![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
Może ktoś jeszcze pamięta
![]() 'Najbardziej bała się,że nigdy się nie zakocha.
Kiedy się zakochała,musiała zacząć się bać...'
#32 |
Raczkowanie
|
weny skarbenki !
![]() denerwuja mnie ludzie tacy jak Ty
niewiedza czego chca i wplatuja w to mnie chcialabym kiedys usiasc z Toba przy herbacie opowiedziec Ci, ten straszny koszmar, w ktorym zostawiles mnie sama, zabrales wszystkie rzeczy cala milosc, cala namietnosc, caly moj swiat. ale to nie byl koszmar, to byla rzeczywistosc, wiec jak moge o niej mowic z Toba ? tesknie za tym bolem, ktory mi sprawiales, chore, prawda? tesknie za uczuciami, ktore wyrwales ze mnie razem z Twoja koszulka, ktora trzymalam w dloni. brak polskich znakow >,<
#33 |
Zakorzenienie
|
Witam w kolejnej części!
Nikt nie wie jak to jest.
Nikt nie kochał Cie przede mną tak jak ja. Sam siebie tak mocno nie kochałeś. Wierz mi. Pozostało mi marzyc. O Tobie rzecz jasna. O tym, jak mrużysz oczy, gdy promienie słońca oświetlają rankiem Twoja twarz. Zostałabym dłużej, ale przecież wcale nie chcesz. Wybierasz wolność, tym samym skazując mnie na samotność. Czasami jeszcze czuje Twój ciepły oddech Czasami widzę jak się uśmiechasz i słyszę, jak cicho szepczesz Czasami trzymasz moja dłoń i dotykasz nią swoich ust. Czasami jeszcze tęsknię i ronię kilka łez. Czasami się uśmiecham wspominając to wszystko, co było miedzy nami Czasami świadomość, ze mnie nie kochasz brutalnie mną potrząsa. Czasami.. Czekam na poranki, które zmarnuje z Toba leżąc w białej pościeli, szydząc z biegnącego czasu, który nas przecież nie złapie. Myślisz, ze kiedy nadejdą?
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
żyć bez ciebie to jak starać się oddychać pod wodą. Pociągnijmy za spust. Zastrzelmy miłość. Nie potrzebuję cię, ale chcę potrzebować.. - Zastanawiasz się jak jest w niebie? - Nie muszę. - Dlaczego? - Bo będąc z tobą, jestem w niebie. Znaleźliśmy się w nieodpowiednim momencie o nieodpowiedniej porze.
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Z dnia na dzień uczy mnie większej miłości. Bez niego było trudno, ale z nim nie było łatwiej. _________________________ ___________ 15.01. 2007 rok Wciąż dziękuję Bogu, że Cie mam. |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
jesteście wspaniałe.
![]() "Przecież nie mogę się rozpłakać." - pomyślałam i uśmiechnęłam się szeroko . nie czekaj na odpowiedni moment, wybierz go i uczyń go odpowiednim rodzimy się, żeby się nawzajem wkurzać, a śmierć jest najlepszą rzeczą jaka spotyka człowieka. na samym dnie mieszkają ludzie którym brak sił zabiera wszystko przeznaczone jest nam nie być. Życzę ci, abyś zapytana, czego brakuje Ci do szczęścia odpowiedziała: "niczego" jest tyle słów niewypowiedzianych z powodu niewyjaśnionych lęków |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
tak dobrze jest, lepiej nie moze byc.
jestes nareszcie tu. gdy tak przytulasz sie, to cala drże. niech ta chwila trwa.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
witam w nowej części. weny życzę!
jeszcze 2 exam i po sesji, i wrócę , o ile będzie to możliwe najczesciej. kocham was! dziękuję wam za docenienie <3 ![]() --- "Do kogo pobiegniesz, gdy jedyną osobą która może zatrzymać Twoje łzy, jest ta sama osoba przez którą płaczesz..?" muszę nabrać dystansu do Ciebie i tamtych dni... kocham, tak blisko być przy Tobie. ufać najbardziej na świecie. bardzo bolało gdy odchodziłeś... był blisko, dotykał ją tysiącami szeptów... |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
niegrzeczna, niemiła, niewierna, niesympatyczna, nieprzyjacielska, nieuczciwa, niepewna, nienajlepsza, niepiękna, a mimo to .. niezwykła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
tylko oddaj mi siebie.
poniedziałki pachną Tobą, a środa jest synonimem goryczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
witam
![]() "Fuck all the crying, it didn't mean jack
pie*dolę płakanie, nic dla mnie nie znaczyłeś You know there are two sides to every story Wiesz, że każdy ma swoją wersję historii Fuck the presents, I threw all that shit out Pie*dolę prezenty, już dawno wypieprzyłam to gówno If you really didn't care, you wouldn't wanna share Tellin everybody just how you feel Gdyby ci tak naprawdę nie zależało Nie chciałbyś się tym dzielić, rozgadując wszystkim jak się czujesz Fuck, what I did, was your fault somehow Pie*dolę, co zrobiłam, to w jakiś sposób i tak twoja wina You thought you could really make me moan I had better sex all alone Myślałeś, że możesz sprawić żebym jęczała Lepszy seks miałam sama ze sobą Fuck it, I faked it, aren't you proud? Pie*dolę to udawałam, jesteś z siebie dumny? "
#42 |
Zakorzenienie
|
Ach!
Abó! ![]() Abó! ![]() (to z tych krótszych:P ) Nie przewidziałam we śnie tyle śniegu. Poznam miłego, otwartego na nowe doświadczenia, małomównego, bez zobowiązań, martwego chłopaka. a u mnie snieg leje jak z cebra ![]() <klapuch> znacie kawał o warkoczu? <młody> nie... <klapuch> jedzie traktor i warkocze ![]() <klapuch> a znacie kawał o selerze? <grzesław> jedzie traktor i selerze? Our veins are thin, our rivers poisoned. (nasze żyły są cienkie, nasze rzeki zatrute.) |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Weny, weny, weny i jeszcze raz weny. No i wyrozumiałości dla siebie nawzajem.
![]() Są takie dni i chyba każdy tak ma, że potrzebuje pobyć z samym sobą sam na sam.
Gdyby tak chłopak, który nam się spodoba na drugi dzień zaczął nas podrywać to obrosłybyśmy tłuszczem w nicnierobieniu w dążeniu do naszego szczęścia.. tak to przynajmniej musimy się troszeczkę postarać. Ejj... ty z tymi ślicznymi czekoladowymi oczami - moje również czekoladowe oczy cały czas są zwrócone w twoją stronę. "Jeśli on przyłapał Cię na wpatrywaniu się w niego to wiedz, że on też się Tobie przyglądał" "MIŁOŚĆ DO MUZYKI - chyba jedyna miłość, która nie sprawia bólu. "
#44 |
Raczkowanie
|
Wbij mi ostatni raz nóż w plecy, życząc mi prawdziwej miłości. Brak chęci. Brak wiary. Brak uśmiechu. Brak Ciebie. Czy w Twojej krwi płynie choć nutka romantyzmu? Zapominałam o Tobie setki razy. Setki razy bez celu. Uśmiecham się na myśl o Tobie, ale czy powinnam? Nie umieram bez Ciebie, ale żyć też ciężko. To Ty zdmuchiwałeś smutek z moich rzęs. Ale czy warto umierać, skoro nawet nad grobem nie byłoby Ciebie? Co byś zrobił, mając świadomość, że widzisz mnie po raz ostatni?
![]() |
#45 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 'Twój uśmiech jest wplątany w moje myśli Z najbardziej sztucznym uśmiechem na świecie spojrzałam i powiedziałam : ”jak ślicznie razem wyglądacie" Uprzejme spojrzenie i szczery uśmiech znaczy często więcej, niż udana rozmowa Dzięki Tobie śmieję się do ekranu telefonu w drodze na przystanek, do szkoły, do domu. A ludzie tak dziwnie się patrzą. Jakby uśmiech był czymś niecodziennym A na deser proponuję lody z chmur, posypkę ze słońca i Twój uśmiech do kawy Nie chcę widzieć Twojego ostatniego uśmiechu Brakowało jej , jego obecności, jego zniewalającego spojrzenia... pomimo tego że nigdy nie był jej'
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
Dot.: .
Cytat:
![]() Oddycham bez Ciebie. Wypłaczę Cię z duszy. Wypłaczę Cię z serca. Nigdy nie powiem, że byłeś moim błędem. Byłeś szczęściem, które się skończyło. Wiesz, szczęście czasami się wyczerpuje. Ale nie byłeś błędem, dawałeś radość. Ja nie mówię o miłości. Słowa wydają się za małe. Nie mów, że mnie kochasz. Nie chcę tego słyszeć, chcę to poczuć. Napisz mi list. Chcę schować go do szafki, na starość czytać wnukom. Obowiązuje Cię zasada ograniczonego zaufania _______________ weny, weny, weny twórczej! ♥
Prawda jest ciężka. Prawda jest niewygodna. I bardzo często prawda boli. Mam na myśli to, że ludzie mówią, że chcą znać prawdę. Edytowane przez dolorees Czas edycji: 2011-01-30 o 01:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ___ tylko nie mów, że żałujesz. i tak Ci nie wierzę.
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
♥
Był w jej słowie, myślach, każdym geście.. "A gdy noc kołysze nas do snu, myśli biegną w stronę Twoich oczu, Twoich ust.." Na co czekasz? Chodź.. Uwielbiała, gdy co wieczór obejmował ją czułością swoich dłoni.. Wciąż czekała, ale nie wierzyła już w nic. "Było miło. Jak sobie tak pomyślę, to rzeczywiście było miło. Przez kilka głupich, przezroczystych, podartych już teraz na kawałeczki momentów. Chwil - paragonów. Przez chwilę rzeczywiście było miło.." A co jeśli nie ma się już ochoty na nic? Na uśmiech, na życie, na szczęście, na obecność? Nawet na łzy.. Czekając na niego, ciemno ubarwiała oczy.. Wstawiała wodę ka nawę, ubierała najpiękniejszy z uśmiechów. Moje myśli są przy Tobie. Utul je do snu.. Marzła bez słów, choć wiedziała, że kiedyś wrócą na pewno.. Z jego oczu zawsze z łatwością odgadywała wszystko, co nosił w sercu.. ♥
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Wiem ze mam już prawie wszystko kiedy jesteś bardzo blisko
Najbardziej lubiła siadać na schodku, i patrzeć przed siebie. Kiedy tak siedziała, ciepła herbata ogrzewała jej dłonie, a wiatr delikatnie muskał jej twarz myślała o tym, jak przecudownie by było, gdybyś był w tym momencie obok niej... przy tobie chciałabym zapomnieć, że gwiazdy gasną... ![]() Bo widziałeś mnie, gdy dla innych byłam niewidzialna... Podaj Mi Swą dłoń, weź za rękę i ze mną chodź ![]() wsiadam i nie pytam dokąd jedziesz, podwieź mnie byle gdzie, byle by z Tobą ..
#50 |
Raczkowanie
|
On dał Jej 6 róż... Jedna z nich była sztuczna... Powiedział, że kiedy ostatnia róża zwiędnie przestanie Ją kochać.
Miłość jest to jakieś nie wiadomo co, przychodzące nie wiadomo skąd i nie wiadomo jak, i sprawiające ból nie wiadomo dlaczego. Miłość jest poezją uczuć. Gdyby miłość była prostą sprawą moglibyśmy iść teraz przytuleni do siebie, a słowa piosenki opowiadały by historie naszej miłości.
#51 |
Zakorzenienie
|
![]() Miałaś tak kiedyś, że budziłaś się rano i wypowiadałaś czyjeś imię z nadzieją na miły dzień, a nagle pobudka ! To nie będzie dobry dzień, bo tej osoby w Twoim życiu już nie ma, odeszła, zostawiła Cię, tak nagle bez wyjaśnień i znika uśmiech z twarzy i chce Ci się płakać, ale już nawet na to nie masz siły, ręce już opadły, nie wiesz już czy są jakieś szanse na to, ze ta osoba do Ciebie wróci? W końcu wstajesz, wszystko wygląda szaro tak bez sensu zastanawiasz się po co wstałaś, po co się obudziłaś, po co jest ten kolejny dzień. Ale wstajesz.. i przeżywasz kolejny cholernie pusty dzień. Idziesz do szkoły, nawet się uśmiechasz - grasz! Bo jeszcze pomyślą, że użalasz się nad sobą. Bo ile można przeżywać rozstanie, no nie? Rozstanie bez wyjaśnień, bez słów, bez pożegnania. Z każdą czynnością wspominasz wspólne chwile. Wiem, miałam zacząć od nowa, ale nie potrafię. Wspomnienia wciąż tkwią w mej pamięci, nie potrafię od tak na skinienie palca zapomnieć, wymazać wszystkiego, co siedzi mi w głowie. Nie potrafię wymazać Cię z pamięci, bo to było najlepsze pół roku w moim życiu, bo było ono spędzone z Tobą. 'Gdyby nie było jutra pewnie zadzwoniłabym do Ciebie i powiedziała że zaje^biście mi zależy.' |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
![]()
' budzić się i chodzić spać we własnym niebie...
biegniesz stosem myśli, przydeptujesz rzeczywistość, nie wiesz jeszcze o tym, że obok masz osobę, która zrobi dla ciebie wszystko. me serce zafarbowało od koloru twoich oczu. już przywołanie wspomnień uświadamia mi, jakie mam szczęście, że mogłam to przeżyć. mężczyzna uważa, że wie. ale kobieta wie lepiej. tysiące namiętności, zmysły mam nadwrażliwe. '
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
XXIII
![]() pozwalam ci już na każdy gest. wcześniej może,ograniczałam się.. ale teraz pragnę,zapomnij się. w nocy gwiazdy wyglądają pięknie,podobno. wiem z doświadczenia,że to nie prawda. najpiękniejsze gwiazdy da się dostrzec tylko w Twoich ramionach. przyrzekł mi coś,na zawsze. nie znałam znaczenia tego słowa,bo większość rzeczy,które były na zawsze.. kończyły się z dniem w którym inny odszedł a ja 'umarłam'. wytłumaczył mi,że na zawsze jest wtedy kiedy trwa to do końca. i on teraz walczy żeby trwało.. każdy mężczyzna jest magikiem. potrafi oszukać oczy,żeby nie było widać prawdy. serce oszuka tak,żeby było mu dane na zawsze. powiedziałam,że jestem cała Twoja. może byś się zajął swoją podopieczną ? cisza.słyszę bicie jego serca. cisza. czuję dotyk jego dłoni. cisza. chcę dotknąć jego ust,żeby poczuć jak smakuje życie. cisza. czuję,że żyję. życie ma cudowny smak. nie jesteś moim tlenem. tlen jest mi obojętny, to taka rutyna. nie chcę go kochać,przytulać,całować. nie chcę z nim spędzać każdego wieczoru. nie chcę zasypiać w jego ramionach. tlen a Ty to dwie inne sprawy.. Twoje ramiona są moim więzieniem..którego pragnę. Edytowane przez m o n Czas edycji: 2011-01-30 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
siedzę w kącie, zapłakana..
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
*Nie za wygodnie siedzi Ci się w moich myślach? *Tak, wiem, że jest ktoś, dla kogo tak jak dla mnie znaczysz wszystko. Tak, chcę przestać myśleć wrogo, wciąż staram się, jestem blisko. Lecz co mogę zrobić? Jak wygrać ze sobą? Przepraszam, że jesteś TĄ dla mnie osobą... *My life would suck without you
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
mój rozum bronił mnie przed obcym ciałem,
niebezpiecznym, nowym światem; serce jak głupie pobiegło wprost w twe sidła błądzę palcem po Twoim ciele, patrzę na twarz, jakby znajdowała się tam mapa, która prowadzi do skarbu połóż mnie na ramieniu, poczuj moje włosy między palcami, pomóż mi znaleźć właściwą drogę, jestem spragniona ... Ciebie " czemu ze wszystkich pragnień na świecie wybrałam Ciebie ? ,,
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
WENY KOCHANE ♥
'' W Twoich oczach niebo, w Twoich oczach jest mój dom. Pozwól mi choć jeden raz spojrzenie Twe skraść Twa mocna dłoń mym domem jest, odpocząć w niej chcę. Zatrzymaj czas, zatrzymaj nas chwyć moją dłoń... ''
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
smileandsweet14 - dziękuję myszko <3 ;* ( jeszcze z poprzedniej części
![]() ____________________ Witam w nowej części i życzę weny ![]() ![]() no i gdzie pójdziesz,
jeśli wszystkie Twoje ulubione miejsca są już jego ? piszę na żyłach tępą żyletką " kocham" . podkreślam jego trudne znaczenie. gdzieś, kiedyś, tam. był sobie mój, tylko mój PAN. zwiąż początek i koniec swojej krótkiej nici i spójrz ile jeszcze Ci zostało.
#59 |
Raczkowanie
|
Dziękuuuję myszki
![]() ![]() ale co Ty robisz? Dlaczego to robisz? zabijaj mrówki jak nie masz kogo. Bawisz się. Zupełnie jak dziecko , które pierwszy raz w życiu dostało głupią zabawke. Wystarczy jedno potknięcie i wszystkie najpiękniejsze chwile znikną, od tak. Przepraszam za to , że mnie nie kochasz i za to że nigdy mnie nie kochałeś. Edytowane przez smileandsweet14 Czas edycji: 2011-01-30 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
bierz co chcesz ! ♥
________ To takie fascynujące: Wspomnienie o uczuciu szczęścia, wywołuje całkiem odwrotne uczucia. Boję się patrzeć w oczy. Oczy są łącznikiem tego co wewnątrz, z tym co na zewnątrz. Znaleźć złoty środek. Coś pomiędzy być z Tobą, a nie mieć Cię wcale. Myślę, że mogłabym być Twoją kochanką. Serce nie kocha. Serce pompuje krew. Kochamy duszą. ♥ Pragnę Cię tak zachłannie. skończyło się boskie nicnierobienie.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.