Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-29, 16:06   #4321
loluska
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

caate
no więc wstawiłam foto, ale włosy tak jak mówię nie wyprostowane, i w dodatku zdjęcie z profilu za co przepraszam, ale długość tych najdłuższych widać, jak w najbliższym czasie wyprostuję to pstykne i może lepiej będzie widać

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 16:06   #4322
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Jak nic nie da to przeżyję, gorzej jakby mi się buty popsuły

SPAmowanie rozpoczęte. Popsikałam radicalem i wodą brzozową na skalp. Nałożyłam olejek fur mama na długość i zrobiłam peeling. A teraz nałożę zieloną glinkę i maseczkę multiwitaminową z dermiki (pierwszy raz ją mam, zobaczymy ile jest warta)

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 16:12   #4323
caate
Zakorzenienie

GG do caate

moje dzisiejsze zakupy

mam dzisiaj swietny humor, rozmawialam z babka od ang, bardze pozytywnie mnie nastawila, wczorajsza hipnoza na temat jezykow i mojego samopoczucia tez dziala i nawet sie nie zezloscilam, ze nie kupilam pieknej marynarki w strdivariusie z bufkami, bo byl tylko rozmiar L

lece Was nadrabiac, bo wiedze ze 2strony juz naskobalyscie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC13717.jpg (44,2 KB, 47 załadowań)
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 16:18   #4324
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
ale w ogóle sie nie odzywa? czy tylko odp na esy tak olewająco?

ogólnie jest olewający i widać że zły... trudno ma mnie w d.. ja już nie bedę sobie nim psychiki niszczyć.... i tak wystarczająca sobie ją zjechałąm przez to wszystko...

caate- ampułki radical są w SP w promocji????

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 16:18   #4325
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
O, Kalpana, żyjesz Chyba E.J. się o Ciebie dopytywała.
Jak to miło, że ktoś jeszcze o mnie pamięta Alessandra widzę też się o mnie pytała

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 16:19   #4326
loluska
Zakorzenienie

trzymałam dziś ponad godzinkę miksurę na włosach złożoną z :
kuracji odbudowującej age retreat avon
odzywki Marjon czy coś takiego
jedwabiu biosilk

wyregulowałam brwi

zaraz wpadam pod prysznic i będzie:
ciało:
masaż syrenką
depilacja
balsam
obcięcie i pomalowanie paznokci
pumeks na stopy
krem nawilżający na dłonie i stopy
serum Eveline na biust

buzia:
peeling z zielonej herbaty Avon Planet Spa
Alantan
Floslek pod oczy
serum witaminowe z avonu

i chyba tyle

Kitka
to jest twoje życie i tylko Twoja decyzja, co zrobisz. Dziwi mnie że po jednej wpadce zachowuje się tak jakby wszystko przekreślił ;/ Nie rozumiem... a rozmawiać z nim nie będziesz? Wie że wracasz do domu?

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2011-01-29 o 16:21
Stary 2011-01-29, 16:27   #4327
marthaaa
Raczkowanie

Loluska, pięknie wyglądałaś na studniówce

Caate, fajne zakupy, też chciałam te ampułki sobie kupić niedawno, ale jakoś tak się zniechęciłam. Używałaś już kiedyś, czy to Twój pierwszy raz? Zdasz relacje ,jak się sprawują?

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 16:38   #4328
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Hej Ja dopiero wstałam Dobrze, że wczoraj posprzątałam, bo dziś by mi się nie chciało. Byłam wczoraj w klubie, cieszę się, bo w końcu się pobawiłam. Brakowało mi tego

Alessandra, łączę się w kacowym-poimprezowym "bólu"

Montii, to już faktycznie niedługo, nie dziwię Ci się, że już się doczekać nie możesz, końcówka podobno zawsze najgorsza i się dłuży

Caate, Kitka - świetne pędzle A paletki hmm... Ja nie przepadam za tymi cieniami świecącymi i wolałabym matową jak już, ale w ogóle ciężko jest nawet dostać pojedyncze zupełnie matowe cienie, wkurza mnie to

Kitka, może przez stres i nerwy schudłaś Widzisz, dużo Ci chyba nie było trzeba, zapewne Twój brzuch to wcale nie był BRZUCH Mnie by się przydała taka sesja, żebym zgubiła parę kilo Ostatnio koleżanka mówiła, że przytyła w miesiąc 5 kg Nie wiem, jakim cudem ona to zrobiła, ale przed @ miała apetyt i w ogóle wcześniej mieszkała u babci, a teraz w domu i więcej je... Masakra Jeszcze mówi, że na zimę ludzie zawsze tyją hehe

Caate, co do tego podkładu, to jeśli nie masz zbyt wiele do ukrycia, to OK, ale ja np. za nim nie przepadałam

Snow, pofarbowałaś włoski, zmienił Ci się kolorek czy nie ? Moja koleżanka właśnie wczoraj miała świeżo pomalowane, ma taki jasniutki, perłowy blondzik, no piękny kolor, zwłaszcza jak krótko po malowaniu Ale ja sobie takich na razie nie zrobię, bo jestem na etapie brązu

Loluska, wysłałam zaproszenie

Miałam jeszcze napisać, ale zapomniałam, która z was pisała, że ma apetyt i je i je - to właśnie tak jak moja koleżanka, może przed @ ? Ja np. tak mam.

Wstawiam zdjęcie sztucznych rzęs - ale bez pomalowanego oka, bo potem już nie zrobiłam
o boooze,boze padam na szczeke
ale rzesy cudo
jaki masz podklad?

wiesz, stosowalam probke MF i bardzo mi pasowal, jest lekki i mam swoj idealny kolor, mi sie trzymal na buzi caly dzien ale z pudrem sypkim, dlatego zakupilam pelne opakowanie, pozniej bede mieszczac z revlonem
Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
caate, ale miałaś też taki czy poprostu zwykły stepper??

marthaaa, piękny makijaż
ja mialam taki zwykly, najzwyklejszy
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
hej

marthaaa
kochana Ty też powinnaś makijaże na MM wstawiać i filmiki nagrywać !!!
rewelacyjne wyglądasz, nie wspominam nawet o rzęsach

jestem już po zakupach- i jestem bardzo zadowolona,
najfajniejszy zakup to czerwone obcisłe spodnie 7/8 z Zary które mi się marzyły
zgadzam sie
ja sie wciaz nie moge przkeonac do tych spodni, ze beda mnie skracac
Stary 2011-01-29, 16:39   #4329
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Dawno nie pisałam, ale nie miałam kiedy... Do szkoły wstaję o 5.30, a po powrocie jestem padnięta.... Nawet mi się SPAmować nie chce Ale zabieram się już za siebie. Dzisiaj ciągle się kremuję, bo mi przez zimę strasznie się cera przesuszyła i fluid mi się bardzo rolował i mam mnóstwo suchych skórek na nosie i policzkach i wygląda to okropnie Zaraz zrobię maseczkę z Planet Spa
Wczoraj sobie kupiłam róż do policzków z Vipery i sprzedawczyni zapewniała mnie, że będzie idealny, a tymczasem jest zdecydowanie za ciemny, muszę bardzo delikatnie nakładać i uważać żeby nie przedobrzyć :/ I na dodatek chciałam brązowy i ekspedientka mówiła, że taki jest na twarzy, a okazuje się, że jest ceglasty Miałam kiedyś z tej firmy i byłam bardzo zadowolona, ale nie mogłam sobie przypomnieć jaki numerek Może uda mi się go sprzedać koleżance, która lubi takie mocne róże, ale dopiero po feriach, bo od poniedziałku nam się zaczynają....

Caate
śliczne masz naturalne pazurki

Loluśka ślicznie wyglądałaś

Ja właśnie przesłuchuję piosenki w wykonaniu zespołu, który będzie grał na naszym weselu i podoba mi się wokal Jutro musimy iść do księdza o nauki przedmałżeńskie i w ogóle załatwiać te sprawy w kościele, a szczerze mówić nie mam ochoty gadać z księdzem....

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

W jakiej cenie są pędzle tak mniej więcej? Bo chcę kupić pierwszy zestaw, ale nie przepłacając, a szczerze mówiąc wcale się nie orientuję.... I jakie są najlepsze dla osób, które dopiero zaczynają swoją "pędzlową przygodę"?
dziekuje
te co wczoraj podawalysmy, sa naprawde bdb jezeli patrzac na jakosc do ceny
co do rozu, strzepuj go troche z pedzelka, to moze pomoze. ja sama mam ten z bourjois i tez mozna mocno sie pomalowac, ale wlasnie to jest swietnie w rozu ze mozna dozowac efekt

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Ja przez neta to na stronie Baty kupuję, czasem są super promocje i bardzo się opłaca, nawet jak nie pasują, zwracasz w sklepie po prostu i kaska do ręki także tam zamówiłam sobie 4 pary , a 4 inne to w h&m i o dziwo ! są super jakościowe bo w poprzednie wakacje wyciorałam je nieźle a nic się nie odkleiło itp itd

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

takie wczoraj sobie kupiłam http://img19.allegroimg.pl/photos/40.../43/1429424335
nawet wygodne, ciekawe jak się sprawdzą..
i takie mam z h&m w różnych kolorach http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...ZabIyCYgtQ&t=1
rewelacyjne jak dla mnie
te 1kupowalas przez neta? skad
cudne sa
drugie tez bym chetnie kupila, lubie takie
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
o kurde wlasnie sie zakochalam
mialam takie, tylko czarne z ecoskorki i najmniejszy palec od stopy, wychodzil mi miedzy tymi paskami, chodzic sie nie dalo, bo byl bol, musialam oddac
Cytat:
caate
no więc wstawiłam foto, ale włosy tak jak mówię nie wyprostowane, i w dodatku zdjęcie z profilu za co przepraszam, ale długość tych najdłuższych widać, jak w najbliższym czasie wyprostuję to pstykne i może lepiej będzie widać
to ja na bank mam dluzsze... to ja meirzyc nie potrafie
co innego gdybym od czubka zmierzyla do konca to moze by wyszlo tak, ale mierzac pasma to jest jak jest... dzieki za zdjecia i fatyge
masz mega geste wloski
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ogólnie jest olewający i widać że zły... trudno ma mnie w d.. ja już nie bedę sobie nim psychiki niszczyć.... i tak wystarczająca sobie ją zjechałąm przez to wszystko...

caate- ampułki radical są w SP w promocji????
tak, cala seria radicala jest w promocji, wiec kupilam

on naprawde nadal zly jest?
to faktycznie, jezeli on za tak naprawde za NIC chce rpzekreslic Wasz zwiazek, to on nie wie czego chce i kogo straci przez swoja glupote...

przykro mi, ale nie mozesz obwiniac sie, ze to tylko Twoja wina, bo za brak zrozumienia i wybaczenia i tak daleko bys z nim nie pociagnela...
Stary 2011-01-29, 16:40   #4330
dianulaa
Zadomowienie

czy prostownica może wzmocnić włosy ? Czy to w ogóle jest możliwe? Bo własnym oczom nie wierzę...
Stary 2011-01-29, 16:43   #4331
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

Caate, fajne zakupy, też chciałam te ampułki sobie kupić niedawno, ale jakoś tak się zniechęciłam. Używałaś już kiedyś, czy to Twój pierwszy raz? Zdasz relacje ,jak się sprawują?
uzywalam 3opakowania ale starej wersji, mam nadzieje, ze sie nie zawiode, bo pamietam, ze buahhot i chyba Montii mialy nowa i efektu nie bylo. w starej rosly mi 2cm miesiac i mialam mnostow babyhair, mam nadzieje, ze bede z nich zadowolona
jak po pierwszym opakowaniu nie zauwaze efektu, to drugie dam mamie, to mi odda kase, bo ona zawsze je chciala miec

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
czy prostownica może wzmocnić włosy ? Czy to w ogóle jest możliwe? Bo własnym oczom nie wierzę...
moze wizualnie, ale tak naprawde nie ma takiej szansy po dluzszym zastosowaniu

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Jak nic nie da to przeżyję, gorzej jakby mi się buty popsuły

SPAmowanie rozpoczęte. Popsikałam radicalem i wodą brzozową na skalp. Nałożyłam olejek fur mama na długość i zrobiłam peeling. A teraz nałożę zieloną glinkę i maseczkę multiwitaminową z dermiki (pierwszy raz ją mam, zobaczymy ile jest warta)
jakiej firmy masz wode brzozowa i czy jestes z niej zadowolona?
nigdzie dzis dostac nie moglam
Stary 2011-01-29, 16:45   #4332
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
o boooze,boze padam na szczeke
ale rzesy cudo
jaki masz podklad?

wiesz, stosowalam probke MF i bardzo mi pasowal, jest lekki i mam swoj idealny kolor, mi sie trzymal na buzi caly dzien ale z pudrem sypkim, dlatego zakupilam pelne opakowanie, pozniej bede mieszczac z revlonem

ja mialam taki zwykly, najzwyklejszy

zgadzam sie
ja sie wciaz nie moge przkeonac do tych spodni, ze beda mnie skracac
No Tobie może podpasuje ten podkład, oby Ja mam maybelline affinitone najjaśniejszy kolor i do tego puder rimmel stay matte. Świeżo po pomalowaniu są spoko Jak chyba wszystkie. Co do takich spodni - moja mama ma 164 wzrostu no i już swój wwiek Kupiła sobie takie 7/8 z firmy MAC (boskie spodnie mają,tylko te ceny). Nosi je do wysokich szpilek i wyglądają rewelacyjnie. Ja przy moich 178cm mogę sobie pozwolić zakładać je do trochę niższych butów. Najgorsze są te z mankietami, które skracają, ale takie całe 7/8 są w porządku i możesz się przekonać, bo są mega sexy
Dziękuję Ci za odp, może wypróbuję ich.

Dianulaa, ja myślę ,że mogą się po prostownicy bardziej błyszczeć, ale za to potem bez jej używania będą tragicznie wyglądać

Edytowane przez marthaaa
Czas edycji: 2011-01-29 o 16:48
Stary 2011-01-29, 16:59   #4333
loluska
Zakorzenienie

Cytat:

dziękuję

Cytat:
dziekuje
te co wczoraj podawalysmy, sa naprawde bdb jezeli patrzac na jakosc do ceny
co do rozu, strzepuj go troche z pedzelka, to moze pomoze. ja sama mam ten z bourjois i tez mozna mocno sie pomalowac, ale wlasnie to jest swietnie w rozu ze mozna dozowac efekt

te 1kupowalas przez neta? skad
cudne sa
drugie tez bym chetnie kupila, lubie takie

mialam takie, tylko czarne z ecoskorki i najmniejszy palec od stopy, wychodzil mi miedzy tymi paskami, chodzic sie nie dalo, bo byl bol, musialam oddac

to ja na bank mam dluzsze... to ja meirzyc nie potrafie
co innego gdybym od czubka zmierzyla do konca to moze by wyszlo tak, ale mierzac pasma to jest jak jest... dzieki za zdjecia i fatyge
masz mega geste wloski

tak, cala seria radicala jest w promocji, wiec kupilam

to faktycznie, jezeli on za tak naprawde za NIC chce rpzekreslic Wasz zwiazek, to on nie wie czego chce i kogo straci przez swoja glupote...

przykro mi, ale nie mozesz obwiniac sie, ze to tylko Twoja wina, bo za brak zrozumienia i wybaczenia i tak daleko bys z nim nie pociagnela...
nzmc ale to właśnie może ja źle mierze włosy w takim razie bo ja właśnie od czubka czyli tam gdzie mi zaczynają rosnąć a ty jak?? co do gęstości to prawda mam bardzo dużo włosów ale kiedys miałam i tak znacznie więcej...

Stary 2011-01-29, 17:07   #4334
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
No Tobie może podpasuje ten podkład, oby Ja mam maybelline affinitone najjaśniejszy kolor i do tego puder rimmel stay matte. Świeżo po pomalowaniu są spoko Jak chyba wszystkie. Co do takich spodni - moja mama ma 164 wzrostu no i już swój wwiek Kupiła sobie takie 7/8 z firmy MAC (boskie spodnie mają,tylko te ceny). Nosi je do wysokich szpilek i wyglądają rewelacyjnie. Ja przy moich 178cm mogę sobie pozwolić zakładać je do trochę niższych butów. Najgorsze są te z mankietami, które skracają, ale takie całe 7/8 są w porządku i możesz się przekonać, bo są mega sexy
Dziękuję Ci za odp, może wypróbuję ich.

Dianulaa, ja myślę ,że mogą się po prostownicy bardziej błyszczeć, ale za to potem bez jej używania będą tragicznie wyglądać
jak ja nie lubie podkladow maybelline
stad tez chyba lubimy cos innego
ja wierze, ze MF mnie nie zaiwedzie, modle sie tylko zeby mnie nie zapchal...

hmm, to musze pomierzyc jakies 7/8 moze faktycznie sie przekonam
Cytat:
dziękuję

nzmc ale to właśnie może ja źle mierze włosy w takim razie bo ja właśnie od czubka czyli tam gdzie mi zaczynają rosnąć a ty jak?? co do gęstości to prawda mam bardzo dużo włosów ale kiedys miałam i tak znacznie więcej...
ja mierze najdluzsze pasmo, bo tak te na samym dole wlosy nie sa tak dlugie jak mierzac je od gory do dolu, nie wiem czy jasno sie wyrazilam, moze ja zle mierze jutro bede myc, to na mokrych zmierze, bo z lokami to sie nie dogadam
Stary 2011-01-29, 17:16   #4335
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
jak ja nie lubie podkladow maybelline
stad tez chyba lubimy cos innego
ja wierze, ze MF mnie nie zaiwedzie, modle sie tylko zeby mnie nie zapchal...

hmm, to musze pomierzyc jakies 7/8 moze faktycznie sie przekonam

ja mierze najdluzsze pasmo, bo tak te na samym dole wlosy nie sa tak dlugie jak mierzac je od gory do dolu, nie wiem czy jasno sie wyrazilam, moze ja zle mierze jutro bede myc, to na mokrych zmierze, bo z lokami to sie nie dogadam
Ja tez nie lubie podkladow maybelline i rimmela, ale mama kupila go, bo byl najtanszy w sklepie ,a nie miala kasy, u nas nie ma max factora ani revlonu w sklepach, dlatego ,zeby je kupic musze uzyc internetu lub jechac do Torunia 60km Nie powinien zapychać, jest delikatny. Spróbuj tych spodni, bo warto

Stary 2011-01-29, 17:19   #4336
Montii
Zakorzenienie

caate ślicznotko, one są z h&m za 59 zł, te zamszowe, brązowe, a te czarne za 39 zł chyba były.

marthaa a myślałam,że tylko u mnie problem ze stopą, mam 40/41
dałabym wiele za takie 38

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 17:29   #4337
kobietasukcesu
zawsze mam racje

caate: jakie ampułki?

edit:juz wiem

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-01-29 o 17:44
Stary 2011-01-29, 17:30   #4338
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Ja tez nie lubie podkladow maybelline i rimmela, ale mama kupila go, bo byl najtanszy w sklepie ,a nie miala kasy, u nas nie ma max factora ani revlonu w sklepach, dlatego ,zeby je kupic musze uzyc internetu lub jechac do Torunia 60km Nie powinien zapychać, jest delikatny. Spróbuj tych spodni, bo warto
a rozumiem
ale jest na bazie silikonu, no zobaczymy... ja wszystko w SP kupuje, czasami Douglas, Sephora, ale to jak maja jakies znizki lub jak w SP nie ma

Cytat:
caate ślicznotko, one są z h&m za 59 zł, te zamszowe, brązowe, a te czarne za 39 zł chyba były.

marthaa a myślałam,że tylko u mnie problem ze stopą, mam 40/41
dałabym wiele za takie 38
o dziekuje kochana
kurde bylam dzis w galerii i nie poszlam do h&m, bo juz mi sie nie chcialo...
mnie by czarne interesowaly albo jakies kolorowe, braz tylko jasny lubie
Stary 2011-01-29, 17:35   #4339
Montii
Zakorzenienie

z tych zamszowych były czarne też chciałam je wziąć ale w koncu wygrał brąz, pod torebkę
były jeszcze takie zwykłe za 39 zł http://files.hm.com/media/products/A...90_17_3202.jpg w wieeeelu kolorach oraz w panterkę i takie http://www.we-dwoje.pl/files/Image/g...we_dwoje_3.jpg

ja też mam jeszcze amułki radicala... chyba zrobie sobie kurację

[LEFT]
Stary 2011-01-29, 17:38   #4340
loluska
Zakorzenienie

caate rozumie :P ja gdybym mierzyła pojedyncze najdłuższe pasmo to pewnie ze 20 by wyszło :P wole od czubka a zmierz z ciekawości właśnie tak od czubka do końca, zobaczymy ile ci wyjdzie

Stary 2011-01-29, 17:52   #4341
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:

widzę że zły.. nie wiem czasami mi się wydaje że chce mnie "ustawiać" , że mam być taka jak on chce... dziś mamy się spotkać i nie wiem... zobaczę jak będzie ale nie mam zamiaru skakać nad nim.. nie jest świętą krową, fakt zrobiłam błąd ale... zastanawiam się czy nie dać mu czasu do moich urodzin, tzn czasami się odzywać ale nie starać się za bardzo...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 17:54   #4342
dianulaa
Zadomowienie

no bo od kilku dni prostuje je prostownicą - wibrującą i mam po niej włosy jak nigdy dotąd i czekam aż urosną.. tylko zmierzyć ich to już nie umiem

a gdybym ja miala 250 zł na wydanie i nie miała żadnej potrzeby to bym chyba sobie odłożyła i poczekała aż będą potrzebne)
Stary 2011-01-29, 18:02   #4343
marlienkaa2
Zadomowienie

Matko, ale Wy szybko piszecie. Nie idzie nadrobić. Za jakieś 30minut będę ćwiczyć.
Moje włosy mierzą 36cm, ale chcę tak 45-46cm. Tyle mi wystarczy.
A, gdybym ja miała 250zł, to kupiłabym: puder, odżywkę Kallos, i pędzle.
Stary 2011-01-29, 18:03   #4344
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:

dziewczyny co byście sobie kupiły mając nadprogramowe 250 zł ?
Jak człowiek kasy nie ma to wydatków mnóstwo, a jak już jest to nie wiadomo co kupić i wychodzę z pustymi rękoma ze sklepu
torebkę albo buty

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ooo to się muszę do c&a przejśc... a w ogóle to mi się tregginsy marzą
teraz są super tregginsy a Stradivariusie po 69zł na wyprzedaży, z kieszonkami z tyłu i przodu, sama je kupiłam I są też takie sztywniejsze w H&M ale bez kieszeni i ze strasznie wysokim stanem, po 39zl

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Dawno nie pisałam, ale nie miałam kiedy... Do szkoły wstaję o 5.30, a po powrocie jestem padnięta.... Nawet mi się SPAmować nie chce Ale zabieram się już za siebie. Dzisiaj ciągle się kremuję, bo mi przez zimę strasznie się cera przesuszyła i fluid mi się bardzo rolował i mam mnóstwo suchych skórek na nosie i policzkach i wygląda to okropnie Zaraz zrobię maseczkę z Planet Spa
Wczoraj sobie kupiłam róż do policzków z Vipery i sprzedawczyni zapewniała mnie, że będzie idealny, a tymczasem jest zdecydowanie za ciemny, muszę bardzo delikatnie nakładać i uważać żeby nie przedobrzyć :/ I na dodatek chciałam brązowy i ekspedientka mówiła, że taki jest na twarzy, a okazuje się, że jest ceglasty Miałam kiedyś z tej firmy i byłam bardzo zadowolona, ale nie mogłam sobie przypomnieć jaki numerek Może uda mi się go sprzedać koleżance, która lubi takie mocne róże, ale dopiero po feriach, bo od poniedziałku nam się zaczynają....

Caate
śliczne masz naturalne pazurki
Loluśka ślicznie wyglądałaś

Ja właśnie przesłuchuję piosenki w wykonaniu zespołu, który będzie grał na naszym weselu i podoba mi się wokal Jutro musimy iść do księdza o nauki przedmałżeńskie i w ogóle załatwiać te sprawy w kościele, a szczerze mówić nie mam ochoty gadać z księdzem....

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

W jakiej cenie są pędzle tak mniej więcej? Bo chcę kupić pierwszy zestaw, ale nie przepłacając, a szczerze mówiąc wcale się nie orientuję.... I jakie są najlepsze dla osób, które dopiero zaczynają swoją "pędzlową przygodę"?
Cześć Jakbyś kiedyś jeszcze szukała dobrego i taniego różu to polecam minerlany Lovely z rossmana po 8zł

Cytat:
Soph ja mam hopla na punkcie balerin, na tą wiosnę czeka na mnie...8 par mam nadzieję,że nie będę narzekać,że nie mam w czym chodzić
ja też uwielbiam baleriny W tej chwili mam 6par z czego jedne skórkowe z Aldo a reszta to takie h&mowe, atmosphere, new look i inne jakieś Najszybciej niszczą sie te z atmosphere

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
o kurde wlasnie sie zakochalam
śliczneee ale gdzie w takich iść

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Nie wiem czy już kiedyś pytałam:
powiększałyście kiedyś buty u szewca o rozmiar?
ja tak rozpychałam, bo cisnęły mnie, właśnie pół numeru brakowało.. Tylko, że to buty ze skórki były, płaciłam 20zł.

Cytat:
moje dzisiejsze zakupy

mam dzisiaj swietny humor, rozmawialam z babka od ang, bardze pozytywnie mnie nastawila, wczorajsza hipnoza na temat jezykow i mojego samopoczucia tez dziala i nawet sie nie zezloscilam, ze nie kupilam pieknej marynarki w strdivariusie z bufkami, bo byl tylko rozmiar L

super zakupy A jaki wzięłaś kolor podkładu?

A wiesz ja też dziś widziałam te marynarki w Stradim i chciałam wziąć bo były S-ki ale dorwałam inną w Bershce na podszewce w kwiatki i jest taka śliczna że musiałam ją kupić i po 69zł tylko

Cytat:
z tych zamszowych były czarne też chciałam je wziąć ale w koncu wygrał brąz, pod torebkę
były jeszcze takie zwykłe za 39 zł http://files.hm.com/media/products/A...90_17_3202.jpg w wieeeelu kolorach oraz w panterkę i takie http://www.we-dwoje.pl/files/Image/g...we_dwoje_3.jpg

ja też mam jeszcze amułki radicala... chyba zrobie sobie kurację
oo ja mam takie zwykłe z kokardką z H&M ale z działu basic, nie divided są takie mięciutkie i wygodne że szok i to za 39zł Mam pudrowe i dziś dokupiłam sobie jeszcze kawowe http://www.allegaleria.pl/images/fyg5d8ynigpk2xt8k4p.jpg

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2011-01-29 o 18:06
snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 18:10   #4345
Soph
Zakorzenienie

wczoraj porobiłam z paznokciami, peeling kawowy, maseczkę...
i dziś nie wiem co z sobą robić

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 18:21   #4346
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Mierzyłam ostatnio balerinki w h&m, ale ich 41 to jak 40 gdzie indziej Albo trafiłam na jakąś felerną parę Chociaż w sumie mierzyłam na cienką skarpetkę, na gołą stopę by były.

Czas na drinka i inne grzechy Będę potem

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-01-29 o 18:22
Stary 2011-01-29, 18:28   #4347
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
moje dzisiejsze zakupy

też miałam tą odżywkę do pazurków i ampułki
oba produkty fajne

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 18:30   #4348
Montii
Zakorzenienie

dobra... to chyba pooglądam jakieś maski na Allegro...ale najpierw poczytam opinie.. może na coś się zdecyduje

[LEFT]
Stary 2011-01-29, 18:31   #4349
Elvii
Zadomowienie

Jutro pójdę do SP i chyba kupię ten radical :P )
a teraz maseczke z apteczki babuni ) wiem że są do spłukania ale ja je zostawiam na całą noc

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 18:44   #4350
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

wstawilam 2 zdjecia z moja nowa opalenizna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości