc w moje uśmiechnięte oczy, Zastanawiał się co jest powodem tej radości.. W końcu mnie zostawiłeś, prawda? Powinnam być załamana. 'Niech każda dziewczynka, I każdy chłopiec, Poprosi o reggae, Ja też reggae poproszę, Bo bez reggae życia mego chyba nie zniosę.' Wiem, że moje oczy potrafią zdziałać cuda, dzięki Nim mam Ciebie. Nie rozumiem jednego.. Dlaczego mówisz, że to moja wina? Dlaczego obwiniasz mnie? Odkąd tylko pamiętam byłam przy Tobie, Pomagałam, wspierałam, Robiłam wszystko, żebyś czuł się dobrze. Nie sprawiasz mi bólu tym, że odchodzisz, Ale tym, że potrafisz zwalić winę na mnie, Powiedz wprost, że znalazłeś inną, Ładniejszą... Jedno mogę Ci obiecać, Zatęsknisz za mną, zatęsknisz za tym, Że zawsze miałeś kogoś kto Cię wysłuchał, Kto pomógł.. Bo ta wytapetowana dzi*wka spod 6, Na pewno tego nie potrafi!
|
|
#4875 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje. <3
z innej bajki ?, ------------------------------------------ Twoje spojrzenie skierowane w drugą stronę mówi wszystko. Wypijmy za wszystkich ukochanych którzy zmienili się w łamaczy serc. Za wszystkie kocham, które tak szybko straciły swoją magię. Za wszystkie łzy, zatopione w kieliszkach i przepalone papierosami. Oraz za żegnam które niszczyły nie tylko nasze życie ale również doprowadzały do destrukcji serca. Mówi Ci `Kocham` a po chwili upojona alkoholem powtarzasz `to koniec`, bez ustanku, niczym w transie.
28.03.2010 i nie liczy się nic. nic oprócz nas. Edytowane przez naiwnie__ Czas edycji: 2011-01-27 o 14:23 |
|
|
|
#4876 |
|
Zadomowienie
|
Moje najlepsze perły:
cornflower_ po prostu nie umiesz rymować ______________ 'Czasami czuję, że Nasza miłość jest otchłanią bez dna. Tego deszczowego wieczoru podczas spaceru bez parasolki, znów spadliśmy w nią niżej. Bądź przy mnie. Zawsze, codziennie. Nie od święta. Cały czas. Skąd mam wiedzieć, że nie jestem jedną z Twoich zabawek? Boję się. Rozczarowania mnie zabijają. Lubię mieć poczucie, że nad czymś panuję, ale to jest złudne. Zaczynałam się o Niego martwić, bo ten facet był jak rękawiczki. Co chwila się gubił. Co z tego, że pragnęło Go tyle kobiet, jeśli żadna nie była w stanie Go namierzyć? Ominie Go każda miłość, nawet ta najcierpliwsza, bo nikt się do Niego nie dodzwoni, nie dobije, nie doczeka. Już wiedziałam jakich On pragnie kobiet. Cierpliwych. Prawda istnieje bez względu na to, czy ją powiem czy nie. Świat wariował na moich oczach i oczekiwał ode mnie tego samego'
|
#4877 |
|
Raczkowanie
|
Martusssia - zabieram
Marsi89 - ależ zabieraj ... ja również zabieram ostatni LoVe FoReVeR_ ,,Polej kolejke za te martwe marzenia
Za wszystko , co miało tu być Czego nie ma ...."
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
czasami boję się zasnąć, by znów Ciebie nie spotkać...
ją kochasz, mną się bawisz czerwone serce mocno bije, gdy Twoje oczy napotkają moje. mężczyźni rządzą światem a kobiety mężczyznami ![]() swoim spojrzeniem przedzierasz się do mojego serca i przyspieszasz jego bicie zmieniając monotonność w wyjątkową chwile...
|
#4879 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: < 333
być spadającą gwiazdą w czyichś marzeniach i spełniac kazde życzenie
|
|
|
|
#4880 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kwiatuszki kochane!Jednego dnia mnie kochasz, kolejnego opuszczasz.
Gorące pokusy, słodkie doznania. Twoja reakcja na moją akcję. Stań się moim przeznaczeniem. Złość stała się moją bronią, wypełnia mnie od środka. Chcę przestać czuć, by móc o tym mówić.
"hi mom, there are just 3 girls here, sleep over party, you know" [by otojest <3] ![]() Edytowane przez myCh Czas edycji: 2011-01-27 o 15:18 |
|
|
|
|
#4881 |
|
Raczkowanie
|
SparklyAngel - nie sądziłam, że ktokolwiek jeszcze pamięta, tak więc zmotywowałaś mnie do napisania postu
dziękuję ______________________
Po co mi facet? Kupię sobie psa, przynajmniej mnie nie zostawi. Kiedy kobieta mówi 'nie', zazwyczaj ma na myśli 'tak'. Zapomniałeś, że ja też potrafię pięknie kłamać.
|
|
#4882 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuuuję myszki ![]() _________________________ ________ nie chce Cię znać. Za dużo wymagam ? Czy nie uważasz , że za często na siebie wpadamy? Bo trzeba mieć talent by tak perfekcyjnie złamać komuś serce nie zastawiając chodź cząstki . Jesteś jak energy drink. Skosztujesz-nie zaśniesz. Niedługo będziesz nie do pokonania. Aż Ci nie zazdroszczę. To wszystko toczy się za szybko. Jesteś , potem Cię nie ma i znowu jesteś aż wkońcu znikasz na całe 2 lata. |
|
|
|
|
#4883 |
|
Zadomowienie
|
kocham. kocham
![]() matematyczka00 - niezmiernie się ciszę, że Cię zmotywowałam Ty weź oddech, a ja poprostu wyrwę sobie serce. Kochasz mnie czy moje odbicie w lustrze? Chcesz mnie?! A co to ja kur** zabawka?! Pewnie teraz jesteś bardzo wczyczerpany po tej grze, którą nazywałeś "miłością". A teraz zabieraj swoje rzeczy. Podjęłam decyzję za Ciebie. Jeśli chcesz żyć -- pozwól żyć. Jeśli chcesz kochać - pozwól kochać. Swój plecak wypcham połamanymi marzeniami i poprostu odejdę. Pokaż mi oczy w których kłamstwo jest prawdą! Powiedziała mu "do widzenia", a nie "żegnaj". Wiedziała, że spotka go w innym życiu i wtedy nie pozwoli mu odejść.
|
|
#4884 |
|
Raczkowanie
|
nie łudź się, że zapomnisz o tym co zmieniło twoje życie. dezynfekcja uczuć. 5 minut w jego towarzystwie. to jak łyk wina dla alkoholika. ideał nie istnieje. więc w kim się zakochałam? zakochałam się w marzeniach.
|
|
#4885 |
|
Przyczajenie
|
"
pozwól by deszcz zmył cały ból z poprzedniego Dnia Próbuję Tobą kierować w nadziei, że Cię ujrzę Ale to jest jak skrzyżowanie, zgubiłyśmy się nawzajem Zrobiliśmy wszystko o czym oni mogli pomyśleć Wspaniałością jest to, co zrobiliśmy na skraju " |
|
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
ukradkiem zerkam na Ciebie i krzyk zbiera mi się w płucach pęka mi serce bo nie można mieć wszystkiego nie można powiedzieć "wróć" a Ty wrócisz nie można powiedzieć "kochaj" a Ty będziesz kochać niestety gdybyś wiedział jak czasami rzucając różnymi przedmiotami o ścianę lub rwąc poduszkę marzę, abyś ty był tą rzeczą, tą poduszką po chwili jednak się uspokajam, próbuję złożyć poduszkę w całość przytulam się do niej i wtedy też chcę, żebyś to Ty był nią 'na koniec dodam jeszcze, że te wszystkie kłamstwa którymi mnie karmiłeś były najbardziej romantyczną wytworną i piękną kolacja jaką w życiu jadłam' |
|
|
|
#4887 | ||||||
|
Raczkowanie
|
reasumując, sądzę że moje życie jest jedną WIELKĄ porażką. Mnie nie oszukasz, przecież widzę że kochasz inną, ale spokojnie będę dla Ciebie wyrozumiała i dam Ci 3 sekundy na zniknięcie z mojego życia. Dzień dobry pamiętasz mnie jeszcze? To ja byłam tą słabą dziewczyną, której złamałeś serce. Chciałam Ci tylko powiedzieć że teraz, gdy już jestem silniejsza zniszczę Cię powoli i boleśnie więc strzeż się. Kolejny dzien z koleji zamiast do szkoly powedrowala do lozka, nic juz nie mialo dla niej sensu. Okolo 10 rozlegl sie dzwonek do drzwi, nie chciala otwierac, aczkolwiek osoba dzwoniaca byla bardzo natretna. Dziewczyna leniwie zwlokla sie z lozka po czym poszla zobaczyc kto sie tak dobija... Kiedy otworzyla drzwi zobaczyla jego mowiacego - przepraszam, nie wiedzialem ze bedziesz tak cierpiec ale bylo minelo musisz zyc dalej i przestac unikac problemow. mala wiem ze potrafisz. Chciałabym znowu denerwować Cie tym że nie lubię chodzić z Tobą za rękę, ale niestety to już nie te czasy... teraz wszystko jest bardziej skomplikowane. chcesz przeprosin? Dobra. Przepraszam Cie za to że jako jedyna osoba na świecie powiedziałam Ci prawdę o Tobie prosto w twarz. każdy myśli że jest wyjątkowy nie dostrzegając że jest jak miliony innych A wiesz co bylo najdziwniejsze? To ze po przebudzeniu jak spojrzalam na zegarek byla 11:11 a ja nie pomyslalam zadnego zyczenia jak to mialam w zwyczaju Spojrzalam na zegarek byla 11:11 pomyslalam ze ktos mnie kocha, znowu zaczelam sie daremnie ludzic. -Co byś zmienił cofając się w czasie? -nic, dlatego że jakbym zaczął wszystko naprawiać mógłbym Ciebie stracić *** Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
||||||
|
|
|
#4888 |
|
Raczkowanie
|
Spróbuj zrozumieć mój świat.
Krew zlewa się ze łzami. Ludzie omijają takich osób. Minął rok a ja cały czas Cię szukam . Nie podchódź za blisko. Obseruj i staraj się zrozumieć ale z daleka. Zraniłeś mnie a ja nie potrafię sobie poradzić z tym bólem. Piekłem , który stwarzałaś każdego dnia. Tak mi Ciebie brakuje. To tylko marzenia, ale to właśnie one podtrzymują nasze życie.
|
|
|
|
#4889 |
|
Raczkowanie
|
nigdy nie będę Twoja.
Ty też masz gęsią skórkę na mój widok? obiecuję, że wrócisz. przeglądam czasem Twoje zdjęcia w internecie. po prostu lubię to robić. nie żeby coś. powiedz, że coś do mnie czujesz. możesz kłamać. codziennie budzę się z nowym pomysłem na zwrócenie Twojej szanownej uwagi. jeśli masz jakiś problem, możemy o nim porozmawiać. gdybyś tylko wiedział, jak bardzo cenię ludzi Twojego pokroju, przyszedłbyś.
|
|
#4890 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje
![]() Codziennie buduje z Tobą naszą rzeczywistość by pózniej cieszyć się nią. Nieidealni,nie patrzący za siebie. Z każdym dniem wiara czyni mnie silniejszą,każdy nowy dzień przynosi coś nowego,umiera tylko wiara. Kocham stan upojenia akocholowego,tylko wtedy nie myśle o problemach.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

<3.