|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | ||
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
![]() Cytat:
![]() caate to dużo ćwiczyłaś... ja pewnie nie bede miała tyle czasu... a chciałabym taką figure....
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4623 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Czesc, troche nadrobilam
![]() E.J. - ojej, a co sie stalo z TZ? Nie smutaj sie ![]() Kitka - ta druga paletka jest super, tez mam fraulein 38 tylko mnie zastanawia czemu sprzedawca nie napisal na aukcji jaka to firma? Moze to podroba? Ja kupowalam na ebay i moge Ci ja smialo polecic, jest swietna, mocno napigmentowana i trwala. Mam tez pedzle tej firmy i jak dla mnie, poczatkujace w zabawie z pedzlami sa swietne ![]() Aaaaa Kitka i Caate - do do grzebyka i szczoteczki to sie zgodze ze sa bezuzyteczne ale ja np bez spiralki sobie malowania rzes nie wyobrazam, nic a nic, wczesniej uzywalam starej szczoteczki od tuszu a teraz mam spiralke sliczna od kompletu, uzywam jej codziennie. Cytat:
![]() Kupilimsy sobie z TZ razem na mikolaja i jest super ![]() Tylko zeby jeszcze mi sie tak chcialo na nim cwiczyc, jak na razie stoi i go podziwiam z kanapy ![]() Cytat:
Dbac o twarz - peelingi, maseczki, kremy, platki pod oczy... Tylko uwaga na wit. A ![]() Cialo - peelingi niekawowe ale jak raz na jakis czas zrobisz kawowy to sie nic nie stanie, masaz syrenka, balsamy natluszczajace, nawilzajace, oliwki p/rozstepom, kremy i masaze piersi, do wyboru do koloru. Dbanie o dlonie. Masz maaaase mozliwosci, korzystaj poki masz wiecej czasu zanim synek sie pojawi na swiecie ![]() marthaaa - fantastyczne rzesy, fantastyczna fryzura, cala jestes fantastyczna ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupcie jak ktos moze, juz wiele osob o to poprosilam, 5 zl to nie majatek a razem pomozemy wiecej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Alessandra - Trzymam kciuki zeby Cie szef puscil ![]() xhankax - Ty masz 29 lat? A ja dawalam Ci hmm, no trooooche mniej ![]() A co do sukienki to sie nie przejmuj, jak ja sobie teraz pomysle co ja mialam na sobie na swojej studniowce to normalnie powinnam torbe na glowe zalozyc ze wstydu ![]() Wiec pokazuj, na pewno slicznie wygladalas ![]() Loluska - pieknie wygladalas, bardzo mi sie podoba jak mialas podkreslone oczy ![]() A co do lokow - to ja mam akurat tak ze jak chce wyprostowac to TZ i znajomi ze nieeeeeee, ze to grzech prostowac loki itd ![]() A co do klubow - teraz rzaaaadko bywam ale jak swego czasu wiecej chodzilam (boze, starzeje sie ![]() ![]() Cytat:
Wiec krok po kroku - sprawdzasz jak masz brac antybiotyk - jak przed posilkiem to to go lykasz odpowiednia ilosc czasu przed, jesz sniadanie, w polowie lykasz linex, konczysz sniadanie. Analogicznie z kolacja - bo zakladam ze mialas antybiotyk 2 razy na dobe. W polowie obiadu lykasz tylko linex. Jak masz brac antybiotyk po posilku to jak wyzej tylko ze go lykasz po. Jak w trakcie to w trakcie. Co tu jest niezrozumialego?? Linex sie lyka zawsze w trakcie posilku i tak tez pisze w ulotce a antybiotyk tak jak on ma w ulotce. Wiesz, 90% pacjentow rozumie to, te 10 co nie to zwykle osoby ktore przychodza z kims do gabinetu wiec moze Ty tez idz nastepnym razem z mama albo TZ skoro nie rozumiesz co sie do Ciebie mowi a potem masz pretensje? Jasniej sie juz nie da. A co do stazu - uuuu to teraz poplynelas. Wiesz po co jest staz? Zeby sie czegos nauczyc. Ja tez podczas stazu mialam czas kiedy nic nie musialam robic, moi znajomi rowniez. I nie siedzielismy na necie tylko sie doksztalcalismy, czytalismy podreczniki, fachowe pisma. Ty sie idziesz tam uczyc zeby Ci sie to przydalo w przyszlej pracy i na to tez ida pieniadze podatnikow - nie zebys czytala wizaz tylko adekwatnie co do tematu stazu spozytkowala ten czas. I w takim razie ja tez sie poskarze: Zmienielam urzad skarbowy bo zmienilam miejsce zameldowania i chcialam wypelnic stosowny do tego formularz. Wypelnilam, poprosilam pania by zerknela czy wszystko oki poniewaz ja sie na tym nie znam, proste ![]() Dziewczyna zerknela, wszytko oki fajnie pieknie. Za jakis miesiac dostaje awizo ze list polecony za potwierdzeniem odbioru. Mysle sobie co za powazna sprawa. Ide na poczte, stoje w kolejce prawie godzine. Nastepnego dnia pedzie na zlamanie karku do urzedu skarbowego. I co sie okazalo? Ze moj formularz nie byl jednak poprawnie wypelniony, czegos tam brakowalo. Pytam sie pani ktora tym razem mnie obslugiwala o co chodzi, ze wczesniej pani mi sprawdzala czy dobrze. A ona na to - ale to byla pani na stazu, mogla sie pomyslic. Ja - a nie mogla sie spytac kogos z bardziej doswiadczonych, chyba po to tu jest na stazu, jak sie czegos nie wie to sie pyta a ja teraz przez jej nie tyle nikompetencje a chyba lenistwo zeby odejsc od okienka stracilam tylko niepotrzebnie czas. Pani - yhym, yyy, no tak, ma pani racje. Wiec widzisz, ja tez sie moge do ze tak powiem urzednikow panstwowych przyczepic. Teraz mnie mozecie zlinczowac, ale takie a nie inne zdanie mam na temat stazu - on jest do nauki bo za to sie placi, wszyscy za to placimy. Dobranoc ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4625 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
Talullah, bo twoje loki to grzech prostowac, ty masz je takie zbite, zywe, geste, grube
![]() powiedz mi, doszedl juz ten zestaw z himalaya? jak sie sprawuje(jezeli go juz uzywalas), bo zastanawiam sie nad kupnem olejku i nie moge sie zdecydowwac cos czy brac czy nie... co do pracy, fakt po to sa te staze, zeby sie czlowiek nauczyl, jak skonczy staz to kogo bedzie pytac? juz wina poleci na niego... ja tego bardzo nie lubie, osoba uczuca sei powinna byc pod nadzorem, bo sie uczy, ktos jej musi wytlumaczyc i nie moze robic bledow, bo jak tak zrobila blad wszystkim po kolei, to sama daje dodatkowa robote pracownika i koszty za wysylanie listow itp, czas ludzi poswiecony, czegos takiego nie powinno byc... dla mnie taka osoba, powinna odpowiadac jak normalny pracownik, niewazne ze sie uczy, przeciez ktos nad nia 'czuwa', a ludzie nie maja czasu na nauke innych, niestety taka jest prawda.. ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- ale krotkie i mam takie kolana dziwne, niektore dziewczyny maja takie zgrabne, szczuplutkie, ze tak fajnie im widac te kosci na kolanie ![]() ![]() ![]()
#4627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4628 | ||
Raczkowanie
|
Talullah, dziękuję
![]() ![]() Cytat:
![]() Snow, ja również uważam , że ta sukienka/tunika fajna, natomiast body - nie wiem, czy bym się przekonała, ciekawe jak to leży ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Buahhot, ależ masz sympatycznego TŻta ![]()
![]() |
#4629 | |
Marcelover ♥♥♥
|
baardzo wygodne
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() cale szczescie, ze nie mam skory takiej do blizn, nieraz mialam powazna rane, nawet rana szarpana przez psa, zagoila se tak, ze sladu nie ma, a moja kolezanka jak lekko sie skaleczy, to juz ma blizne ![]() Ty jestes wysoka, wiec dobrze, ze patykow nie masz ![]() ide spac, dobranoc ![]()
![]() |
#4631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4632 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Snow, zademonstrujesz nam na sobie ![]()
![]() |
#4633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() uciekam spać, dobranoc ![]()
![]() |
#4634 | |
Zadomowienie
|
dziendobry
![]() kitka ![]() ![]() agusiownik super sweterek taki sliczny rozowy kocham takie ![]() marthaaa zdrowiej kochana ![]() Snow masz racje tez tak zrobie,najpierw pojde rozjasnic jak najwiecej tez czekolady a pozniej zrobie za jakis czas farba,nie potrezbnie papralam ta czekolada teraz no ale coz .....ja zawsze musze cos odstawic teraz wiem ze wole sam blond ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- dziewczyny moj Tż tez mi zrobil dzisiaj niespodzianke jak wychodzil do pracy rano ![]() ![]() nigdy mi karteczek nie zostawial jak cos to zawsze ja ale to juz dawno a tutaj teraz on z zaskoczenia ![]()
![]() |
#4635 | |||
CABIN CREW
|
Cytat:
co do pędzli- mi się spiralka przyda do nakładania oleju rycynowego na rzęsy ![]() zazdroszczę orbitreku... chociaż podejrzewam że jak już bym go miała to... by służył jako wiszak na ubrania.... kurczę, mam tak że jak już mam karnet na siłownię to chodzę bo inaczej mam wyrzuty że wydałam niepotrzebnie pieniądze... ale jakbym miałą już coś na stałe w domu... to pewnie gorzej by było z tym ćwiczeniem... ale od piatku wracam do hula hop ![]() Cytat:
Cytat:
![]() i cieszę się że w nas wierzysz.... niedawno wstałam, właśnie umyłam włosy , położyłam odżywkę joanna naturia len i rumianek bez spłukiwania...zobaczymy czy się sprawdzi.... w ogółe to wielbię olej rycynowy- dla mnie jest o niebo lepszy niż kokosowy.... muszęsobie kupić buteleczkę żeby w wawie też mieć bo na razie mam tylko u rodziców... no i w piątek zamierzam pojechać w końcu po amlę.... dziś zaczynam też wcierać mgiełkę radicala w skalp bo pisałyscie że wam przyspiesza porost.... w używała któraś z was jantaru??? bo nie wiem czy szukać go po sklepach.... projekt denko zrealizowałam no i w końcu mogę sobie kupić jakieś rzeczy do włosów więc mam zamiar w weekend na coś fajnego zapolować... zastanawiam się nad kupnem ampułek radical.... są w sporej promocji w SP... i niewiem czy warto... ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Caate ślicznie wyglądasz w lokach ![]() Normalnie przez Ciebie Caate czuje się jak ohydny pasztet ![]() ![]() Cytat:
![]() Kitka świetnie, że jest już lepiej z K ![]() ![]() Marthaaa super, że zakupy udane ![]() ![]() snow ciekawe ciuszki ![]() ![]() ![]() buahhot miło ze strony Tz o taki romantyczny gest jak spacer ![]() Talullah w sumie nic takiego się nie stało, tylko ja mówiłam o czymś Tż a on mnie nie słuchał na spacerze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() blondyneczka jak miło ze strony męża ![]() Dziewczyny co kupujecie Tż na walentynki?? ![]() ![]() Lece umyć włosy, ubrać się i jeszcze posprzątać pokój bo na 13 do pracy a potem na noc Tż przyjeżdża ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj miałam jechać do mojego Tż-a ale muszę się uczyć
![]() ![]() Przyszły mi moje ciuszki z allegro, kupiłam sobie kilka rzeczy w naturze a stepper jest w drodze ![]() no ale to później pokaże Wam ![]() ![]() Miłego dnia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Marcelover ♥♥♥
|
czeesc
![]() E.J. jeszcze nie wiem co kupie Tztowi, mysle ze zrobie jakas fajna kolacje, nie mam pomyslu na prezent ![]() A co do tego spaceru w Sopocie to zapomnialam dodac, ze tam sie poznalismy z Tztem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja myślę nad bokserkami, słodyczami i .... na tym moja innowacja się kończy ![]() Miłego dnia Laseczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
CABIN CREW
|
właśnie maluję pazurki na czerwono... oczywiście robię wszystko byle tylko się nie uczyć...
![]()
![]() |
#4642 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
CABIN CREW
|
http://allegro.pl/alle-zegarek-jelly...420120689.html
co sadzicie?? myślałam o białym...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mow tak nigdy o sobie... chociaz ja dzisiaj tez mam podly dzien, tyle juz sie z TZtem nie widzialam, juz wytrzymac nie moge, mam glupie mysli, zle po prostu bez niego, a on nie ma czasu sie spotkac, no jakby chcial to by mial... bo w week uczyl sie od 15, a rano by bylo dla mnie, ale ok, wyspac sie musi, ja mam teraz ciezki week, mam organizacje wystawy swoich prac i on oczywiscie zapomnial, zapewne nawet nie przyjdzie, czuje sie naprawde do niczego... a jeszcze Wy o walentynkach, my nie obchodzimy tego swieta, bo TZ uwaza, ze codziennie okazuje mi milosc (wlasnie widze ![]() ja na walentynki chetnie bym poszla do kina/na spacer/jakis deser/albo w domu ogladac film, zrobic jakas kolacje/deser i przytulac sie i mowic jak sie kocha, oklepane ale ja tak lubie, bo znowu jak sobie pomysle, kiedy uslyszalam, ze mnie kocha to bylo w tamtym roku, ehh nie zmienie faceta.. Cytat:
![]() mi tez miesnie szybko wyskakuja, szczegolnie na pupie i udach ![]() nie podoba mi sie to, dobrze ze na brzuchu mam jaknapne tylko, to taki zarys jest. mgielki z radicala nie uzywalam, rozne sa opinie, uzywam natomiast ampulek 3dzien, to o efektach nie powiem, ale wiem, ze rozchodza sie bardzo szybko, bo jak ja kupowalam to 2inne kobiety tez i zostalo z jakis 8sztuk, bylam wczoraj i juz nic nie bylo. mi stara wersja pomagala, mam nadzieje ze nowa tez, ciezko mi Ci doradzic ![]() ja musze nafte kupic, nigdy nie mialam i vatike ![]()
![]() |
#4645 | |
Zakorzenienie
|
ja też jeszcze nie wiem co kupić Tż na walentynki
![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
co do wystawy twoich prac- powiedz mu że zależy Ci żeby był... im czasami trzeba wszystko dosłownie powiedzieć bo sami się nie domyślą ![]() a na walentynki bym sama coś zorganizowała i po prostu go zaprosiła ![]() my to co roku na basen jeździliśmy, taki raczej aqua park z saunami , jackuzzi itp a potem na kolacje ![]() mam nadzieję ze ten radical jeszcze dorwe.... muszę powiedzieć że ta odżywka z joanny rumianek i len bez spłukiwania bardzo fajna jest... mam takie sypkie włosy i gładkie i pachną cudnie....
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() radical mam ale w koncentracie. Nie zauważyłam różnicy po stosowaniu.
![]() |
#4648 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
o czymś takim ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4650 |
CABIN CREW
|
właśnie się zastanawiam, boję się że kolory nie będą takie nasycone....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.