|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
loluska: mnie też się podoba to zdjęcie, gdzie mówisz coś tżtowi na ucho.
Proszę nie mówić, że zdjęcia są tragiczne bo chyba kobieto tragicznych zdjęć nie widziałaś ![]() 11 i już posprzątane? Wstyd, ja dopiero herbatę piję i myślę o śniadaniu.
|
#4262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nauczke,zeby miec w zapasie ibuprom
|
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówiąc tragiczne miałam na myśli ogólnie zdjęcia ze studniówki, bo np na mojej fotograf starał się aby każda para miała jakieś takie ładne, i mogliśmy przebierać bo na prawdę fajnie wyszły, a tutaj praktycznie tylko jedno jest fajne, choć jesteśmy na jakiś 30? tylko pożal się Panie Boże :p ![]() ![]()
|
|
|
#4264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak na razie czekam na Tż bo coś się guzdrze ![]() Cytat:
ale ponoć bardzo bardzo delikatny, bardzo mało kryjący, taki leciutki, pewnie na lato byłby idealny Jedna znajoma wizażanka go miała i tak mówiła
|
|
#4265 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
caate nie martw sie masz takie dlugie wloski spokojnie rosna napewno ![]() a co ja mam powiedziec mi stoja w miejscu od tego rozjasniacza ale juz przestaje rozjasniacsnow kupie sobie ta farbe sayos i zrobie ta farba bo nie jest droga jak wyjda jakeis rude albo brzydkie to pojde do fryzjera i sobi epoprawie za jakis czas albo zrobie inna ale zrobie ta farba sayos cale wloski !!moge cale tak? ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- kitka a jakie cwiczenia na brzuch robilas ? ja mam duza oponke i tez bym musiala sie wziasc ekonomika chetnie poslucham i dziekuej za odpowiedz w klubiemarta fajne zakupy ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- mierzycie sobie wloski moge wiedziec jak? ja zmierzylam swoje sama troche ciezko bo mam cieniowane i nierowne ale tak gdzie mialam najdluzsze zmierzylam i niby 47 cm to ni etak zle chyba zaczne mierzyc zeby zobaczyc czy mi rosna!!!! jak powinnam to robic, ja przystawiam do przedzialku centymetrowke i na dlugosc odmierzam przytykajac do wlosow tak troche w powietrzu ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- niby maja 47 cm ale nie wiem czy to tak widac zeby takie dlugie byly bo mam cienkie moze dlatego i takei slabe wy macie grubsze wloski chyba, mi fryzjerka powiedziala ze ja mam duzo wlosow ale mam cienkie ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- ba poprosze Tzta zeby mi zmierzyl bo teraz mi wyszlo 49 cm hm ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- mie sie wydaje ze mam takiej dlugosci jak loluska mniej wiecej
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj w planach mam zamiar posprzątać i na 20 do pracy idę, a strasznie mi się nie chce...
|
|
|
|
#4267 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Dobrze, że wczoraj posprzątałam, bo dziś by mi się nie chciało. Byłam wczoraj w klubie, cieszę się, bo w końcu się pobawiłam. Brakowało mi tego ![]() Alessandra, łączę się w kacowym-poimprezowym "bólu" ![]() Montii, to już faktycznie niedługo, nie dziwię Ci się, że już się doczekać nie możesz, końcówka podobno zawsze najgorsza i się dłuży ![]() Caate, Kitka - świetne pędzle Kitka, może przez stres i nerwy schudłaś Widzisz, dużo Ci chyba nie było trzeba, zapewne Twój brzuch to wcale nie był BRZUCH Mnie by się przydała taka sesja, żebym zgubiła parę kilo Ostatnio koleżanka mówiła, że przytyła w miesiąc 5 kg Jeszcze mówi, że na zimę ludzie zawsze tyją heheCaate, co do tego podkładu, to jeśli nie masz zbyt wiele do ukrycia, to OK, ale ja np. za nim nie przepadałam ![]() Snow, pofarbowałaś włoski, zmienił Ci się kolorek czy nie ? Moja koleżanka właśnie wczoraj miała świeżo pomalowane, ma taki jasniutki, perłowy blondzik, no piękny kolor, zwłaszcza jak krótko po malowaniu ![]() Loluska, wysłałam zaproszenie Miałam jeszcze napisać, ale zapomniałam, która z was pisała, że ma apetyt i je i je - to właśnie tak jak moja koleżanka, może przed @ ? Ja np. tak mam.Wstawiam zdjęcie sztucznych rzęs - ale bez pomalowanego oka, bo potem już nie zrobiłam
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie sztuczne rzęsy dobrze się trzymają? często się zdarza zgubienie na imprezie? |
|
|
|
|
#4269 |
|
Raczkowanie
|
SamaraNW, ale żeby nie było niedomówień - to naprawdę ja na każdym zdjęciu
![]() Moje się trzymają zawsze - czy to było wesele, czy to impreza w klubie, gdzie z człowieka leci pot hektolitrami i makijaż się rozmazuje - rzęsy zostają. Ja miałam całe ,a nie w kępkach i nawet miałam stary klej, myślałam, że mi odpadną, a tu miłe zaskoczenie. Nigdy nie zdarzyło mi się zgubić (kępki można gubić, te jedynie mogą się odklejać na końcach, dlatego trzeba je w tym miejscu dobrze przykleić)
|
#4270 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
czesc dziewczyny
![]() Cytat:
ale w granicach zdrowego rozsadku, bez przesady z ceną ![]() w kazdym badz razie dziekuje za info ![]() loluska pieknie |
|
|
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4272 |
|
Raczkowanie
|
Nie mam, absolutnie - to tylko i wyłącznie zasługa lampy z aparatu, która odbija się od makijażu i tak wychodzi ładnie na zdjęciu, a bez makijażu i w rzeczywistości jestem bardzo pryszczata i mam dużo śladów po trądziku oraz rozszerzone pory.
|
#4273 |
|
zawsze mam racje
|
marthaa: z jakiej firmy te rzęsy? i łatwo się je przykleja czy ciężko?
Tez chcę takie rzęsy
|
#4276 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale pełno ich jest w sklepach przecież Są świetne, takie zakręcone
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() marthaaa kochana Ty też powinnaś makijaże na MM wstawiać i filmiki nagrywać !!!rewelacyjne wyglądasz, nie wspominam nawet o rzęsach ![]() jestem już po zakupach- i jestem bardzo zadowolona, najfajniejszy zakup to czerwone obcisłe spodnie 7/8 z Zary które mi się marzyły
|
|
|
|
#4278 |
|
Zadomowienie
|
hej marthaaa ale slicznie chyba tez kupie sobi erzesy a jak dlugo mozna je nosic?i jak sie zdejmuje ?sliczna jestes i jakie zdrowe wloski
|
|
#4279 |
|
zawsze mam racje
|
Jutro się skoczę do natury to spojrzę. Mam nadzieję, że sobie oka nie zakleję
Kosmetyczki zakładają jakieś rzęsy trzymające się dłużej, tylko wtedy nie mogłabym zmywać oczu tymi dwufazowymi płynami. Ok cienie to zejdą i micelem, ale co z kredka/eyelinerem? ![]() Bo chciałabym mieć opaloną lekko cerę, długie rzęsy, wtedy tylko mycie buźki, tonik, krem, róż i można wyjść ![]() Ostatnio malowałam paznokcie lakierem essence, jak mi to zmasakrowało paznokcie. Nie wiem czemu, kiedyś nimi non stop malowałam i dobrze było.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-01-29 o 14:29 |
|
|
|
#4280 |
|
Zadomowienie
|
ja ide teraz sie jakos przebrac bo sprzatalam i pomalowac hm.....ale jak
czyli tak jak zawsze
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie mogę jakoś ich przykleić, umiejscowić
|
|
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
marthaa wow ! ale spojrzenie
zahipnotyzowało mnie a co dopiero jakiegoś przystojniaka dziewczyny co byście sobie kupiły mając nadprogramowe 250 zł ? ![]() Jak człowiek kasy nie ma to wydatków mnóstwo, a jak już jest to nie wiadomo co kupić i wychodzę z pustymi rękoma ze sklepu
|
#4283 |
|
CABIN CREW
|
loluska ale cudownie wyglądałaś.... a usmiech to masz hollywoodzki
angelinmyheart; ja uwielbiam takie kolorowe cienia ale teraz zimą to w sumie nie maluję się kolorowo... ale marzy mi się ta paletka na wiosne _blondyneczka_ teraz nie ćwiczyłam, miałam sesję i po prostu stresowałam się , niue miałam czasu jeśc... ćwiczenia zacznę dopiero po 7 lutego marthaaa był brzuch był... jeszcze jest tłuszczykowaty ale jakoś mniej.... więc chcę to utrzymać a nawet go poprawić.... a rzęsy to masz cudowne.. w ogóle poważniej wyglądasz, nie na uczennice Lo byłam z mamą w mieście, na lumpkach ale nic nie było fajnego ale kupiłam sobe w chińskim sklepie 2 pary legginsów- każda po 12 zł, granatowe i fioletowe... chciałabym jeszcze szare ale nie było... w każdym razie bardzo fajne są , z takiego miłego materiału... dziś chyba spotkam się z K.. powiem wam że jakoś nie wiedzę tego spotkania... wkurza mnie to wszystko i nie wiem czy nie powiem mu że nie chcę już żadnego kontaktu i po prostu zacznę się z niego leczyć... bo to chyba nie ma sensu...źle mi z tym ale...
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
kitka u mnie też jest taki chinczyk ;-) fajne mają leginsy właśnie ;-)
póki co faworytem są u mnie z c&a ale to było latem i już ich nie ma. za 20 zł a bardzo dobre gatunkowo i kryjące.
|
#4285 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() a u nas w tym chińczyku można całkiem fajne rzeczy znaleźć- część jest bazarowa ale można fajne sweterki znaleźć czy jeansy...
|
|
|
#4286 |
|
zawsze mam racje
|
montii: może perfumy? Jak dla mnie jak się ma luźną kasę lepiej kupić jedną porządną rzecz, bo inaczej się to rozejdzie na pierdoły: tu gazetka, tam czekolada, tam inne drobiazgi i po kasie.
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
torebki dwie sobie ostatnio kupiłam więc to odpada i tak pomyślałam o fajnym zapaszku nowym tylko znowu mętlik...co ja bym chciała
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Soph no właśnie buty już mam , kupiłam sobie długie czarne muszkieterki zamszowe takie na teraz + 3 pary balerinek !
i jak tu kobiecie dogodzić? ![]() Myślałam o porządnym tuszu , podkładzie, pudrze , ale znowu nie wiem co bym chciała i kółko się zamyka... ależ ja marudna. Soph a jakie buciki masz na oku? czy ogólnie tak?
|
#4290 |
|
CABIN CREW
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.

jak na razie czekam na Tż bo coś się guzdrze 

ale ponoć bardzo bardzo delikatny, bardzo mało kryjący, taki leciutki, pewnie na lato byłby idealny 

Dobrze, że wczoraj posprzątałam, bo dziś by mi się nie chciało. Byłam wczoraj w klubie, cieszę się, bo w końcu się pobawiłam. Brakowało mi tego 

jak egzaminy?
zahipnotyzowało mnie a co dopiero jakiegoś przystojniaka